Dodaj do ulubionych

Posypuję głowę popiołem.

IP: 217.8.191.* 12.02.02, 17:14
Zaczynam już teraz, mimo że dopiero wtorek. Ale tyle grzeszków narosło mi przez
karnawał, że aby się wyrobić muszę wcześniej zacząć pokutę.

Zaczyna się post, więc trzeba podjąć jakieś umartwiające postanowienia.
Nie będę drażnił mrecka.
Nie będę zalecał się do chrisa_45.
Będę miły dla nanty i rigla.
Będę kupował codzienie Gazetę Wyborczą.
Będę oglądał tok szoł Drzyzgi.

No jak na jeden post, to dosyć pokuty i umartwiania.
Obserwuj wątek
    • aniela_ Re: Posypuję głowę popiołem. 12.02.02, 17:27
      ale ja nie jestem z prochu. z mgły jestem i galarety ;)
      • fuego Re: Posypuję głowę popiołem. 12.02.02, 17:35
        oj, Roro...nie zazdroszczę Ci tych wyrzutów sumienia, co je bedziesz miał...;)
        • rigel Fuego? 12.02.02, 18:00
          ?? :(((
          • fuego Re: Fuego? 12.02.02, 18:14
            No, jestem jestem...zajrzałeś sobie do skrzynki???
            • rigel Re: Fuego? 12.02.02, 18:17
              no tak... znowu wyslalas nie tam gdzie trezba ;) wyslij na druga... co? ;)
              prosze ;)))
              • fuego Re: Fuego? 12.02.02, 18:19
                Eh, Rigel...a tamtego nie możesz otworzyć?Oj...to nic. Nie zapisało tej
                wiadomości, ale to nie bł długi mail.Ot, trzy zdania...nie ma czego żałować
                • rigel Re: Fuego? 12.02.02, 18:24
                  szkoda Fuego... :((( przeczytam jutro, jezeli jeszcze bede mogl :((((
                  • Gość: fuego Re: Fuego? IP: *.man.lodz.pl 12.02.02, 18:25
                    Rigel, ale ja piszę właśnie do Ciebie...nie odchodź ;)))
                    • rigel Re: Fuego? 12.02.02, 18:27
                      na razie ratujesz moje zycie. gdzie mam odchodzic? kurka! nawet na tory mam
                      kawalek drogi :(((
                      • Gość: fuego Re: Fuego? IP: *.man.lodz.pl 12.02.02, 18:29
                        Rigel, przestań, błagam!!!Bo do Tarnowa ja mam kawałek, nie zdąże dojechać...a
                        jeszcze jakiś makijaż przydałoby sie zrobić ;)))))))))))))
                        • rigel Re: Fuego? 12.02.02, 18:32
                          na czarno sie zrob, zdązysz na pogrzeb, spokojnie
                          • fuego Re: Fuego? 12.02.02, 18:33
                            Nawet mi w czarnym do twarzy...ale tylko po zmoroku ;)))
                            Przestań, dobra???Rozumiemy się????
                            • rigel Re: Fuego? 12.02.02, 18:34
                              nie wiem czy SIE rozumiemy! JA przynajmniej nic nie rozumiem
                              • fuego Re: Fuego? 12.02.02, 18:39
                                Przestań, błągam...Rigel. Bo mi jest zaraz smutno...a nie wiem nawet co mam
                                pisać, zeby Ci było lepiej...:(
                                • rigel Re: Fuego? 12.02.02, 18:44
                                  napisalem Ci wszystko (mam nadzieje, ze cos z tego zrozumiesz)
                                  i nie mow mi "przestan" ok? dopiero zaczynam
                                  • Gość: fuego Re: Fuego? IP: *.man.lodz.pl 12.02.02, 18:45
                                    OK. Ja cierpliwa jestem...na razie nic nie ma...czekam więc
                                    Może chcesz herbaty, co?
                                    • rigel Re: Fuego? 12.02.02, 18:46
                                      Gość portalu: fuego napisał(a):

> Może chcesz herbaty, co?

z arszenikiem moze byc... dawaj byle duzo, moze byc z cjankiem, podobno szybko
                                      dziala
                                      • Gość: fuego Re: Fuego? IP: *.man.lodz.pl 12.02.02, 18:48
                                        Rigel...błagam...co ja mogę zrobić...gdyby nie te kilometry, to zaraz bym była
                                        u Ciebie...
                                        Dostałąm
                                        zaraz odpiszę
                                        • rigel Re: Fuego? 12.02.02, 18:50
                                          dzieki Fuego... :)
                                          a tak przy okazji... ten sms rano byl calkiem calkiem mily ;)
                                          • Gość: fuego Re: Fuego? IP: *.man.lodz.pl 12.02.02, 18:51
                                            oj, myślałam, że jesteś na mnie zły na niego...czasami mi tak odbija...za
                                            bardzo spontaniczna jestem :)
                                            • rigel Re: Fuego? 12.02.02, 18:53
                                              no co Ty??? ja zły na Ciebie??? zartujesz ;))))
                                              • Gość: fuego Re: Fuego? IP: *.man.lodz.pl 12.02.02, 18:54
                                                nie, nie żartuję.
                                                Potem się zatanowiłam, że mogłes spac jeszcze po nocy spędzonej nad papierami
                                                jakimis, albo czymś...;)
                                                Wiesz, czasami najpierw robię, a później myslę...;)
                                                • rigel Re: Fuego? 12.02.02, 19:01
                                                  no dobra.... nie gniewam sie na Ciebie, nie mam zalu do Ciebie - wystarczy? ;)))
                                                  aha, wyslalem ciag dalszy ;)
                                                  • Gość: fuego Re: Fuego? IP: *.man.lodz.pl 12.02.02, 19:02
                                                    dobra, a ja odpisuję na ciąg bliższy ;)
                                                • Gość: dzieciak ZGINIESZ MARNIE FUEGO! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 19:02
                                                  zabije Cie za tego smarkacza:) ja sie nie zmylem - cos mi net dzis szwankuje:(
                                                  • rigel Re: ZGINIESZ MARNIE FUEGO! 12.02.02, 19:03
                                                    Dzieciak... idz sie uczyc, albo idz do kina na film, na ktorym jeszcze nie byles
                                                  • Gość: dzieciak Re: ZGINIESZ MARNIE FUEGO! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 19:04
                                                    srutututu Rigel
                                                  • Gość: fuego Re: ZGINIESZ MARNIE FUEGO! IP: *.man.lodz.pl 12.02.02, 19:04
                                                    Kocham Cię, dzieciak
                                                  • Gość: dzieciak Re: ZGINIESZ MARNIE FUEGO! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 19:04
                                                    wiem:)
                                                  • rigel Re: ZGINIESZ MARNIE FUEGO! 12.02.02, 19:05
                                                    no tak, moglem sie tego spodziewac
                                                    najpierw zabije Dzieciaka, potem siebie (i tak mialem to zrobic), Fuego tez
                                                    zabije sie sama, bo nie bedzie ani mnie, ani dzieciaka
                                                  • Gość: dzieciak Re: ZGINIESZ MARNIE FUEGO! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 19:06
                                                    czekam Rigel, czekam
                                                  • rigel Re: ZGINIESZ MARNIE FUEGO! 12.02.02, 19:07
                                                    nie igraj z ogniem
                                                  • Gość: fuego Re: ZGINIESZ MARNIE FUEGO! IP: *.man.lodz.pl 12.02.02, 19:07
                                                    Spróbujcie się zabić, a będziecie mieli moją śmierć na sumieniu ;)))
                                                  • rigel Re: ZGINIESZ MARNIE FUEGO! 12.02.02, 19:08
                                                    nie bede probowal... zrobie to za pierwszym razem :(((
                                                  • Gość: dzieciak Re: ZGINIESZ MARNIE FUEGO! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 19:09
                                                    Rigel: jak by co to ja mam gasnice
                                                    Fuego: ja Twoja smierc i tak bede mial na sumieniu... predzej czy pozniej Cie
                                                    Kotku zabije:)
                                                  • Gość: fuego Re: ZGINIESZ MARNIE FUEGO! IP: *.man.lodz.pl 12.02.02, 19:10
                                                    za nic mnie macie. Obaj. I jak marzycie o mojej smierci...poczekajcie-spełnię
                                                    Wasze marzenia własnoręcznie :(
                                                  • rigel Re: ZGINIESZ MARNIE FUEGO! 12.02.02, 19:12
                                                    ja marze tylko o swojej :((
                                                  • Gość: fuego Re: ZGINIESZ MARNIE FUEGO! IP: *.man.lodz.pl 12.02.02, 19:13
                                                    rigel, dorosły facet jesteś, wex sie w garść...I zajrzyj do poczty
                                                  • Gość: dzieciak Fuego Ty histeryczko:) PA, PA! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 19:13
                                                    okej ja juz spadam - ide sie uczyc polskiego - czytaj ide spac:)
                                                    caluski Fuego, ale i tak zginiesz
                                                    Rigel... no Tobie uscisk dloni starczy chyba
                                                  • Gość: fuego Re: Fuego Ty histeryczko:) PA, PA! IP: *.man.lodz.pl 12.02.02, 19:14
                                                    Jak masz wpadac na trzy minuty to lepiej nie przychodź wcale :((((
                                                    pa
                                                  • Gość: dzieciak Re: Fuego Ty histeryczko:) PA, PA! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 19:16
                                                    Fuego! Choc Cie przytule to sie odbrazisz... no przykro mi ale nie moge - a tez
                                                    chetnie bym z Toba porozmawial. Buziak w czolko - taki slodziutki:)
                                                    pamietaj o walentynce!:)
                                                    pa!
                                                  • Gość: fuego Re: Fuego Ty histeryczko:) PA, PA! IP: *.man.lodz.pl 12.02.02, 19:18
                                                    No dobra, ja też muszę iść
                                                    całusy stokrotne
                                                    A dla Rigla 500 razy więcej
                                                  • rigel Re: ZGINIESZ MARNIE FUEGO! 12.02.02, 19:11
                                                    Dzieciak, ja naprawde nie mam dzisiaj nastroju na Twoje zarty
                                                    uklon sie ode mnie pannom A. i K. mozesz tez je obie ucalowac ode mnie, OBIE
                                                    rozumiesz? no!
                                                  • Gość: dzieciak Re: ZGINIESZ MARNIE FUEGO! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 19:15
                                                    panne A to owszem od Ciebie ucalowac moge. panne K. od Ciebie, i nikogo innego
                                                    NIGDY! pomarzyc mozesz...
                                                    jak Ci nie pasuja moje zarty to przykro mi, ale nie bedziesz juz cierpial - ja
                                                    uciekam.
                                                    narka
                  • rigel Re: Fuego? 12.02.02, 18:25
                    listonosz do Ciebie zapukal ;)
                    • Gość: fuego Re: Fuego? IP: *.man.lodz.pl 12.02.02, 18:26
                      listonosz juz dawno za horyzontem ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka