stasio_paluch 18.06.07, 12:34 Yyy... Que? Anybody? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fuhr Nagrania, które wstrząsną krakowską piłką IP: *.zapis.net.pl 18.06.07, 12:34 moze ktos dopisze o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sealion Nagrania, które wstrząsną krakowską piłką? IP: 213.17.251.* 18.06.07, 12:35 Bardzo konkretny artykuł. Ktoś coś komuś jakoś i nic nie wynika. Po co więc pisać skoro nie ma o czym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikola Rzygi IP: *.ster-net.pl 18.06.07, 12:39 Tez mi news... Co za bzdury wypisuja w wyborczej... Rzygac sie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam łasica Autor! Autor! IP: 217.153.131.* 18.06.07, 12:45 Świetny news! Mam przeczucie graniczące z pewnością, że jego autorem jest Jarosław K. Brawo, prosimy o więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: Autor! Autor! IP: *.futuro.pl 18.06.07, 13:00 Jarosław K. znany dziennikarz Gazety W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skogkatt Re: Nagrania, które wstrząsną krakowską piłką? IP: *.net.autocom.pl 18.06.07, 12:44 Ten artykuł brzmi tak jakby wyborcza zaraziła się kaczą chorobą, której jednym z objawów jest głoszenie tez w stylu - wiem o rzeczach porażajacych, ale o jakich to nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Nagrania, które wstrząsną krakowską piłką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 12:52 co ten glup moze nagrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: Nagrania, które wstrząsną krakowską piłką? IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 18.06.07, 12:55 pewno coś źle przetłumaczył i znowu mu się pokręciło w rozumie - biedny facet , jak nie gra to chce jakoś zaistnieć . Wsumie taki sobie news - nie ma nic wspólnego ze sportem ale ciekawy ogólnie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dareksp Nagrania, które wstrząsną światowa piłką IP: 193.164.157.* 18.06.07, 12:57 Mam pewne nagrania, ale nie powiem kiedy nagrywałem, co i gdzie. Ale jak bym je ujawnił, to...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LM Szmaciarze handluja meczami, kazdy o tym wie IP: *.aster.pl 18.06.07, 13:04 w tym sezonie raczej sprzedawali - serb juz dawno by polecial z tej druzyny gdyby nie mogl ich szantazowac. Przeciez on wogole nie gra, a do tego zalicza pijackie ekscesy, mogliby go spokojnie zwolnic z winy zawodnika ale nie zwalniaja, dlaczego??? - bo nagral pertraktacje handlowe sprzedajnych smieci z milicyjnego klubiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Great Cornholio Re: Szmaciarze handluja meczami, kazdy o tym wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 14:10 oj oj znowu kompleksiki kibica klubu bedacego wiecznie w cieniu i gdzie bije sie wlasnych kolegow po szalu wylazly?? :D:D:D Na Twoim miejscu raczej martwilbym sie czy nie zdecyduja sie w koncu zajac Cracovia i jej "uczciwym profesorem" gdyz przeciez materialy z niesamowitego "marszu" Cracovii z III do I ligi są dawno w prokuraturze... co innego jak pewne "gwiazdki" biora narkotyki i odpuszczaja przez to mecze a co innego jak caly klub na handlowaniu meczami i kupowaniu sedziow awansuje rok po roku z III do I ligi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LM Re: Szmaciarze handluja meczami, kazdy o tym wie IP: *.aster.pl 18.06.07, 14:41 Jestem kibicem Legii - co do aspektu kibicowskiego to zreszta uwazam ze Cracovia bije was na glowe, szczegolnie gdy chodzi o charakternosc. Oczywiscie wylaczajac wszystkich tych idiotow bezmozgich z nozami, czy bijacych swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal nie no to woła o pomstę do nieba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 15:23 > nagral pertraktacje handlowe sprzedajnych smieci z milicyjnego klubiku. Kibic resortowej Legii wypomina innemu klubowi milicyjne pochodzenie... Hipokryzja do kwadratu. Jesteście siebie warci z wiślakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: nie no to woła o pomstę do nieba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 15:30 przygadal kociol garnkowi lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZL Korupcja IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.06.07, 13:06 O Boże, nagranie na ukochaną przez pismaków Wisełkę, niemożliwe!!!! Najlepsze jest to że jak podał onet to dziennikarze mają tą rozmowę i nie wiedzą czy ją opublikują. Oj chyba Wisła utonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Great Cornholio Re: Korupcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 14:06 taaaa bardzo bys chcial ale musze Cię zmartwic , ze Wisła zapewne tak "utonie" jak Cracovia, Zagłebie i Korona, ktorych sprawa juz od dawna sie ciągnie , materiały są w prokuraturze wrocławskiej a jakos wszyscy siedzą cicho i zamiatają pod stolik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic Nikola czeka ,kto da więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 13:56 Wiadomo dlaczego na razie nie ujawnia-chce podbić cenę.Jest tylko jedna wątpliwość-to czubek i nie wiadomo czy nie bredzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Nikola dawaj te taśmuy ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 14:17 chętnie posłuchamy tych "działaczy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek degradacjna do A klasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 14:18 czeka Wisłę Odpowiedz Link Zgłoś
tewie60 Głowa dziennikarza 18.06.07, 14:21 stasio_paluch napisał: > Yyy... Que? > Anybody? Całkiem prawidłowa reakcja, jak na taki rzeczowy i pełen faktów artykuł. Przypomina mi się taki stary dowcip: Przychodzi dziennikarz GW (niejaki "pm" - patrz tekst artykułu) do fryzjera i wybiera z cennika najtańszą usługę - "fryzura cyto". Fryzjer daje mu do ręki Playboya - "niech no Pon cyto" Dziennikarz gapi się na panienki, zamiast w lustro, a fryzjer robi swoje. Fryzjer kończy, zabiera dziennikarzowi Playboya i ten zamiera z przerażenia. Łeb jest wystrzyżony niemal na łyso, z krótkimi kłaczkami rozrzuconymi nieregularnie i większą kępką pozorującą odwrotność przedziałka na środku. -CO TO MA BYĆ !!! - wrzeszczy "pm". - Jak to co, odpowiada fryzjer - fryzura "cyto" - Cy to głowa, Cy to dupa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem ale nie powie "wiem , ale nie powiem" IP: *.kp.pl 18.06.07, 15:09 pamiętacie ten cytat z "Killera " ? taka sama farsa z tym artykułem pytanie - po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1125 Re: Nagrania, które wstrząsną krakowską piłką? 18.06.07, 14:29 ktos mu chyba musial powiedziec co nagral,bo on po polsku to chyba nie mowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem Re: Nagrania, które wstrząsną krakowską piłką? IP: *.stg.pl 18.06.07, 15:08 Ja wiem o co chodzilo ! Jesli chcecie wiedziec dzwoncie do mnie: 511076162 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eq Nagrania, które wstrząsną krakowską piłką? IP: *.aster.pl 18.06.07, 15:17 nagrał nawałkę, krzyczał: "ustaw sobie na prawą nogę i pie..ij na dawidka". myślał, że tak się na mistrza idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prohu Sezon ogórkowy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.07, 15:37 Sezon ogórkowy w polskiej piłce w pełni, skończyły się tematy spekulacji transferowych, skończyły się wszelkie rozgrywki. Piłkarze mają urlopy, więc szukają pismaki jakiegokolwiek tematu. Ja to widzę tak: koleś co to napisał po prostu ściemnia w robocie. Nie może iśc na urlop więc wypisuje głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeker Treść rozmowy: IP: 195.205.146.* 18.06.07, 16:10 Głos X:Czewka geje. N.M.: Joł Joł Joł! Głos Y: (przełyka) Czewka. Głos X: Właśnie byłem u fryzjera. N.M. Po co - prtzecież Ty jesteś łysy. Głos X: Ech.... Niko Ty turoniu! Obudź się! N.M: eeee.... AAAAAAA..... - u Fryzjera! Głos X: Jutro dajemy dupy - rozumiemy sie? Głos Y: No jasne, z przyjemnością! U kogo tym razem? Głos X: Ja p.... . Nie wytrzymam. Szymi wam wszystko wyjaśni. On też będzie miał dla Was kase. N.M. To ten szalejący reporter? Głos X: Tak. Zatem do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsw Nagrania, które wstrząsną krakowską piłką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 20:01 www.wisla.krakow.pl/art.php?news_id=2201 co za pajace pracuja w tej gazecie...porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany No i wszystko JASNE... IP: *.net.autocom.pl 18.06.07, 21:04 www.wislakrakow.com/www/showarticle.php?articleid=14828 Niko rozprowadzal takie info po Krakowie, ale porblem w tym, ze zadnych nagran... nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRK ALE BZDURY !!! IP: 88.147.17.* 18.06.07, 22:06 wisla.krakow.pl/art.php?news_id=2201 i wszystko jasne! czy jeszcze nie... WIERNOSC pojecie ktorego wy nie znacie Odpowiedz Link Zgłoś