Dodaj do ulubionych

Liga Mistrzów. Dalej do Bolzano

IP: *.147.33.34.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.03.11, 22:34
Panie Binczyk mam pytanie : gdzie Pan nabywa ten anielski pyl, po ktorym ma Pan taka wene...
Prosze podac rowniez nazwisko osoby, ktora Pana polecila redakcji GW. Ta osoba zrobila to prawdopodobnie w pijackim widzie.
Mam prosbe, aby Pan zatrudnil sie jako protokolant z narad gminnych, a po skonczeniu terminowania przeszedl do powiatu....
Obserwuj wątek
    • maz-48 Liga Mistrzów. Dalej do Bolzano 02.03.11, 22:40
      Dopóki Skra miała zagrywkę, to było wszystko Ok. Problem się zrobił, gdy zagrywki zabrakło.
      Mecz był na niesamowicie wysokim poziomie i z przyjemnością się go oglądało. Ostatnie 2 sety, to już było jednostronne widowisko. No cóż, nie udało się wygrać i prawdopodobnie nie będzie w tym roku FF dla Skry...
      • Gość: piotr.1966 Re: Liga Mistrzów. Dalej do Bolzano IP: *.147.40.1.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.03.11, 00:39
        Skra to dobry zespol.
        Przypomina nasza reprezentacje narodowa w latach 2000 do 2006 roku.
        Pan Nawrocki to maly format, nie zrobi z tych zawodnikow mistrzow, poniewaz niektorzy z nich byli juz mistrzami ( za czasow Lozano ) zanim on nastapil. On nie ma papierow na duze granie, poniewaz do momentu objecia funkcji I-go w Skrze nie mial zadnych sukcesow.
        Jakim jest zatem autorytetem dla zawodnikow?
        Ekipe jesli ma jeszcze odniesc prawdziwy sukces sportowy powinna przejac ikona siatki.
        Panie Piechocki podkup pan chocby Bernardi, to Skra przestanie sie krecic jak g..no w otworze lodowym na rzece.
        Chyba, ze zadowala Pana osmieszanie jak napisal autor artykulu ligowych sredniakow.

• Gość: 15.10,do Yumy Super informacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.11, 23:15
      Jako wieloletni kibic sportowy :piłki ręcznej,nożnej,siatkowej,skoków ,biegów narciarskich,hokeja,formuły,lekkoatletyki,tenisa,ping ponga,kolarstwa,kajakarstwa,wioślarstwa,snookera,pokera,karamboli i paru innych teraz o 23.00 dowiedziałem się o takim meczu.
    • askt Brawo Panie trenerze !!! 03.03.11, 00:22
      Brawo Panie trenerze Nawrocki !!! Kolejny sezon i kolejna wtopa.
      Czy poza mistrzostwem Polski potrafi Pan cos z tymi chlopakami osiagnac ?
      Dziekuje Panu ze wybral Pan klub a nie reprezentacje, bo takich spektakularnych wtop reprezentacji chyba bym nie zniosl !
      • Gość: piotr.1966 Re: Brawo Panie trenerze !!! IP: *.147.40.1.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.03.11, 00:44
        ciesze sie, ze jest wiecej osob. ktore "doceniaja" mysl trenerska pana Nawrockiego.....
    • Gość: hey Liga Mistrzów. Dalej do Bolzano IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.11, 07:29
      PGE!,
      Pe, Gie, E!!!
      Pe Dzie E!!!
    • Gość: ..... a tak mu było wesoło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 09:14
      a tak mu było wesoło, u mnie we wsi mówią:"pierwsza pycha drugi upadek"

aktualnosci.siatka.org/pokaz/2011-02-12-marcin-mozdzonek-swietnie-sie-bawilismy
      i pytnie do redaktorow GW - czemu informacji nie ma stronie startowej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka