Gość: bywalec... Adminie. Daj upust frustracji kibiców... IP: *.microchip.net.pl 09.06.06, 22:59 Admin nie nadąża z kasowaniem k.... i ch.... . Sprawdżcie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paczus wype...olic janasa!!! tylko ebi byl zaje..ty... IP: *.sm-rozstaje.pl 09.06.06, 23:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krissulek Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.cust-adsl.tiscali.it 09.06.06, 22:59 Janas byl drewnem jako zawodnik...,i pozostal drewnem jako trener.Lepiej wroccie chlopaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 09.06.06, 22:59 Oni mnie nie reprezentują!To nie jest reperzentacja Polski!To jest reprezentacja nieudaczników, złamańców, kolesi!Wstyd.Po raz kolejny wstydzę się za moją ojczyznę!Czy nie ma 11 chłopaków w naszym kraju, którzy potrafią kopać piłkę?Bezradność janasa jest paraliżująca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aafaqfaw Janas Spadaj z tym Antyfuboolem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 22:59 Tak tajne treningi taktyczne, a ani jednego ciekawego i skutecznego rogu w naszym wykonaniu ...... NIE MAMY TRENERA, Mamy Selekcjonera ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol to robota obcej agentury i pedalstwa z UE IP: *.e-wro.net.pl 09.06.06, 23:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleoleoleole! I nareszcie koniec tego zalosnego meczu, wstyd.. IP: *.tor.primus.ca 09.06.06, 22:59 nie ma nawet szans na wyjscie z grupy, dowidzenia, koniec Mundialu dla nas! Odpowiedz Link Zgłoś
rysio39 Re: I nareszcie koniec tego zalosnego meczu, wsty 09.06.06, 23:00 Kochana Polsko dziekuje Ci ze mamy takich PATAłACHóW za pilkarzy!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rysio39 Re: I nareszcie koniec tego zalosnego meczu, wsty 09.06.06, 23:01 Kochana Polsko dziekuje Ci ze mamy takich PATAłACHóW za pilkarzy!!!!!!!!!!!!!! tyle w tej sprawie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: I nareszcie koniec tego zalosnego meczu, wsty IP: *.m.pppool.de 09.06.06, 23:06 super ekwador :-) super super polska do domu nie bedzie zal nikomu :-)))))) do domu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paczus Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.sm-rozstaje.pl 09.06.06, 22:59 trzeba wypie...lic janasa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.chello.pl 09.06.06, 23:04 K... - Niemcy jutro sie posikaja ze smiechu jak sie dowiedza... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE OBCIACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Proponuje dopuscic do mundialu druzyne "Pantofelkow" - zeby polacy mieli szanse z kims wygrac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:07 Wyje.. piłkarzy na Marsa zeby nie wrócili! Razem z politykami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.icpnet.pl 09.06.06, 23:09 ryczę;( nie mam słów... a miałam takie chore przeczucie cały dzień ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
jarremek DO DOMU 09.06.06, 22:59 proponuje abysmy spakowali się i czym predzej wrócili do kraju. patriotycznie nie chce juz więcej wstydu , siary , obciachu na arenie miedzynarodowe Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar ze Srilanką byłby remis! 09.06.06, 23:08 tylko smolarek jest młody reszta na tych zdjęciacgz GW to raczej grubo po 30 jest. Nie oglądam polskiego futbolu ale czy czasem nie biegali mniej niż rywale? Kłopot w tym że Janas nie ma Know-How - ten gruby z wąsem był lepszy, a jeszcze lepszy był jakiś czech albo ten z Wisły. Wydaje mi się że w PZPN jest jakkiś układ - być może gdyby na treningi przychodził Kaczyński z żoną chłopaki bardziej by się przykładali - wszak regaty wygrywa się w porcie. Jaki kraj taka reprezentacja. Może czas się pogodzić z tym, że jako naród jesteśmy błędem historii? Polski Tarpan, Polski Porządek, Polska Religijność, Polska Pracowitość, Prawo i Sprawiedliwość - to nie może być przypadek, jakie mleko taka śmietanka. Odpowiedz Link Zgłoś
bolko_turan Zero kreatywnosci, zero inteligencji, zero wysilku 09.06.06, 22:59 Polacy graja jak glaby. Nawet najlepszy trener by nie pomogl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thug Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.gdynia.mm.pl 09.06.06, 22:59 Chłopaki, wracajcie do domu! Po co się męczyć? Niemcy was rozniosą i wylądujecie na kozetce u psychologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aki Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: 86.67.66.* 09.06.06, 23:00 Paraolimpiada :rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
herrdocent powolac instytut pilki i rozbic uklad zeby 09.06.06, 23:00 mozna bylo niebawem powiedziec ze kadra zostala odzyskana !! Jak mozna tak sp....c i to i taktyka i dobor kadr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiam Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:00 co tu dyskutować... daliśmy ciała i tyle. moja córeczka (2 lata) po pierwszej bramce gdy jęknęłam zapytała "co sie stało mama? katastrofa?" tak córcia, katastrofa. i tak już zostało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fasol Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:38 Katastrofa. Twoja córeczka ujęła to nad wyraz trafnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shitman Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.06.06, 23:01 Polskie patalachy zakonczyli w pierwszym dniu swoj udzial w mistrzostwach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... janas...gdzie jest dudek... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.06.06, 23:01 ...te stracone dwie bramki byly do ...obronienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejarz Re: janas...gdzie jest dudek... IP: *.chello.pl 09.06.06, 23:05 Franek i Dudek siedza w Warszawie w studio TVP - Janas ...... Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: janas...gdzie jest dudek... 09.06.06, 23:07 Chyba przez Plastic-mana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: janas...gdzie jest dudek... IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.06, 23:10 Glupi jestes. Dwoch na jednego i pusta bramka. Boruc pewnie bronil,a przy bramkach byl bez szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: janas...gdzie jest dudek... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.06.06, 23:19 ...kolego, polski bramkarz wcale nie bronil pewnie...wykonywal i owszem ruchy a la dudek...ale bylo widac ,ze jest niepewny... Gość portalu: Michu napisał(a): > Glupi jestes. Dwoch na jednego i pusta bramka. Boruc pewnie bronil,a przy > bramkach byl bez szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistż To by było na tyle, husaria w grobie się przewraca IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 09.06.06, 23:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo lo Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.crowley.pl 09.06.06, 23:02 i to jest moment do reform nie płakałem jak umierał JPII praca praca praca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter korsak Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.eburwd2.vic.optusnet.com.au 09.06.06, 23:02 to jest po prostu wstyd!gdzie sie podziala poska walecznosc i wiara w siebie.co sie stalo z atakiem? zeby strzelac gole to trzeba atakowac!!! to bylo cos koszmarnego.moze niech chlopaki wracaja do domu to i wstydu oszczedza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepe Obrona i pomoc zagrali fenomenalnie, napastnicy to IP: *.albq.qwest.net 09.06.06, 23:02 ....huje. Zal mi Bruca i chlopakow z obrony i pomocy bo naprawde przejmowali mnostwo pilek. Bramki nie byly ich wina... . Za to jezeli druzyna gra caly mecz na polowie przeciwnika, wlasnie dzieki dobrej grze w centrum, i napastnicy nie potrafia strzelic na bramke, to po prostu zenada. Jedyny Smolarek sie napracowal, tylko nie mila z kim wspolpracowac!!! Po ki diabla Zurawski,..... Kosowski.... . Czemu Jelen wposzczony tak pozno. Zal mi chlopakow z obrony i pomocy bo sie napracowali. Ale jezeli sie samemu nie potrafi strzelac bramek, to sie je traci..... taka prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
claudio1 precz z janasem 09.06.06, 23:06 skandal kaczolandu miliony wydaja na taki wstydt .- trzecia liga hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis Re: Obrona i pomoc zagrali fenomenalnie, napastni IP: *.landsend.com 09.06.06, 23:17 Narescie rozsadna wypowiedz. Panowie jestesmy wszyscy wsciekli, ale opanujcie sie w wypowiedziach. Caly swiat je czyta, i to tylko dopinguje to co sie wydarzylo dzisiaj na boisku. Caly swiat gra w pilke, Ekwador panstwo Ameryki Poludniowej a tam przeciez od kolyski sie kopie. Byli lepsi i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
ms473 Re: Od kołyski 10.06.06, 00:27 U nas też się kopie od kołyski. Ale już w podstawówce nie ma gdzie kopać i nie ma kto uczyć kopania. PZPN ma w nosie pracę z młodzikami, bo z tego nie ma konfitur. Kluby leżą na łopatkach, w lidze kwitnie korupcja, a na stadionach panoszy się chuligaństwo. Tak wygląda polska piłka. Ale na tym forum mało kto wzywa do zrobienia porządku w PZPN. Ludzie wolą prostsze rozwiązania - powiesić Janasa itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mutagenny stwór Re: Od kołyski IP: 62.6.181.* 10.06.06, 11:26 u nas to sie rowy kopie a nie pilke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Zal mi tylko Ebiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:02 Wyrasta poza tych pozostalych patalachow . A mogl grac dla Holandii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regional Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:02 A jednak Pele miał racje:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~electric elephant Powtórka z rozrywki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:03 Teraz potwierdzają się moje przewidywania. Po fatalnym meczu z Kolumbią, po którym słusznie "nasi" zostali wygwizdani, zaczyna się to samo dziać w meczu z Ekwadorem. Piłkarze chyba to lubią. Sprawia im to sadystyczną przyjemność. Grają źle. Fatalnie. Stoją w miejscu. Szymkowiak - cień dawnych dni. Krzynówek - po kontuzji to nie ten zawodnik. Żurawski - ciężka dupa tak jak swego czasu Juskowiak. Kosowski - jak zwykle dużo biega i tyle. Najsmutniejsze jest to, Polacy swą grą obrzydzili mi Mistrzostwa. Obrzydzili mi piłkę nożną. Po obejrzeniu tylko jednego meczu biało-czerwonych, zmęczyłem się niemiłosiernie. Chciałbym, żeby te mistrzostwa już się skończyły. Tylko szkoda, że kibice nie wzięli sobie do serca apelu: "Pomóżmy naszym - jedźmy za nich". Teraz parafrazując ten cytat powinno to brzmieć: "Pomóżmy naszym - wygrajmy za nich". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Chlopcy do bicia :))))))))))))))))) IP: 195.7.49.* 09.06.06, 23:03 Chowac flagi bambusy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niusia Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.ipt.aol.com 09.06.06, 23:03 Może gdyby Janas posłuchał inych nie byłoby tej klęski.Ten mecz to porażka.Przez całość przewijały się w zasadzie tylko 4 nazwiska-Zurawski;Krzyn owek Zewłakow i Smolarek.A gdzie reszta?Piłka to gra zespołowa a tu tego nie było widać.Panie Janas a gdzie Franowski,Świerczewski i Dudek?Czy stasi gracze już nie mogą być w reprezentacji? Odpowiedz Link Zgłoś
ms473 Kozły ofiarne 09.06.06, 23:18 Teraz będzie, że wszystkiemu winien Janas, albo ustawienie, albo sędzia, albo że gdyby był Dudek z Frankowskim, to by nawet Brazylia przed nami drżała. Szpakowski będzie pierdzielił, że trochę nam zabrakło szczęścia (w mordę, zeżygam się zaraz), że trzeba mieć nadzieję, że chłopcy się pozbierają w meczu z Niemcami itd. Qwa, ludzie. Widzieliście 11 profesjonalistów, którzy przewracają się co chwila na piłce nie atakowani, nie potrafią podać, nie widzą, że kolega wychodzi na pozycję, nie potrafią strzelić, nie potrafią kryć napastników. 11 profesjonalistów, którzy wiedzą, że cała Polska na nich patrzy, ale mimo to mają tak słabą psychikę, że się załamują po jednej bramce. Nie chodzi nawet o to, że winne są te biedne łosie. Oni po prostu nie umieją inaczej. Ci, którzy byli nieobecni, też nie są lepsi. Prawda jest taka, że 40-milionowy naród nie ma dobrych piłkarzy. A mafia z PZPN spokojnie tym wszystkim zarządza i nikt się jej o to nie czepia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarcar Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.zagan.visnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:03 "geniusz" JANAS na trenera Real Madryd !!! Odpowiedz Link Zgłoś