Dodaj do ulubionych

Sebastian Mila: Spadłem na dno

• Gość: sitpi_gusto Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: 157.25.9.* 22.03.07, 11:25
      A miałeś buraku oferte z Legii w zeszłym sezonie, to wolałeś siedzieć na ławce
      i zarabiać więcej. to zapierd.... za reniferami teraz
    • Gość: Gdańszczanin Gdańsk i Lechia jest z Tobą nie poddawaj się !!! IP: *.multicon.pl 22.03.07, 11:27
      Nie poddawaj się SEBA !!!
    • Gość: master_pl Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 11:35
      Nie przytulą tylko przylatują ! Jest to subtelna różnica
      • Gość: trener Mili Mila jakbys w kopalni popracowal lub za 1000zl wte IP: *.bredband.comhem.se 22.03.07, 11:55
        -dy nie mialbys czasu na playstation....
        MILA MOZE TERAZ LENIU PORCELANOWY( UPADA PRZY KAZDYM KONTAKCIE, NORWEDZY CIE
        ROZJADA) ZACZNIESZ TRENOWAC...
        PRZYSZEDL DO AUSTRII OD JANASOWEJ KADRY, SPECJALISTA OD RZUTÓW WOLNYCH, MYSLAL
        ZE JEST BECKHAMEM A BYL TYLKO HAMEM :-)

WIELKI ROZGRYWAJACY...ANI JESTES ROZGRYWAJACY ANI DEFENSYWNY, MOZE NA SKRZYDLE
        ZAISTNIEJESZ...ALE WATPIE BO BEDZIESZ NARAZONY NA WSLIZGI...PO KILKU OSTRYCH
        WEJSCIACH ZACZNIESZ ROBIC GRYMASY...KULEC...PLAKAC...

NORWESKA LIGA JEST ZAPLECZEM ANGIELSKIEJ...POWINIENES SPRÓBOWAC NA CYPRZE CIOLKU
    • ekonomista2006 Sebastian Mila: Stchurzyłem 22.03.07, 11:56
      W lidze Niemieckiej i Austriackiej tylko najtwardsi wygrywają miejsce w składzie.
      Dlaczego ?
      - bo te ligi nam niszczą i nie powinniśmy tam wysyłać naszych piłkarzy.
    • Gość: czytacz Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: 193.24.200.* 22.03.07, 12:16
      naucz sie czytac !!! , on nie powiedzial ze przytula tylko ze przyleca :) ehehehehe
    • Gość: starski Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.cable.ubr04.croy.blueyonder.co.uk 22.03.07, 12:24
      Seba bedzie oki. Nie pekaj a wrocisz silniejszy. Wierze.
    • Gość: urtj39e Re: Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: 82.139.47.* 22.03.07, 12:33
      To teraz się z niego odbij ;)

prawactwo
    • Gość: Ekspert Myśle że już się nie pozbierasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 13:10
      Myśle, że już się nie pozbierasz ale chciałbym sie mylić. Kariera Mili nie
      tylko sie zachamowała ale nawet cofneła. Stwierdzam, że teraz miałby problem
      przebić się do jakiej kolwiek 11-ki w Polskiej II lidze.
    • Gość: luks Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.aster.pl 22.03.07, 13:13
      Tak, sebek, spadles na dno. Dawno temu, jeszcze zanim zes do Austrii wyjechal.
      Szkoda, ze wtedy tego nie widziales.
      Frajer.
    • Gość: tupot_bialych_mew Jeszcze nie wiesz co to dno znaczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 13:25
      Ale fakt! Idziesz w dobrym kierunku.
    • Gość: mofo Mila myli adaptację z adopcją :) IP: *.nordeabank.pl 22.03.07, 13:40
      Pan Mila z tego co widzę nawet mówić nie umie, a co dopiero grać. Nie można się
      samemu zaadoptować.
      • Gość: press vienna Re: Mila myli adaptację z adopcją :) IP: *.3.14.vie.surfer.at 23.03.07, 14:48
        mila ma racje,warunki w austrii do grania dla polakow sa niezadobre.faktem jest
        ze stracil forme,albo jej niemial.szmatlawiac na forach ,to niewiem czyja cecha
        narodowa.mozna sie domyslec po wpisach..dla tego mlodego czlowieka powinno sie
        zyczyc duzo zacietosci i pracy.tzn.parnik pod jaja i grac. schmidt press
        wieden
    • Gość: kow3l Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.07, 18:41
      "Marzy mu się "liga angielska, hiszpańska czy włoska""

Poczucie humoru Mile jak widac nie opuscilo. Dobry "dzolk"
      • sher.khan Re: Sebastian Mila: Spadłem na dno 23.03.07, 19:12
        gdzie był Mila?
        „czuł się w Wiedniu samotny”, „tylko ja i Playstation”
        „nikt się mną nie interesował, gdy potrzebowałem pomocy”
        - w przedszkolu
        gdzie jest Mila?
        „transfer do Austrii przeszkodził w rozwoju jego kariery”
        „Jak się w tej lidzę rozpędzę, nic mnie nie zatrzyma”
        „Marzy mu się liga angielska, hiszpańska czy włoska"
        - w świecie wirtualnym.
        i tyle.

• Gość: robuś Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.echostar.pl 23.03.07, 19:28
      co jest takiego w naszych piłkarzach że trenerzy w obcych klubach ich nie
      lubią, w gijon kucharski, w sewilli kowalczyk, w wiedniu milla, w troyes
      saganowski, w kaiserslautern kossowski itd. najpierw odrzucają oni oferty z
      najlepszych klubów europejskich zeby grać dla średniaków a potem ci dyletanci
      na ławce trenerskiej nie potrafią tego docenic
    • morfeusz_1 Mazgaj 23.03.07, 22:06

• Gość: gortop Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 17:18
      "Odbił się od dna. (...) Mieszka z narzeczoną i z psem."
      XD
    • Gość: Sylwek Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 10:58
      Słaby psychicznie dlatego nigdzie się nie sprawdzi,zawsze obarcza innych za
      swoje niepowodzenia, powinien spojrzeć bardziej krytycznie na siebie a szkoda,
      bo jeden z największych talentów ostatnich lat w Polsce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka