Dodaj do ulubionych

Symulacja komputerowa

04.07.24, 16:47
Do poczytania na weekend. Może ktoś kto jest rodzicem wypowie się jak to widzi:

oby.watel.info/dywagacje/sodomia-i-gomoria-edycja-wirtualna/
Obserwuj wątek
    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Symulacja komputerowa 05.07.24, 06:56
      The Sims 4, które zostało wydane we wrześniu 2014 rok
      Dostaliśmy też możliwość ustawienia czy dany Sim będzie mógł zapładniać (...) atakże czy będzie mógł oddawać mocz na stojąco.

Ciekawe, moja krótkotrwała przygoda zaczęła się zdecydowanie od 1 odsłony - sprawdziłem po obrazkach. I oddawanie moczu na stojąco jak najbardziej było obecne. W dowolnym miejscu, jak się nie zdążyło kliknąć go do łazienki. Tak też realizm tej "symulacji" przygodę z Siami mą zakończył.

Pewnie zaraz powiecie, że przesadzam i wyolbrzymiam, ale jak widać drzwi otwierają się coraz szerzej, a przecież gdzieś tę granicę trzeba chyba postawić. No właśnie chyba czy na pewno? I przede wszystkim gdzie miałaby przebiegać?

Ustaw gdzie chcesz, a ja pokażę Ci tereny leżące za nią. Dostępne dla każdego, także 12-latka. Nikt o wiek nie pyta. Dostępne za darmo. Legalnie, oficjalnie - żaden darknet.
      • borsuczyca.klusek Re: Symulacja komputerowa 05.07.24, 07:54
        asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> Ciekawe, moja krótkotrwała przygoda
        > Ustaw gdzie chcesz, a ja pokażę Ci tereny leżące za nią. Dostępne dla każdego,
        > także 12-latka. Nikt o wiek nie pyta. Dostępne za darmo. Legalnie, oficjalnie -
        > żaden darknet.

Ej weź rzuć jakimś konkretnym przykładem, bo jakoś nie umiem tego sobie wyobrażać
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Symulacja komputerowa 05.07.24, 08:03
          A co chcesz zobaczyć? Samobójstwo, morderstwo, samosąd z paleniem na żywca?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka