Dodaj do ulubionych

jak zostac krezusem cz. 2

21.01.04, 08:28
dar grabini jest trzecia w rankingu najbardziej rozpoznawalnych wod w
polsce. z tym ze takiej wody nie ma. wystepuje tylko w jakims serialu (na
M). trzeba tylko wziac i puscic ja na rynek a nastepnie spoczac na laurach.

Wasz doradca a.
Obserwuj wątek
    • brezly Re: jak zostac krezusem cz. 2 21.01.04, 08:32
      Wszelki duch chwali. Moj krol, zywie, zdrowy! Do szkoly nie poszedl.
      Adrem:
      Hmm, czytalem. A mowilem ze jakby glupoty na rynku zabraklo to by to mialo
      katastrofalne skutki dla gospodarki.
      Ale za to produkcja statkow powietrznych i kosmicznych oraz cukru jest obdarzona
      wielkim ryzykiem inwestycyjnym. W przeciwienstwie do introligatorstwa.
      • aniela Re: jak zostac krezusem cz. 2 21.01.04, 08:35
        yhy do siewu gupich sa doplaty z Unii nawet (jesli to prawda ze biora sie z
        kapusty).
        czesc B. :)
        • Gość: v2l Re: jak zostac krezusem cz. 2 IP: 213.255.126.* 21.01.04, 08:37
          a te gupki to jakim paliwem sa napendzane, ecoologicznym?
          • aniela Re: jak zostac krezusem cz. 2 21.01.04, 08:38
            nieno, normanie na steki i czeklade chodza. w ogole bys sie nie zorientowala
            po ubraniu ktojestkto
            • brezly Re: jak zostac krezusem cz. 2 21.01.04, 08:41
              Najchetniej to oni chodza na paliwo z podatkow placonych przez innych gupkow.
              Ale generalnie sa bliscy perpetuum mobile. Zawsze sie czyms pozywia.
        • brezly Re: jak zostac krezusem cz. 2 21.01.04, 08:40
          Ale obawiam sie ze EU mozem nam limity na gupote ustalic. I gdzie sie wtedy
          biedactwa podziejemy. Wschod ma dosc wlasnej, moze rynki afrykanskie?
          Niestety to silne lobby wszedzie, qrcze.

Nawiasem mowiac: obserwuje z upodobaniem miejscowa reforme sluzby zdrowia. W
          pazdzierniku ustalili ze kazden kto idzie do swego lekarza domowego abo dentysty
          abo okulisty to musi 10 teuro na kwartal zaplacic. Znaczy ide w styczniu, to mi
          sie oplaca jeszce przyjsc w lutym, bo jak przyjede w kwietniu to zas 10 teuro. I
          normalnie zaczeli zbierac. Ale ze pewne rzeczy sa legislacyjnie a informatycznie
          niedograne, to powstaja pewne spiecia na linii komputery lekarzy-komputery kas
          chorych, etc. Prowadzi to do czegos co miejscowe media z emfaza okreslaja jako
          'chaos w sluzbie zdrowia', Ja bym ich na Solowki wyslal, toby chaos zbaczyli..
          • aniela Re: jak zostac krezusem cz. 2 21.01.04, 08:43
            hyyh wzieli i nam pozazdroscili reform zdrowia chyba.
            a po reformie oswiaty mowi sie, ze gimnazja to rozsad przestepczosci jest i
            trzeba bedzie to (oswiate) jakos zreformowac. dzieci powinny sie ieszyc bo a
            nuz wszystko stanie
            • brezly Re: jak zostac krezusem cz. 2 21.01.04, 08:45
              Wlaczyc walke z przestepczoscia nieltnich do sluzby zdrowia. Ze strachu
              zgrzecznieja i zamiast krasc samochody zaczna podrzucac wlasne.
          • Gość: v2l Re: jak zostac krezusem cz. 2 IP: 213.255.126.* 21.01.04, 08:45
            jak znam zycie to jakis Pirgiordzi szybko to u mnie copy paste!! aha wybiore
            sie wiec do miliona specjalistow jak najszybciej, a potem to taka Pamela moze
            mi skoczyc, i Andzelina tez
            • brezly Re: jak zostac krezusem cz. 2 21.01.04, 08:50
              No co ty, Viki. My o medycynie mowimy a nie o Applied Polymer Chemistry. Roznica
              jak miedzy doktorem a reaktorem.
            • aniela Re: jak zostac krezusem cz. 2 21.01.04, 08:50
              aha to zanim one beda skakac na opchyle drzewa to ja zaparze sobie kapiczina.
              komus przyniesc?
              • mreck Re: jak zostac krezusem cz. 2 21.01.04, 09:00
                aha, i dwa piwa. drugie dla zenka.
                • aniela Re: jak zostac krezusem cz. 2 21.01.04, 09:02
                  slodzicie? ;p) hyyh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka