Gość: Bubusinski IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.05.06, 00:33 no to sie wzmocnili Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: - Janusz Dziedzic, a kto to ? Ktoś o nim słyszał ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.05.06, 00:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typer Nie każdy dziedzic to Frankowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 08:38 j.w. ___ Bonus w Betandwin! Wpłać depozyt a zostanie on podwojony! Promocja w Expekt! Postaw zakład za 100zl bez ry(d)zyka! Sportingbet - pierwszy zakład za darmo! Sprawdź na bukmacherzy.250free.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maczios Re: Janusz Dziedzic, a kto to ? Ktoś o nim słysza IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 10.05.06, 02:10 np. ci którzy oglądali mecz GKS-Cracovia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Janusz Dziedzic, a kto to ? Ktoś o nim słysza IP: 198.36.86.* 10.05.06, 05:14 Widzisz jaki z Ciebie kibic piłkarski ??? jak z koziej dupy trabka>:))) skoro nie znasz Janusz Dziedzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bareja Dziedzic Pruski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 01:40 - Czemu on ma na sobie pruski mundur? - W scenariuszu napisane: "wchodzi dziedzic Pruski..." - Dziedzic Pruski? On się nazywa Pruski, Wawrzyniec Pruski, polski dziedzic! - No to może się go biało-czerwona wstęgą przepasze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Dziedzic Pruski IP: *.icpnet.pl 10.05.06, 03:29 a Mili i Rasiaka nie potrzebują ?? z nimi spadek murowany ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostry_Pazur Re: Dziedzic Pruski IP: *.crowley.pl 10.05.06, 05:43 [tupiąc nogą] Ch.ole.Ra! Ja to chciałem napisać!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienadij Re: Dziedzic śladami Frankowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 09:57 O rany to mój kumpel z dębicy chodziłem z nim do podstawówki. Dębica rulezz Odpowiedz Link Zgłoś