kolejorz_nie_ma_szans 20.05.11, 00:00 Pozdro Robert, zawsze Cie lubiłem ! Szacun kolego ! Ale dziś mogłeś tę nogę przystawić i by przynajmniej jedn brama wpadła ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: j. [...] IP: *.escom.net.pl 20.05.11, 00:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur91 Re: Robert Lewandowski: Naprawdę się wzruszyłem IP: *.173.34.132.tesatnet.pl 20.05.11, 00:12 Witam. Aktualnie jestem zawodnikiem grajacym w klasie okregowej. Ja jestem ciekaw jak poradziły by sobie obydwie druzyny grajac na boiskach na ktorych mi przychodzi wystepowac. Podczas meczu na "kartoflichach" wraz z moimi kolegami dostajemy zjebke od trenera jezeli wykonamy nie dokladny przezut prawie na cala szerokosc boiska mimo iz pilka skacze na poziomie kolan. Murawa na Bułgarskiej wcale nie jest zla! Ja bym kopał tam piłke z uśmiechem na twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Robert Lewandowski: Naprawdę się wzruszyłem IP: *.zone14.bethere.co.uk 20.05.11, 00:19 Lewandowski, pajacu - chyba nie jesteś na bieżąco ze światową piłka nożną - więc ci wytłumaczę jak baranowi - mecze na swoim stadionie gra się przeważnie co 2 tygodnie a nie co tydzień. Tak jest w większości cywilizowanych lig piłkarskich. Ale skąd ty masz wiedzieć jak ty w tych Niemczech siedzisz na ławie i boiska nawet nie powąchasz raz na pół roku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Robert Lewandowski: Naprawdę się wzruszyłem IP: *.167.135.120.threembb.ie 20.05.11, 00:23 tu na razie jest ściernisko, ale będzie wysypisko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhm Re: Robert Lewandowski: Naprawdę się wzruszyłem IP: *.ghnet.pl 20.05.11, 00:32 @xxx co oczywiście w pełni usprawiedliwia plucie na jego żonę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhm Re: Robert Lewandowski: Naprawdę się wzruszyłem IP: *.ghnet.pl 20.05.11, 00:33 pardon, oczywiście było do asd, nie do xxx Odpowiedz Link Zgłoś
xogo Re: Robert Lewandowski: Naprawdę się wzruszyłem 20.05.11, 00:44 ale o co chodzi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Robert Lewandowski: Naprawdę się wzruszyłem IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.11, 00:51 @yhm Nie opluł żony sam widziałem tą sytację na materiale widać że pluje jej za plecy w stronę tego ochlejusa i już tak nie zmyślajcie że pluje na kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: touy Re: Robert Lewandowski: Naprawdę się wzruszyłem IP: *.icpnet.pl 20.05.11, 00:53 Tak, tak, można mu przypie...ć, bo był pijany. Myślenie godne kretyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg Re: Robert Lewandowski: Naprawdę się wzruszyłem IP: *.icpnet.pl 20.05.11, 01:05 Lol - dlaczego tak się odzywasz do Roberta? Jaki jest powód, żeby stać się takim chamem? Odpowiedz Link Zgłoś
bigosonline Re: Robert Lewandowski: Naprawdę się wzruszyłem 20.05.11, 06:40 No naturalnie typowo warszawa !!!! Wspaniale widowisko kibice lecha z calymi rodzinami udowodnili ze sa najlepsi w polsce.Dla wyborczej jednak to jest nic w poruwnaniu z tym ze murawa jest do kitu,pewnie zniszczona przez zlych kiboli hahahaha..... Odpowiedz Link Zgłoś
orchidust Re: Robert Lewandowski: Naprawdę się wzruszyłem 20.05.11, 06:58 dlaczego ciągle katujecie nas informacjami na temat tego klubu na pierwszej stronie gazeta.pl? macie z nimi jakąś umowę sponsorską? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @asd Re: Robert Lewandowski: Naprawdę się wzruszyłem IP: *.multi-play.net.pl 20.05.11, 07:44 klamiesz i manipulujesz - ubeckie metody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HH Re: Robert Lewandowski: Naprawdę się wzruszyłem IP: 78.133.163.* 20.05.11, 07:53 Ty Lewy! Na tej świetnej murawie w Dortmundzie też ci coś nie wychodzi ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
syrenka1000 Re: Robert Lewandowski: Naprawdę się wzruszyłem 20.05.11, 07:54 Podniecają się tym Lechem a Lech cienizna. Odpowiedz Link Zgłoś
shravakayana Re: Robert Lewandowski: Naprawdę się wzruszyłem 20.05.11, 07:54 @lol idioto... zejdź z Lewego debilu bo nic takiego nie powiedział... w wywiadach mówił o murawie - brak komentarza.. a te przytoczone słowa to zapewne wymysł pimaków!! Wiec twoja reakcja jest dla mnie debilizmem i to skrajnym wynikajacych z kompleksów małości wiejskiej pedrylu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Robert Lewandowski: Naprawdę się wzruszyłem IP: *.tktelekom.pl 20.05.11, 08:01 gazeta wyborcza zanudza czytelników mnożąc artykuły o tym meczem o pietruszkę,który być może interesuje poznaniaków ale czy kogoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
bkf4x4 Re: Robert Lewandowski: Naprawdę się wzruszyłem 20.05.11, 08:06 trawa mu przeszkadza...Zapomniał wół jak cielęciem był... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosiarz Re: Robert Lewandowski: Naprawdę się wzruszyłem IP: *.awakom.net 20.05.11, 08:13 To co Panie Grobelny? Rozbieramy częsciowo stadion i (prze)budujemy go, cobt tradycji stało się zadość? Odpowiedz Link Zgłoś
flugufrelsarinn Re: Robert Lewandowski: Naprawdę się wzruszyłem 20.05.11, 08:27 kiedy następna wymiana murawy? Odpowiedz Link Zgłoś
najaremo Re: Robert Lewandowski: Naprawdę się wzruszyłem 20.05.11, 08:28 na Euro będą jaja z tą murawą... po 2 meczach kartoflisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Robert Lewandowski: Naprawdę się wzruszyłem IP: *.static.system77.pl 20.05.11, 09:19 Wszyscy kibice, którzy tu wchodzą i narzekają na GW - nie podoba się, to zapraszam na inne portale. Mało takich jest? Może nawet znajdzie się taki, co ani słowem nie wspomni o złej murawie, o zachowaniach kibiców itd...Przechodzicie już w jakąś paranoję z tym czepianiem się GW. Lewy powiedział co myśli, gazeta puściła. Proste. Widać niektórzy nie potrafią tego pojąć. A do wszystkich którzy nabijają się tutaj z Lewego: jak na swój debiutancki sezon to 8 goli strzelonych będąc w dużej mierze rezerwowym to wynik bardzo dobry. Zwłaszcza jak się popatrzy na przeskok z tej "ekstraklasy" do Bundesligi. Ci co wiecznie narzekają liczyli na co? Że królem strzelców zostanie? Wiem, ze skutecznością był na bakier, ale to akurat cecha całej Borussi - Ci którzy OGLĄDALI w tym sezonie Borussię wiedzą o czym mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Robert Lewandowski: Naprawdę się wzruszyłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 09:23 z kumplami gralem na asfakcie, na błocie i na piacghu. Nikt nie płakał nigy. A ten płaczek poakzauje swoj profesjonalizm. Oferma i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
redgunner Re: Robert Lewandowski: Naprawdę się wzruszyłem 20.05.11, 09:49 W Dortmundzie też murawa za słaba dla niego. No, on musi przejść do Manchesteru lub Barcelony. Tylko tam rozwinie skrzydła dzięki profesjonalnie przystrzyżonej trawie. Odpowiedz Link Zgłoś