Dodaj do ulubionych

Scolari chwali Polaków

IP: *.ghnet.pl 26.03.07, 16:46
nie chwali, tylko stwierdza fakty....
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek Scolari chwali Polaków IP: *.magma-net.pl 26.03.07, 16:48
      Ale glupoty, ale glupoty...
    • Gość: Stanislaw śmiałem się z niego IP: 151.83.9.* 26.03.07, 17:00
      śmiałem się z niego po przegranym przez Portugalię meczu z Polską

Smial sie to teraz ma
      • Gość: Manipulator Bracia Serbowie zremisujcie z Portugalia !! IP: *.nycmny83.covad.net 26.03.07, 17:10
        .
        • Gość: peter Bracia Serbowie?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 19:34
          Są bardziej rosyjscy niż Rosjanie, ale przecież piłka to nie jakieś panslawizmy, tylko trzeba, aby w środę szanse Serbii zmalały do minimum, a z Polską grali o pietruszkę
          • matysns Re: Bracia Serbowie?????? 26.03.07, 19:37
            Lepiej żeby szanse Portugalczyków zmalały do minimum, bo oni są dla nas
            groźniejsi. Z Serbami jakoś sobie może poradzimy, jak nadal tak grać będziemy ;)
            • Gość: Xysio Re: Bracia Serbowie?????? IP: *.acn.waw.pl 26.03.07, 20:42
              Nie musimy wyjsc na pierwszym miejscu z grupy. A jesli przegra Serbia szanse na
              wyjscie z drugiego miejsca znaczenie wzrosna.
              • matysns Re: Bracia Serbowie?????? 27.03.07, 09:13
                Jesteśmy w stanie wyjść z pierwszego miejsca, więc zróbmy wszystko żeby tak
                było, ponieważ jest to korzystniejsze w kolejnej fazie turniej. To my będziemy
                rozstawieni z pierwszego koszyka, więc teoretycznie słabszych przeciwników
                dostaniemy ;D
      • Gość: krisbee Re: śmiałem się z niego IP: *.loonar.pl 26.03.07, 17:21
        Nie było się, z czego śmiać. Polska wygrała zasłużenie 2-1 chodź mogła o wiele
        wyżej, a Serbowie cudem uratowali remis z Polską. Poza tym Serbowie są na 29
        pozycji w rankingu FIFA a polska 23. Wiec nie wiem, kto, z kogo powinien się
        śmiać. Pokażcie, na co was stać Serbowie i już w środę pożegnajcie się z Euro
        2008.
    • Gość: rrr Re: Scolari chwali Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 18:00
      Portugalia w obecnej formie i z obecnym trenerem może znów powtórzyc finał Euro
      taka pradwa tylko że z wynikim korzystnym dla siebie.
      Są dwa roziązania meczu Protugali:
      - Wygrana 1 bramką
      - coś koło 4-0 , 5-0

Coś czuje że we wrezśniu bedzie Poprtugalia - Polska 4-0 :]
      • Gość: Matys Re: Scolari chwali Polaków IP: *.rtk.net.pl 26.03.07, 18:12
        Głupoty gadasz! Polacy wreszcie pod wodzą naszego treneiro z Holandii zaczeli
        grać na poziomie. Polska pokazała w meczu z Portugalią(tak grająca reprezentacja
        jak w tym meczu mogłaby zmierzyć się z Brazylią, Francją czy inną potengą
        futbolu), iż nie obawia się nikogo i będzie walczyć z każdym przeciwnikiem jak
        równy z równym. Nasza reprezentacja gra wreszcie tak jak od dawna było to
        oczekiwane, a głupawi kibice tacy jak ty ich nie wspierają! Jeszcze zobaczycie,
        że Polacy będą z meczu na mecz grać lepiej i zagramy w Euro poraz pierwszy w
        historii :D Od kilku lat nie widziałem tak dobrych meczów naszej repry. Jesteśmy
        najlepsi!!!
    • matysns Re: Scolari chwali Polaków 26.03.07, 18:46
      A co to za link? Co? Chyba tematy pomyliłeś.
    • Gość: ff Zgadzacie się z moją koncepcją? ;) IP: *.chello.pl 26.03.07, 19:09
      Myślę, że najlepiej dla nas byłoby, gdyby Serbia zebrała baty od Portugalii.
      Widziałem co ci kolesie wyprawiali z Belgami - chociaż ta ze względu na swoją
      słabość nie jest może najlepszym probierzem. Portugalia ze swoim potencjałem po
      prostu musi awansować i fantastycznie, że ich powieźliśmy u siebie. Będziemy bić
      się z Serbami o drugie miejsce. Niech więc stracą punkty w środę w Belgradzie.
      Na wyjeździe u nich stać nas na remis o wiele łatwiej niż z Portugalią.
      • matysns Re: Zgadzacie się z moją koncepcją? ;) 26.03.07, 19:35
        Dla nas byłoby lepiej gdyby to Portugalia przegrała, lub nawet remis. Bo Serbów
        na wyjeździe mamy szanse pokonać, a z Portugalczykami nie będzie tak łatwo.
        • Gość: marcin oczywiście nie masz racji IP: *.chello.pl 26.03.07, 20:20
          chyba się zbytnio nie orientujesz w zasadach awansu, jeśli takie rzeczy piszesz.
          Skoro awansują bezpośrednio 2 zespoły, to oczywiste jest, że należy kibicować
          Portugalii w meczach z naszymi kontrkandydatami do awansu (Serbia, Finlandia).
          • Gość: maz Re: oczywiście nie masz racji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 09:04
            Scolari wypowiedział na konferencji tylko jedno zdanie na temat Polski.
            Stwierdził, że wygrywamy mecz za meczem i jesteśmy w najlepszej sytuacji. Nie
            rozumiem tych zachwytów nad jego słowami.

Ja uważam, że najlepszym wynikiem w meczu Serbia - Portugalia byłby jednak
            remis. Postawiło by to Portugalię w bardzo trudnej sytuacji i w meczach u siebie
            z Finlandią i Serbią, oraz wyjazdowym z Belgią koniecznie musieli by wygrać! Ale
            i wygrana Portugali też byłaby dobra, wtedy Serbia powoli przestałaby się
            liczyć. Szkoda tylko, że my nie kończymy eliminacji meczem z Portugalią, być
            może byłby to już mecz o pietruszkę.
            Ciekaw jestem jak w tym roku prezentować się będą Finowie. Jakoś nie widzę ich w
            roli faworytów. Mieli udany poprzedni sezon, ale czy to trwała tendencja, czy
            tylko taki jednorazowy epizod?
            • matysns Re: oczywiście nie masz racji 27.03.07, 09:19
              Nie lepiej przedwcześnie pozbyć się Portugalczyków niż Serbów? Serbowie sami się
              wykończą. Co do Finów to jeden wielki znak zapytania, ale oni nie grali jeszcze
              z mocnymi zespołami w naszej grupie, przed nimi ciężkie mecze, a przed Polską
              zbieranie punktów na grupowych outsiderach, oby tylko nie zlekceważyli nikogo,
              ale przy takim trenerze moim zdaniem nie ma o tym mowy ;D
          • matysns Re: oczywiście nie masz racji 27.03.07, 09:15
            My mamy awansować z pierwszego miejsca, a wtedy naszym kontrkandydatem jest
            Portugalia. Serbowie robią dużo błędów i jeszcze gdzieś się poźlizgną (np.
            wyjazd z Azerbejdżanem)
    • Gość: br311 Chwali? Nie zauwazylem... IP: *.compi.net.pl 26.03.07, 20:36
      Polska jest w najlepszej sytuacji - patrzac na tabele, w tym momecie tak.
      Wygrywa - no ostatnio wygrywa. To stwierdzenie oczywistych faktow tylko nie dla
      dziennikarzy GW, ktorzy sa zachwyceni gdy WIELKI TRENER SCOLARI w ogole wypowie
      slowo "Polska".
      • matysns Re: Chwali? Nie zauwazylem... 27.03.07, 09:20
        Każde słowo to dobry temat na artykuł i tak to trzeba potraktować, Scolari ma
        problem bo nasz trener jest o wiele lepszy.
    • Gość: wwmac Vidic cwaniaczku!!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 26.03.07, 21:22
      "Muszę powtórzyć to, co powiedział mi Ronaldo, gdy śmiałem się z niego po
      przegranym przez Portugalię meczu z Polską (1:2)..." w listopadzie dostanie
      Serbia baty od Polski to sie bedziesz ciole śmiał!!! DO BOJU POLSKO!!!!
      • Gość: Daniel Re: Vidic cwaniaczku!!! IP: 216.191.177.* 26.03.07, 22:54
        Vidic ocenia Polski zespol jako druzyna nie warta gry. Portugalia w srode ten
        mecz wygra ... my musimy wygrywac kazdy nie patrzac sie na naszych przeciwnikow.
        • matysns Re: Vidic cwaniaczku!!! 27.03.07, 09:27
          Dokładnie tak my musimy teraz zbierać punkty na outsiderach, a reszta rozgrywa
          między sobą i się koszą, więc Polska jest w wyśmienitej sytuacji do awansu z
          pierwszego miejsca :D
      • matysns Re: Vidic cwaniaczku!!! 27.03.07, 09:25
        W Serbii każdy punkt dla nas będzie dobry, ale rzeczywiście jeśli Serbowie będą
        prezentować taki poziom jak dotychczas to mogą się rozczarować wynikiem 0-3 z
        Polakami u siebie.
    • Gość: pfk Scolari chwali Polaków IP: *.chello.pl 27.03.07, 00:00
      Kto odpowiada za korektę w tej gazecie??
      cyt. "Jednak to także doskonała okazja, to udowodnienia naszego charakteru."

nie żebym się czepiał, ale w pierwszej chwili myślałem, że nie umiem czytać ze
      zrozumieniem ;)) o zgrozo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka