Gość: jebacwisle IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.04, 18:11 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lars [...] IP: *.chello.pl 21.10.04, 18:11 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyhy [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.04, 18:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Re: Były piłkarz Wisły podał klub do sądu IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 21.10.04, 18:12 popieram, uchoodsledzia ma rację, wyjątkowe chamstwo, chociaż nie jestem z Krakowa bulwersują mnie odzywki tego kogoś, powtarzające się conajmniej kilka razy w tygodniu, ostatnio czytałem chyba jego odzywki tego typu chyba przed i po meczach z Walią i Austrią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^senior- [...] IP: *.artcom.pl / *.b.jawnet.pl 21.10.04, 18:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP;^żonkil.pl [...] IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 18:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Dlaczego... IP: *.canterbury.ac.uk / *.cant.ac.uk 21.10.04, 18:55 wy...wszyscy pseudokibice tak sie wyzywacie.az mi wstyd,ze jeden za drugim wyzywa sie i z siekiera leci za innym niby w imie klubu. mieszkam zagranica i w londynie jest tyle klubow w samej premierleague i jakos ludzie zyja,a niech ktorys przeklnie odrazu jest wypraszany ze stadionu badz uciszany,a wy wielcy gieroje uwazacie siebie za niewiadomo kogo,a wasze kluby byly bogate jak inne. zobaczcie za nizsze ligi. jakos tam tak sie nie leja,a potem wszyscy razem ida na piwo.a wy nic tylko ku... i kur.... i wyzywacie siebie i zabijacie niewinnych ludzi, ktorzy chcieli sobie zobaczyc mecz. pranie mozgu nic wiecej. i tak wiem,ze mnie skrytykujecie,bo co innego mozecie zrobic,ale troche kultury. swiat na was patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Były piłkarz Wisły podał klub do sądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 19:22 Co tak nagle się Huguesowi przypomniało? www.worldfootball.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Były piłkarz Wisły podał klub do sądu IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 20:21 co mu się przypomniało? Po prostu siedzi pewnie miernota w tej Francji i nie ma za co żyć, to sobie przypomniał Wisłe, może ktos mu nawet powiedział o Kużbie, co to siedzi na ławie i kasuje niezłą kasę.... Kto im takie kontrakty daje, frajerstwo i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sodom Zaj..c zalosna miernote z poczatku listy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 19:56 Odpowiedz Link Zgłoś