Dodaj do ulubionych

Rodzinka poszukiwana...

22.08.01, 12:19
no i??? gdzie to sie Panstwo bycza?
Obserwuj wątek
    • leo100 Re: Rodzinka poszukiwana... 22.08.01, 13:14
      Jak to gdzie? Czekaja na Pania, a wygladaja, ale dzis rodzinka najwyrazniej sie
      troszku porozjezdzala.
      O kurde, szefowa!
      no to do za chwilke...
      Uff, ominela mnie.
      Jutro czwartek, wiesz Kocie?
      Spojrz mi swoimi zolto-zielonymi prosto w moje zolto-zielone i przyznaj sie, co
      bedzie. To dla mnie jak tortura, wiedzec ze cos, a jednoczesnie nie wiedziec
      nic.:)
      • Gość: xyz Re: Rodzinka poszukiwana... IP: *.*.*.* 22.08.01, 13:21
        O jak milo, jak cieplutko, rozowo, podniecajaco, slodziutko ...Wrobelki
        cwierkaja ....
        • leo100 Re: Rodzinka poszukiwana... 22.08.01, 13:45
          A mnie jakos wrobelki nie podniecaja.
          :)
          • iwa100 Re: Rodzinka poszukiwana... 22.08.01, 13:49
            a co Cie podnieca?
            • Gość: mreck Re: Rodzinka poszukiwana... IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 22.08.01, 13:52
              Ja go podniecam. Muszę sie do was zapisać bo o. szuka mojej rodzinki, może więc
              mni e zaadoptujecie?
              • iwa100 Re: Rodzinka poszukiwana... 22.08.01, 13:56
                mreck, ty od dawna nalezysz do naszej rodzinki i jestes jej bardzo istotna czescia.
                sam wymysl, ktora....
                a jak podniecasz Leo? strasznie mnie to ciekawi, chociaz wiem ze to pierwszy
                stopien do piekla, w ktorym jestem juz od dawna....
                • Gość: mreck iwa zajrzyj na rodzinka poszukiwana??? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 22.08.01, 14:01
                  właśnie sie poryczałem ze smiechu.
                  • iwa100 Re: zagladam caly czas i ???? 22.08.01, 14:09
                  • leo100 Re: iwa zajrzyj na rodzinka poszukiwana??? 22.08.01, 14:10
                    NO tak! Jak na Was czekam, to lazicie nie wiadomo gdzie. Mreck, nie wiedzialem,
                    ze tak lubisz kuchnie francuska, chinska i jakie tam jeszcze sa z gadami i
                    plazami. Ta o. zapchalaby Cie nimi na serio.
                    Co do spraw bardziej przyjemnych, to podniecacie mnie wszyscy, chodz jedni
                    mniej, inni bardziej.
                    • Gość: o. Re: iwa zajrzyj na rodzinka poszukiwana??? IP: 195.205.213.* 22.08.01, 14:12
                      no ładnie, ja też??? To niekuchnia chińska, tylko nowa knajpa "Na bagnach" -
                      tanio, szybko, tylko uwaga na kelnera, po podżera porcje gości. Mruk mu, czy
                      jakoś tam......
                      • iwa100 Re: ladnie to tak? 22.08.01, 14:22
                        mreck, ty to nawet zabie nie przepuscisz?

Kocie,
                        obawiam sie o Twoj stan zdrowia, ciagle podniecony, mniej lub bardziej,
                        chyba nalezy Ci sie jakies leczenie?
                        proponuje od jutra, zaczynajac od niewielkich dawek
                        • Gość: mreck Re: ladnie to tak? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 22.08.01, 14:49
                          Przy mnie żabciu nikt nie może czuć sie bezpiecznie.
                          • iwa100 Re: ladnie to tak? 22.08.01, 14:58
                            czy to jest ten twoj sposob na podniecenie Leo? skutkuje?
                            • Gość: mreck iwa powiedz mi jak ty to robisz, IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 22.08.01, 15:01
                              a ja ci powiem co ty robisz żle.
                              • leo100 Re: iwa powiedz mi jak ty to robisz, 22.08.01, 16:11
                                Alez ona swietnie sobie radzi! :)))
                                Ty zreszta tez niezgorzej bratku.
                                Musze odsapnac, bo stan nieprzerwanego podniecenia jest tylez przyjemny, co
                                czasem meczacy i klopotliwy, a w pracy dokola mnie cztery dziewczyny i piata
                                szefowa (ta akurat dziala kojaco).
                                • Gość: mreck Re: iwa powiedz mi jak ty to robisz, IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 18:37
                                  bermudy, chlopie, bermudy, musisz do pracy przychodzić w bermudach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka