Dodaj do ulubionych

Z Czuba poleca na majówkę

IP: *.acn.waw.pl 01.05.09, 23:09
"najnowsza powieść największego żyjącego pisarza postmodernistycznego Eduardo Mendozy"
...
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Z Czuba poleca na majówkę IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.09, 23:09
      Robicie mi na złość, że polecacie książki, które czytałem??!!! PYTAM SIĘ!!! CZY ROBICIE MI NA ZŁOŚĆ?? Jeżeli tak, to informuję, iż TAK!!! UDAŁO WAM SIĘ MNIE ZDENERWOWAĆ!!!
    • Gość: mally Re: Z Czuba poleca na majówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 23:15
      No to Mendoza zapisany w kajet. Mam nadzieje, ze i tym razem bede bawil sie dobrze. Jak przy Vonnegucie, ktorego 4 ksiazke czytam. ;)
    • Gość: Meldeath Re: Z Czuba poleca na majówkę IP: *.chello.pl 01.05.09, 23:16
      O właśnie, może i Meldeath poleca... Napisałem to w komentarzu pod "Z Czuba poleca..." ze Skindredem, ale nie zaszkodzi powtórzyć - kto czyta komentarze pod starymi artykułami...

Jeśli podobał wam się Skindred, proponuję przyjrzeć się zespołowi Fear Nuttin Band. Sam poznałem go niedawno, muzykę Skindreda bardzo lubiłem, ale to przypada mi do gustu jeszcze bardziej. Lżejsza, ale przez to bardziej pozytywna wersja Benji'ego i spóły. Ich album "Yardcore" to wybuchowa mieszanka metalu, hip hopu i jamajskiego dance hallu... Z czystym sumieniem polecam x]
    • Gość: gucio Re: Z Czuba poleca na majówkę IP: *.icpnet.pl 02.05.09, 01:21
      snooker zarąbista rzecz, sport na najwyższym poziomie. Precyzja niesamowita. Najbarziej lubię Ding Jun Huia choć choć najlepszy jest Ronny. otak, Ronny rządzi...
    • seventim Re: Z Czuba poleca na majówkę 02.05.09, 09:19

www.worldwebnewspapers.com/
    • Gość: Gog Re: Z Czuba poleca na majówkę IP: *.echostar.pl 02.05.09, 14:46
      Zgadzam się co do snookera. A Kruk & Jeftuch są doskonali!
    • Gość: kleczes Re: Z Czuba poleca na majówkę IP: *.smgr.pl 02.05.09, 21:11
      hmm, kiedys byl taki cykl w ktorym polecaliscie wydarzenia sportowe warte obejrzenia podczas weekendu :D czemu od tego odeszliscie? ;p
    • Gość: 8 Re: Z Czuba poleca na majówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 22:40
      snooker to super sport tylko trzeba troche poogladac zeby zakumac zasady i to o czym mowia,jak juz zakumasz to mozna ogladac bez konca.
      (murphy-robertson 15-14,higgins w finale)
      i tak ronnie rzadzi!!!
    • Gość: q Re: Z Czuba poleca na majówkę IP: *.wroclaw.mm.pl 03.05.09, 20:19
      Hehe, a ja właśnie czytam Mendozę. Dziwne :).
    • nawschod.eu Re: Z Czuba poleca na majówkę 05.05.09, 23:37
      A ja dopiero ostatnio odkryłem 5'nizzy. Ale chętnie przytulę się również do SunSay. Zapowiada się smacznie. Pozdrowienia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka