Gość: kiciu IP: *.el-4100100.acn.pl 08.08.01, 17:17 Hej, Glosujecie na jakies stare, dziwne seriale typu Isaura. Ja jednak stawiam wniosek aby odswiezyc Zaloge-G. To byl pierwszy mangowy serial w naszej telewizji!!! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kulowoj Re: Załoga G IP: 10.128.132.* / *.acn.pl 08.08.01, 17:52 Popieram i jeszcze raz popieram. Kompletnie nie pamiętam o co tam chodziło, ale pamiętam, że bardzo lubiłem tą kreskówe. Może wreszcie się dowiem o co tam chodziło ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drabek Re: Załoga G IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 19:37 Transformuj się i spierdalaj-G forst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: Załoga G IP: 195.117.110.* 25.10.01, 13:30 Jestem za, kto następny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Załoga G IP: *.softlab.com.pl 25.10.01, 18:01 jak sie nazywal ten ich pojazd? cos z ptakiem czy pomylilem seriale? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Załoga G 26.10.01, 09:55 Ale Zoltar był niezły. Nigdy do końca nie byłem pewien, czy to facet czy kobitka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kedzior Re: Załoga G IP: *.bloomberg.com 26.10.01, 10:39 ja pamietam tylko ze jakies pol roku temu na kanale FOX KIDS (ogladam tam simpsonsow) widzialem wsrod reklam kawalek zalogi !! szukalem przez caly nastepny tydzien ale chyba cos im sie pokrecilo bo nie bylo tego w programach na nastepne dni. przezylem szok!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: Załoga G IP: 195.117.110.* 26.10.01, 12:58 A ja widziałem zapowiedź gierki (na game one) z postaciami ZG i dwóch innych filmów ale tylko na konsolę :( Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Załoga G 26.10.01, 18:37 A ja odnośnie Simpsonów. Czy odkryłeś może wg jakiego klucza FOX powtarza odcinki? Usiłuję je nagrywać, ale krew mnie nagła zalewa, bo non stop coś się dubluje. (Że nie wspomnę o ich punktualności i trzymaniu sie rozkładu jazdy). Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: Załoga G 26.10.01, 19:33 Załoga G kojarzy mi sie niedobrze - mój młodszy brat dopytywał, od czego to "G" jest skrótem, a mi na usta cisnęła się wciąż ta sama, nieprzyzwoita odpowiedź. Ze swojej strony stawiałbym na cudny czeski (węgierski?) serial pt. "Sąsiedzi". Był to doskonały podręcznik z cyklu "Jak NIE wykonywać najprostszych czynności", a jego pierdołowaci bohaterowie, po traumatycznych przejściach w każdym odcinku do końca zachowywali optymizm i pogodę ducha. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Załoga G 26.10.01, 19:49 A tam! Najlepszy był Mikrobi. Ten przynajmniej na pewno był węgierski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Załoga G IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 19:58 O tak tak, a nawet Simplus! Miałam wtedy osiem lat i strasznie kochałam się w Marku, dowódcy Załogi. Pamiętam do dziś ich imiona, tylko nie mam pojęcia, jak pisało się imię tego gnojka, które czytało się Kijop. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Załoga G 26.10.01, 20:28 Ja się miotałem pomiedzy Księżniczką a Zoltarem ;-) A czy tam były 2 roboty czy jeden? (pamietam Zark'a 7) Mam bowiem wrażenie, że mi się z Trylogią Lucasa pomięszało. Czy ten Kijop, to był przypadkiem ten znerwicowany chłoptaś, wtrącający co chwilę swoje "prtutu"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: Załoga G IP: *.el-4100100.acn.pl 26.10.01, 22:01 O rany pamiętacie więcej niż ja... A mikrobi też był świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Załoga G 26.10.01, 22:03 Taaa. Pepe chce loda! Do dziś mi to zostało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Załoga G IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 12:31 Chyba tak, taki malutki, rozczochrany, z tarczycowym wytrzeszczem, sporym nawet jak na mangę. Ale czy robił prtutu, nie pomnę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Załoga G 29.10.01, 08:26 Robił, robił "pr-tu-tu". Paszczowo, rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
vitoria Re: Załoga G 27.10.01, 01:17 Pamiętam, że uwielbiałam ten serial, ale dziś nawet imion już nie pamietam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: Załoga G IP: *.el-4100100.acn.pl 28.10.01, 20:32 Pamiętam jak kiedyś w szkole na zajęciach z elektrotechniki czasami mogliśmy obejrzeć filmy (a były to czasy kiedy nieliczni mieli VCR) i profesor zapytał się nas czy chcemy obejżeć film wojenny lub s-f. Wybraliśmy wojenny i puścił nam 45-pancernych :)))), alternatywą była właśnie ZG. A noże ktoś ma jeszcze nagraną załogę? Chętnie kupię/przegram/wypożyczę.* Niepotrzebne skreślić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: Załoga G IP: *.el-4100100.acn.pl 01.11.01, 20:19 Jest nawet strona: zalogag.pl ale nie ma tam nic o załodze buuuuuu......( Odpowiedz Link Zgłoś