Dodaj do ulubionych

Czesc! Jest tu dzisiaj ktos?????

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 11:44
Ale pusto! Na moim domowym watku wszyscy jeszcze spia.... reszta tez chyba dzisiaj robi cos
innego.... :-(((
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: Czesc! Jest tu dzisiaj ktos????? IP: *.ptf.com.pl 09.08.01, 11:58
      cześć wszystkim, straszny ten czwartek, co porabiasz Malutka?
      • Gość: Malutka Re: Czesc! Jest tu dzisiaj ktos????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 12:11
        Juz sie troche przebudzil moj watek. Elle wreszcie doczlapala. Tez jestes w pracy?
        • iwa100 Re: Czesc! Jest tu dzisiaj ktos????? 09.08.01, 12:23
          Gość portalu: Malutka napisał(a):

> Juz sie troche przebudzil moj watek. Elle wreszcie doczlapala. Tez jestes w pra
          > cy?

Czesc Dziewczyny,
          widze, ze u Was tez troche nudno. Czwartek w polowie, niby czlowiek powinien sie cieszyc, ale jak pomysli, ze do
          soboty tyle jeszcze zostalo to zal za tylek sciska.
          Tez gnijecie w pracy? moj szefuncio doprowadzil mnie do placzu. Zeby mnie rozweselic? przytargal glosniczki do
          mojego komputera i puscil mi plytke. Z cwierkajacymi ptaszkami!!!! I to gowno mi cwierka tak od 9 rano. Jak ja
          nienawidze ptaszkow, nozki bym wyrwala i nie tylko.
          Pzdr
          • Gość: anka Re: Czesc! Jest tu dzisiaj ktos????? IP: *.ptf.com.pl 09.08.01, 12:55
            ja niestety też mam ten "zaszczyt" siedzenia w pokoju z szefem,wprawdzie nie
            przynosi płytek z ptaszkami czy czyms podobny ale cały czas stara się trzymać
            rękę na pulsie, co odbija się niekorzystnie na moim gadaniu na forum :((((
            i do tego czwartek, jutro pewnie będzie lepiej :))
            • iwa100 Re: Czesc! Jest tu dzisiaj ktos????? 09.08.01, 13:13
              Moj szefuncio ma osobny pokoj, ale nigdy nie zamyka drzwi, wiec ma caly czas uszy na moim biurku. W sumie na
              jedno wychodzi.

• Gość: agfa Re: Czesc! Jest tu dzisiaj ktos????? IP: *.pde.philips.com 09.08.01, 13:20
                Ja też mam dość już czwartku, nie mogę doczekać sie na piątek. Moja sytuacja
                jest odwrotna od Waszej. Sama jestem szefową, mam otwarte drzwi do moich
                pracowników, oni ciężko pracują (sprawdziłam), a ja przeglądam sobie forum i
                oni myślą, że ja też ciężko pracuję. Świnia ze mnie, wiem.
                • iwa100 Re: Czesc! Jest tu dzisiaj ktos????? 09.08.01, 13:33
                  no coz, szef tez czlowiek i mu sie nalezy od czasu do czasu jakis odskok od pracy, np. na forum. Zapraszamy
                  czesciej w miare mozliowosci.
                  Jako do szefowej mam mala prosbe, nie sprawdzaj swoich pracownikow za czesto i nie uszczesliwiaj ich na
                  sile.
                  W imieniu wszystkich bardzo dziekuje
                • Gość: maya Re: Czesc! Jest tu dzisiaj ktos????? IP: *.hestia.pl 09.08.01, 13:40
                  Czwartek bo czwartek, ale ne ma co się dołować. Jutro piątek, w Opolu
                  słoneczko daje w czache, może gdzieś na weekend...?(bo ja w soboty nie
                  pracuję!!!)A i tak mój szefuńcio jest ciągle w rozjazdach, więc jestem non-stop
                  sama i sama sobie rządzę (jak widać)...no, ale zawsze jak wraca to sie dymic
                  zaczyna. Ogółem jest w całkiem, całkiem. Nie narzekam. Na ra.
        • Gość: nigers Re: Czesc! Jest tu dzisiaj ktos????? IP: *.eds.de 09.08.01, 12:56

> Juz sie troche przebudzil moj watek. Elle wreszcie doczlapala. Tez jestes w pra
          > cy?

Hi Malutka! Co slychac? Wrocilem!

• Gość: Malutka Re: Czesc! Jest tu dzisiaj ktos????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 13:20
            Czesc Nigersik! Fszystko Ok! Skad wrociles? :-)
            • Gość: nigers Re: Czesc! Jest tu dzisiaj ktos????? IP: *.eds.de 09.08.01, 13:22

> Czesc Nigersik! Fszystko Ok! Skad wrociles? :-)

Z Chorwacji. Bylo zajebiscie!! A teraz szukam "starych" znajomkow. Jestes w pracy?
              • Gość: Chicca Re: Czesc! Jest tu dzisiaj ktos????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 13:47
                Fajnie,ze zostalam zaliczona do grona starych znajomkow! A gdzie ja moge by o godzinie 13:45 jak
                nie w pracy???? Co za podle zycie! Jestem zdecydowanie za mloda zeby tak harowac1 Ale od
                poniedzilku urlop! Nigersik! Z pracy stukasz czy jeszcze trwasz w blogim nic nie robieniu po
                urlopowym?
    • Gość: mreck ptaszki iwy IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 09.08.01, 13:13
      iwa czy masz awersję do wszystkich ptaszków?
      Widziałaś orłacień?
      • iwa100 Re: ptaszki iwy 09.08.01, 13:25
        W chwili obecnej mam koszmarna, PRZEOGROMNA I WSZECHOGRANIAJACA awersje do ptaszkow
        cwierkajacych. Jesli chodzi o inne ptaszki, to prosze o uscislenie pojecia, bo znowu wyjdzie ze, to ja mam rozne,
        nie tylko kosmate, mysli.
        Orla cien widzialam, ale nie tam gdzie trzeba i to jest problem.
        • Gość: mreck Re: ptaszki iwy IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 09.08.01, 14:40
          1. wyłącz głośniki pokrętłem, albo
          2. wykmij kabelek z port, albo
          3. odłącz głośniczek wewnętrzny, niestety trzeba zdjąć obudowę kompa,
          4. wyłącz kompa i idź do parku na spacer. Może polubisz jakiegoś ptaszka?
          • iwa100 Re: ptaszki iwy 09.08.01, 14:52
            mreck to ty? ja cie nie poznaje. Za spokojny dzisiaj jestes.
          • Gość: usia Re: ptaszki iwy IP: 195.117.154.* 09.08.01, 14:53
            czesc,
            to wy się fajnie macie, mój szef stwerdził, że taki luksus jak głośniczki przy
            komputerze to zbytni luksus,który tylko jemu i kilku informatykom się należy,
            drań jeden.
            • iwa100 Re: ptaszki iwy 09.08.01, 14:58
              Czesc Usia,
              badz pewna, ze gdyby Twoj szef przez pol dnia kazal Ci sluchac pieprzonych ptaszkow, Bacha i tanca z
              szablami a na koniec zafundowalby piosenki irlandzkie (najznosniejsze z calego zestawu) to cieszylaby sie ze nie
              posiadasz wyzej wymienionych glosniczkow i ze jestes na koncu w przewodzie pokarmowym firmy, gdzie ten
              zestaw jest luksusem.
              Tak to jest jak ktos komus chce na sile zrobic dobrze.
              • Gość: mreck Re: ptaszki iwy IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 09.08.01, 15:05
                przeleć się po innych kanałach iweczko.
                Usia ja sobie sam kupiłem najtańsze głośniczki, a nie siedzę na końcu kiszki
                stolcowej w firmie. Tak mi sie kiedyś wydawało, że muzyczki posłucham. A tu
                przyszli informatycy i wymontowali i dźwiękówkę...
                i nie ma tego złego coby....itd, teraz żadna iwka nie narzeka na mojego ptaszka.
                • Gość: Usia Re: ptaszki iwy IP: 195.117.154.* 09.08.01, 15:08
                  tak tak spróbuj sobie sam coś u nas zamontować, zaraz ci pan dyrektor udowodni,
                  że może nawet bez internetu będzie ci dobrze... A potem przyniesie czekoladki i
                  udaje, że jesteś czołowym pracownikiem
              • Gość: Usia Re: ptaszki iwy IP: 195.117.154.* 09.08.01, 15:05
                Pewnie i racja, ale to trochę frustrujące dostawać mailem różne rzeczy i potem
                lecieć do informatyków z prośbą w oczach... ale to może i dobrze, oni są nawet
                dosyć rozrywkowi i zawsze jakiś odpowiedni komentarz dołączą...
                • Gość: mreck Re: ptaszki iwy IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 09.08.01, 15:10
                  Ja też jestem rozrywkowy... baj.
                  • Gość: Usia Re: ptaszki iwy IP: 195.117.154.* 09.08.01, 15:12
                    ... i chyba bardzo szybki, baj
                • Gość: anka Re: ptaszki iwy IP: *.ptf.com.pl 09.08.01, 15:12
                  Usia nie przejmuj się ja też nie mam głośniczków,
                  a szef ma.........:(((
                • iwa100 Re: ptaszki iwy 09.08.01, 15:13
                  Gość portalu: mreck napisał(a):

teraz żadna iwka nie narzeka na mojego ptaszka
                  a ktora smialaby na niego narzekac??????????????

Usia,

nie martw sie, informatycy to fajni ludzie, lubia czuc sie potrzebni a najgorsze jest to, ze naprawde sa.

• Gość: Usia Re: ptaszki iwy IP: 195.117.154.* 09.08.01, 15:18
                    hmm, wiem coś na ten temat. Ha pocieszam się tym, że do mnie też przychodzą się
                    pytać, a ja potem czuję się dumna i bardzo potrzebna.
                    • iwa100 Re: ptaszki iwy 09.08.01, 15:24
                      Gość portalu: Usia napisał(a):

> hmm, wiem coś na ten temat. Ha pocieszam się tym, że do mnie też przychodzą się
                      >
                      > pytać, a ja potem czuję się dumna i bardzo potrzebna.

a tez jestes informatykiem? a jesli nie, to o co pytaja Cie informatycy? kiedy moj admini do mnie przychodzi, bo ja mam
                      jakis problem, i potem mi tlumaczy co zrobil, to ja i tak nic nie rozumiem, chociazby robil to na moich wlasnych oczach.
                      Tez chce sie poczuc dumna i potrzebna dla mojego informatyka!!!!!!!!!! bo kiedy do niego dzwonie po prosbie to mnie
                      pyta "i co cholero?, znowu cos popsulas?" tez che mu tak powiedziec!!!!!!!
                  • Gość: Malutka Ach to szefostwo! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 15:25
                    Wy narzekacie na ptaszki a ja mam duzo powazniejszy problem! Czy wasz szef tez ma taka durna
                    zone??? Jej jedynym zadaniem jest to,ze ma ladnie wygladac a ona mimo to stara sie cos robic i we
                    wszystko wsciubia nos! Dzieki za szczere checi tylko, ze ona nie ma o niczym bladego pojecia! Co za
                    kobieta!
                    • iwa100 Re: Ach to szefostwo! 09.08.01, 15:33
                      nie moge zbyt dokladnie opisac zony mojego szefa, bo diabli wiedza, moze ktos pokojarzy. Ale to, co ta kobieta
                      wyczynia to jest kolejny cud nad Wisla, tylko ze jeszcze w lepszym wydaniu. I dziekowalabym Bogu, gdyby jej
                      jedynym problemem bylo ladnie wygladac. Ona zyje naszym biurem a my zyjemy ich zyciem. I wiemy wszystko.
                      Ja przez dwa dni zylam epedemia biegunki w ich rodzinie. Moglam kalendarz wyjsc do WC spisac z dokladnoscia
                      do 5 minut. koszmar.
                      • Gość: Malutka Re: Ach to szefostwo! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 15:42
                        Milo wiedziec,ze nie tylko ja to musze znosic! U mnie sytuacja wyglada troche odwrotnie bo za
                        wszelka cena chca ukryc swoje zycie prywatne do tego stopnia,ze jak zaszla w ciaze nikt mial o tym
                        nie wiedziec. Brzuch jej urosl do monstrualnych rozmiarow i nadal nie mozna bylo tematu poruszac!
                        Jak dla mnie - paranoja! To jest typ: kobieta - krolowa , przyjde, porzadze, zrobie zamieszanie a potem
                        odparaduje ! Wstretny babsztyl!
                        • Gość: anka Re: Ach to szefostwo! IP: *.ptf.com.pl 09.08.01, 15:51
                          ale za to jutro jest piątek, a w piątek nie wypada pracować,
                          bo to juz prawie wekend!!!:)))))))))
                        • iwa100 Re: Ach to szefostwo! 09.08.01, 15:52
                          moja szefowa pojawia sie rzadko, ale niestety umie obslugiwac telefon. I chyba strasznie to lubi, bo czesciej
                          dzwoni niz klienci firmy. Nie ma mezulka, to potrafi cale biuro obdzwonic i kazdemu robi wyrzuty, ze ona dzwoni i
                          nikt nie odbiera. Jak smiemy!!!!
                          Ale nic to, bedzie co ma byc.

Podazam sladami mreck''a, ktory nazwal mnie blondi a potem zwial do domu. Zeby nie bylo, podazam do swojego
                          domu, to dla tych, ktorzy lubia lapac za slowka i nie tylko (trafilam na kilku takich).
                          Zycze Wszystkim milego dnia i wieczoru, do jutra PA
    • Gość: marta Re: Czesc! Jest tu dzisiaj ktos????? IP: 168.156.208.* 09.08.01, 15:55
      jest. do konca pracy ma dwie minuty churra. w poniedzialek zaczynam urlop całe
      dwa tygodnie na mazurach.
      • Gość: anka Re: Czesc! Jest tu dzisiaj ktos????? IP: *.ptf.com.pl 09.08.01, 15:57
        to się nazywa podejście sadystyczne...
    • Gość: mreck iwa!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 07:29
      dobra wiadomość jeszcze żyję. W robocie trup ściele się gęsto bo naszemu
      szefowi szefów cós nie wyszło. Ciekawe, że on ma takie przemyślenia zawsze rano.
      Iwa ja chciałem powiedzieć ci komplement bo tak inteligentnie zasuwasz, że
      zwoje muzgowe mi sie placza w supełki,żeby ci jakoś dotrzymać kroku. Pozatym
      miło mi że jednak wzbudzam w damach jeszcze jakieś uczucia,
      Iwa, czy nakarmiłaś swojego kanarka?
      • iwa100 Re: mreck!!!!! 10.08.01, 08:28
        wzbudzasz we mnie uczucia rozliczne, ale nie wiem, czy powinnam je wystukac na forum. Z drugiej strony
        dzisiaj jest piatek i mam nawet dobry dzien, zatem cie oszczedze. Na razie!!!
        Ciekawi mnie platanie twoich zwojow, jak cos takiego moze sie zaplatac, jesli wogole nie przypomina
        zwojow??? nie mowiac ze mozgowych?
        kanarek juz dawno nie zyje, bo karmilam go tak jak Ciebie.
        • Gość: mreck Re: mreck!!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 08:59
          a miałaś mnie oszczędzać. ty @ .
          • iwa100 Re: mreck!!!!! 10.08.01, 09:03
            i wlasnie to robie, ......kanarku
            • Gość: mreck Re: mreck!!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 09:05
              jaka szkoda, że nie ma znaku = "jędza". A miałaś mi wybaczyć. Nic dziwnego, że
              zdycha ci jeden ptaszek po drugim.
              • iwa100 Re: mreck!!!!! 10.08.01, 09:08
                wszystkie ptaszki jeszcze mi nie wyzdychaly, przeciez zyjesz, nie?
                a jesli chodzi o jedze, to dziekuje za komplement. Poprzednie zniewagi wybaczone.
                • Gość: mreck Re: mreck!!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 09:18
                  dzięki.
                  • iwa100 Re: mreck!!!!! 10.08.01, 09:26
                    Gość portalu: mreck napisał(a):

> dzięki.

a to co? dzieki??????? za co ty mi dziekujesz? ze nazwales mnie jedza i @????? rozczarowales mnie. ja
                    sie dopiero rozkrecalam a ty juz podwinales ogonek?
                    no nie moge! a dzien tak sie ladnie zapowiadal.
                    • Gość: anka Re: mreck!!!!! IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 09:34
                      cześć wszystkim,
                      fajnie rozpoczęcie dnia, uwielbiam takie sprzeczki :)))
                      mreck stań na wysokosci zadania !!!
                      • iwa100 Re: mreck!!!!! 10.08.01, 09:44
                        Czesc,

eeee, tego jeszcze nie mozna nazwac sprzeczka. Dla mnie to dopiero rozgrzewka, a najgorsze ze juz
                        na poczatku nie ma z kim cwiczyc.
                        Obled, a moze ja jestem za jedzowata?
                        • Gość: anka Re: mreck!!!!! IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 09:49
                          jaka tam jędzowata !!!
                          fajnie się zaczynało i szkoda że tak szybko się skończyło.......,
                          ale z facetami tak czasami jest :)))))
                          (miętkie kapelusze)
                      • Gość: Malutka Hi,hi,hi! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 09:47
                        Iwus! NIe daj mu sie tak latwo wykrecic! Chcial to niech ma! :-)
                        • iwa100 Re: juz wiem 10.08.01, 09:58
                          a moze on nie chce ze mna? i juz? caly problem z glowy... szkoda.
                          Dziewczyny, moze Wy go podpusccie to sie chlopak odezwie.
                          Mreeeeeeeck????!!!!!!! jestes tam? odezwij sie!!!!
                          • Gość: Malutka Mreckus!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 10:06
                            Mreckus!!!! No postukaj z Iwusia! Tak latwo dajesz sie sploszyc???
                            • iwa100 Re: Mreckus-wroc 10.08.01, 10:42
                              No i tak. Obrazil sie na wszystkie baby i do zadnej sie teraz nie odezwie. I w ten oto sposob swiat
                              stracil kolejnego wspanialego faceta, ktory zostal ugodzony ostrym jezorem wstretnej jedzy.
                              Mreck, zartowalysmy, no wroc. Bede bardzo mila, obiecuje. Nie bede juz.

Malutka,
                              moze bedziesz tak mila i mu powiesz, ze spotkalas Agnieche na molo, jak na niego czekala z
                              tupiacymi mewami to moze wroci. Mnie to on nie uwierzy.
                            • Gość: anka Re: Mreckus!!!! IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 10:42
                              Mreck słoneczko, czy twój testosteron pozwoli Ci odpuścić kobitce?
                              • Gość: mreck Re: Mreckus!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 12:32
                                jestem. Wiem, że kochacie mnie za mój intelekt. Przerwa była wymuszona przez
                                tutejszą narzeczoną, mniam. Potem internet cośtam, cośtam z bazą, ale teraz
                                jestem juz do waszej dyspozycjii, no? co z wami pękacie?
                                • Gość: anka Re: Mreckus!!!! IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 12:34
                                  intelekt? hi,hi...
                                  lepiej powiedz coś o narzeczonej, blondi?
                                  • Gość: mreck Re: Mreckus!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 12:50
                                    te HI HI to ze szcęścia? O narzeczonej powiem... ale najpierw połóż sie na
                                    pleczkach, a ja będę drapał Ciebie po brzuszku i opowiadał.
                                    • Gość: anka Re: Mreckus!!!! IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 12:53
                                      te HI, HI, to nie ze szczęścia tylko z politowaniem :)))

a pozatym nie jestem jakimś tam kotem ,żebyś mnie drapał po brzuchu...

będę siedzieć - opowiadaj,

założę się,że blondi...
                                      • Gość: mreck Re: Mreckus!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 12:56
                                        czy politowanie to jakiaś nowa odmiana uwielbienia? Jak chcesz siedzieć i
                                        słuchać to postaw chociaż piwo. Jak mam robić za Homera, na sucho?
                                        • Gość: anka Re: Mreckus!!!! IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 13:02
                                          nie Panie dyskutant, politowanie to nie odmiana uwielbienia
                                          (moja i tak mała cierpliwośc ulega wyczerpaniu)

Piwko na stół i zaczynamy.

(Homer..., hi, hi)
                                          • Gość: mreck Re: Mreckus!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 13:06
                                            co ty z tym hi hi, czkawkę masz czy co? W czascze się nie mieści, Politowanie
                                            to od politolodii czy politury? i nie przesadzaj z tym podziwem. Jakie Piwo? EB?
                                            • Gość: anka Re: Mreckus!!!! IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 13:11
                                              z jakim podziwem?
                                              nic o tym nie pisałam, ale jak ktoś nie ma podzielnej uwagi to juz jego problem,

z tą narzeczoną to pewnie też marzenia ściętej głowy,

i nie mam czkawki, po prostu mnie rozśmieszasz,

może być EB.

• Gość: mreck Re: Mreckus!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 13:19
                                                rozbawiam, EBe to możesz stawiać kolegom z pracy, jak ciebie nie stać na
                                                prawdziwe PIWO, to opowiem ci za darmo. ale najpierw umyj uszy żebyś dobrze
                                                słyszała i pozycz długopis, zrobisz notatki to się moze czegoś nauczysz. Iwa
                                                nareszczie, Pojawiasz się i znikasz, a ja tu sie męczę z jakąś nawiedzona anką,
                                                to HIstereyczka jakaś.
                                                • Gość: anka Re: Mreckus!!!! IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 13:25

Drogi mrecku wiem,że mężczyźnom (zakładam, że jesteś, no cóż nigdy nie wiadomo...)

trudno przychodzi pogodzenie się z faktem,że są czasami smieszni.

Proponuję zdystansuj się od tego, nie nazywaj mnie histeryczką bo to nieprawda,
                                                  piwa jak nie chcesz to nie pij i mów.

pozdrawiam Anka.

• Gość: Iwa Re: mreck IP: 19.150.112.* 10.08.01, 13:28
                                                  no to juz jestesmy,
                                                  moze Anka jest za delikatna na ciebie i nie wie jak sie z toba obchodzic, koguciku?
                                                  wszyscy wiedza, ze panowie lubia troche pocierpiec.
                                                  • Gość: agniecha Re: mreck IP: *.man.polbox.pl 10.08.01, 13:30
                                                    o rany przez te wasze sprzeczki
                                                    nie mozna sie dowiedziec, czy narzeczona
                                                    mrecka jest blondi?
                                                    a moze rudasek???
                                                  • Gość: anka Re: mreck IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 13:36
                                                    Agniecha, przecież on nie ma żadnej narzeczonej :)))
                                                  • Gość: agniecha Re: mreck IP: *.man.polbox.pl 10.08.01, 13:39
                                                    to moze chociaz narzeczonego?
                                                    albo w ostatecznosci psa?
                                                    albo rybke?
                                            • Gość: Iwa Re: Mreckus!!!! IP: 19.150.112.* 10.08.01, 13:16
                                              no czesc wszystkim,
                                              jak sie ciesze, ze stary mreck wrocil. oczywiscie ze Cie wszystkie uwielbiamy i bez ciebie ani rusz.
                                              Jak tam, sprzeczka na calego?czy to tez jeszcze rozgrzewka?
                                              • Gość: anka Re: Mreckus!!!! IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 13:29
                                                rozgrzewka,
                                                Iwa może mała koalicja?
                                                • Gość: mreck Re: Mreckus!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 13:39
                                                  Witam Agnicha. Miałaś nie zagladać przez pare minut, bo nie chcem ciebie ranić.
                                                  Ta szowinistka anka z nadpalonym biustonoszem ma jakieś problemy emocjonalne:
                                                  - początek staropanieństwa (nadmierne zainteresowanie cudzym zyciem Pł)
                                                  - poczatek choroby alkoholowej, (EB!)
                                                  - menofobia
                                                  - i jeszcze jest skąpa.

• Gość: anka Re: Mreckus!!!! IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 13:40
                                                    o przepraszam !!!

na pewno nie jestem skąpa!!!!!!!!
                                                  • Gość: mreck Re: Mreckus!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 13:41
                                                    ale reszta trafiona?
                                                  • Gość: anka Re: Mreckus!!!! IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 13:47
                                                    :) mysl co chcesz ...
                                                  • Gość: agniecha Re: Mreckus!!!! IP: *.man.polbox.pl 10.08.01, 13:41
                                                    Cze Mreckusiu!
                                                    wlasnie zauwazylam, ze jakos
                                                    dzisiaj wyjatkowo sie "kochacie" z Anka,
                                                    kto sie lubi ten sie czubi.
                                                  • Gość: mreck aguniu IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 13:49
                                                    Ja tylko z toba, ale jak tyle czasu sie nie pojawiałaś, to bawię sie rozmową z
                                                    ta małolatą, To jakieś bezczelne babsko. Lampę w oczy i Mów!
                                                    Ja jestem na to za delikatny, My nic z tych rzeczy.
                                                  • Gość: agniecha Re: aguniu IP: *.man.polbox.pl 10.08.01, 13:53
                                                    ehh Mreck, przez chwile mnie nie ma, a Ty
                                                    sie juz wdajesz w jakies awantury...
                                                  • Gość: anka Re: aguniu IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 13:54
                                                    małolata!, beszczelne babsko!

co za tupet!

• Gość: Iwa Re: Mreckus!!!! IP: 19.150.112.* 10.08.01, 13:55
                                                    czesc Agniecha,
                                                    dobrze ze wpadlas, moze mreck sie uspokoi???????
                                                    masz na niego zbawienny wplyw, to pewne.
                                                    no mreck, lepiej juz? zobacz Twoja ukochana wrocila
                                                  • Gość: mreck Re: Mreckus!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 13:57
                                                    a buzi dasz?
                                                  • Gość: agniecha Re: Mreckus!!!! IP: *.man.polbox.pl 10.08.01, 14:02
                                                    Mreck Ciasteczko kochane
                                                    nadstaw buziaczka bo posylam Ci wielkiego
                                                    calusa :*
                                                    juz spokojny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka