Gość: kilanoza IP: *.gprs.plus.pl 03.01.08, 10:29 A gdzie HE GOT GAME i BLADES OF GLORY ?!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zimnyzubr Najlepsze sportowe filmy w historii 03.01.08, 10:41 "...jeden z naszych idoli - Vinnie Jones, który w ciągu swojej zawodniczej kariery na Wyspach zaliczył więcej złamanych nóg rywali niż strzelonych bramek..." Trzeba mieć idoli, ale jak to sie ma do waszych wpisów na temat brutali i chamów w sprocie. Np www.sport.pl/sport/1,74696,4780838.html - Chris Simon. słownik języka polskiego nazywa to hipokryzją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro HOKEJ !!! IP: *.chello.pl 03.01.08, 21:54 Buahaha przy artykule o najgorszych filmach sportowych napisaliście, że lubicie hokej ... łgarze !! Gdyby tak było to tutaj nie wybralibyście kaczorów, który to film jest profanacją hokeja w 300%. Pokazane tam akcje, schematy i zagrywki z prawdziwym hokejem mają mniej wspólnego niż Schwarzenegeer z baletnicą : / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jayjay Re: HOKEJ !!! IP: *.ds14.agh.edu.pl 05.01.08, 12:57 A gdzie "Above the Rim" z nieśmiertelnym Tupac'iem, gdzie Coach Carter, Reggae na lodzie....poza tym nawet niezłą lista poza kaczorami i tym czeskim filmem o którym nikt nie słyszał Odpowiedz Link Zgłoś
bogumil.bogumil A co to za film z Newmanem "Na lodzie"? 03.01.08, 10:42 Chodzi może o "Slap Shot"? Jeśli tak, to pierwszy raz słyszę takie tłumaczenie. Film znam pod tytułem "Strzał z klepki", chociaż gdzieś mi się obiła o uszy wersja "Trzecia tercja". A film rzeczywiście genialny, jeden z moich ulubionych ever. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: A co to za film z Newmanem "Na lodzie"? IP: *.jmdi.pl 05.01.08, 01:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: A co to za film z Newmanem "Na lodzie"? IP: *.jmdi.pl 05.01.08, 01:43 Slap Shot - najlepsze tłumaczenie jakie słyszałem. Przebija nawet Szklaną Pułapkę. Moje najszczersze gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor bytu Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.wip.pl 03.01.08, 10:44 Zdecydowanie Męska Gra i Tsubasa - 2 kultowe obrazy, które puszczam sobie do dziś przed śniadaniem obiadem i kolacją w każdą trzecią niedzielę piątego miesiącu parzystego roku Odpowiedz Link Zgłoś
bartman7 Najlepsze sportowe filmy w historii 03.01.08, 10:44 ja bym dodał jeszcze "Tytanów" z Denzelem Washingtonem i "Pistol" historię Pete'a Maravicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feelgood Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.olsztyn.mm.pl 03.01.08, 10:57 Nie pamietam tytułu ale jest jeszcze fantastyczny film o Terrym Foxie. Może nie jest to film stricte sportowy ale każdy powinien go zobaczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebound: The Legen Rebound: The Legend of Earl "The Goat" Manigault IP: *.chello.pl 03.01.08, 10:57 Rebound: The Legend of Earl "The Goat" Manigault; Rebound: The Legend of Earl "The Goat" Manigault; Rebound: The Legend of Earl "The Goat" Manigault; Rebound: The Legend of Earl "The Goat" Manigault; Rebound: The Legend of Earl "The Goat" Manigault; nie wierze ze tego nie widzieliscie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lider Re: Rebound: The Legend of Earl "The Goat" Maniga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 11:34 Dokladnie to!!!! Najlepszy film. Jak mogli dać Potężne Kaczory z Emilio Estevezem, a ominąć Kozła i He Got Game. Podklepuje jeszcze raz moją listę: Football Factory Space Jam Longest Yard Million Dolar Baby The Goat He Got Game Piłkarski Poker Coach Carter Hurricane Remember the Titans Z lity zczuba dodałbym: Fan Wściekły Byk Rydwany Ognia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceolk Re: Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.08, 11:19 a reggae na lodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sacros Re: Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.dka.pl 03.01.08, 23:47 No wlasnie! Jak mogliscie zapomniec o tym wspanialym filmie? Macie tu prawdziwa historie, realizm i troche humoru. Idealny film. Jeden z najlepszych o jakiejkolwiek dyscyplinie! PS: No i chyba jedyny o bobslejach. Odpowiedz Link Zgłoś
uuueee Najlepsze sportowe filmy w historii 03.01.08, 11:22 Bez "He Got Game"? to tak być nie może - toż to najlepsze sportowe cacko wśród filmów! Z pozostałych typów to jeszcze: koszykarski: "Trener" z Samuelem L Jacksonem, footballowy: "Sezon rezerwowych" (The Replacements)z Keanu Reevesem, "piłkarskie": "Shaolin Soccer". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biru Re: Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.DWUDZIESTOLATKA.ds.uni.wroc.pl 03.01.08, 11:35 Te się zastanawiałem gdzie zgubiliście "Shaolin Soccer" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wladek Re: Najlepsze sportowe filmy w historii IP: 80.54.170.* 03.01.08, 17:24 o walsnie - shaolin soccer !!! :) a co do replacements - to moze film nie wybitny, ale keanu + SWIETNA sciezka dzwiekowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Najlepsze sportowe filmy w historii IP: 217.97.233.* 03.01.08, 11:33 A film z Seanem Bean'em o piłce. o ile mnie pamięć nie myli o jakimś autentycznym piłkarzu irlandzkim... to była story... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chabior Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.gb.net.pl 03.01.08, 11:38 A Youngblood to co www.filmweb.pl/Youngblood+1986+o+filmie,Film,id=11873 tylko nie mówcie, że nie oglądaliście :P Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech08 Najlepsze sportowe filmy w historii 03.01.08, 11:39 Panowie panowie nie chcę sie czepiać, ale gdzie jest 1.nad obręczą 2.the pistol- the birth of a legend 3. tytani( ten z denzelem) brakuje jak nie wime co tych 3 filmów :] Odpowiedz Link Zgłoś
unseen Najlepsze sportowe filmy w historii 03.01.08, 11:46 "Remember the Titans"! - zapomnialiście o tym świetnym filmie, bo nie wierzę że nie widzieliście. i jak juz ktoś napisał o "He Got Game". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwwojtus Re: Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.devs.futuro.pl 03.01.08, 12:11 nie zebym sie czepial, ale Paul Newman nie gral w Rollerbar, tam gral James Caan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PalenieZabija Najlepsze sportowe filmy w historii IP: 217.153.8.* 03.01.08, 12:37 "Above the rim", i jeden z lepszych sportowych dokumentów jakie widziałem (dostał chyba Oscara albo nominację ok. 10 lat temu) - Hoop Dreams. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trn Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 13:11 no Youngblood to może nie, ale hokejowe Miracle on the Ice o meczu USA z Sowietami na olimpiadzie powinno się znaleźć. też mnie ciekawi czy ten "Na lodzie" to chodzi o Slapshot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moog Re: Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.icpnet.pl 03.01.08, 14:30 Chodzi o Slap Shot - www.filmweb.pl/Na+lodzie,1977,o+filmie,Film,id=9600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtravaganza Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 13:14 a gdzie he got the game i white man can't jump Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.08, 14:51 Podpisuje się obiema rękoma pod tym i dodałbym wymienione: Youngblood, Replacements oraz swoje Wild Cats z Goldie Hawn i cała resztę. Dzieciom będę puszczał Tsubasę i pewien film o cudownych butach do piłki noznej o chłopcu, kibicu Man City (grał w tym filmie Robert Carlyle). Eeee, wszystkie filmy o sporcie są do oglądnięcia:)) Pozdrawiam kibiców-maniakow filmowych. Odpowiedz Link Zgłoś
bizoon77 Najlepsze sportowe filmy w historii 03.01.08, 16:07 a dlaczego by jeszcze nie dorzucić Gola może film bez super ambicji, ale mam do niego sentyment jak chłopaki do obrazu z Cruisem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gjeeru Najlepsze sportowe filmy w historii IP: 193.189.116.* 03.01.08, 16:17 A gdzie piłkarski poker?? przeciez to tez,film sportowy mozna powiedziec:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axe Re: Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.aster.pl 03.01.08, 16:43 "Wielka BIAŁA Pięść" takie teksty na GW? Przecież pan Stec zaraz uzna, że to rasizm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtekp Re: Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.acn.waw.pl 03.01.08, 17:17 Stanowczo brakuje w tym zestawieniu: - He got game - Coach Carter - Kosmiczny Mecz - Shaolin soccer - Biali nie potrafia skakac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modrzef Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.pm.katowice.pl 03.01.08, 17:42 a biali nie potrafia latac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łyseji erewu Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 18:24 rise of the footsoldier - bardzo dobry na faktach, chyba najbardziej mi sie podobał nie tyle o sporcie co o gangsterce w sumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kshaq Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 19:46 a piłkarski poker?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janekkrol Trener IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.08, 22:31 Najlepszy film o tematyce sportowej jaki w życiu widziałem to "Trener" z Samuelem L. Jacksonem w tytułowej roli. Chyba nie oglądaliście bo by się na pewno znalazl w tym rankingu:P Odpowiedz Link Zgłoś