negativum 29.12.24, 11:59 Jest taka firma na świecie i nie piszę tego by ją reklamować. player.vimeo.com/video/749443243?h=6b19689343 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
negativum Re: Toyo Tanso 29.12.24, 15:02 hrasier_2 napisał: > Ciekawe. Swego czasu "współpracowałem" z nimi, jak hodowałem kryształy. Cena, którą mi zaproponowali na początku to 200 $ za tygiel. Targowałem się przez ponad 6 miesięcy. Stanęło na tym, że przysyłali mi je za darmo Musiałem zapłacić tylko za przesyłkę. Mało tego pierwszą dostawę Japończyk przywiózł mi dosłownie w zębach. Przyleciał na swój koszt z pierwszą przysyłką. Stąd o nich wiem. A robią cuda z węgla. Spalanie węgla uważam za szkodę dla przyszłych pokoleń, ale co mamy robić jak nie ma w Polsce stabilnych i pewnych elektrowni atomowych? I nie będzie, cytując POKOmonów. Węgiel jest zbyt cenny, by go zwyczajnie spalać. Z niego można zrobić dosłownie wszystko. ARTU Werkzeuge Tuszyński się nazywa właściciel. Aron mu na imię. Artu Drill Bits Też jego narzędzia takie są dzięki "węglowi". Odpowiedz Link