e.silver 14.03.04, 18:45 Może się z tym juz spotkaliście, a moze nie. Bardzo sympatyczne, akurat na małą przerwę (jutro w pracy np., bo dziś w nauce to moze nie, zwłaszcza jak ktoś ma spr. z histy) :))) www.eyezmaze.com/grow3/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emusia Re: Taka jedna gierka 14.03.04, 20:41 e tam. jutro na wuefie sie bede uczyc. smutno mi jakos. znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Taka jedna gierka 15.03.04, 09:57 eno, w Kraku bylo najcieplej w weekend - wiosna, Emusiu, wiosna! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Taka jedna gierka 15.03.04, 10:59 pierans napisała: > wiosna, Emusiu, wiosna! a wiosną - jak uczy doświadczenie pokoleń - najlepiej do głowy wchodzą wiadomości historyczne :D Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Taka jedna gierka 15.03.04, 17:03 na wiosne to ja sie zakochuje a nie ucze histori. fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Taka jedna gierka 15.03.04, 17:07 ale znaczy co? trzeba to w jakiejś kolejności wpychać czyco? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 08:46 własnie, trzeba wpychać w odpowiedniej - właściwej - kolejności :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 08:48 a jakiej? ;))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 09:43 no tu jest właśnie pole do popisu inwencji twórczej :) powodzenia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 09:47 a nene, zauważyłam negatywny wpływ przedłużającej się zimy na poziom mojej kreatywności :( Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 10:36 Aha, jaktam zabawa w stfurce? Znależliście już kombinację, w której wszystkie elementy urosły jak trzeba? Jestem już blisko (z wynikiem 13800). I zobaczyłem, że wszystko co uczyniłem było dobre. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 10:47 oxy, oxuńciu, oxunieczku myślę, że będziesz bardzo szczęśliwy, gdy podzielisz się z przyjaciółmi swoją wiedzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 10:51 Anene, owozów wiedzy z drzewa poznania nie wolno wam jeść :-) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 11:11 O, dlaczego nie nalegacie usilnie, abym podzielił się z wami sekretem? Nie bądźcie okrutni. Język mi się odparzy od trzymania za kratami zębów... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 11:34 aha. ciur łeb podniósł przed chwilą i chciał ukąsić mnie w piętę, alem mu zmiażdżyła głowę. oxiaczku, oxiaczku, zapodaj kolejność :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 11:45 Yhyhy, tak szczerze i przekonywująco prosisz, że mimo iż dyskrecja wrodzona mię cechuje to się chyba poddam. :)))) No sam już nie wiem... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 11:50 Ty będziesz mi podawał kolejność a ja w tym czasie podrapię Cię za uszkiem, chcesz? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 12:03 Aha, zaprawdę godne to i sprawiedliwe jest, uważam. No to Ci powiem w ramach ekwiwalentu za poklask, którego przecież nie szukam. Aaaa, i ze wszystkich sił powstrzymasz się od deprecjonowania moich osiągnięć krzywdzącymi opiniami typu "eee to proste było" kiedy Ci już kolejność podam wreszczie. :))))) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 12:04 aha. jur maj hirou nał ;) (tylko podaj kolejność :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 12:06 Aha, noto se przygotuj przybory do pisania (kołonotatnik i ołówek kopiowy, którego zwilżysz najsamprzód koniuszkiem jezyczka). ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 12:08 (Znaczy ołówek tylko zwilż. Kołonotatnik pozostaw zaś nietknięty...) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 12:12 aha. zgodnie z instrukcją zasiadam z przyborem w prawej ręce, palce lewej wykonują ruch drapiące ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 12:20 Daj tedy znak (zgiętą w łokciu środkową ręką) kiedy będziesz gotowa ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 12:28 Uwaga, uwaga nadchodzi... Kostka, rurka, kulka, jajo, drabina, góry, śmigło, tornado, trybik, talerz, dysza napędowa, ekran. - jak mnie słyszysz? Over. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 12:41 hyhy, nie byłabym sobą, gdybym najpierw nie pomyliła dyszy z trybikiem (bo ten trybik do siakiśtaki duży, tryb nie trybik...). ale już spożywam te kasztany, Oxowymi ręcyma z ognia wyjęte ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 12:42 Aha sie udało, znaczy. (atam, to bybło proste, hyhyhy) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 12:47 sądzisz, że kolejnością przedmiotów rządzi jakaś reguła? bo się nie mogę dopatrzeć... może po japońsku jest to w kolejności alfabetycznej? dzie jest Biedronka?! dobrze kojarzę, że ona ma coś wspólnego z Japonią??? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver OX długi jęzor ;) 16.03.04, 12:51 trzeba było jej to na priva, podpowiadaczu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: OX długi jęzor ;) 16.03.04, 13:01 Poza tym zwyczajnie bezsilny byłem wobec tak umiejętnego smyrania (noco?) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 12:55 W rzeczy samej rządzi. Każden elemęt ma bowiem właściwy sobie okres połowicznego dojrzewania, a i sekwencję słuszną uwzględnić trzeba. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 13:07 aha. słucham, jak do mnie rozmawiasz, nie staram się nawet zrozumieć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 13:24 aha. wybaczcie na chwilę, idę pakować koszulki. gdybym zakończyła edukację na szkole podstawowej to na pewno nie umiałabym spakować koszulek. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 10:48 Aha i stała się światłość! (2000 pkt). ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 11:22 oxycort napisał: > Aha i stała się światłość! (2000 pkt). chyba 20.000 pkt ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Taka jedna gierka 16.03.04, 11:28 A tak, w rzeczy samej (aha, spójrz jak ostentacyjnie nie ptrzywiązuję wagi do szczegółów). Noale wszak nie robiłem tego dla wyniku... :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś