nikt111 31.08.05, 21:29 Czy u was zdzarza sie to co u mnie? tzn po stosunku czesc nasienia spokojnie sobie ze mnie wyplywa. Nie jest to duza ilosc - zostaje niewielka plamka na poscieli. Czy to jest normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cetka Re: pytanie 31.08.05, 23:37 tak i nie przeszkadza to w zaplodnieniu. tak to sobie natura obmyslila Odpowiedz Link Zgłoś
dudusiam Re: pytanie 31.08.05, 23:42 ZE MNIE WYPŁYWAŁO PRAWIE WSZYSTKO BO NAJNORMALNIEJ W ŚWIECIE SZŁAM DO WC...WCZORAJ WIECZOREM...PO ZAŁAMUJĄCYCH CHWILACH POSTANOWILIŚMY Z MĘŻĘM SIE KOCHAĆ...NIE WIEM DLACZEGO ALE PRAGNĘŁAM TEGO MIMO IŻ WYŁAM Z BÓLU I ŻALU PO WIADOMOŚCIACH O KTÓRYCH JEST W MOIM POŚCIE...WTEDY PIERWSZY RAZ ZOSTAŁAM Z NASIENIEM W SRODKU...ZAŁOŻYŁAM JEDYNIE MAJTKI...I WSIĄKŁO MNIE TROCHĘ NASIENIA...ALE CO TAM...DOBRZE ŻEBY CHOĆ COŚ WE MNIE ZOSTAŁO... BĘDZIE DOBRZE Odpowiedz Link Zgłoś
kask77 Re: pytanie 01.09.05, 13:53 kobitki, to normalne. Ale w staraniach, dobrze jest polezec troche w łóżeczku "po", bo nasienie potrzebuje ok 20 minut na upłynnienie. Wtedy lepiej "wsiąka". Moj gin zaleca lezenie przez ten czas... Pzodrawiam kask Odpowiedz Link Zgłoś