Dodaj do ulubionych

Nagrania, które wstrząsną krakowską piłką?

18.06.07, 12:34
Yyy... Que?
Anybody?
Obserwuj wątek
    • Gość: fuhr Nagrania, które wstrząsną krakowską piłką IP: *.zapis.net.pl 18.06.07, 12:34

moze ktos dopisze o co chodzi...
    • Gość: sealion Nagrania, które wstrząsną krakowską piłką? IP: 213.17.251.* 18.06.07, 12:35
      Bardzo konkretny artykuł. Ktoś coś komuś jakoś i nic nie wynika. Po co więc
      pisać skoro nie ma o czym ?
    • Gość: nikola Rzygi IP: *.ster-net.pl 18.06.07, 12:39
      Tez mi news... Co za bzdury wypisuja w wyborczej... Rzygac sie chce...
      • Gość: jam łasica Autor! Autor! IP: 217.153.131.* 18.06.07, 12:45
        Świetny news! Mam przeczucie graniczące z pewnością, że jego autorem jest
        Jarosław K. Brawo, prosimy o więcej...
        • Gość: adaś Re: Autor! Autor! IP: *.futuro.pl 18.06.07, 13:00
          Jarosław K. znany dziennikarz Gazety W.
    • Gość: Skogkatt Re: Nagrania, które wstrząsną krakowską piłką? IP: *.net.autocom.pl 18.06.07, 12:44
      Ten artykuł brzmi tak jakby wyborcza zaraziła się kaczą chorobą, której jednym
      z objawów jest głoszenie tez w stylu - wiem o rzeczach porażajacych, ale o
      jakich to nie powiem
    • Gość: rs Nagrania, które wstrząsną krakowską piłką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 12:52
      co ten glup moze nagrac
      • Gość: ted Re: Nagrania, które wstrząsną krakowską piłką? IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 18.06.07, 12:55
        pewno coś źle przetłumaczył i znowu mu się pokręciło w rozumie - biedny facet ,
        jak nie gra to chce jakoś zaistnieć .
        Wsumie taki sobie news - nie ma nic wspólnego ze sportem ale ciekawy ogólnie .
    • Gość: dareksp Nagrania, które wstrząsną światowa piłką IP: 193.164.157.* 18.06.07, 12:57
      Mam pewne nagrania, ale nie powiem kiedy nagrywałem, co i gdzie. Ale jak bym je
      ujawnił, to...;)
    • Gość: LM Szmaciarze handluja meczami, kazdy o tym wie IP: *.aster.pl 18.06.07, 13:04
      w tym sezonie raczej sprzedawali - serb juz dawno by polecial z tej druzyny
      gdyby nie mogl ich szantazowac. Przeciez on wogole nie gra, a do tego zalicza
      pijackie ekscesy, mogliby go spokojnie zwolnic z winy zawodnika ale nie
      zwalniaja, dlaczego??? - bo nagral pertraktacje handlowe sprzedajnych smieci z
      milicyjnego klubiku.
      • Gość: Great Cornholio Re: Szmaciarze handluja meczami, kazdy o tym wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 14:10
        oj oj znowu kompleksiki kibica klubu bedacego wiecznie w cieniu i gdzie bije
        sie wlasnych kolegow po szalu wylazly?? :D:D:D

Na Twoim miejscu raczej martwilbym sie czy nie zdecyduja sie w koncu zajac
        Cracovia i jej "uczciwym profesorem" gdyz przeciez materialy z niesamowitego
        "marszu" Cracovii z III do I ligi są dawno w prokuraturze...

co innego jak pewne "gwiazdki" biora narkotyki i odpuszczaja przez to mecze a co
        innego jak caly klub na handlowaniu meczami i kupowaniu sedziow awansuje rok po
        roku z III do I ligi...
        • Gość: LM Re: Szmaciarze handluja meczami, kazdy o tym wie IP: *.aster.pl 18.06.07, 14:41
          Jestem kibicem Legii - co do aspektu kibicowskiego to zreszta uwazam ze
          Cracovia bije was na glowe, szczegolnie gdy chodzi o charakternosc. Oczywiscie
          wylaczajac wszystkich tych idiotow bezmozgich z nozami, czy bijacych swoich.
          • Gość: pacal nie no to woła o pomstę do nieba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 15:23
            > nagral pertraktacje handlowe sprzedajnych smieci z milicyjnego klubiku.

Kibic resortowej Legii wypomina innemu klubowi milicyjne pochodzenie...
            Hipokryzja do kwadratu. Jesteście siebie warci z wiślakami.
            • Gość: lol Re: nie no to woła o pomstę do nieba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 15:30
              przygadal kociol garnkowi lol
    • Gość: ZL Korupcja IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.06.07, 13:06
      O Boże, nagranie na ukochaną przez pismaków Wisełkę, niemożliwe!!!! Najlepsze jest to że jak podał onet to dziennikarze mają tą rozmowę i nie wiedzą czy ją opublikują. Oj chyba Wisła utonie.
      • Gość: Great Cornholio Re: Korupcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 14:06
        taaaa bardzo bys chcial ale musze Cię zmartwic , ze Wisła zapewne tak "utonie"
        jak Cracovia, Zagłebie i Korona, ktorych sprawa juz od dawna sie ciągnie ,
        materiały są w prokuraturze wrocławskiej a jakos wszyscy siedzą cicho i
        zamiatają pod stolik...

• Gość: wic Nikola czeka ,kto da więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 13:56
      Wiadomo dlaczego na razie nie ujawnia-chce podbić cenę.Jest tylko jedna
      wątpliwość-to czubek i nie wiadomo czy nie bredzi.
    • Gość: pepe Nikola dawaj te taśmuy ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 14:17
      chętnie posłuchamy tych "działaczy"
    • Gość: alek degradacjna do A klasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 14:18
      czeka Wisłę
    • tewie60 Głowa dziennikarza 18.06.07, 14:21
      stasio_paluch napisał:

> Yyy... Que?
      > Anybody?

Całkiem prawidłowa reakcja, jak na taki rzeczowy i pełen faktów artykuł.

Przypomina mi się taki stary dowcip:

Przychodzi dziennikarz GW (niejaki "pm" - patrz tekst artykułu) do fryzjera i
      wybiera z cennika najtańszą usługę - "fryzura cyto".
      Fryzjer daje mu do ręki Playboya - "niech no Pon cyto"
      Dziennikarz gapi się na panienki, zamiast w lustro, a fryzjer robi swoje.
      Fryzjer kończy, zabiera dziennikarzowi Playboya i ten zamiera z przerażenia. Łeb
      jest wystrzyżony niemal na łyso, z krótkimi kłaczkami rozrzuconymi nieregularnie
      i większą kępką pozorującą odwrotność przedziałka na środku.
      -CO TO MA BYĆ !!! - wrzeszczy "pm".
      - Jak to co, odpowiada fryzjer - fryzura "cyto" - Cy to głowa, Cy to dupa !

• Gość: wiem ale nie powie "wiem , ale nie powiem" IP: *.kp.pl 18.06.07, 15:09
        pamiętacie ten cytat z "Killera " ?

taka sama farsa z tym artykułem

pytanie - po co ?
    • ewa1125 Re: Nagrania, które wstrząsną krakowską piłką? 18.06.07, 14:29
      ktos mu chyba musial powiedziec co nagral,bo on po polsku to chyba nie mowi?
      • Gość: ja wiem Re: Nagrania, które wstrząsną krakowską piłką? IP: *.stg.pl 18.06.07, 15:08
        Ja wiem o co chodzilo ! Jesli chcecie wiedziec dzwoncie do mnie: 511076162
    • Gość: eq Nagrania, które wstrząsną krakowską piłką? IP: *.aster.pl 18.06.07, 15:17
      nagrał nawałkę, krzyczał: "ustaw sobie na prawą nogę i pie..ij na dawidka".
      myślał, że tak się na mistrza idzie.
    • Gość: Prohu Sezon ogórkowy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.07, 15:37
      Sezon ogórkowy w polskiej piłce w pełni, skończyły się tematy spekulacji
      transferowych, skończyły się wszelkie rozgrywki. Piłkarze mają urlopy, więc
      szukają pismaki jakiegokolwiek tematu. Ja to widzę tak: koleś co to napisał po
      prostu ściemnia w robocie. Nie może iśc na urlop więc wypisuje głupoty.
    • Gość: szeker Treść rozmowy: IP: 195.205.146.* 18.06.07, 16:10
      Głos X:Czewka geje.
      N.M.: Joł Joł Joł!
      Głos Y: (przełyka) Czewka.
      Głos X: Właśnie byłem u fryzjera.
      N.M. Po co - prtzecież Ty jesteś łysy.
      Głos X: Ech.... Niko Ty turoniu! Obudź się!
      N.M: eeee.... AAAAAAA..... - u Fryzjera!
      Głos X: Jutro dajemy dupy - rozumiemy sie?
      Głos Y: No jasne, z przyjemnością! U kogo tym razem?
      Głos X: Ja p.... . Nie wytrzymam. Szymi wam wszystko wyjaśni. On też będzie
      miał dla Was kase.
      N.M. To ten szalejący reporter?
      Głos X: Tak. Zatem do jutra.

• Gość: tsw Nagrania, które wstrząsną krakowską piłką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 20:01
      www.wisla.krakow.pl/art.php?news_id=2201
      co za pajace pracuja w tej gazecie...porażka
    • Gość: poinformowany No i wszystko JASNE... IP: *.net.autocom.pl 18.06.07, 21:04
      www.wislakrakow.com/www/showarticle.php?articleid=14828
      Niko rozprowadzal takie info po Krakowie, ale porblem w tym, ze zadnych
      nagran... nie ma.
    • Gość: KRK ALE BZDURY !!! IP: 88.147.17.* 18.06.07, 22:06
      wisla.krakow.pl/art.php?news_id=2201
      i wszystko jasne!
      czy jeszcze nie...
      WIERNOSC pojecie ktorego wy nie znacie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka