Gość: majrix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 14:49 Szkoda go na taki klub jak prowincjonalne Newcastle... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Not Owen w Newcastle IP: *.aster.pl 24.08.05, 14:50 ale porażka tego sympatycznego i utalentowanego gracza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Owen w Newcastle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 14:55 zapomniałeś dodać pazernego na pieniądze. w Liverpoolu zarabiał kupe forsy, ale jemu było mało, no to teraz ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Not Re: Owen w Newcastle IP: *.aster.pl 24.08.05, 15:22 niezupełnie, jakoś niesprawiedliwie chyba - to co mowisz lepiej pasuje do Gerrarda Owen, supergwiazda przecież wtedy, strawił wiele lat w drużynie która nawet nie grała w LM, więc i -ze wzgledów sportowych- przejście z Liverpoolu do lepiej grającego klubu było tu motywem Odpowiedz Link Zgłoś
pawelpawel4 Re: Owen w Newcastle 24.08.05, 15:46 chyba się mylisz. wytłumacz mi w takim razie dlaczego z drużyn takich jak Porto i Monaco odeszło po sukcesach tylu zawodników, przecież teoretycznie grali w dwóch najlepszych zespołach Europy(co mogło dać im kolejne sukcesy). Zawsze kiedy słyszę jak zawodnik przechodzi z klubu do klubu i mówi jakim to wielkim mażeniem były występy w nowym klubie to zbiera mi się na wymioty. niestety prawda jest taka że piłkarze kibiców mają gdzieś i tylko kaska się liczy. mogę zrozumieć chłopaków z biednych lig którzy chcą zarobić, ale w lidze angielskiej kiedy jesteś gwiazdą swojej drużyny zarabiasz tyle że starczy dla ciebie, twoich dzieci i wnuków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Not Re: Owen w Newcastle IP: *.aster.pl 24.08.05, 20:41 wybacz ale logika Twojego wywodu (co ma sukces pilkarzy Porto do braku sukcesu pilkarza Owena?) pozostawia tak wiele do życzenia, że nie podejmę się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Not Owen w Newcastle IP: *.aster.pl 24.08.05, 14:50 ps. real destroyerem piłkarskich karier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonJose Newcadstle Brown IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 24.08.05, 15:03 Najlepsze piwo z flaczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pancio Re: Owen w Newcastle IP: 212.75.114.* 24.08.05, 15:20 NUFC, BRAVO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Liverpool w tym sezonie nie ugra juz nic 24.08.05, 15:22 Benitez przefajnowal.Liverpool nie ma zespolu.To zlepek paru przecietnych pilkarzy plus trzy-cztery gwiazdy.A juz wynik z Sofia mowi wszystko.Na wlasnym boisku z druzyna spoza pierwszej setki w Europie porazka? Odpowiedz Link Zgłoś
dem0kryt Shearer i Owen!!! 24.08.05, 15:35 Zapowiada się niezły duecik. Dla Shearera to już ostatni chyba sezon. Będzie chciał znowu zabłysnąć. Dla Michaela powrót na Wyspy tuż przez Mundialem to ważna rzecz. Musi się odbudować po kiepskim jednak sezonie w Madrycie. Obaj więc mają coś do udowodnienia. Może więc wreszcie Sroki pokaża swój pazur. Oby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan NUTD Re: Shearer i Owen!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 22:33 yeah! Shearer is the best!! mam nadzieje ze im sie powiedzie w tym sezonie bo to moja ulubiona druzyna szkoda tylko ze juz nie ma Bobiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: Owen w Newcastle IP: *.mouchel.com 24.08.05, 15:36 olala a w ndz meczyk newcastle z manchesterem. IDE i mam w dupie to czy sa slabi czy nie, ja chce zobaczyc lige za zywo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Re: Owen w Newcastle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:21 powinni odkupić zórawskiego z celticu real naprawdę dobry interes by zrobił i wypożyczą go do izolatora boguchwała i będzie się łapał an ławkę rezerwowych buchahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mattiowen Re: Owen w Newcastle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 20:54 Owen w takim badziewnym klubie jak newcastle!!! on tam sie zmarnuje !!!!!!! *** LOL *** Odpowiedz Link Zgłoś