Gość: asasello IP: *.ghnet.pl 26.03.07, 16:46 nie chwali, tylko stwierdza fakty.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek Scolari chwali Polaków IP: *.magma-net.pl 26.03.07, 16:48 Ale glupoty, ale glupoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanislaw śmiałem się z niego IP: 151.83.9.* 26.03.07, 17:00 śmiałem się z niego po przegranym przez Portugalię meczu z Polską Smial sie to teraz ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manipulator Bracia Serbowie zremisujcie z Portugalia !! IP: *.nycmny83.covad.net 26.03.07, 17:10 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Bracia Serbowie?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 19:34 Są bardziej rosyjscy niż Rosjanie, ale przecież piłka to nie jakieś panslawizmy, tylko trzeba, aby w środę szanse Serbii zmalały do minimum, a z Polską grali o pietruszkę Odpowiedz Link Zgłoś
matysns Re: Bracia Serbowie?????? 26.03.07, 19:37 Lepiej żeby szanse Portugalczyków zmalały do minimum, bo oni są dla nas groźniejsi. Z Serbami jakoś sobie może poradzimy, jak nadal tak grać będziemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xysio Re: Bracia Serbowie?????? IP: *.acn.waw.pl 26.03.07, 20:42 Nie musimy wyjsc na pierwszym miejscu z grupy. A jesli przegra Serbia szanse na wyjscie z drugiego miejsca znaczenie wzrosna. Odpowiedz Link Zgłoś
matysns Re: Bracia Serbowie?????? 27.03.07, 09:13 Jesteśmy w stanie wyjść z pierwszego miejsca, więc zróbmy wszystko żeby tak było, ponieważ jest to korzystniejsze w kolejnej fazie turniej. To my będziemy rozstawieni z pierwszego koszyka, więc teoretycznie słabszych przeciwników dostaniemy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krisbee Re: śmiałem się z niego IP: *.loonar.pl 26.03.07, 17:21 Nie było się, z czego śmiać. Polska wygrała zasłużenie 2-1 chodź mogła o wiele wyżej, a Serbowie cudem uratowali remis z Polską. Poza tym Serbowie są na 29 pozycji w rankingu FIFA a polska 23. Wiec nie wiem, kto, z kogo powinien się śmiać. Pokażcie, na co was stać Serbowie i już w środę pożegnajcie się z Euro 2008. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Scolari chwali Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 18:00 Portugalia w obecnej formie i z obecnym trenerem może znów powtórzyc finał Euro taka pradwa tylko że z wynikim korzystnym dla siebie. Są dwa roziązania meczu Protugali: - Wygrana 1 bramką - coś koło 4-0 , 5-0 Coś czuje że we wrezśniu bedzie Poprtugalia - Polska 4-0 :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matys Re: Scolari chwali Polaków IP: *.rtk.net.pl 26.03.07, 18:12 Głupoty gadasz! Polacy wreszcie pod wodzą naszego treneiro z Holandii zaczeli grać na poziomie. Polska pokazała w meczu z Portugalią(tak grająca reprezentacja jak w tym meczu mogłaby zmierzyć się z Brazylią, Francją czy inną potengą futbolu), iż nie obawia się nikogo i będzie walczyć z każdym przeciwnikiem jak równy z równym. Nasza reprezentacja gra wreszcie tak jak od dawna było to oczekiwane, a głupawi kibice tacy jak ty ich nie wspierają! Jeszcze zobaczycie, że Polacy będą z meczu na mecz grać lepiej i zagramy w Euro poraz pierwszy w historii :D Od kilku lat nie widziałem tak dobrych meczów naszej repry. Jesteśmy najlepsi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matysns Re: Scolari chwali Polaków 26.03.07, 18:46 A co to za link? Co? Chyba tematy pomyliłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Zgadzacie się z moją koncepcją? ;) IP: *.chello.pl 26.03.07, 19:09 Myślę, że najlepiej dla nas byłoby, gdyby Serbia zebrała baty od Portugalii. Widziałem co ci kolesie wyprawiali z Belgami - chociaż ta ze względu na swoją słabość nie jest może najlepszym probierzem. Portugalia ze swoim potencjałem po prostu musi awansować i fantastycznie, że ich powieźliśmy u siebie. Będziemy bić się z Serbami o drugie miejsce. Niech więc stracą punkty w środę w Belgradzie. Na wyjeździe u nich stać nas na remis o wiele łatwiej niż z Portugalią. Odpowiedz Link Zgłoś
matysns Re: Zgadzacie się z moją koncepcją? ;) 26.03.07, 19:35 Dla nas byłoby lepiej gdyby to Portugalia przegrała, lub nawet remis. Bo Serbów na wyjeździe mamy szanse pokonać, a z Portugalczykami nie będzie tak łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin oczywiście nie masz racji IP: *.chello.pl 26.03.07, 20:20 chyba się zbytnio nie orientujesz w zasadach awansu, jeśli takie rzeczy piszesz. Skoro awansują bezpośrednio 2 zespoły, to oczywiste jest, że należy kibicować Portugalii w meczach z naszymi kontrkandydatami do awansu (Serbia, Finlandia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: oczywiście nie masz racji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 09:04 Scolari wypowiedział na konferencji tylko jedno zdanie na temat Polski. Stwierdził, że wygrywamy mecz za meczem i jesteśmy w najlepszej sytuacji. Nie rozumiem tych zachwytów nad jego słowami. Ja uważam, że najlepszym wynikiem w meczu Serbia - Portugalia byłby jednak remis. Postawiło by to Portugalię w bardzo trudnej sytuacji i w meczach u siebie z Finlandią i Serbią, oraz wyjazdowym z Belgią koniecznie musieli by wygrać! Ale i wygrana Portugali też byłaby dobra, wtedy Serbia powoli przestałaby się liczyć. Szkoda tylko, że my nie kończymy eliminacji meczem z Portugalią, być może byłby to już mecz o pietruszkę. Ciekaw jestem jak w tym roku prezentować się będą Finowie. Jakoś nie widzę ich w roli faworytów. Mieli udany poprzedni sezon, ale czy to trwała tendencja, czy tylko taki jednorazowy epizod? Odpowiedz Link Zgłoś
matysns Re: oczywiście nie masz racji 27.03.07, 09:19 Nie lepiej przedwcześnie pozbyć się Portugalczyków niż Serbów? Serbowie sami się wykończą. Co do Finów to jeden wielki znak zapytania, ale oni nie grali jeszcze z mocnymi zespołami w naszej grupie, przed nimi ciężkie mecze, a przed Polską zbieranie punktów na grupowych outsiderach, oby tylko nie zlekceważyli nikogo, ale przy takim trenerze moim zdaniem nie ma o tym mowy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
matysns Re: oczywiście nie masz racji 27.03.07, 09:15 My mamy awansować z pierwszego miejsca, a wtedy naszym kontrkandydatem jest Portugalia. Serbowie robią dużo błędów i jeszcze gdzieś się poźlizgną (np. wyjazd z Azerbejdżanem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br311 Chwali? Nie zauwazylem... IP: *.compi.net.pl 26.03.07, 20:36 Polska jest w najlepszej sytuacji - patrzac na tabele, w tym momecie tak. Wygrywa - no ostatnio wygrywa. To stwierdzenie oczywistych faktow tylko nie dla dziennikarzy GW, ktorzy sa zachwyceni gdy WIELKI TRENER SCOLARI w ogole wypowie slowo "Polska". Odpowiedz Link Zgłoś
matysns Re: Chwali? Nie zauwazylem... 27.03.07, 09:20 Każde słowo to dobry temat na artykuł i tak to trzeba potraktować, Scolari ma problem bo nasz trener jest o wiele lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwmac Vidic cwaniaczku!!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 26.03.07, 21:22 "Muszę powtórzyć to, co powiedział mi Ronaldo, gdy śmiałem się z niego po przegranym przez Portugalię meczu z Polską (1:2)..." w listopadzie dostanie Serbia baty od Polski to sie bedziesz ciole śmiał!!! DO BOJU POLSKO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Vidic cwaniaczku!!! IP: 216.191.177.* 26.03.07, 22:54 Vidic ocenia Polski zespol jako druzyna nie warta gry. Portugalia w srode ten mecz wygra ... my musimy wygrywac kazdy nie patrzac sie na naszych przeciwnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
matysns Re: Vidic cwaniaczku!!! 27.03.07, 09:27 Dokładnie tak my musimy teraz zbierać punkty na outsiderach, a reszta rozgrywa między sobą i się koszą, więc Polska jest w wyśmienitej sytuacji do awansu z pierwszego miejsca :D Odpowiedz Link Zgłoś
matysns Re: Vidic cwaniaczku!!! 27.03.07, 09:25 W Serbii każdy punkt dla nas będzie dobry, ale rzeczywiście jeśli Serbowie będą prezentować taki poziom jak dotychczas to mogą się rozczarować wynikiem 0-3 z Polakami u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfk Scolari chwali Polaków IP: *.chello.pl 27.03.07, 00:00 Kto odpowiada za korektę w tej gazecie?? cyt. "Jednak to także doskonała okazja, to udowodnienia naszego charakteru." nie żebym się czepiał, ale w pierwszej chwili myślałem, że nie umiem czytać ze zrozumieniem ;)) o zgrozo Odpowiedz Link Zgłoś