Gość: soccerskills IP: 94.75.112.* 20.12.09, 10:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolon Re: Guardiola: Musimy być gotowi na upadek IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.09, 10:29 beznadziejny tytul i krociotki tekst. jak chcecie cos na poziomie o barcelonie, to polecam www.fcblog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki Fan Realu Barcelona - Świat - Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.09, 11:08 Co jak co, ale trzeba przyznać - Guardiola to niesamowity człowiek. Stworzył zespół, który grał pięknie. Owszem, teraz obniżają swoje loty (pod względem finezyjnej gry), ale do c..., przecież zagrali w tym i poprzednim sezonie ze 35 pięknych stylem meczów. Jestem kibicem Realu Madryt, ale nie boje się przyznać, że obecnie Barca ma najlepszą drużynę świata, oraz idealnego właśnie dla niej trenera. Real gra lepiej, z meczu, na mecz. Mam nadzieje, że wiosenne Gran Derbi Europy będzie dla kibiców Realu, jak i Barcelony pięknym widowiskiem :) HALA MADRIT! Pozdrawiam Madridistów i fanów Barcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Barcy Re: Barcelona - Świat - Real IP: 94.78.191.* 20.12.09, 11:33 @Wielki Fan Realu: szacun za obiektywizm i zdrowe podejście do rywalizacji tych klubów. Ja mam jeszcze nadzieję na Gran Derbi w Madrycie w finale Ligi Mistrzów :) Visca el Barca! Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Oczywiście ostatniego sukcesu gratuluję Barcy:-) 20.12.09, 11:42 Oczywiście ostatniego sukcesu gratuluję Barcy:-) Gość portalu: Fan Barcy napisał(a): > @Wielki Fan Realu: szacun za obiektywizm i zdrowe podejście do rywalizacji tych > klubów. Ja mam jeszcze nadzieję na Gran Derbi w Madrycie w finale Ligi Mistrzó > w :) > Visca el Barca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Barcelona - Świat - Real IP: 87.254.95.* 20.12.09, 12:37 kibicuję barcy od...no od lat,i szczerze powiedziawszy wiele razy doprowadzało mnie to na skraj załamania(kiedy przegrywali ze słabeuszami) i także nie lubię realu,jednak przyznaję rację...real gra coraz lepiej i jeżeli tylko "geniusz" prezes nie zwolni trenera w połowie sezonu jak to bywało w tym klubie to wiosenne gran derbi dla madrytczyków(niestety) a i może coś zdziałają w lidze mistrzów...barca osiągnęła szczyt szczytów,nie ma już drogi w górę więc czas przygotować się na porażki i utratę któregoś z trofeów... Odpowiedz Link Zgłoś
business3 A z Chelsea w LM nie umieli wygrać... 20.12.09, 11:41 A z Chelsea w LM nie umieli wygrać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sidaf Jagiellonia Bialystok tez stanie na nogi IP: *.croy.cable.virginmedia.com 20.12.09, 11:46 Ciekawe kiedy Jagiellonia Bialystok osiagnie taki etap w rozwoju klubu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchar króla i... Guardiola: Musimy być gotowi na upadek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.12.09, 12:07 i puchar Hiszpanii to chyba jedno trofeum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Guardiola: Musimy być gotowi na upadek IP: *.centertel.pl 20.12.09, 12:30 Barcelona dokonała czegoś niebywałego i za to należy im się szacunek. Myślę, że długo nikt tego nie powtórzy. Jestem kibicem Barcelony od 1992 roku i czekałem na taki sezon od bardzo dawna. P.S. Autor tego artykułu powinien się jeszcze wiele nauczyć a nie pisać dyrdymały - Puchar Króla i Puchar Hiszpanii to TE SAME rozgrywki. Ten gamoń powinien napisać, że Barcelona wygrała Puchar Hiszpanii i Superpuchar Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Guardiola: Musimy być gotowi na upadek IP: 94.78.180.* 20.12.09, 13:48 Puchar Króla i Puchar Hiszpanii to to samo niedouczony dziennikarzyno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan janusz Guardiola: Musimy być gotowi na upadek IP: 79.139.120.* 20.12.09, 14:24 miszczu dziennikarstwa sprawdź se te trofea, bo puchar hiszpanii i puchar króla to to samo, a nie ma superpucharu hiszpanii. powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
fushigi_hato Re: Guardiola: Musimy być gotowi na upadek 20.12.09, 18:39 Gość portalu: pan janusz napisał(a): > miszczu dziennikarstwa sprawdź se te trofea, bo puchar hiszpanii i puchar > króla to to samo, a nie ma superpucharu hiszpanii. > powodzenia! Panie Januszu jest Superpuchar Hiszpanii.Drużyny grają mecz i rewanż.W 2009 Athletic Bilbao - Barcelona 1:2 i 0:3.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefisto Guardiola: Musimy być gotowi na upadek IP: 109.74.111.* 20.12.09, 16:29 gratuluje i tak mam nadzieje 2010 będziee nasze pogoń - barca Odpowiedz Link Zgłoś
fushigi_hato Szkoda,że TVP nie dała transmisji.... 20.12.09, 18:03 Polska Myśl Szkoleniowa na czele z Engelem i Piechniczkiem w studio by wytłumaczyła ile Guardioli jeszcze brakuje do ich poziomu.:) _____________________________________ Mądra Kobieta To Zaproszenie Do Raju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PhD Re: Szkoda,że TVP nie dała transmisji.... IP: 79.139.105.* 21.12.09, 20:14 10/10 Odpowiedz Link Zgłoś