rigel 07.02.02, 23:19 pewne wydarzenie w mojej najblizszej przyszlosci spowoduje glebokie przezycia traumatyczne. mimo to, oczekuje na ten moment z uczuciem ambiwalentnym. tak wiec do godziny X zostalo: 38 godzin 25 minut Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: morgan Re: Godzina X IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.02, 00:45 Jakaś nowa "Gorączka sobotniej nocy"?Rzucisz jakieś szczegóły? Zaczyna się robić ciekawie... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Godzina X IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 02:27 gdybym Cie lubil i gdybym z Toba rozmawial na forum to bym sie interesowal jakie to wydarzenie. A tak to Cie Riglu nie lubie i z Toba nie rozmawiam wiec sie nie bede pytal:) wredny dzieciak Odpowiedz Link Zgłoś
rigel zostalo... 08.02.02, 06:42 30 godzin... jeszcze lub tylko tyle... ;))) dalej nie wiem, czy mam sie cieszyc czy martwic ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: zostalo... 08.02.02, 07:14 narodzin potomka to sie tak dokldnie praewidzieć nie da. Ślub masz pewnie już za sobą? zmieniasz pracę? awansowałeś? gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: zostalo... 08.02.02, 08:08 to będziesz teraz miał więcej czasu na wszystko. Kiedy pozegnanie? Dziewczyny kupią Ci pewnie kwiatka, a odemnie masz butelkę, wolicz jasia, czy balantina? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: zostalo... 08.02.02, 08:17 mreck napisał(a): > a odemnie masz butelkę, wolicz jasia, czy balantina? ... tequille ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Godzina X 08.02.02, 08:38 rigel napisał(a): > pewne wydarzenie w mojej najblizszej przyszlosci spowoduje glebokie przezycia > traumatyczne. mimo to, oczekuje na ten moment z uczuciem ambiwalentnym. > > tak wiec do godziny X zostalo: 38 godzin 25 minut skok na bandżi? Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Godzina X 08.02.02, 08:51 nie, nie rigel podpisał cyrograf. Projekt dotarł do mojego referatu: Dusze zagubione w necie. Widziałem, jeszcze przed zaopiniowaniem przez naszych prawników, a trafiaja tu do nas wszyscy prawnicy. Rigel negocjowałbym wiekszy kocioł, i aromatyczną smołę, aha i kocioł: dwuosobowy koedukacyny może zamieszkasz z nantą? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Godzina X 08.02.02, 08:56 mreck..misiu..daruj sobie oki? ;) Rigel robi skok na bank, potem efektowna ucieczka na rolkach, ostatni etap paralotnia do Singapuru ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Godzina X 08.02.02, 09:00 nanta!!! napisał(a): > mreck..misiu..daruj sobie oki? ;) > > Rigel robi skok na bank, potem efektowna ucieczka na rolkach, > ostatni etap paralotnia do Singapuru ;) ...i potem cd. ostatni etap , windą do piekła? tak, no to może jednak niech rigel ponegocjuje te warunki piekielne;) .. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Godzina X 08.02.02, 09:07 może niech pogada z anielą? licha to protekcja, lecz jednak kręgi zbliżone? Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Godzina X 08.02.02, 09:15 mreck napisał(a): > może niech pogada z anielą? licha to protekcja, lecz jednak kręgi zbliżone? niech pogada, co może mu się stać gorszego;) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Godzina X 08.02.02, 09:23 aha, basiu, ztym że nabrał wody w usta, chyba sie nie utopił? Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Godzina X 08.02.02, 09:26 mreck napisał(a): > aha, basiu, ztym że nabrał wody w usta, chyba sie nie utopił? kto wie, rigel ma słabą głowę;) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Godzina X 08.02.02, 09:28 basiu??? a czemu zawsze odpowiadasz cytując? tak tylko pytam, żeby rozmowę podtrzymać. ah! so! pędzić muszę, dziś negocjuję. cze! Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Godzina X 08.02.02, 09:32 mreck napisał(a): > basiu??? a czemu zawsze odpowiadasz cytując? tak tylko pytam, żeby rozmowę > podtrzymać. > ah! so! pędzić muszę, dziś negocjuję. cze! Zawsze ? chyba nie. A to coś złego ? nie wiem . Czy odpowiedziałam wyczerpująco? PS. Wynegocjuj dla mnie coś wygodnego;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Godzina X 08.02.02, 09:58 skok na bandżi? faktycznie, cos w tym stylu, tylko, ze linka jest ciut przydluga.. ;))) zostalo 27 godzin... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Godzina X 08.02.02, 11:28 Cześc Czyżbys zgłosił się jako kaskader do Cartoon Network ?? Szkoda że juz sie nie spotkamy . Te fortepiany, sejfy i kowadła .... to straszne :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Godzina X 08.02.02, 11:32 piotr_c napisał(a): > Cześc > Czyżbys zgłosił się jako kaskader do Cartoon Network ?? nawet nie wiesz, jak blisko jestes ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Godzina X IP: 157.25.200.* 08.02.02, 11:53 A więc może od soboty TYŚ ŁASICA?!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Godzina X 08.02.02, 11:55 Gramy w 20 pytań ? Bliżej ci do Cartoon Network czy do kaskadera :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Godzina X 08.02.02, 12:28 Lecisz z tajna misja do krainy Deszczowców ale sztab nie opracował jeszcze jak cie z tamtad wyciągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Godzina X 08.02.02, 12:45 piotr_c napisał(a): > Lecisz z tajna misja do krainy Deszczowców ale sztab nie opracował jeszcze jak > cie z tamtad wyciągnąć. kraina bliska prawdy, niestety.... ;((( ten sztab to niby Ci ludzie, ktorzy chca za wszelka cene ubrac mnie w szlafroczek z dlugimi rekawami??? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Godzina X 08.02.02, 13:02 Co można robic w sobotę o 13 ?? Jedne twoje wypowiedzi sugeruja że to może byc np obiad u teściowej inne że masz bilet na przedpremierowy pokaz Władcy Pierścieni :) totalnie się pogubiłem 8)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Godzina X 08.02.02, 13:09 piotr_c napisał(a): > totalnie się pogubiłem 8)) nie przejmuj sie, ja tez... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Godzina X 08.02.02, 12:00 jeszcze okolo 1500 minut.... tak plus minus 10... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Godzina X IP: 157.25.200.* 08.02.02, 12:02 Wysiudałeś Małysza i w podskokach śmigasz do Salt Lake City? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Godzina X 08.02.02, 12:10 alez skad???? moge mu najwyzej narty nosic ... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Godzina X 08.02.02, 12:25 zrób dobry uczynek i przyślij mi na skrzyneczkę rozwiązanie zabawy w 20 pytań, bo go tu nie dotrwam, expresy mi pouciekają ;))) Pozdrawiam ;))) i macham ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Godzina X 08.02.02, 12:42 e.silver napisał(a): > zrób dobry uczynek i przyślij mi na skrzyneczkę rozwiązanie zabawy w 20 pytań, > bo go tu nie dotrwam, expresy mi pouciekają ;))) > Pozdrawiam ;))) i macham ;)) jak przezyje w zdrowiu to Ci powiem ;)))))) ja tez macham dwiema łapkami ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sol Re: Godzina X IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.02, 12:40 po drapaczach chmur wedrujesz jak nieprzymierzajac Alan Robert? Zostaniesz komornikiem? (tez profesja powodujaca zagrozenie zdrowia) Kierowca rajdowy wygrywajacy kolejna Formule? a moze rycerz do wynajecia? kto mieczem wojuje ten...... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Godzina X 08.02.02, 12:51 24 godziny, 1440 minut, 86400 sekund.... kurcze, ale ten czas sie wlecze... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Godzina X 08.02.02, 13:07 he he, w takim tempie to wczesniej zawal Cie dopadnie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Godzina X 08.02.02, 13:10 nie wywoluj wilka z lasa.. ;)))) tfu, tfu.. przez lewe ramie ... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Godzina X 08.02.02, 13:24 a co? wolisz zator? ;) a moze to napad na bank, ale nie koniecznie z pieniedzmi..? ;) to by tlumaczylo te Twoje rozterki....i filozofowanie ;) tylko pytanie jedno mnie sie kolacze po glowie po co? Rigelku, po co? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Godzina X 08.02.02, 13:40 jedno czego nie mam w wystarczajacej ilosci a co ma bank to pieniadze... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Godzina X 08.02.02, 13:58 tzn. ze masz rowniez takie mile panie z okienka ktore slicznie warcza na kazdego petenta bez zlotej karty..;) no no.... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Godzina X 08.02.02, 14:09 nanta!!! napisał(a): > tzn. ze masz rowniez takie mile panie z okienka > ktore slicznie warcza na kazdego petenta bez zlotej karty..;) a mam!!!! i one na mnie nie warcza, hehehe ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Godzina X 08.02.02, 14:18 tak tak, slyszalam, nie warcza, ale ujadaja...;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Godzina X 08.02.02, 14:27 nanta!!! napisał(a): > tak tak, slyszalam, nie warcza, ale ujadaja...;) raczej "phikaja" albo wrecz chichraja sie... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Godzina X IP: 157.25.200.* 08.02.02, 13:26 Wiem! W sobotę o 13ej wyślesz swoje foto na Forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Godzina X IP: 157.25.200.* 08.02.02, 13:43 A tak sobie w wolnych chwilach antycypuję dla relaksu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Godzina X IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 14:15 Rigel odlicza godziny do swojej operacji plastycznej. ale ta operacja i tak nie pomoze. Obraziles Ideal - bede wredny:) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Godzina X 08.02.02, 14:17 Gość portalu: dzieciak napisał(a): > Rigel odlicza godziny do swojej operacji plastycznej. ale ta operacja i tak nie > pomoze. > Obraziles Ideal - bede wredny:) dopiero bedziesz? hehehe... ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Godzina X IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 14:25 wiem ze starasz sie byc bardzo dowcipny, ale Ci to paskudny Riglu nie wychodzi. a ja za obraze Idealu NIGDY Ci nie wybacze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Godzina X IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 14:29 obraziles, juz nie pamietasz? poszukaj na watkach to moze znajdziesz. aha Ideal mam na mysli Karolcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Godzina X IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 14:41 kontynuuj... powoli mi przechodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Godzina X 08.02.02, 14:40 22 godziny.... miłego łykendu dla wszystkich.. ;)))) znikam i zaczynam zbierac sily psychiczne, o fizyczne jestem spokojny ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Godzina X 10.02.02, 14:40 Qrde, coś zjadło rigla. W soboty o 13 to są pogrzeby, śluby zaczynaja sie od 17... może cywilny? może wylecial do anglii, ta kraina deszcowców... Rigeeeeel! wróć! Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Godzina X 10.02.02, 15:00 Pewnie mu sie nie udalo. Wiesz, lata juz nie te... ;-) teraz milczy ze wstydu. Rigel, nie martw sie. Jetsesmy z Toba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Godzina X IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 19:57 no wiec Rigel bierze udzial w olipiadzie - gra w curlling, ewentualnie jest krazkiem hokejowym i zaczal odliczanie do pierwszego meczu:) Zgadlem Rigelku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Godzina X 11.02.02, 07:47 prędzej robi w slalomie specjalnym. robi za tyczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Godzina X 11.02.02, 08:01 ciekawe za co wy robicie? zyje i mam sie niezle ... Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Godzina X 11.02.02, 08:11 nie przyjęli Ciebie?!!! Jak mogli! spróbuj raz jeszcze, wystawimy Ci referencje. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Godzina X 11.02.02, 08:28 mreck napisał(a): > nie przyjęli Ciebie?!!! > Jak mogli! no właśnie... ;))) > spróbuj raz jeszcze, wystawimy Ci referencje. a, dzieki, dzieki... obejdzie sie. nie wiem, czy wasze referencje bylyby zgodne z oczekiwaniami ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Godzina X 11.02.02, 08:30 mów smiało jakie te oczekiwania, post-aramy sie sprostać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Godzina X 11.02.02, 08:31 dzieki za checi... czy dobre??? nie jestem do konca przekonany.. ;))) sam zrobilem co moglem... moze wystarczy ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Godzina X 11.02.02, 08:36 Sicher ist sicher,ale, ale! na protekcję anieli bym nie liczył, ona dostała gabinet jeszcze za poprzedniej koalicji, ale dzieciak??? młody jest wysoko zajdzie. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Godzina X 11.02.02, 08:40 zawsze uwazalem, zeby nie liczyc na nikogo procz siebie Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: co z tym X.. 11.02.02, 08:46 rigel napisał(a): > nie moge.... tajemnica! to swietnie bo ja lubię tajemnice:) no powiedz ,nie bądź taki;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: co z tym X.. 11.02.02, 08:49 basia! napisał(a): > to swietnie bo ja lubię tajemnice:) ... chyba rozpowiadać... ;)))) no dobra... to byl egzamin... najwazniejszy w moim krotkim zyciu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: co z tym X.. 11.02.02, 08:52 > > no dobra... to byl egzamin... najwazniejszy w moim krotkim zyciu ;))) na prawo jazdy?;) ..dopiero teraz ? > Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: co z tym X.. 11.02.02, 09:16 Oj, byś powiedział coś więcej. Taki Kangoor powiedział,nie bądź gorszy;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: co z tym X.. 11.02.02, 09:20 basia! napisał(a): > Oj, byś powiedział coś więcej. Taki Kangoor powiedział,nie bądź gorszy;) co mam wiecej powiedziec, jak sam jestem w dymie... ;))) a Kangoor powiedzial i co... nie ma go juz... ;)))) chce4sz, zebym tez zniknal? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: co z tym X.. 11.02.02, 10:33 > > co mam wiecej powiedziec, jak sam jestem w dymie... ;))) > a Kangoor powiedzial i co... nie ma go juz... ;)))) chce4sz, zebym tez > zniknal? ;))) ..pomożemy Ci ten dym rozwiać;) Kangoor zaplanował swoje zniknięcie świadomie...chociaż nie wiadomo czy później nie stracił świadomości..;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: co z tym X.. 11.02.02, 10:36 nie mozecie rozwiac tego dymu... ;)))) lepsze swiadome znikniecie od nieswiadomego i niezaplanowanego? dla mnie zadna roznica ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: co z tym X.. 11.02.02, 11:56 rigel napisał(a): > nie mozecie rozwiac tego dymu... ;)))) > lepsze swiadome znikniecie od nieswiadomego i niezaplanowanego? dla mnie zadna > roznica ;))) Ha, słabej wiary jesteś ..;) no cóż, istotne gdzie się znika i z kim oczywiście..;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: co z tym X.. ??? 11.02.02, 09:19 mreck pomógłbyś , chociaż lampą poświeć w oczy riglowi;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: co z tym X.. ??? 11.02.02, 13:08 mreck napisał(a): > zrobił doktorat i tyle. a ciekawe z czego? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: co z tym X.. ??? 11.02.02, 13:17 Może z "forumologii stosowanej" ? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: co z tym X.. ??? 11.02.02, 13:18 raczej plażologii eksperymentalnej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: co z tym X.. ??? 11.02.02, 13:19 podpowiem wam... z naiwnosci, z wiary w nieprawdopodobne... ale oblałem. :(((( poprawkowego egzaminu nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: co z tym X.. ??? 11.02.02, 13:23 rigel napisał(a): > podpowiem wam... z naiwnosci, z wiary w nieprawdopodobne... ale oblałem. :(((( > poprawkowego egzaminu nie bedzie aha, więc na pewno tematem nie było nic z "nantologii";) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: co z tym X.. ??? 11.02.02, 13:28 rigel napisał(a): > skąd taki pomysł??? no ,bo na nantologii to się chyba znasz;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: co z tym X.. ??? 11.02.02, 13:29 basia! napisał(a): > no ,bo na nantologii to się chyba znasz;) chyba nie... Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: co z tym X.. ??? 11.02.02, 13:31 rigel napisał(a): > > chyba nie... a o korepetycjach myślałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: co z tym X.. ??? 11.02.02, 13:35 basia! napisał(a): > a o korepetycjach myślałeś? a kto niby mialby mi ich udzielic??? nie wiem czy bedzie mnie stac na korki Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: co z tym X.. ??? 11.02.02, 13:38 rigel napisał(a): > > a kto niby mialby mi ich udzielic??? nie wiem czy bedzie mnie stac na korki eee..to rzeczywiście problem. nikt nie lubi stać w korkach;) Odpowiedz Link Zgłoś
neo_x Re: Godzina X 08.04.02, 12:44 zastanawiajace. R. lubi liczyc, a B. wspomniala o slubie z lala z netu. R. czy jest to ta sama lala? czy jednak inna? i czy oba wydarzenia zostawia gleboka ryse w Twoim CV? Odpowiedz Link Zgłoś
bliss Re: Godzina X 08.04.02, 13:01 coś im się zamilkło...zaraz wyskoczą z "nie będziemy się zniżać do waszego poziomu"...a swoją droga, neo, wymyśl coś sam, co? Jak będę potrzebowac pomocy, to do Ciebie zapukam. dil? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Godzina X 08.04.02, 13:31 nie zamilklem... mam tylko do was pytanie: za kare tu jestescie, czy moze ktos wam placi za obecnosc na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
bliss Re: Godzina X 08.04.02, 13:34 o, tak długo zajęło Ci wymyślenie tego postu w takim razie...w końcu numer z "niskim poziomem" już spaliłam. ciężkie masz zycie, naprawdę. Od rana na tak wysokich obrotach umysłowych. Odpowiedz Link Zgłoś
neo_x Re: Godzina X 08.04.02, 13:33 dlaczego mam wymyslac? przeciez tutaj jest zasada kopiowania, ten sam watek tylko zmienia sie autor albo data, liczymy kolejny raz, glupie rymy maja c.d, to i ja sie nie wysilam. A cisza tutaj jak makiem zasial, ale wiem dlaczego, Aniela poszla na towarzyskie wiosne uwodzic, z facetami slabiutko jej tam idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bliss Re: Godzina X 08.04.02, 13:37 z trudem rację przyznaję, ale w razie czego się wyprę;) Odpowiedz Link Zgłoś