Gość: Malutka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 11:44 Ale pusto! Na moim domowym watku wszyscy jeszcze spia.... reszta tez chyba dzisiaj robi cos innego.... :-((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: Czesc! Jest tu dzisiaj ktos????? IP: *.ptf.com.pl 09.08.01, 11:58 cześć wszystkim, straszny ten czwartek, co porabiasz Malutka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: Czesc! Jest tu dzisiaj ktos????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 12:11 Juz sie troche przebudzil moj watek. Elle wreszcie doczlapala. Tez jestes w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: Czesc! Jest tu dzisiaj ktos????? 09.08.01, 12:23 Gość portalu: Malutka napisał(a): > Juz sie troche przebudzil moj watek. Elle wreszcie doczlapala. Tez jestes w pra > cy? Czesc Dziewczyny, widze, ze u Was tez troche nudno. Czwartek w polowie, niby czlowiek powinien sie cieszyc, ale jak pomysli, ze do soboty tyle jeszcze zostalo to zal za tylek sciska. Tez gnijecie w pracy? moj szefuncio doprowadzil mnie do placzu. Zeby mnie rozweselic? przytargal glosniczki do mojego komputera i puscil mi plytke. Z cwierkajacymi ptaszkami!!!! I to gowno mi cwierka tak od 9 rano. Jak ja nienawidze ptaszkow, nozki bym wyrwala i nie tylko. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Czesc! Jest tu dzisiaj ktos????? IP: *.ptf.com.pl 09.08.01, 12:55 ja niestety też mam ten "zaszczyt" siedzenia w pokoju z szefem,wprawdzie nie przynosi płytek z ptaszkami czy czyms podobny ale cały czas stara się trzymać rękę na pulsie, co odbija się niekorzystnie na moim gadaniu na forum :(((( i do tego czwartek, jutro pewnie będzie lepiej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: Czesc! Jest tu dzisiaj ktos????? 09.08.01, 13:13 Moj szefuncio ma osobny pokoj, ale nigdy nie zamyka drzwi, wiec ma caly czas uszy na moim biurku. W sumie na jedno wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agfa Re: Czesc! Jest tu dzisiaj ktos????? IP: *.pde.philips.com 09.08.01, 13:20 Ja też mam dość już czwartku, nie mogę doczekać sie na piątek. Moja sytuacja jest odwrotna od Waszej. Sama jestem szefową, mam otwarte drzwi do moich pracowników, oni ciężko pracują (sprawdziłam), a ja przeglądam sobie forum i oni myślą, że ja też ciężko pracuję. Świnia ze mnie, wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: Czesc! Jest tu dzisiaj ktos????? 09.08.01, 13:33 no coz, szef tez czlowiek i mu sie nalezy od czasu do czasu jakis odskok od pracy, np. na forum. Zapraszamy czesciej w miare mozliowosci. Jako do szefowej mam mala prosbe, nie sprawdzaj swoich pracownikow za czesto i nie uszczesliwiaj ich na sile. W imieniu wszystkich bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: Czesc! Jest tu dzisiaj ktos????? IP: *.hestia.pl 09.08.01, 13:40 Czwartek bo czwartek, ale ne ma co się dołować. Jutro piątek, w Opolu słoneczko daje w czache, może gdzieś na weekend...?(bo ja w soboty nie pracuję!!!)A i tak mój szefuńcio jest ciągle w rozjazdach, więc jestem non-stop sama i sama sobie rządzę (jak widać)...no, ale zawsze jak wraca to sie dymic zaczyna. Ogółem jest w całkiem, całkiem. Nie narzekam. Na ra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: Czesc! Jest tu dzisiaj ktos????? IP: *.eds.de 09.08.01, 12:56 Gość portalu: Malutka napisał(a): > Juz sie troche przebudzil moj watek. Elle wreszcie doczlapala. Tez jestes w pra > cy? Hi Malutka! Co slychac? Wrocilem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: Czesc! Jest tu dzisiaj ktos????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 13:20 Czesc Nigersik! Fszystko Ok! Skad wrociles? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: Czesc! Jest tu dzisiaj ktos????? IP: *.eds.de 09.08.01, 13:22 Gość portalu: Malutka napisał(a): > Czesc Nigersik! Fszystko Ok! Skad wrociles? :-) Z Chorwacji. Bylo zajebiscie!! A teraz szukam "starych" znajomkow. Jestes w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chicca Re: Czesc! Jest tu dzisiaj ktos????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 13:47 Fajnie,ze zostalam zaliczona do grona starych znajomkow! A gdzie ja moge by o godzinie 13:45 jak nie w pracy???? Co za podle zycie! Jestem zdecydowanie za mloda zeby tak harowac1 Ale od poniedzilku urlop! Nigersik! Z pracy stukasz czy jeszcze trwasz w blogim nic nie robieniu po urlopowym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck ptaszki iwy IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 09.08.01, 13:13 iwa czy masz awersję do wszystkich ptaszków? Widziałaś orłacień? Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: ptaszki iwy 09.08.01, 13:25 W chwili obecnej mam koszmarna, PRZEOGROMNA I WSZECHOGRANIAJACA awersje do ptaszkow cwierkajacych. Jesli chodzi o inne ptaszki, to prosze o uscislenie pojecia, bo znowu wyjdzie ze, to ja mam rozne, nie tylko kosmate, mysli. Orla cien widzialam, ale nie tam gdzie trzeba i to jest problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: ptaszki iwy IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 09.08.01, 14:40 1. wyłącz głośniki pokrętłem, albo 2. wykmij kabelek z port, albo 3. odłącz głośniczek wewnętrzny, niestety trzeba zdjąć obudowę kompa, 4. wyłącz kompa i idź do parku na spacer. Może polubisz jakiegoś ptaszka? Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: ptaszki iwy 09.08.01, 14:52 mreck to ty? ja cie nie poznaje. Za spokojny dzisiaj jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usia Re: ptaszki iwy IP: 195.117.154.* 09.08.01, 14:53 czesc, to wy się fajnie macie, mój szef stwerdził, że taki luksus jak głośniczki przy komputerze to zbytni luksus,który tylko jemu i kilku informatykom się należy, drań jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: ptaszki iwy 09.08.01, 14:58 Czesc Usia, badz pewna, ze gdyby Twoj szef przez pol dnia kazal Ci sluchac pieprzonych ptaszkow, Bacha i tanca z szablami a na koniec zafundowalby piosenki irlandzkie (najznosniejsze z calego zestawu) to cieszylaby sie ze nie posiadasz wyzej wymienionych glosniczkow i ze jestes na koncu w przewodzie pokarmowym firmy, gdzie ten zestaw jest luksusem. Tak to jest jak ktos komus chce na sile zrobic dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: ptaszki iwy IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 09.08.01, 15:05 przeleć się po innych kanałach iweczko. Usia ja sobie sam kupiłem najtańsze głośniczki, a nie siedzę na końcu kiszki stolcowej w firmie. Tak mi sie kiedyś wydawało, że muzyczki posłucham. A tu przyszli informatycy i wymontowali i dźwiękówkę... i nie ma tego złego coby....itd, teraz żadna iwka nie narzeka na mojego ptaszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Usia Re: ptaszki iwy IP: 195.117.154.* 09.08.01, 15:08 tak tak spróbuj sobie sam coś u nas zamontować, zaraz ci pan dyrektor udowodni, że może nawet bez internetu będzie ci dobrze... A potem przyniesie czekoladki i udaje, że jesteś czołowym pracownikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Usia Re: ptaszki iwy IP: 195.117.154.* 09.08.01, 15:05 Pewnie i racja, ale to trochę frustrujące dostawać mailem różne rzeczy i potem lecieć do informatyków z prośbą w oczach... ale to może i dobrze, oni są nawet dosyć rozrywkowi i zawsze jakiś odpowiedni komentarz dołączą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: ptaszki iwy IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 09.08.01, 15:10 Ja też jestem rozrywkowy... baj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Usia Re: ptaszki iwy IP: 195.117.154.* 09.08.01, 15:12 ... i chyba bardzo szybki, baj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ptaszki iwy IP: *.ptf.com.pl 09.08.01, 15:12 Usia nie przejmuj się ja też nie mam głośniczków, a szef ma.........:((( Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: ptaszki iwy 09.08.01, 15:13 Gość portalu: mreck napisał(a): teraz żadna iwka nie narzeka na mojego ptaszka a ktora smialaby na niego narzekac?????????????? Usia, nie martw sie, informatycy to fajni ludzie, lubia czuc sie potrzebni a najgorsze jest to, ze naprawde sa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Usia Re: ptaszki iwy IP: 195.117.154.* 09.08.01, 15:18 hmm, wiem coś na ten temat. Ha pocieszam się tym, że do mnie też przychodzą się pytać, a ja potem czuję się dumna i bardzo potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: ptaszki iwy 09.08.01, 15:24 Gość portalu: Usia napisał(a): > hmm, wiem coś na ten temat. Ha pocieszam się tym, że do mnie też przychodzą się > > pytać, a ja potem czuję się dumna i bardzo potrzebna. a tez jestes informatykiem? a jesli nie, to o co pytaja Cie informatycy? kiedy moj admini do mnie przychodzi, bo ja mam jakis problem, i potem mi tlumaczy co zrobil, to ja i tak nic nie rozumiem, chociazby robil to na moich wlasnych oczach. Tez chce sie poczuc dumna i potrzebna dla mojego informatyka!!!!!!!!!! bo kiedy do niego dzwonie po prosbie to mnie pyta "i co cholero?, znowu cos popsulas?" tez che mu tak powiedziec!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Ach to szefostwo! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 15:25 Wy narzekacie na ptaszki a ja mam duzo powazniejszy problem! Czy wasz szef tez ma taka durna zone??? Jej jedynym zadaniem jest to,ze ma ladnie wygladac a ona mimo to stara sie cos robic i we wszystko wsciubia nos! Dzieki za szczere checi tylko, ze ona nie ma o niczym bladego pojecia! Co za kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: Ach to szefostwo! 09.08.01, 15:33 nie moge zbyt dokladnie opisac zony mojego szefa, bo diabli wiedza, moze ktos pokojarzy. Ale to, co ta kobieta wyczynia to jest kolejny cud nad Wisla, tylko ze jeszcze w lepszym wydaniu. I dziekowalabym Bogu, gdyby jej jedynym problemem bylo ladnie wygladac. Ona zyje naszym biurem a my zyjemy ich zyciem. I wiemy wszystko. Ja przez dwa dni zylam epedemia biegunki w ich rodzinie. Moglam kalendarz wyjsc do WC spisac z dokladnoscia do 5 minut. koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: Ach to szefostwo! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 15:42 Milo wiedziec,ze nie tylko ja to musze znosic! U mnie sytuacja wyglada troche odwrotnie bo za wszelka cena chca ukryc swoje zycie prywatne do tego stopnia,ze jak zaszla w ciaze nikt mial o tym nie wiedziec. Brzuch jej urosl do monstrualnych rozmiarow i nadal nie mozna bylo tematu poruszac! Jak dla mnie - paranoja! To jest typ: kobieta - krolowa , przyjde, porzadze, zrobie zamieszanie a potem odparaduje ! Wstretny babsztyl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Ach to szefostwo! IP: *.ptf.com.pl 09.08.01, 15:51 ale za to jutro jest piątek, a w piątek nie wypada pracować, bo to juz prawie wekend!!!:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: Ach to szefostwo! 09.08.01, 15:52 moja szefowa pojawia sie rzadko, ale niestety umie obslugiwac telefon. I chyba strasznie to lubi, bo czesciej dzwoni niz klienci firmy. Nie ma mezulka, to potrafi cale biuro obdzwonic i kazdemu robi wyrzuty, ze ona dzwoni i nikt nie odbiera. Jak smiemy!!!! Ale nic to, bedzie co ma byc. Podazam sladami mreck''a, ktory nazwal mnie blondi a potem zwial do domu. Zeby nie bylo, podazam do swojego domu, to dla tych, ktorzy lubia lapac za slowka i nie tylko (trafilam na kilku takich). Zycze Wszystkim milego dnia i wieczoru, do jutra PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Czesc! Jest tu dzisiaj ktos????? IP: 168.156.208.* 09.08.01, 15:55 jest. do konca pracy ma dwie minuty churra. w poniedzialek zaczynam urlop całe dwa tygodnie na mazurach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Czesc! Jest tu dzisiaj ktos????? IP: *.ptf.com.pl 09.08.01, 15:57 to się nazywa podejście sadystyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck iwa!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 07:29 dobra wiadomość jeszcze żyję. W robocie trup ściele się gęsto bo naszemu szefowi szefów cós nie wyszło. Ciekawe, że on ma takie przemyślenia zawsze rano. Iwa ja chciałem powiedzieć ci komplement bo tak inteligentnie zasuwasz, że zwoje muzgowe mi sie placza w supełki,żeby ci jakoś dotrzymać kroku. Pozatym miło mi że jednak wzbudzam w damach jeszcze jakieś uczucia, Iwa, czy nakarmiłaś swojego kanarka? Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: mreck!!!!! 10.08.01, 08:28 wzbudzasz we mnie uczucia rozliczne, ale nie wiem, czy powinnam je wystukac na forum. Z drugiej strony dzisiaj jest piatek i mam nawet dobry dzien, zatem cie oszczedze. Na razie!!! Ciekawi mnie platanie twoich zwojow, jak cos takiego moze sie zaplatac, jesli wogole nie przypomina zwojow??? nie mowiac ze mozgowych? kanarek juz dawno nie zyje, bo karmilam go tak jak Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: mreck!!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 08:59 a miałaś mnie oszczędzać. ty @ . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: mreck!!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 09:05 jaka szkoda, że nie ma znaku = "jędza". A miałaś mi wybaczyć. Nic dziwnego, że zdycha ci jeden ptaszek po drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: mreck!!!!! 10.08.01, 09:08 wszystkie ptaszki jeszcze mi nie wyzdychaly, przeciez zyjesz, nie? a jesli chodzi o jedze, to dziekuje za komplement. Poprzednie zniewagi wybaczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: mreck!!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 09:18 dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: mreck!!!!! 10.08.01, 09:26 Gość portalu: mreck napisał(a): > dzięki. a to co? dzieki??????? za co ty mi dziekujesz? ze nazwales mnie jedza i @????? rozczarowales mnie. ja sie dopiero rozkrecalam a ty juz podwinales ogonek? no nie moge! a dzien tak sie ladnie zapowiadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: mreck!!!!! IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 09:34 cześć wszystkim, fajnie rozpoczęcie dnia, uwielbiam takie sprzeczki :))) mreck stań na wysokosci zadania !!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: mreck!!!!! 10.08.01, 09:44 Czesc, eeee, tego jeszcze nie mozna nazwac sprzeczka. Dla mnie to dopiero rozgrzewka, a najgorsze ze juz na poczatku nie ma z kim cwiczyc. Obled, a moze ja jestem za jedzowata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: mreck!!!!! IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 09:49 jaka tam jędzowata !!! fajnie się zaczynało i szkoda że tak szybko się skończyło......., ale z facetami tak czasami jest :))))) (miętkie kapelusze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Hi,hi,hi! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 09:47 Iwus! NIe daj mu sie tak latwo wykrecic! Chcial to niech ma! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: juz wiem 10.08.01, 09:58 a moze on nie chce ze mna? i juz? caly problem z glowy... szkoda. Dziewczyny, moze Wy go podpusccie to sie chlopak odezwie. Mreeeeeeeck????!!!!!!! jestes tam? odezwij sie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Mreckus!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 10:06 Mreckus!!!! No postukaj z Iwusia! Tak latwo dajesz sie sploszyc??? Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: Mreckus-wroc 10.08.01, 10:42 No i tak. Obrazil sie na wszystkie baby i do zadnej sie teraz nie odezwie. I w ten oto sposob swiat stracil kolejnego wspanialego faceta, ktory zostal ugodzony ostrym jezorem wstretnej jedzy. Mreck, zartowalysmy, no wroc. Bede bardzo mila, obiecuje. Nie bede juz. Malutka, moze bedziesz tak mila i mu powiesz, ze spotkalas Agnieche na molo, jak na niego czekala z tupiacymi mewami to moze wroci. Mnie to on nie uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Mreckus!!!! IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 10:42 Mreck słoneczko, czy twój testosteron pozwoli Ci odpuścić kobitce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Mreckus!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 12:32 jestem. Wiem, że kochacie mnie za mój intelekt. Przerwa była wymuszona przez tutejszą narzeczoną, mniam. Potem internet cośtam, cośtam z bazą, ale teraz jestem juz do waszej dyspozycjii, no? co z wami pękacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Mreckus!!!! IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 12:34 intelekt? hi,hi... lepiej powiedz coś o narzeczonej, blondi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Mreckus!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 12:50 te HI HI to ze szcęścia? O narzeczonej powiem... ale najpierw połóż sie na pleczkach, a ja będę drapał Ciebie po brzuszku i opowiadał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Mreckus!!!! IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 12:53 te HI, HI, to nie ze szczęścia tylko z politowaniem :))) a pozatym nie jestem jakimś tam kotem ,żebyś mnie drapał po brzuchu... będę siedzieć - opowiadaj, założę się,że blondi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Mreckus!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 12:56 czy politowanie to jakiaś nowa odmiana uwielbienia? Jak chcesz siedzieć i słuchać to postaw chociaż piwo. Jak mam robić za Homera, na sucho? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Mreckus!!!! IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 13:02 nie Panie dyskutant, politowanie to nie odmiana uwielbienia (moja i tak mała cierpliwośc ulega wyczerpaniu) Piwko na stół i zaczynamy. (Homer..., hi, hi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Mreckus!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 13:06 co ty z tym hi hi, czkawkę masz czy co? W czascze się nie mieści, Politowanie to od politolodii czy politury? i nie przesadzaj z tym podziwem. Jakie Piwo? EB? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Mreckus!!!! IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 13:11 z jakim podziwem? nic o tym nie pisałam, ale jak ktoś nie ma podzielnej uwagi to juz jego problem, z tą narzeczoną to pewnie też marzenia ściętej głowy, i nie mam czkawki, po prostu mnie rozśmieszasz, może być EB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Mreckus!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 13:19 rozbawiam, EBe to możesz stawiać kolegom z pracy, jak ciebie nie stać na prawdziwe PIWO, to opowiem ci za darmo. ale najpierw umyj uszy żebyś dobrze słyszała i pozycz długopis, zrobisz notatki to się moze czegoś nauczysz. Iwa nareszczie, Pojawiasz się i znikasz, a ja tu sie męczę z jakąś nawiedzona anką, to HIstereyczka jakaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Mreckus!!!! IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 13:25 Drogi mrecku wiem,że mężczyźnom (zakładam, że jesteś, no cóż nigdy nie wiadomo...) trudno przychodzi pogodzenie się z faktem,że są czasami smieszni. Proponuję zdystansuj się od tego, nie nazywaj mnie histeryczką bo to nieprawda, piwa jak nie chcesz to nie pij i mów. pozdrawiam Anka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: mreck IP: 19.150.112.* 10.08.01, 13:28 no to juz jestesmy, moze Anka jest za delikatna na ciebie i nie wie jak sie z toba obchodzic, koguciku? wszyscy wiedza, ze panowie lubia troche pocierpiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: mreck IP: *.man.polbox.pl 10.08.01, 13:30 o rany przez te wasze sprzeczki nie mozna sie dowiedziec, czy narzeczona mrecka jest blondi? a moze rudasek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: mreck IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 13:36 Agniecha, przecież on nie ma żadnej narzeczonej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: mreck IP: *.man.polbox.pl 10.08.01, 13:39 to moze chociaz narzeczonego? albo w ostatecznosci psa? albo rybke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: Mreckus!!!! IP: 19.150.112.* 10.08.01, 13:16 no czesc wszystkim, jak sie ciesze, ze stary mreck wrocil. oczywiscie ze Cie wszystkie uwielbiamy i bez ciebie ani rusz. Jak tam, sprzeczka na calego?czy to tez jeszcze rozgrzewka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Mreckus!!!! IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 13:29 rozgrzewka, Iwa może mała koalicja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Mreckus!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 13:39 Witam Agnicha. Miałaś nie zagladać przez pare minut, bo nie chcem ciebie ranić. Ta szowinistka anka z nadpalonym biustonoszem ma jakieś problemy emocjonalne: - początek staropanieństwa (nadmierne zainteresowanie cudzym zyciem Pł) - poczatek choroby alkoholowej, (EB!) - menofobia - i jeszcze jest skąpa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Mreckus!!!! IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 13:40 o przepraszam !!! na pewno nie jestem skąpa!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Mreckus!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 13:41 ale reszta trafiona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Mreckus!!!! IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 13:47 :) mysl co chcesz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: Mreckus!!!! IP: *.man.polbox.pl 10.08.01, 13:41 Cze Mreckusiu! wlasnie zauwazylam, ze jakos dzisiaj wyjatkowo sie "kochacie" z Anka, kto sie lubi ten sie czubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck aguniu IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 13:49 Ja tylko z toba, ale jak tyle czasu sie nie pojawiałaś, to bawię sie rozmową z ta małolatą, To jakieś bezczelne babsko. Lampę w oczy i Mów! Ja jestem na to za delikatny, My nic z tych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: aguniu IP: *.man.polbox.pl 10.08.01, 13:53 ehh Mreck, przez chwile mnie nie ma, a Ty sie juz wdajesz w jakies awantury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: aguniu IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 13:54 małolata!, beszczelne babsko! co za tupet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: Mreckus!!!! IP: 19.150.112.* 10.08.01, 13:55 czesc Agniecha, dobrze ze wpadlas, moze mreck sie uspokoi??????? masz na niego zbawienny wplyw, to pewne. no mreck, lepiej juz? zobacz Twoja ukochana wrocila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Mreckus!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 13:57 a buzi dasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: Mreckus!!!! IP: *.man.polbox.pl 10.08.01, 14:02 Mreck Ciasteczko kochane nadstaw buziaczka bo posylam Ci wielkiego calusa :* juz spokojny? Odpowiedz Link Zgłoś