Dodaj do ulubionych

Taka jedna gierka

14.03.04, 18:45
Może się z tym juz spotkaliście, a moze nie.

Bardzo sympatyczne, akurat na małą przerwę (jutro w pracy np., bo dziś w
nauce to moze nie, zwłaszcza jak ktoś ma spr. z histy) :)))

www.eyezmaze.com/grow3/index.html
Obserwuj wątek
    • emusia Re: Taka jedna gierka 14.03.04, 20:41
      e tam. jutro na wuefie sie bede uczyc.
      smutno mi jakos. znowu.
      • pierans Re: Taka jedna gierka 15.03.04, 09:57
        eno, w Kraku bylo najcieplej w weekend - wiosna, Emusiu, wiosna!
        • rigel Re: Taka jedna gierka 15.03.04, 10:59
          pierans napisała:

> wiosna, Emusiu, wiosna!

a wiosną - jak uczy doświadczenie pokoleń - najlepiej do głowy wchodzą
          wiadomości historyczne :D
          • emusia Re: Taka jedna gierka 15.03.04, 17:03
            na wiosne to ja sie zakochuje a nie ucze histori. fuj.
    • misiania Re: Taka jedna gierka 15.03.04, 17:07
      ale znaczy co? trzeba to w jakiejś kolejności wpychać czyco?
      • rigel Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 08:46
        własnie, trzeba wpychać w odpowiedniej - właściwej - kolejności :)
        • misiania Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 08:48
          a jakiej? ;)))))))))))))))))))))))))))
          • e.silver Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 09:43
            no tu jest właśnie pole do popisu inwencji twórczej :)
            powodzenia :)))
            • misiania Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 09:47
              a nene, zauważyłam negatywny wpływ przedłużającej się zimy na poziom mojej
              kreatywności :(
              • oxycort Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 10:36
                Aha, jaktam zabawa w stfurce? Znależliście już kombinację, w której wszystkie
                elementy urosły jak trzeba?
                Jestem już blisko (z wynikiem 13800).
                I zobaczyłem, że wszystko co uczyniłem było dobre.
                ~~
                ox
                • misiania Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 10:47
                  oxy, oxuńciu, oxunieczku myślę, że będziesz bardzo szczęśliwy, gdy podzielisz
                  się z przyjaciółmi swoją wiedzą ;)
                  • oxycort Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 10:51
                    Anene, owozów wiedzy z drzewa poznania nie wolno wam jeść :-)
                    ~~
                    ox
                    • oxycort Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 11:11
                      O, dlaczego nie nalegacie usilnie, abym podzielił się z wami sekretem?
                      Nie bądźcie okrutni. Język mi się odparzy od trzymania za kratami zębów...
                      ~~
                      ox
                      • misiania Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 11:34
                        aha. ciur łeb podniósł przed chwilą i chciał ukąsić mnie w piętę, alem mu
                        zmiażdżyła głowę. oxiaczku, oxiaczku, zapodaj kolejność :))))
                        • oxycort Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 11:45
                          Yhyhy, tak szczerze i przekonywująco prosisz, że mimo iż dyskrecja wrodzona mię
                          cechuje to się chyba poddam. :)))) No sam już nie wiem...
                          ~~
                          ox
                          • misiania Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 11:50
                            Ty będziesz mi podawał kolejność a ja w tym czasie podrapię Cię za uszkiem,
                            chcesz? ;)))
                            • oxycort Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 12:03
                              Aha, zaprawdę godne to i sprawiedliwe jest, uważam. No to Ci powiem w ramach
                              ekwiwalentu za poklask, którego przecież nie szukam.
                              Aaaa, i ze wszystkich sił powstrzymasz się od deprecjonowania moich osiągnięć
                              krzywdzącymi opiniami typu "eee to proste było" kiedy Ci już kolejność podam
                              wreszczie. :)))))
                              ~~
                              ox
                              • misiania Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 12:04
                                aha. jur maj hirou nał ;) (tylko podaj kolejność :)
                                • oxycort Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 12:06
                                  Aha, noto se przygotuj przybory do pisania (kołonotatnik i ołówek kopiowy,
                                  którego zwilżysz najsamprzód koniuszkiem jezyczka).
                                  ~~
                                  ox
                                  • oxycort Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 12:08
                                    (Znaczy ołówek tylko zwilż. Kołonotatnik pozostaw zaś nietknięty...)
                                    ~~
                                    ox
                                    • misiania Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 12:12
                                      aha. zgodnie z instrukcją zasiadam z przyborem w prawej ręce, palce lewej
                                      wykonują ruch drapiące ;)
                                      • oxycort Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 12:20
                                        Daj tedy znak (zgiętą w łokciu środkową ręką) kiedy będziesz gotowa
                                        ~~
                                        ox
                                        • misiania Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 12:23
                                          startuj!
                                          • oxycort Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 12:28
                                            Uwaga, uwaga nadchodzi...

Kostka, rurka, kulka, jajo, drabina, góry, śmigło, tornado, trybik, talerz,
                                            dysza napędowa, ekran.

- jak mnie słyszysz? Over.
                                            ~~
                                            ox
                                            • misiania Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 12:30
                                              lecę ładować :)))
                                              • misiania Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 12:41
                                                hyhy, nie byłabym sobą, gdybym najpierw nie pomyliła dyszy z trybikiem (bo ten
                                                trybik do siakiśtaki duży, tryb nie trybik...). ale już spożywam te kasztany,
                                                Oxowymi ręcyma z ognia wyjęte ;))))))))))
                                                • oxycort Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 12:42
                                                  Aha sie udało, znaczy. (atam, to bybło proste, hyhyhy)
                                                  ~~
                                                  ox
                                                  • misiania Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 12:47
                                                    sądzisz, że kolejnością przedmiotów rządzi jakaś reguła? bo się nie mogę
                                                    dopatrzeć... może po japońsku jest to w kolejności alfabetycznej? dzie jest
                                                    Biedronka?! dobrze kojarzę, że ona ma coś wspólnego z Japonią???
                                                  • e.silver OX długi jęzor ;) 16.03.04, 12:51
                                                    trzeba było jej to na priva, podpowiadaczu :)))))
                                                  • oxycort Re: OX długi jęzor ;) 16.03.04, 12:56
                                                    Ja tylko niosłem pomoc...
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • oxycort Re: OX długi jęzor ;) 16.03.04, 13:01
                                                    Poza tym zwyczajnie bezsilny byłem wobec tak umiejętnego smyrania (noco?)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • oxycort Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 12:55
                                                    W rzeczy samej rządzi. Każden elemęt ma bowiem właściwy sobie okres
                                                    połowicznego dojrzewania, a i sekwencję słuszną uwzględnić trzeba.
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • misiania Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 13:07
                                                    aha. słucham, jak do mnie rozmawiasz, nie staram się nawet zrozumieć :)))
                                                  • nioszka Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 13:15
                                                    dziń dybry. Którendy do ksera?
                                                  • misiania Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 13:16
                                                    ha ha
                                                  • nioszka Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 13:19
                                                    hi hi
                                                    hejze hola
                                                  • misiania Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 13:24
                                                    aha. wybaczcie na chwilę, idę pakować koszulki. gdybym zakończyła edukację na
                                                    szkole podstawowej to na pewno nie umiałabym spakować koszulek.
                • oxycort Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 10:48
                  Aha i stała się światłość! (2000 pkt).
                  ~~
                  ox
                  • rigel Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 11:22
                    oxycort napisał:

> Aha i stała się światłość! (2000 pkt).

chyba 20.000 pkt ? ;)
                    • oxycort Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 11:28
                      A tak, w rzeczy samej
                      (aha, spójrz jak ostentacyjnie nie ptrzywiązuję wagi do szczegółów).
                      Noale wszak nie robiłem tego dla wyniku... :)
                      ~~
                      ox

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka