Dodaj do ulubionych

Owen w Newcastle

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 14:49
Szkoda go na taki klub jak prowincjonalne Newcastle...
Obserwuj wątek
    • Gość: Not Owen w Newcastle IP: *.aster.pl 24.08.05, 14:50
      ale porażka tego sympatycznego i utalentowanego gracza!
      • Gość: pawel Re: Owen w Newcastle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 14:55
        zapomniałeś dodać pazernego na pieniądze. w Liverpoolu zarabiał kupe forsy, ale
        jemu było mało, no to teraz ma.
        • Gość: Not Re: Owen w Newcastle IP: *.aster.pl 24.08.05, 15:22
          niezupełnie, jakoś niesprawiedliwie chyba - to co mowisz lepiej pasuje do
          Gerrarda
          Owen, supergwiazda przecież wtedy, strawił wiele lat w drużynie która nawet nie
          grała w LM, więc i -ze wzgledów sportowych- przejście z Liverpoolu do lepiej
          grającego klubu było tu motywem
          • pawelpawel4 Re: Owen w Newcastle 24.08.05, 15:46
            chyba się mylisz. wytłumacz mi w takim razie dlaczego z drużyn takich jak Porto
            i Monaco odeszło po sukcesach tylu zawodników, przecież teoretycznie grali w
            dwóch najlepszych zespołach Europy(co mogło dać im kolejne sukcesy). Zawsze
            kiedy słyszę jak zawodnik przechodzi z klubu do klubu i mówi jakim to wielkim
            mażeniem były występy w nowym klubie to zbiera mi się na wymioty.
            niestety prawda jest taka że piłkarze kibiców mają gdzieś i tylko kaska się
            liczy. mogę zrozumieć chłopaków z biednych lig którzy chcą zarobić, ale w lidze
            angielskiej kiedy jesteś gwiazdą swojej drużyny zarabiasz tyle że starczy dla
            ciebie, twoich dzieci i wnuków.
            • Gość: Not Re: Owen w Newcastle IP: *.aster.pl 24.08.05, 20:41
              wybacz ale logika Twojego wywodu (co ma sukces pilkarzy Porto do braku sukcesu
              pilkarza Owena?) pozostawia tak wiele do życzenia, że nie podejmę się
    • Gość: Not Owen w Newcastle IP: *.aster.pl 24.08.05, 14:50
      ps. real destroyerem piłkarskich karier
      • Gość: DonJose Newcadstle Brown IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 24.08.05, 15:03
        Najlepsze piwo z flaczkami.
    • Gość: pancio Re: Owen w Newcastle IP: 212.75.114.* 24.08.05, 15:20
      NUFC, BRAVO!!!
    • block-buster Liverpool w tym sezonie nie ugra juz nic 24.08.05, 15:22
      Benitez przefajnowal.Liverpool nie ma zespolu.To zlepek paru przecietnych
      pilkarzy plus trzy-cztery gwiazdy.A juz wynik z Sofia mowi wszystko.Na wlasnym
      boisku z druzyna spoza pierwszej setki w Europie porazka?
    • dem0kryt Shearer i Owen!!! 24.08.05, 15:35
      Zapowiada się niezły duecik. Dla Shearera to już ostatni chyba sezon. Będzie
      chciał znowu zabłysnąć. Dla Michaela powrót na Wyspy tuż przez Mundialem to
      ważna rzecz. Musi się odbudować po kiepskim jednak sezonie w Madrycie. Obaj więc
      mają coś do udowodnienia. Może więc wreszcie Sroki pokaża swój pazur. Oby!
      • Gość: Fan NUTD Re: Shearer i Owen!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 22:33
        yeah! Shearer is the best!! mam nadzieje ze im sie powiedzie w tym sezonie bo to
        moja ulubiona druzyna szkoda tylko ze juz nie ma Bobiego
    • Gość: Luki Re: Owen w Newcastle IP: *.mouchel.com 24.08.05, 15:36
      olala a w ndz meczyk newcastle z manchesterem. IDE i mam w dupie to czy sa
      slabi czy nie, ja chce zobaczyc lige za zywo!!!
    • Gość: dzekson2 Re: Owen w Newcastle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:21
      powinni odkupić zórawskiego z celticu real naprawdę dobry interes by zrobił i
      wypożyczą go do izolatora boguchwała i będzie się łapał an ławkę rezerwowych
      buchahahaha
    • Gość: Mattiowen Re: Owen w Newcastle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 20:54
      Owen w takim badziewnym klubie jak newcastle!!! on tam sie zmarnuje
      !!!!!!! *** LOL ***
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka