Gość: bn IP: *.acn.waw.pl 22.02.08, 16:51 co ma jean paulista na koszulce napisane? "bog jest wierny"? to niedorzeczne. i zdjecie na stronie glownej katastrofalne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tooltip Re: Dziś wraca liga. Hit na inaugurację IP: 77.236.8.* 22.02.08, 17:29 To nawiązanie do hasła "WIERNOŚĆ" dotyczącego krakowskich kibiców z drugiej strony Błoń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwir Foto na glownej stronie.. IP: *.range81-154.btcentralplus.com 22.02.08, 17:45 Wezcie ten tragiczny montaz usunce ze strony glownej bo rzygac sie chce jak go widze.. Grafikow wam brakuje?? Wy chyba sami traktujecie swoj portal mniej powaznie niz czytelnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Wicelider?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.08, 18:00 Chyba ktoś nie wie co to słowo oznacza. Jak można nazwać wiceliderem drużynę mającą 10 pkt straty do pierwszej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinarsenal rzeczywiscie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.08, 18:20 zdjecie na stronie glownej najgorsze jakie widzialem na gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojko Ratujcie dobrzy ludzie! IP: *.dslgb.com 22.02.08, 19:13 Czy można ten meczyk obejrzeć gdzieś w internecie(sopcast!?)?Prosze o linka!Z góry dzieki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodie gazeta.pl IP: 62.148.80.* 22.02.08, 19:37 Widzę, że prawie wszyscy komentujący ten "urzekający" artykuł uwzięli się na zdjęcie na stronie głównej. Ja uważam, że nie ta sprawa jest najważniejsza do wspomnienia w komentarzach. Oczywiście zgadzam się z poprzednikami, ale ten nieudany graficznie montaż wybaczam. Wybaczyć nie mogę natomiast sposobu przedstawienia opisywanych wydarzeń, czyli samego tekstu. Zawsze myślałem, że w "Wyborczej" pracują kompetentni i konsekwentni dziennikarze, a tu, proszę, zdziwienie. Podczas czytania zdarzały się momenty zwątpienia, czy aby nie zasnąłem gdzieś "po drodze". Panowie: Dariusz Wołowski. Andrzej Klemba, Kraków. Maciej Sierpień, Kielce. Błagam Was, czytajcie teksty, pod którymi się podpisujecie zanim zostaną opublikowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FROR Dziś wraca liga. Hit na inaugurację IP: *.ar.wroc.pl 22.02.08, 22:47 na stronie głównej Wasz baner to specjalnie taki kicz czy może błąd... okropne Odpowiedz Link Zgłoś