Dodaj do ulubionych

Były piłkarz Wisły podał klub do sądu

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.04, 18:11
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: lars [...] IP: *.chello.pl 21.10.04, 18:11
      • Gość: hyhy [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.04, 18:21
    • Gość: jakub Re: Były piłkarz Wisły podał klub do sądu IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 21.10.04, 18:12
      popieram, uchoodsledzia ma rację, wyjątkowe chamstwo, chociaż nie jestem z
      Krakowa bulwersują mnie odzywki tego kogoś, powtarzające się conajmniej kilka
      razy w tygodniu, ostatnio czytałem chyba jego odzywki tego typu chyba przed i po
      meczach z Walią i Austrią
    • Gość: ^senior- [...] IP: *.artcom.pl / *.b.jawnet.pl 21.10.04, 18:20
    • Gość: IP;^żonkil.pl [...] IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 18:28
    • Gość: student Dlaczego... IP: *.canterbury.ac.uk / *.cant.ac.uk 21.10.04, 18:55
      wy...wszyscy pseudokibice tak sie wyzywacie.az mi wstyd,ze jeden za drugim
      wyzywa sie i z siekiera leci za innym niby w imie klubu. mieszkam zagranica i w
      londynie jest tyle klubow w samej premierleague i jakos ludzie zyja,a niech
      ktorys przeklnie odrazu jest wypraszany ze stadionu badz uciszany,a wy wielcy
      gieroje uwazacie siebie za niewiadomo kogo,a wasze kluby byly bogate jak inne.
      zobaczcie za nizsze ligi. jakos tam tak sie nie leja,a potem wszyscy razem ida
      na piwo.a wy nic tylko ku... i kur.... i wyzywacie siebie i zabijacie
      niewinnych ludzi, ktorzy chcieli sobie zobaczyc mecz. pranie mozgu nic wiecej.
      i tak wiem,ze mnie skrytykujecie,bo co innego mozecie zrobic,ale troche
      kultury. swiat na was patrzy.
    • Gość: a Re: Były piłkarz Wisły podał klub do sądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 19:22
      Co tak nagle się Huguesowi przypomniało?

www.worldfootball.prv.pl
      • Gość: marian Re: Były piłkarz Wisły podał klub do sądu IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 20:21
        co mu się przypomniało?
        Po prostu siedzi pewnie miernota w tej Francji i nie ma za co żyć, to sobie
        przypomniał Wisłe, może ktos mu nawet powiedział o Kużbie, co to siedzi na
        ławie i kasuje niezłą kasę....
        Kto im takie kontrakty daje, frajerstwo i tyle.
    • Gość: Sodom Zaj..c zalosna miernote z poczatku listy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 19:56

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka