Gość: ja IP: *.inter / 80.48.110.* 19.03.04, 12:47 ja chetnie bym to zrobił nawet postarał bym sie o 2 samobójcze bramki dla bayernu bo nie nawidze kahna i całej tej bandy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Erik Samobój za milion IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 12:47 I tak wlasnie mozna kazdego przekupic i kazdy mecz moze byc z gory ustalony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Samobój za milion IP: 213.76.135.* 19.03.04, 12:56 W praworządnych Niemczech? Koniec świata... Gdyby to było w DDR to by się nie dziwił... Ale w RFN? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Samobój za milion IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.03.04, 13:19 w sumie bez kitu jakbym byl pilkarzem bayernu to bym strzell tego samoboja,pozniej wszyscy by sie wqrwili na mnie ale sram na niemieckie dziweczki,przeniosl bym sie do innego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Samobój za milion IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.03.04, 13:17 zwracam sie do typka odpowiedzialnego za personalia w bayernie =>mam plan ty mnie bierzesz i wystawiasz w skladzie na herthe ja strzelam samoboja,moge strzelic w sumie pare dostane jeszcze czerwona kartke jakas i dzielimy sie hajsem po polowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Hertha gra jak diupa wołowa na waltorni IP: *.tt / *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 15:23 Hertha gra jak diupa wołowa na waltorni. Obrona puszcza wszystko co się zbliża do pola karnego. Bobic już przed sezonem został królem strzelców a Wichniarek, jak zwykle w nowym otoczeniu, jest słaby i musi spaść do drugiej ligi żeby wreszcie drużyna zaczęła na niego grać. Szkoda Karwana. Zbiór indywiduów a drużyny niet. Widać stołeczne klimaty nie służą. Nie pomoże nawet wagon samobójów. Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Re: Samobój za milion 19.03.04, 15:31 Heh... To będzie cyrk, jak któryś Bawarczyk (oczywiście przypadkowo) strzeliłby samobója! Albo jak Kahn coś zmajstruje... Milion euro za (niepewne) trzy punkty? W sytuacji Bayernu (bez szans na mistrza, pewne miejsce w Champions League) poszedłbym na taka transakcję niemal oficjalnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd bayern:herta 2:1? to i samobój nic nie da :)))) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 16:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomala Re: bayern:herta 2:1? to i samobój nic nie da :)) IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.03.04, 16:54 a jaka jest pewność, że strzelec dostanie hajs!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CRM Re: Samobój za milion IP: *.chello.pl 20.03.04, 12:52 A ja na miejscu trenera Bayernu zrobił bym tak - najpierw niech napastnicy wbiją Hercie ze dwa gole, a pod koniec meczu krzyknąłbym żeby moi gracze strzelili tego samobója. Po końcowym gwizdku moi zawodnmicy stanęliby przed reklamą tego radia i pokazali gołe tyłki. Kasę byśmy odebrali (nie było mowy, że ten gol samobójczy ma dac hercie zwycięstwo, tylko ma wpaść...) i zrobili niezłą balangę za ten milonik! Zdjęcia z impry wysłałbym do Herty i jej głupawego radyjka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Samobój za milion IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 20.03.04, 23:19 Za ten karny trzeba się chyba podzielić z sędzią. Pół melona dla czarnego drugie pół dla drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś