Dodaj do ulubionych

Walentynka dla Anieli

14.02.02, 11:03
Utwór dedykowany jest Anieli
z okazji Walentynek

"SKRZYDŁA ANIELI"

Targany uczuciem nowem
Do Anieli skrzydeł uroku
Pragnę wyrazić słowem
W buduaru półmroku

Myśli natrętnych hordy
(niech się nikt nie obraża)
Że nie mam wielkich jak bochny
Słynnych dłoni dekarza

Takimi rękami mógłbym te skrzydła
Pieścić i pielęgnować
By na tej plaży Aniela mogła
Nadal błyszczeć oraz brylować, brylować, brylować...

Obserwuj wątek
    • aniela_ Re: Walentynka dla Anieli 14.02.02, 11:07
      chris :))))) mógłbyś wygryź mrecka z rorem z ich wieszczych etatów
      forumowych ;))))
      a ja właśnie odpięłam sklrzydła, mogłabym dać Ci się przelecieć. na nich rzecz
      jasna :)
      • basia! Re: Walentynka dla Anieli 14.02.02, 11:13
        aniela_ napisał(a):

> chris :))))) mógłbyś wygryź mrecka z rorem z ich wieszczych etatów
        > forumowych ;))))
        > a ja właśnie odpięłam sklrzydła, mogłabym dać Ci się przelecieć. na nich rzecz
        > jasna :)

..oh..skrzydła, oh..przelecieć;)
      • chris_45 Re: Walentynka dla Anieli 14.02.02, 11:15
        koniecznie daj mi się przelecieć
        to muszą być niesamowite wrażenia.... :)))))))))))))))))
        • aniela_ Re: Walentynka dla Anieli 14.02.02, 11:17
          aha możesz sobie na nich z góry popatrzeć wyniośle ;))
          • chris_45 Re: Walentynka dla Anieli 14.02.02, 11:18
            już sobie zaczynam to wyobrażać... :))))))))))))))))))
            • aniela_ Re: Walentynka dla Anieli 14.02.02, 11:22
              aha z tym że sami zwisanie nad ich glowami z pustym zbiornikiem na jad nie
              przynosi tyle satysfakcji co zwisanie z pełnym zbiornikiem na jad ;)
              • chris_45 Re: Walentynka dla Anieli 14.02.02, 11:28
                zbiornik uzupełniony - zgłaszam gotowość :)))))))))
                • aniela_ Re: Walentynka dla Anieli 14.02.02, 11:31
                  teraz wyznacz sobie azymut i strzyknij :) powodzenia ;)
                  • mreck Re: Walentynka dla Anieli 14.02.02, 11:34
                    koń który mówi ze skrzydłami anieli: pegaz???
                    chris jak ci tam u góry???
                    • aniela_ Re: Walentynka dla Anieli 14.02.02, 11:35
                      cel który mowi- mreck?
                      chris strzykaj :)))
                      • chris_45 Re: Walentynka dla Anieli 14.02.02, 11:43
                        a co ja strzykwa jestem ?
                        strzyk !
                        kogo trafiłem ? ;)))))))))
                        brak wprawy.........
                        • mreck Re: Walentynka dla Anieli 14.02.02, 11:45
                          nie pluj do jeziora! co to qrna, gigantyczna spluwaczka czy co?
                          • aniela_ Re: Walentynka dla Anieli 14.02.02, 11:47
                            śmietnik i spluwaczka, toksyczne to "jezioro"
                            • mreck Re: Walentynka dla Anieli 14.02.02, 11:50
                              za to każdy maniak co se drewniana szabelke przywiesi zaraz ryczerzem być musi?
                              Pulardwy też kiedyś gdakały i swej przyszłości wygladały z nadzieją.
                              • aniela_ Re: Walentynka dla Anieli 14.02.02, 11:56
                                dobra mreck. masz dla mnie walentynkę że stawiłes sie bez zaprozenia na cudzym
                                wątku odziany nie a propos z innymi niż szabelka drewnianymi skłądnikami.
    • nanta!!! Re: Walentynka dla Anieli 14.02.02, 16:05
      a-c-a-c-a-c-a-c-a...hm.

pitolicie......
      • fuego Re: Walentynka dla Anieli 14.02.02, 16:07
        he he, Nanta...zrób tu porządek;)))))))
      • aniela_ Re: Walentynka dla Anieli 14.02.02, 16:08
        aha nanta.
        • Gość: roro Re: Walentynka dla Anieli IP: 217.8.191.* 14.02.02, 16:26
          Serce me zranione krwawi od uczucia strzaly.
          Otom wyhodowal zmije na swej wlasnej piersi.
          Ten nędzny wierszokleta chris Aniele mi porywa.

Chyba pojdem sie rzucic z mostu. Tylko najpierw trucizne wypije, by byc pewnym
          wyniku swego rozpaczy kroku.
          • chris_45 Re: Walentynka dla Anieli 14.02.02, 16:32
            Nie skacz !!!
            Aniela nazwała mnie dziś rzigolakiem i czymśtam jeszcze.
            Głowa do góry !
            • Gość: roro Re: Walentynka dla Anieli IP: 217.8.191.* 14.02.02, 16:43
              chris_45 napisał(a):

> Nie skacz !!!
              > Aniela nazwała mnie dziś rzigolakiem i czymśtam jeszcze.
              > Głowa do góry !

Juz za pózno. Skoczyłem.

• Gość: roro Re: Walentynka dla Anieli IP: 217.8.191.* 14.02.02, 16:47
                I jakaś skrzydlata boska istota chwycila mnie za fraki i postawila spowrotem na
                gruncie stalym.

Ale trucizny, to juz nie cofniesz. Ha.

Zara...., gdzie te paluszki....
                • e.silver Re: Walentynka dla Anieli 14.02.02, 17:06
                  Kurcze... A już sie cieszyłam, że skoczył... ;(((((
                  • Gość: roro Re: Walentynka dla Anieli IP: 217.8.191.* 14.02.02, 17:14
                    e.silver napisał(a):

> Kurcze... A już sie cieszyłam, że skoczył... ;(((((

Ja też cie kocham.

• e.silver Re: Walentynka dla Anieli 14.02.02, 17:17
                      Gość portalu: roro napisał(a):

> e.silver napisał(a):
                      >
                      > > Kurcze... A już sie cieszyłam, że skoczył... ;(((((
                      >
                      > Ja też cie kocham.

Teraz to chyba ja pójdę skoczyć.

• Gość: fuego Re: Walentynka dla Anieli IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 17:18
                        No co? Roro w Walentynkowym nastroju jest...;)
                        • e.silver Re: Walentynka dla Anieli 14.02.02, 17:21
                          Jak dla mnie roro i bez walentynkowego nastroju jest ciężkostrawny. ;)))
                          • Gość: fuego Re: Walentynka dla Anieli IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 17:23
                            No wiesz...a chłopak się tak stara... .Niewdzięcznica;))))
                            • e.silver Re: Walentynka dla Anieli 14.02.02, 17:24
                              mea culpa!
                              • Gość: fuego Re: Walentynka dla Anieli IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 17:26
                                troche za późno...już sobie poszedł. A na pewno miał dla Ciebie kwiatki i
                                czekoladki ;)))
                                • e.silver Re: Walentynka dla Anieli 14.02.02, 17:28
                                  Jasne, suche badyle i wyroby czekoladopodobne faszerowane arszenikiem...
                                  • Gość: fuego Re: Walentynka dla Anieli IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 17:32
                                    wiesz Silver, za grosz w Tobie romantyzmu...poddaj się urokowi chwili;))))
                                • Gość: roro Re: Walentynka dla Anieli IP: 217.8.191.* 14.02.02, 17:29
                                  Gość portalu: fuego napisał(a):

> troche za późno...już sobie poszedł. A na pewno miał dla Ciebie kwiatki i
                                  > czekoladki ;)))

Jeszcze nie poszedł.
                                  A dla e.silver ma zamowioną gwiazdkę z nieba.
                                  • Gość: fuego Re: Walentynka dla Anieli IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 17:31
                                    Wzruszyłam się...to prawie jak telenowela...
                                    Usiądę sobie i popatrzę na ta grę uczuć;)))
                                    • e.silver Re: Walentynka dla Anieli 14.02.02, 17:33
                                      Ha, nie jestem przekupna.

Z słodko zapytam, co na to Aniela?
                                    • Gość: roro Re: Walentynka dla Fuego IP: 217.8.191.* 14.02.02, 17:34
                                      Gość portalu: fuego napisał(a):

> Wzruszyłam się...to prawie jak telenowela...
                                      > Usiądę sobie i popatrzę na ta grę uczuć;)))

A dla ciebie mam chusteczki chigieniczne.

• Gość: fuego Re: Walentynka dla Fuego IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 17:35
                                        Eh, Roro, Ty myslisz o wszytskim...i o wszystkich. Szczerozłote serce masz;))))
                                        • e.silver Re: Walentynka dla Fuego 14.02.02, 17:37
                                          no comments
                                          • Gość: fuego Re: Walentynka dla Fuego IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 17:38
                                            hi hi...Silver opadła z sił...trzymaj się Silver ;)))
                                            • e.silver Re: Walentynka dla Fuego 14.02.02, 17:39
                                              "nene" sił mam duzo, zjadłam pyszniutką zapiekankę
                                              • Gość: fuego Re: Walentynka dla Fuego IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 17:42
                                                Z okropnej, brudnej budki przydworcowej?;)))))))))0
                                                • e.silver Re: Walentynka dla Fuego 14.02.02, 17:45
                                                  "nene" z takiego fajnego baru po sąsiedzku
                                              • Gość: roro Re: Walentynka dla Fuego IP: 217.8.191.* 14.02.02, 17:43
                                                Z tym szczerozłotym sercem to cała prawda.
                                                Szkoda, że nikt po za tobą jakos tego nie zauważa.
                                                • Gość: fuego Re: Walentynka dla Fuego IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 17:47
                                                  Bo grasz w tej telenoweli Schwarzcharakter Roro-to dlatego;)
                                                • e.silver Re: Walentynka dla Fuego 14.02.02, 17:47
                                                  Gość portalu: roro napisał(a):

> Z tym szczerozłotym sercem to cała prawda.
                                                  > Szkoda, że nikt po za tobą jakos tego nie zauważa.

Biedny niedoceniony roro!
                                                  Chyba mi sie zrobią wyrzuty sumienia, że nie zauważam tego Twojego szczerozłotego
                                                  serca. Gdzie je nosisz? Na łańcuszku?
                                      • Gość: roro Re: Walentynka dla Silverki IP: 217.8.191.* 14.02.02, 17:37
                                        Obiecałem sobie, że w ramach umartwiania się w poscie, będę miły dla ciebie i
                                        rigla.
                                        Moze mi juz tak zostanie. Kto wie.
                                        • Gość: fuego Re: Walentynka dla Silverki IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 17:40
                                          myślałam, że miałeś być miły dla Rigla i Nanty...;)))))
                                        • e.silver Re: Walentynka dla Silverki 14.02.02, 17:41
                                          Toś musiał roro sporo nagrzeszyć, żeś na tak ciężką pokutę sie zdecydował. :)))
                                          Ale wiesz, dobrymi chęciami jest już coś wybrukowane...

Niemniej jednak łezkę wzruszenia ocieram z ocząt. Fuego, rzuć jedna higieniczną!
                                          • Gość: fuego Re: Walentynka dla Silverki IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 17:43
                                            poproś Rora...może Tobie tez podaruje...zazdrośnica;))))))
                                            • Gość: roro Re: Walentynka dla Silverki IP: 217.8.191.* 14.02.02, 17:47
                                              Silverka juz dostała gwiazdke z nieba.

A ja postanowilem sobie, ze bede mily dla kazdego nawet dla mrecka.
                                              • fuego Re: Walentynka dla Silverki 14.02.02, 17:48
                                                Jak wytrzymasz, zostaniesz zywcem do nieba wziety Roro, wierz mi;))))
                                              • e.silver Re: Walentynka dla Silverki 14.02.02, 17:49
                                                Roro, chórem gromkim piejemy ze szczęścia!!!
                                                • fuego Re: Walentynka dla Silverki 14.02.02, 17:51
                                                  "piejemy", czy "pijemy"?Bo nie wiem, co mam robić;)))
                                                  • e.silver Re: Walentynka dla Silverki 14.02.02, 17:53
                                                    fuego napisał(a):

> "piejemy", czy "pijemy"?Bo nie wiem, co mam robić;)))

nie popełniłam literówki, ale nie mam nic przeciwko jednemu i drugiemu naraz
                                                  • fuego Re: Walentynka dla Silverki 14.02.02, 17:55
                                                    zazwyczaj jedno z drugiego wynika hi hi;)))))))))
                                                • Gość: roro Re: Walentynka dla Silverki IP: 217.8.191.* 14.02.02, 17:52
                                                  Wytrzymam, przeciez to tylko 40 dni.
                                                  A do nieba mogę iśc, jesli aniela tam bedzie- czemu nie.
                                                  • fuego Re: Walentynka dla Silverki 14.02.02, 17:54
                                                    eh, no tak...tylko ona Ci w głowie...ale ona raczej po ziemskim padole sie
                                                    włóczy;)z nieba ja wywalili...nie wytrzymali nerwowo;)))))))
                                                  • fuego pa pa 14.02.02, 17:56
                                                    ide na wykład z historii gospodarczej...bleeeeeeee
                                                  • e.silver Re: pa pa 14.02.02, 17:56
                                                    słusznie bleeeee
                                                  • Gość: fuego Re: pa pa IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 17:57
                                                    ;))))nie to, co medycyna sądowa;)))
                                                  • e.silver Re: pa pa 14.02.02, 18:00
                                                    rzeczywiście nie to ;)))))
                                                  • e.silver Re: Walentynka dla Silverki 14.02.02, 17:56
                                                    klucz wyrzucili, a wrota zasłonili szafą, zeby się z powrotem nie przedostała
                                                  • Gość: roro Re: Walentynka dla Silverki IP: 217.8.191.* 14.02.02, 17:58
                                                    fuego napisał(a):

> eh, no tak...tylko ona Ci w głowie...ale ona raczej po ziemskim padole sie
                                                    > włóczy;)z nieba ja wywalili...nie wytrzymali nerwowo;)))))))
                                                    No popatrz, a na taką zacną osobę wyglądała.
                                                    Fajnie jest plotkowac o nieobecnych.
                                                  • e.silver Re: Walentynka dla Silverki 14.02.02, 18:01
                                                    Kto tu plotkuje, szczera prawda!
                                                  • Gość: fuego Re: Walentynka dla Silverki IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 18:01
                                                    eh, Roro...jakbyś pierwszy raz miał do czynienia z kobietą;))))
                                                  • Gość: roro Re: Walentynka dla Silverki IP: 217.8.191.* 14.02.02, 18:04
                                                    Fuego, bo spoznisz sie na ciekawy wyklad.
                                                    Pa pa
                                                  • Gość: fuegolec Re: Walentynka dla Silverki IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 18:06
                                                  • Gość: fuego Re: Walentynka dla Silverki IP: *.man.lodz.pl 14.02.02, 18:06
                                                    miało być:
                                                    lecę
                                                    pa;))))))))))))))
                                                  • e.silver Re: Walentynka dla Silverki 14.02.02, 18:08
                                                    pa... ;))))
                                        • rigel Re: Walentynka dla Silverki 14.02.02, 18:17
                                          roro, dla mnie badz mily, bo ja nie bede dla ciebie... nie widze zadnego
                                          powodu, zeby byc mily dla ciebie
                                          • mreck Re: Walentynka dla Silverki 15.02.02, 07:17
                                            ja też.
                                            • chris_45 Re: Walentynka dla Silverki 15.02.02, 08:07
                                              hej, mreck :)
                                              jaki nastrój od rana ? bojowy ? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka