Gość: sews IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 13:10 gdzie jest to na zywo w necie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mrfw Radwańska gra o ćwierćfinał Wibledonu Z Czuba i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 13:11 Co wybrać? waszą relację, czy mecz siatkówki plażowej pań w TV? może połączycie to w jedno i dacie kilka zdjęć siatkarek plażowych w przerwach między setami? : > Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Spokojny koniec... 29.06.09, 14:58 ale z p. Williams to będzie trochę inaczej, chociaż i jej zdarzały się niedawno wpadki :) Może będzie miała gorszy dzień... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciekDmosin mam relacje!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 13:12 kochacie mnie????????????? mam trensmisje www.justin.tv/publicsportjtv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: mam relacje!!1 IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.09, 13:24 nad zycie !! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajs Re: mam relacje!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 13:30 gdzie ta relacja??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fasol Re: mam relacje!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 14:07 www.justin.tv/dragonblade1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tremade Re: mam relacje!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 14:43 Cwierćfinał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: mam relacje!!1 IP: *.static.dsl.dodo.com.au 29.06.09, 14:47 Dziekuje Ci kolego,czy pokazuja wszystko? Czy raczej wyrywkowo? Jest szansa zobaczenia jej w 1/8 finalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tremade Re: mam relacje!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 14:52 W 1/4 finału jak coś na pewno będzie to V. Wiliams chyba że będzie cud A mecz na żywo to tylko w internecie w telewizji to tylko w Polsat Sport Extra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulfi Kubot też Polak IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.09, 13:22 Kubot też już zaczął.Wiem , wiem że gra w parze z Austriakiem ale od czasu do czasu możecie się przełamać i coś napomknąć...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wj Re: Kubot też Polak IP: *.nplay.net.pl 29.06.09, 13:26 niech radwanska przelamuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azirafal Radwańska gra o ćwierćfinał Wibledonu Z Czuba i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 13:33 Jak na Agnieszkę jest bardzo słabo :/ To że ma mało wygranych piłek to standard, ale zawsze nadrabiała to minimalną ilością błędów własnych, a maksymalnie zwiększoną tą że liczbą u rywalki. A tu ma o sporo więcej błędów niż przeciwniczka... Źle to wygląda, a jeszcze Oudin naprawdę nieźle serwuje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Radwańska gra o ćwierćfinał Wibledonu Z Czuba i.. IP: 212.160.172.* 29.06.09, 13:34 Jestem za Agnieszką ale chyba na razie Jej forma jest dalekkkkaaa od cwierćfinałów :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Radwańska gra o ćwierćfinał Wibledonu Z Czuba i... IP: *.static.espol.com.pl 29.06.09, 13:36 I już Agnieszka płynie Tamizą do morza. Początek końca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ape Re: Radwańska gra o ćwierćfinał Wibledonu Z Czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 16:13 Kretyn! Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb nie chce krakac,ale... 29.06.09, 13:36 ...cos czuje po kosciach, ze bedzie dzisiaj (niestety) pozamiatane (dla AR) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Polackie gowno na forum GW IP: 213.185.212.* 29.06.09, 14:11 Jak mowisz ze ci sie nie chce krakac to dlaczego kraczesz? Ty i podobne gowno do ciebie juz pogrzebalo Radwanska w pierwszej rundzie... a tu realna szansa na 1/4. Dziewczyna jest najlepsza tenisistka w historii tego smiesznego kraju (totalny ewenement), poziom pierwszej 10tki, wygrywa mecze - i tak to nie pasuje temu debilstwu z Polski. Ma wieksze popracie za granica niz w swoim kraju... Prasa to samo - tylko szuka jak tu ja oczernic... Rzygac mi sie chce na ten narod. Co sie z wami ludzie dzieje??? Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Re: Polackie gowno na forum GW 29.06.09, 14:55 Przeciwnicy to głównie ludzie z "Warsiawki"... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb Re: nie chce krakac,ale... 29.06.09, 14:57 uff, dobrze, ze mnie czasem kosci zawodza hahahaha pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chybawierzacy No tak jak mowilem umiejetnosci Radwanskiej 29.06.09, 13:39 dzieki trenerowi dobre sa na popykanie sobie u cioci na imienicnach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_kibic Re: No tak jak mowilem umiejetnosci Radwanskiej IP: *.lex.pl 29.06.09, 14:48 Odszczekaj proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: No tak jak mowilem umiejetnosci Radwanskiej IP: *.rbinet.co.uk 29.06.09, 14:48 i co teraz powiesz mendo wscibska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Radwańska gra o ćwierćfinał Wibledonu Z Czuba i.. IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.09, 13:44 :) wygra musi =p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wls132 Radwańska gra o ćwierćfinał Wibledonu Z Czuba i.. IP: 212.160.172.* 29.06.09, 13:59 ledwo zagrały kilka piłek a już zaczęły się teksty typu "początek końca"... śmieszni jesteście ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krukuz Radwańska gra o ćwierćfinał Wibledonu Z Czuba i.. IP: 195.24.248.* 29.06.09, 14:02 Jak tylko Radwańska trafia pierwszy serwis to jest naprawdę dobrze. Problem się pojawia przy drugim;) Ale ogólnie kolosalna różnica w porównaniu z meczem z Na Li. Będzie dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Radwańska gra o ćwierćfinał Wibledonu Z Czuba i.. IP: *.tcd.ie 29.06.09, 14:31 Fajnie ze Polka zaszla znowu tak daleko. Moze tym razem uda sie jeszcze dalej. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ej zczuby! Ma być na żywo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 14:36 ciągle jesteście spóźnieni o 1 gema! Odpowiedz Link Zgłoś
ugly_man Re: zczuby! Ma być na żywo! 29.06.09, 14:45 Hura! ISIA w ćwierćfinale! Wielkie dzięki! Fantastycznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: zczuby! Ma być na żywo! 29.06.09, 14:47 Jakoś dziwnie spokojny byłem że sobie poradzi z amerykanką. Odpowiedz Link Zgłoś
janekteleranek Gratulacje 29.06.09, 14:47 Gratulacje dla Agnieszki, kij w pysk wszystkim malkontentom :P Pierwszy raz w historii mamy tenisistke na swiatowym poziomie, ktora sobie ladnie pyka w 4 rundzie Wimbledonu, a nasi jak zwykle narzekaja. Rozumiem, ze to sami ludzie sukcesu tak sie burza.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: Gratulacje IP: *.pp.com.pl 29.06.09, 14:51 domachowska gra ladniejszy tenis, tylko mniej skuteczny ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Brawo Agnieszka!!!! IP: *.rbinet.co.uk 29.06.09, 14:47 cwiercfinal!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Radwańska gra o ćwierćfinał Wibledonu Z Czuba i... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.09, 14:48 jeszcze sie tak nie spieszcie z tym koncem, kubot ma 5:6 w drugim secie ale przy swoim serwisie, wiec pachnie tie-breakiem a poza tym federer wygrywa z soederlingiem, a venus z ivanovic (to drugie chyba bardziej zczuba..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixy Re: Radwańska gra o ćwierćfinał Wibledonu Z Czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 14:53 z kim gramy po amerykance? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixy Venus :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 15:06 o kutfa...venus Ale chyba raz ja pokonała albo się myle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real taki sobie tenis IP: *.pp.com.pl 29.06.09, 14:49 gratulacje za ćwierćfinał, punkty uciułane dobrze powiedział Tomaszewski; jeżeli Radwańska chce osiągnąć coś więcej w tenisie musi zacząć grać coś od siebie a nie tylko wyczekiwać aż rywalka się pomyli nie zachwyciła mnie w tym meczu, raz zagrany serw & wolej, kilka drop shotow, 3 bardzo ladne crossy to za malo powodzenia w ćwiećfinale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SG Tenisowe buractwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 14:51 Namnożyło się u nas "znawców" tenisa... Leszcze, odreagowujcie swoje kompleksiki gdzieś indziej - macie boks, wrestling itp... Gołota wam się już nie podoba? Wielkie brawa dla Agnieszki Radwańskiej!!! I na pewno nie są to ostatnie brawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: Tenisowe buractwo IP: *.pp.com.pl 29.06.09, 14:57 nie napinaj się tak bo ci żyłka pęknie, jezeli ogladasz troche wiecej tenisa niz relacje z czuba to wiesz ze tu nie chodzi tylko i wylacznie o to zeby przebic piłeczkę na druga stronę.. Agnieszka gra od mniej wiecej 2 lat podobny tenis, poprawiła serwis, ale zauważ co się dzieje jak nie trafia pierwszego serwisu. Jezeli 17-latka, choćby nie wiem jak obiecująca, ugrywa z nią w takim stylu 9 gemów to nie moge się zachwycać I tyle. Doceniam bardzo jej sukcesy, ale jej grze brakuje błysku. Odpowiedz Link Zgłoś
janekteleranek Re: Tenisowe buractwo 29.06.09, 15:01 Agnieszce brakuje blysku? Chyba nie rozumiesz jej gry. Ona zawsze grala na bledach rywalek. Jej mocne strony to czucie gry, polowanie na okazje i stalowe nerwy. Ona nie raczej nigdy nie bedzie grala porywajaco. Jest za to skuteczna. Komentarze w stylu: "Agnieszka gra slabo" sa smieszne. W cwiercfinale Wielkiego Szlema nie ma przypadkow, ani fuksow. A Radwanskie caly czas robia postepy i sie rozwijaja. To najbardziej cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
aramba Re: Tenisowe buractwo 29.06.09, 15:04 Szczególnie cieszy olbrzymia poprawa serwisu, o czym mówił p. B. Tomaszewski (który w przeszłości był krytykiem - co było uzasadnione - nr 1 serwisu Agnieszki), ale wystarczy popatrzyć na livetickerze. Jakiś idiota wczoraj wypisywał, że serwuje z szybokścią coś koło 60 na godz. Chyba jedynki z przodu nie widział. Odpowiedz Link Zgłoś
chris30 Re: Tenisowe buractwo 29.06.09, 15:17 A nie zauważyłeś, biedactwo, że ta 17-latka właśnie załatwiła Jankovic, numer 6 na świecie? Niektórym to nijak nie można dogodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
mentor POLSKI FINAL? 29.06.09, 14:52 Woznoacki- Radwanska fajne by bylo ( Ciekawe jak Dunczycy bo o tym pisali) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tremade Re: POLSKI FINAL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 14:54 Jakby tak było to z powrotem Agnieszka do pierwszej 10!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tremade Wiliams i przyszłośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 14:57 Wyobrażacie sobie że Wiliams i Ivanović grają 1 gema w 2 secie już 23 minuty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tremade Re: Wiliams i przyszłośc WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 14:59 Kontuzja Ivanovic!!!! Koniec meczu wiadomo Cwierćfinał Wiliams-Radwańska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tremade Re: Kubot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 15:03 Czuje 5 setów na korzyść Kubota i Maracha aczkolwiek niewiem co będzie bo w sobote ślub Maracha! Odpowiedz Link Zgłoś
aramba Re: Kubot 29.06.09, 15:16 No, trochę chłopaki odskoczyli (3:0). Zobaczymy, co bedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
aramba Re: Kubot 29.06.09, 15:29 No w trzecim secie poszło łatwo 6:1. Brawo. Oby tak do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evvelinda Radwańska gra o ćwierćfinał Wibledonu Z Czuba i.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 15:00 Bardzo ładnie. Gratulacje!!! A teraz oczekujemy na wieszczące wypowiedzi pana Fibaka...;) Odpowiedz Link Zgłoś
aramba Re: Radwańska gra o ćwierćfinał Wibledonu Z Czuba 29.06.09, 15:06 Oby nie. Szkoda sił, ale rzeczywiście się zapowiada długi mecz. A wsobote jak to co - slub na korcie :). W prezencie panna młoda taką wazę dostanie :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tremade SERWIS!!! SERWIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 15:07 Radwańska zaserwowała najszybciej 105mil czyli 169km/h super co?? Odpowiedz Link Zgłoś
aramba No i co z tego... 29.06.09, 15:13 No i co z tego. Zaraz jakiś znaffca Ci udowodni, że to było 69 na godz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W do autorow... IP: 91.198.186.* 29.06.09, 15:01 Wiecie, ze sa inne slowa niz "rozstrzelala"?? Odpowiedz Link Zgłoś
aramba Re: do autorow... 29.06.09, 15:15 Uspokój się, bo zaczną pisać "zagazują". Odpowiedz Link Zgłoś
aramba Re: 6:4, 7:5 to nie jest "łatwo" n/t 29.06.09, 15:27 Nie łatwo nie było, ale w sumie cały czas pod kontrolą - nawet jak było to 1:3 w pierwszym secie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: 6:4, 7:5 to nie jest "łatwo" n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 15:36 biorąc pod uwagę ilość słów na k wypowiadanych przeze mnie w meczach z chinkami i z amerykanka można stwierdzić że dziś grała isia o niebo lepiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aramba Re: 6:4, 7:5 to nie jest "łatwo" n/t 29.06.09, 15:39 Fakt. Porównaj liczbę niewymuszonych błędów. przynajmniej o 1/3 mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Pisząc "łatwo" deprecjonuje się osiągnięcie 29.06.09, 16:00 aramba napisał: > Nie łatwo nie było, ale w sumie cały czas pod kontrolą (...) Lepiej (i bardziej zgodnie z prawdą) napisać, że wygrała pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aramba Re: Pisząc "łatwo" deprecjonuje się osiągnięcie 29.06.09, 16:03 Tak, chyba masz racje. Pewne zwycięstwo, bez jakichś fajerwerków, ale nie było ich potrzeba. Mam tylko nadzieję (opieram opinie na statystykach), że forma idzie w górę. Odpowiedz Link Zgłoś