Dodaj do ulubionych

Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo

07.01.04, 12:30
100,00
Obserwuj wątek
    • ignatz Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo 07.01.04, 12:39
      jednego zera Ci zabrakło do dobrego Doma (Domu?)

1000,00
      • tiresias Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo 07.01.04, 12:45
        myślę, że Kol. Kanuck wyraził się w dolkach bąć euraczkach, nie?
        bo u mnie tak mniejwiecej stoi. orginalny
        zdrowie
      • kanuk Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo 07.01.04, 12:45
        lecialem w dolarach, racja Ignatz.
        • kanuk Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo 07.01.04, 12:47
          Doma. albo Damoj. na tylnym siedzeniu De Soto :)
          • pierans Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo 07.01.04, 12:54
            Domina Maxima
          • ignatz Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo 07.01.04, 12:56
            hyhy w takim De Soto Falcon było mało miejsca z tyłu :-)
            • Gość: viki2miki Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo IP: 213.255.126.* 08.01.04, 14:36
              aha chetnie Ci Kanuk sprzedam sto dolcow za tysiac zlotych
              • Gość: kanuk Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.01.04, 14:49
                a ja chetnie kupie od Ciebie 1000 zlotych za sto dolarow :) Iggy podawal te
                wyzsza cene , moze tyle w jego sklepie kosztuje ? w wersji tureckiej binarny
                zapis D.P. wygladalby o wiele bardziej imponujaco... chin-chin
                • brezly Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo 08.01.04, 14:53
                  Kolko forexowe zawiazujecie? Tak pytam bom kiedys na bloku w OStrodzie zobaczyl
                  napis 'no futures'.
                  • viki2lav Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo 08.01.04, 15:26
                    nie graniaste!
                    grana=kasa
                    • viki2lav Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo 08.01.04, 15:35
                      przytargalam szklo, otwierajcie
                      • aniela Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo 08.01.04, 17:37
                        aha zobaczylam swiatlo wiec przyszlam. daleko do dna jeszcze?
                        • Gość: kanuk Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.01.04, 18:15
                          ja mam za duzo . wiec prosze :) czy to nie obrzydliwe ? ( zemsta karty
                          kredytowej :) wazne ze jest kolko i szklo. no futures , hyhy , Brezly
                          Brezly. ponoc w futures idzie poprawa. twierdza to ci sami goscie co podliczali
                          Enrona i Parmalat. caveat emptor.
                          • Gość: aniela Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.04, 19:13
                            aha to znaczy ze sie Przyszlosc zmieni jak andersem. Wchlonie ją dzis a potem
                            Wczoraj. (jak e&y polknelo arturki)
                            • Gość: kanuk Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.01.04, 19:34
                              ale zebys cos w tym procesie zarobila , dear.
                              • aniela Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo 08.01.04, 19:36
                                wlos na brodzie mi sie wysrebrzy (ps czy to prawda ze ceny srebra maja pojsc w
                                gore?)
                                • aniela Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo 08.01.04, 19:37
                                  podobno. na leb na szyje.
                                  • magdal_l Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo 08.01.04, 19:39
                                    to była moja kwestia! ;)
                                    • Gość: aniela Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.04, 19:41
                                      przypadek zrzadzil ze rownie dobrze byla moja ;)
                                      • magdal_l Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo 08.01.04, 19:42
                                        no tak. powinnam była przewidzieć Twoją reakcję..
                                        mam na myśli pierwsze słowo z powyzszego posta
                                        • Gość: aniela Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.04, 19:44
                                          ups. przypadkiem mi sie wyrwalo ;))
                                          • magdal_l Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo 08.01.04, 19:45
                                            no i zaczęło się. chcesz mnie stąd wykurzyć? ;)
                                            • Gość: aniela Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.04, 19:46
                                              tylko tak przypadkiem nie mysl!
                                              • magdal_l Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo 08.01.04, 19:47
                                                hyhy :D
                                                bo wiesz, to jest najlepszy sposób właśnie (daję Ci śmiercionośną broń do ręki)
                                                • Gość: aniela Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.04, 19:48
                                                  aha zeby przypadkiem nie wypalila przy czyszczeniu. jak to z bronia bywa
                                                  zwlaszcza polską;)
                                                  • magdal_l Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo 08.01.04, 19:50
                                                    jeszcze się trzymam, ale resztkami sił :)
                                                    a broni nie czyść, manikjurę sobie zniszczysz
                                                  • Gość: aniela Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.04, 19:52
                                                    w rekawiczkach czyszcze. chirurgicznych (jak w 9970. przypdki chodza po
                                                    ludziach w koncu, nespa? ;)
                                                  • magdal_l Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo 08.01.04, 19:54
                                                    lont mi się kończy ;)
                                                  • Gość: aniela Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.04, 19:55
                                                    lont nad kukulczym gniazdem
                                                  • magdal_l Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo 08.01.04, 19:56
                                                    no. w ostatniej chwili, już byłam bliska przeskoczeniu na jakiś spokojny,
                                                    niedaleki wątek :)
                                                  • Gość: aniela Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.04, 19:57
                                                    na przypadkowy czy jakis wybrany? ;)
                                                  • magdal_l Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo 08.01.04, 19:59
                                                    no i dokonało się :)
                                                  • Gość: aniela Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.04, 20:00
                                                    nie wiesz przypadkiem co? (boe trzecim okiem wygrywam w Skrabla. z Kretesem
                                                    gram)
                                                  • magdal_l Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo 08.01.04, 20:03
                                                    niewiniątko udaje! :)
                                                    w ramach zadośćuczynienia za szarganie moich nerwów napisz gdzie oddajesz się
                                                    temuż hazardowi?
                                                  • Gość: ainela Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.04, 20:05
                                                    przypadkiem znalazlam na gazecie
                                                  • magdal_l Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo 08.01.04, 20:16
                                                    łe :( powiedziało mi że nie mogę usiąść, nieuprzejme toto jakieś
                                                  • Gość: v2l Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo IP: 213.255.126.* 09.01.04, 08:34
                                                    postac mozesz, zwolni sie miejsce to klapniesz!
                                                    ktos chce jogurtu parmalat?
                                                  • brezly Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo 09.01.04, 08:36
                                                    Ja chce. Ma teraz malo shareholder value, a ten mi szkodzi.
                                                  • Gość: v2l Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo IP: 213.255.126.* 09.01.04, 08:38
                                                    to masz, powoli otwieraj, moze znajdziesz breloczek z Berlusconim
                                                  • brezly Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo 09.01.04, 08:45
                                                    Poslac ci jakis breloczek stad? Z Angelina Merckel, np:-))?
                                                  • Gość: v2lav Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo IP: 213.255.126.* 09.01.04, 10:10
                                                    yhy! nie ma nic innego , bo ile ja takom andzelinom sie naciesze???
                                                  • brezly Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo 09.01.04, 10:33
                                                    Niom sie mozna cieszyc dlugo, bo kazdego dnia wyglada inaczej. Ale jak moze
                                                    wolisz breloczek z jakim miejscowym rowiesnikiem i przyjacielem Berlusca, np.
                                                    takim w lederhosach?
                                                  • Gość: v2l Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo IP: 213.255.126.* 09.01.04, 10:35
                                                    siii! juz zaczne trenowac wzdychanie,musza byc koniecznie ze skory te jego
                                                    raj_tuzy...
                                                  • Gość: kanuk Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.01.04, 11:59
                                                    tylko Wam dzien dobry powiem i ide spac. zapasy taniego sera parmalat sie juz w
                                                    moim sklepie skonczyly.
                                                  • Gość: viki2lav Re: Dom Perignon wyrazony zerojedynkowo IP: 213.255.126.* 09.01.04, 12:03
                                                    o moj ulubiony Kanuk!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka