20.02.02, 09:10
pomyslalam, że każdy zasluzony powinien miec wątek swojego imienia.
niniejszym więc cokół pod ellen podkładam.
usłużna od rana a.
Obserwuj wątek
    • aniela_ Re: ellen 20.02.02, 09:37
      aha i porozklejam ogłoszenia "ellen wanted".
      myslalam że jestes tui przejazdem na przynajmniej kilka tygodni.
      • chris_45 Re: ellen 20.02.02, 09:38
        zasłużony ?
        • aniela_ Re: ellen 20.02.02, 09:40
          aha. tak właśnie.
    • aniela_ Re: ellen 25.02.02, 13:46
      odświeżam srodkami odswiezajacymi.
      • ellen Re: ellen 25.02.02, 13:50
        Dzień dobry aniele, czuję się doceniona.
        Niniejszym wątek swą osobą uświetniam i dalsze wojaże zawieszam na kołku.

Dobrze, że wszystkie ptaki siedzą na pomniku rigla, mój taki czyściutki.
    • gagatek3 Re: ellen 25.02.02, 13:53
      piękny to pomnik, a więc sobie tu zakotwiczę i kolorowe baloniki sprzedawac
      będę
      • dzieciak_ Re: ellen 25.02.02, 13:55
        a moze wate cukrowa jeszcze?
      • _tequila_ Re: ellen 25.02.02, 13:55
        a wate cukrowa na patyku?
        • ellen gagatku! 25.02.02, 13:56
          Koncesja na sprzedaż pod moim pomnikiem kosztuje.
          Możemy na stronie ustalić cenę.
          • gagatek3 Re: gagatku! 25.02.02, 13:57
            a wiec przejdzmy na bok złotowłosa pani :)))
        • gagatek3 Re: ellen 25.02.02, 13:57
          eeeh.. dzieciaki :))
          • aniela_ Re: ellen 25.02.02, 13:57
            sprzedaję lewe koncesje. konkurencyjne ceny ;))
            • gagatek3 Re: ellen 25.02.02, 13:58
              jestem w rozterce ;)
              • ellen moralność gagatka 25.02.02, 14:00
                Wsłuchaj się w swoje robaczywe serce i wybierz.
                • gagatek3 Re: moralność gagatka 25.02.02, 14:04
                  no nie wiem , tym bardziej, ze me serce czyste jak łza :)
                  • ellen Re: moralność gagatka 25.02.02, 14:09
                    Ja proponuję uczciwą cenę - stówa dziennie i sprzedajesz wszystko co chcesz z
                    branży cukierniczo-balonowej.
                    • aniela_ Re: moralność gagatka 25.02.02, 14:11
                      ja proponuję cenę nieuczciwą i oszukańczą. to chyba dobry dil?
                      • gagatek3 Re: moralność gagatka 25.02.02, 14:16
                        jestes niecierpliwa bella mia, przyjde i na Twoją aleje pohandlować, a wówczas
                        wystaw mi cene, jaką chcesz, zniose wszystko :))
                    • gagatek3 Re: moralność gagatka 25.02.02, 14:13
                      ellen napisał(a):

> Ja proponuję uczciwą cenę - stówa dziennie i sprzedajesz wszystko co chcesz z
                      > branży cukierniczo-balonowej.

cha..cha..cha..va bene, tu vuoi adesso ? niech bedzie, ustalmy jeszcze miejsce,
                      dla mnie całe jest majestatem, czy mogą byc usta, wytrzmasz to aby bella?
                      • ellen cha cha cha 25.02.02, 14:17
                        Cokolwiek potem ma nastąpić możemy na początek zatańczyć czaczę.
                        • gagatek3 Re: cha cha cha 25.02.02, 14:18
                          tak jest bella ! a potem ... niech się dzieje, co dziać się ma :)))
                        • fuego ufffffffffff 25.02.02, 14:19
                          ...się umeczyłam!!!Z wuefu wracam...czy ktoś mógłby mi zaparzyć herbaty???
                          Tak, wiem, że to będzie kosztowało...;))
                          • gagatek3 Re: ufffffffffff 25.02.02, 14:22
                            słuze ci skarbie , na jaka herbate masz ochotę?
                            • Gość: fuego Re: ufffffffffff IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 14:23
                              gorącą...i mocną...
                              Za te wszystkie meki dostałam wpis do indeksu nareszcie...piątka jak w mordę
                              strzelił;)))
                              • gagatek3 Re: ufffffffffff 25.02.02, 14:27
                                gratuluję maleńka, choc z gimnastyki to chyba zadna specjalna zasługa,co?
                                zaparzę ci cejlonskiej dilmah... i teraz w końcu w chińskiej porcelanie podam,
                                od rana o niej słysze ;))
                                • Gość: fuego Re: ufffffffffff IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 14:29
                                  jak to "żadna specjalna zasługa"????
                                  Musiałam układ na stepie robić i inne szpagaty!!!Wiesz, jaki to ból...i
                                  męka???;))))
                                  Herbaty...która ukoi moje nerwy;)
                                  • gagatek3 Re: ufffffffffff 25.02.02, 14:31
                                    szpagaty ?! .... moja malenka, no tak... moze raczej goraca kapiel by pomogla,
                                    coby ukoic nadciagnięte miesnie?
                                    • Gość: fuego Re: ufffffffffff IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 14:33
                                      już po kapieli...po prysznicu właściwie...gdzie ta herbata?
                                      aha. Odkryłam ósmy cud świata- bułeczki z cynamonem...bezkonkurencyjne!!!
                                      • gagatek3 Re: ufffffffffff 25.02.02, 14:34
                                        przyniosłas do spróbowania?
                                        • fuego Re: ufffffffffff 25.02.02, 14:41
                                          no...proszę bardzo...pycha, nie??A do tego herbatka...eh, niewiele człowiekowi
                                          do szczęścia potrzeba;)))
                                          • gagatek3 Re: ufffffffffff 25.02.02, 14:45
                                            Cudowna.
                                            • fuego Re: ufffffffffff 25.02.02, 14:47
                                              tak, wiem, że jestem cudowna...;)ale bułeczka też niczego sobie,
                                              prawda?;)))))))))
              • dzieciak_ Re: ellen 25.02.02, 14:01
                gagatek3 napisał(a):

> jestem w rozterce ;)

a ja u siebie w mieszkaniu:)
                • aniela_ Re: ellen 25.02.02, 14:18
                  jeden gagadek kilku paniom służy.
                  • ellen Re: ellen 25.02.02, 14:19
                    Na drzewo z nim.
                  • gagatek3 aniela 25.02.02, 14:21
                    ej.. bellina rozchmurz twarzyczkę :))) kocham was wszystkie, kazda kobieta jest
                    po to, aby jej służyc, rozsmieszac, dogadzac.... masz ochotę na cos
                    szczególnego? spelnie kazde twe zyczenia :))))
                    • aniela_ Re: aniela 25.02.02, 14:31
                      aha ellen niech parzy na tym drzewie te kawki te herbatki a my sobie popatrzymy
                      popijając kolę z papierowego kubka.
                      • gagatek3 Re: aniela 25.02.02, 14:33
                        jak sobie wyobraże cie ze słomką z tego papierowego kubka to uufff... goraco mi
                        się robi :))
                      • ellen Re: aniela 25.02.02, 14:34
                        Właściwa osoba na właściwym miejscu. Najważniejsze to kochać swoją pracę.
                        • aniela_ Re: aniela 25.02.02, 14:36
                          bedziemy zagryzac popkornem ciamkając przy tym nieapetycznie
                          • gagatek3 Re: aniela 25.02.02, 14:38
                            ciamkanie nie przystoi pieknej kobiecie?
                            zazdrosna na malą fuego jestes, bellina?
                            • aniela_ Re: aniela 25.02.02, 14:40
                              widze ze nie znasz mnie od tej lepszej strony wiec nie wiesz ze ciemne emocje
                              obce mi są :)
                              • fuego Re: aniela 25.02.02, 14:43
                                aniela, złaź z tej gałęzi i chodźże tu...podzielimy się herbatą...a Ty rzuć się
                                popkornem;)
                              • gagatek3 Re: aniela 25.02.02, 14:44
                                uwazam cie za 100% kobiete, a wiec zapewne jednak nie sa ci obce ;)))
                                • aniela_ Re: aniela 25.02.02, 14:54
                                  gagatek, nie uczłowieczaj mojej anielskości :))
                                  fuego, to nei ja jestem na drzewie ;)
                                  • Gość: fuego Re: aniela IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 14:56
                                    qrna...what`s the difference???Wskakuj w tym układzie na drzewo...rękę Ci podam
                                    nawet;)
                                  • gagatek3 Re: aniela 25.02.02, 14:56
                                    fuoco nell' fuoco cara :)))
                                    • aniela_ Re: aniela 25.02.02, 15:00
                                      aha gagatek mydli nam oczy obcymi językami dla ucha miłymi ;)
                                      • gagatek3 Re: aniela 25.02.02, 15:03
                                        kruszeje twoje serduszko moja carina :))))
                                        usmiechnij się , proszę ...
                                    • Gość: fuego Re: aniela IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 15:04
                                      cokolwiek to znaczy, ładnie powiedziane;))))
                                      • gagatek3 Re: aniela 25.02.02, 15:06
                                        ogien z ognia :)
                                        • fuego Re: aniela 25.02.02, 15:12
                                          fuego też znaczy "ogień"...el fuego właściwie...tak słyszałam;)))
                                      • ellen carina 25.02.02, 15:06
                                        Mnie się z koniem kojarzy. Karino się nazywał.
                                        • aniela_ Re: carina 25.02.02, 15:07
                                          mi z zagranicznym samochodem. konkretnie japońskim. usmiechnę się na sama
                                          myśł ;)))
                                          • gagatek3 Re: carina 25.02.02, 15:09
                                            dziekuje, cokolwiek powiesz, i tak wiem, ze to do mnie :))))
                                        • gagatek3 Re: carina 25.02.02, 15:07
                                          z toyota tez ci się moze kojarzy?
                                          • aniela_ Re: carina 25.02.02, 15:09
                                            o to to właśnie :)
                                            • fuego Re: carina 25.02.02, 15:11
                                              eh...te dziewczyny to są materialistki...ciężkie Twe życie, Gagatek...;))
                                              • gagatek3 Re: carina 25.02.02, 15:13
                                                :)
                                                • fuego Re: carina 25.02.02, 15:17
                                                  czy ":)" znaczy w Twoim języku zawsze to samo, czy to się może zmienia w
                                                  zależności od nastroju??;)
                                                  • gagatek3 Re: carina 25.02.02, 15:18
                                                    to zawsze usmiech ..... z lekko przymruzonymi baardzo ciemnymi oczyma
                                                  • fuego Re: carina 25.02.02, 15:20
                                                    eh...o informatyce muszę myśleć...o informatyce;))))
                                                  • aniela_ Re: carina 25.02.02, 15:20
                                                    hehe gagatek. bierzesz wsztsko do siebie znaczy ?:)
                                                  • gagatek3 Re: carina 25.02.02, 15:22
                                                    pewnie :))
                                                  • aniela_ Re: carina 25.02.02, 15:24
                                                    i za dobrą bierzesz monetę czy za zły szeląg ?
                                                  • gagatek3 Re: carina 25.02.02, 15:26
                                                    dobrze sie bawie i mam nadzieje, ze ty rowniez :)
                                                  • aniela_ Re: carina 25.02.02, 15:27
                                                    nene poważnie rzeczy traktuję. poważną mam twarz. a przyjaciół z forum
                                                    przedkładam nad tych z wojska.
                                                  • gagatek3 Re: carina 25.02.02, 15:28
                                                    si certo ;))))
                                                  • aniela_ Re: carina 25.02.02, 15:32
                                                    ale mozliwe ze to dlatego ze krotkow wojsku bylam. a tu sie zasiedzialam ;)
                                                  • gagatek3 Re: carina 25.02.02, 15:33
                                                    cha..cha..cha.. Słodka Pani.
                                                  • aniela_ Re: carina 25.02.02, 15:35
                                                    aha odpowiada mi ze zwracsz sie do mnie duzymi literami. jak na poludniowca
                                                    maniery Cię cechują pewne.
                                                  • gagatek3 Re: carina 25.02.02, 15:41
                                                    ogromym szacunkiem darze kobietki, kobiety i wszelkie jedze również :))
                                                  • aniela_ Re: carina 25.02.02, 15:46
                                                    nene to niedobrze. płeć to powód do szacunku gorszy jeszcze niż wiek. po
                                                    owocach poznasz tych którzy na wielkie zasługuja litery, że zacytuję Pismo
                                                    aniela złotousta.
                                                  • gagatek3 Re: carina 25.02.02, 15:47
                                                    ale mnie to naprawde nie boli, ze wszelakie kobiety szanuje :))
    • nanta!!! przepraszam, ale muszem..... 25.02.02, 15:44
      ...bo sie uduszem....

a-g-a-g-a-g-a-g... a moze g-a-g-a-g-a-g-a ??

ktore lepsze? ;)
      • gagatek3 Re: przepraszam, ale muszem..... 25.02.02, 15:45
        toaleta na prawo, zaraz za schodami :)
        • aniela_ Re: przepraszam, ale muszem..... 25.02.02, 15:46
          aha włąściwy azymut Ci gagatek wskazał nanta :)
      • ellen Re: przepraszam, ale muszem..... 25.02.02, 15:46
        To drugie.
        • aniela_ Re: przepraszam, ale muszem..... 25.02.02, 15:47
          ellen brutusem okazałaś się być niespodziewanie? a ja przed obcokrajowcami
          wychwalam dozgonne stad przyjaznie
          • nanta!!! toaleta? 25.02.02, 15:50
            masz racje, to pitolenie zemdlilo mnie okrutnie ;)

ale nie ma co sie dziwic, ze to pitolenie tak dobrze Wam idzie
            trafil swoj na swego...carina ;)
            • gagatek3 Re: toaleta? 25.02.02, 15:53
              droga nanto, mozesz sie przyłączyć , bo widzę, ze nikt z toba rozmawiac nie
              chce, ja znose bardzo duzo :))
              • nanta!!! gagatku, mio amore.... 26.02.02, 08:25
                w bledzie jestes, skad przypuszczenie, ze ja chce sie przylaczyc
                lub rozmawiac? nic bardziej blednego, nabruzdzic przyszlam, that's all;)
                dziekuje za troske i chec "znoszenia wiele", ja jednak nie skorzystam...;)

ps. moj wloski jest do bani, ale chyba nie bede odbiegac zbytnio od poziomu na plazy
                zatem:
                addio gattino, atess jo ritornare mio favola ;))
                • gagatek3 Re: gagatku, mio amore.... 26.02.02, 08:29
                  va bene :) rob co chcesz.
          • ellen Re: przepraszam, ale muszem..... 25.02.02, 15:50
            Nie no oczywiście, że za moją ostatnią wypowiedź nie biorę odpowiedzialności.
            To szef się podszywa pode mnie, podlec jeden, chce mi zszargać opinię na forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka