Gość: Gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.07, 09:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkrzysie.kk "Dziennik": Na Wyspach kibicują Polakom 01.12.07, 09:27 Kibicują tak...Tylko, że mieszkajacy i pracujący tam Polacy. Jest ich taka liczba, że mogli przekonać niektórych Anglików do zmiany poglądów. A swoją drogą, może doczekamy się wreszcie reform w Angielskiej piłce. Limit obcokrajowców etc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYK BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.07, 10:49 "mecze Polskiej reprezentacji" BYK< BYK< BYK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 16:52 "polskiej" to przymiotnik. byku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ "grupę pijanych ze szczęścia Polaków" IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.07, 11:01 "grupę pijanych ze szczęścia Polaków" to mowi wszystko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maslo12 anglicy 01.12.07, 11:10 nie chcialbym byc niemily ale anglikow obchodza tylko anglicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an(gol) [...] IP: *.dsl.club-internet.fr 01.12.07, 18:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anglik anglicy beda bzykac polki w knapach ,a nie kibicow IP: *.dsl.club-internet.fr 02.12.07, 13:22 puszcalskie nasze kobiety !!!kasa i sex w glowie ,nic wiecej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
elibre Re: anglicy 01.12.07, 19:57 Znam dwoje Anglików (jedna ma polskiego boyfrienda, drugi pozytywną polską obsesję), którzy będą kibicować Polakom ale to są WYJĄTKI! A co innego Szkoci. Ci obsesji nie mają ale słyszę od wielu, że chcą nam kibicować. Zresztą, wiem, że wielu Polaków życzyło Szkotom awansu (a Anglikom - nie ;P ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: anglicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 16:54 Co innego Irlandczycy czy Szkoci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
urbi665 "Dziennik": Na Wyspach będą kibicować Polakom 01.12.07, 11:35 maslo, Anglików nie obchodzą tylko Anglicy, bo Anglicy często się nie czują Anglikami wnioskuję to z tego, co kiedyś zostało napisane i umieszczone w GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Brawa dla "brytyjskich" Polaków. IP: *.enformatic.pl 01.12.07, 12:19 Pamiętam jak przy wchodzeniu Polski do Unii GW i inne gazety epatowały reportażami z londyńskich dworców, że Polacy robią tam syf. Niewiele czasu upłynęło i możemy być dumni z naszych rodaków w W. Bryt. Artykuł jest bardzo sympatyczny i symptomatyczny. Jestem pewien, że polscy kibice zyskają sympatię Brytyjczyków. Jeszcze jedna refleksja przy tej okazji. Myślę, że nasza "brytyjska emigracja" rewolucyjnie zmienia opinię Brytyjczyków o Polsce i Polakach. Zdarzają się oczywiści incydenty złe, ale... Obejrzałem filmik dokumentujący kolejkę Polaków do głosowania w ostatnich wyborach w ambasadzie w Londynie. Możecie się śmiać, ale byłem dumny, że jestem Polakiem. Byłem dumny, że mam takich rodaków. Byłem dumny, że taka masa ludzi demonstrowała w piękny sposób swoją polskość. Byłem wzruszony i pełen podziwu dla moich rodaków. Brawo, brawo, brawo "brytyjscy" Polacy. Jestem pewien, że Wasz sposób kibicowania Polsce będzie dla mnie powodem do równie wielkiej dumy i że zasłużycie na podziw i szacunek w oczach Brytyjczyków. Brytyjczycy będą z nami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danilo Re: Brawa dla "brytyjskich" Polaków. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 13:11 Podobnie to widze i czuje. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boltonboy dzięki IP: *.manc.cable.ntl.com 01.12.07, 13:34 dzięki wielkie za te miłe słowa. My tu ciężko pracujemy, ale zawsze wracamy myślami do Polski i Jej problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niekumaty Długo to nie potrwa IP: *.icpnet.pl 01.12.07, 13:17 Długo nam nie będą kibicować. Trzy mecze i do domu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Pożyjemy - zobaczymy. IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 01.12.07, 14:28 Na mś'02 mogliśmy się pakować po dwóch meczach (choć do awansu wystarczał nam remis z Portugalią). Na mś'06 mogliśmy się pakować po pierwszym meczu. Na ME'08... Nie wiem jaki wynik osiągniemy. Ze stanu polskiego piłkarstwa wynika, że nie powinno nas tam być. Ale jesteśmy! Mi wystarczy jeśli pokażemy, że potrafimy grać, że będziemy się liczyć do ostatniej kolejki, a reszta... zobaczymy. To jest tylko sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupcio Re: won na zmywak pesymisto je..ny ! IP: *.ver.airbites.pl 01.12.07, 15:25 asd jakim cudem przegryzłeś łańcuch? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwqwedqw aaa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 15:27 nasz polska patrycja nago.. rapidshare.com/files/73318552/patrycja_mikula.zip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajko :) nasze wyspy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 15:42 czyli po prostu w tej edycji ME, Irlandie i Anglie reprezentuje Polska.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosti Koszulki Polski w Londku IP: *.range81-159.btcentralplus.com 01.12.07, 16:20 Z ciekawostek,ostatnio widzialem na wystawie pumy w samym sercu londynu ekspozycje z oficjalnymi koszulkami reprezentacji Polski!i napisy,zeby nas wspierac na ME!na zdjeciu za koszulka lezy koles,ktoremu na plecach tatuluja "Poland"-ale fajocha,sprobuje zrobic fote i podeslac do GW;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skowi Re: Koszulki Polski w Londku IP: *.zone2.bethere.co.uk 02.12.07, 20:42 A ja dzisiaj w Bexleyheath (pd-wsch obrzeza Londynu) z okien autobusu widzialem murzyna, ktory sobie biegal dla sportu w... bialo- czerwonej koszulce z wielkim napisem 'POLSKA' - zadne tam Poland, koszulka jak spod Palacu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dhhdhhdhd djdkdjdj IP: 195.116.132.* 01.12.07, 17:48 od kiedy anglicy polske lubia, polowa nawet nie wie gdzie lezy polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free Re: djdkdjdj IP: 85.134.168.* 01.12.07, 18:02 wiedza wiedza co weekend przylatuja do nas tanio sie napic i pobzykac . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxxx beda kibicowac aby stonka opuscila wyspy IP: *.infinity.net.pl 01.12.07, 18:25 nie zanizala plac i aby zostalo troche pracy dla prawdziwych brytoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszek Przypuszczam, że wątpię... Proponowałem to już IP: *.nott.cable.ntl.com 01.12.07, 18:50 kilku Anglikom i grzecznie odmówili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommyniles nie tylko w Wielkiej Brytanii beda polscy kibice.. IP: 71.194.211.* 03.12.07, 04:29 Polakom na Euro bedzie kibicowala ponad 10 milionowa Polonia w Stanach Zjednoczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek A jednak beda! IP: *.tcl110.dsl.pol.co.uk 03.12.07, 10:56 Jestem pracownikiem pubu w Lincolnshire i moj landlord - rodowity anglik chce przygotowac pub do kibicowania polakom! Beda polskie flagi i polskie piwo w ofercie. :-D Odpowiedz Link Zgłoś