Dodaj do ulubionych

wiosenne wagary

24.03.04, 08:09
aha z uwagi na zaniedbywanie tradycji przez plazowa mlodziez przejalam
inicjatywe zwana paleczka i postanowilam zwiac z budy a slowo nieoczekiwanie
stalo sie cialem i oto jestem. a teraz: dzie jest slonce i trawa zielona oraz
alkohole przed 13? a Wy dzie jestescie?
Obserwuj wątek
    • Gość: v2l Re: wiosenne wagary IP: 212.131.176.* 24.03.04, 08:38
      swietnie sie sklada, taka ja to znowu skrzydla probuje, nawet na szybkie
      warszawskie jestem ggotowa, w taka np niedziele nastepna, a co ! czy wiosna
      juz czy jeszcze baranice mam zabrac
      • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 08:43
        nie wychodz bez parasolki!!! znaczy przyjezdzac krasc sile robocza moze oraz
        spijac nasze wina?
        • Gość: v2l Re: wiosenne wagary IP: 212.131.176.* 24.03.04, 08:45
          u wezglowia szpitalnego £ozka kleczec bede, stety, za to tydzien spedze w kraju
          bigosem plynacym
          • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 08:47
            aha czy nie uwazasz ze to swietny pretekst zeby sie wodki napic w swiatecznej
            atmosferze?
            • Gość: v2l Re: wiosenne wagary IP: 212.131.176.* 24.03.04, 08:48
              w kieszeni limonczello przyniose no i moze z Misiania sobie tego sliedzia w
              koncu i odbijemy (raczej nam sie odbije)
              • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 08:54
                aha to ja przyniose wbudowana zorkie5 i zrobie Wam z tym sledziem kilka zdjeci.
                kupamieci. ale czemuz wlasciwie przedkladasz niedziele nad dzien powszedni
                ktory lepsze jest do picia (musisz przeciez miec cos z zycia) ?
                • Gość: v2l Re: wiosenne wagary IP: 212.131.176.* 24.03.04, 08:59
                  absolutnie nie przedkladam, wiec od poniedzialku do az piatku mozemy dokonac
                  sakramentu, wlasnie wlasnie, moze mnie kto w te bawarkie wtajemniczy w koncu....
                  • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 09:01
                    aha od poniedzialku do piatku natchnelo mnie optymizmem. natomiast w kwestii
                    bawarki kontroluje entuzjazm.
                    ps. nie moga sie od pekabu oderwac czy co?
                    • Gość: v2l Re: wiosenne wagary IP: 212.131.176.* 24.03.04, 09:09
                      spia pewnie snem spokojnym, kto by tam o pekabe myslal w czasach gdy gora do
                      mahoneya przychodzi na ppaluszkach z makiem
                      • brezly Re: wiosenne wagary 24.03.04, 09:12
                        Cze, Viki
                        Oczekuje od obydwu was Konfirmacji Deliwerii:-)
                        • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 09:13
                          aha potwierdzam ze w skrzynce pusto. slales na berdyczow czy na druga mnie?
                          ps. w fabryce moje miejsce przy tasmie puste
                          • brezly Re: wiosenne wagary 24.03.04, 09:16
                            Znaczy slac jeszce raz na obie, freetimowe? Be my ghost. Siem robi.
                            • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 09:20
                              gadyd!
                    • brezly Re: wiosenne wagary 24.03.04, 09:10
                      Czesc, Aniela?
                      (z pewna tak niesmialoscia)
                      • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 09:12
                        o! Brezly! (o wiele zaglosno :)
                        • brezly Re: wiosenne wagary 24.03.04, 09:15
                          No i jak idzie Zarzadzanie i Pomnazanie, Anielo? Bo moje Wydzieranie i
                          Symulowanie ma sie calkiem calkiem.
                          Nawiasem piszac, Mikronczuk chyba nie lubi mego miasta.
                          • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 09:17
                            aktualnie najlepiej mi idzie Suszenie (wlosow i panokci). wydzierwasz kupony z
                            braku nozyczek?

ps. czy Mikronczuk to idol czy to tylko przypadkowa zbieznosc nazwisk i twarzy?
                            • brezly Re: wiosenne wagary 24.03.04, 09:20
                              Idol. Inny alias - Petitczuk.

PS. Nie, jak mi sie zbiegnie, to kawalek mam wyrwany. I za to mi placa.
                              • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 09:27
                                hyyh rozpoczelam lekture. taka akurat na wagary jest :)
                                • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 09:31
                                  czy "urzadzenie przyopminajace maszyne do pisania tylko bardziej rozbudoana" na
                                  ktorej on wystukal kilka zdan to moze pecet badz mac jest?
                                  • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 09:32
                                    yhyh taktaktak! bo "na monitorze pojawila sie swiecaca informacja" przeciez :)
                                    • brezly Re: wiosenne wagary 24.03.04, 09:33
                                      Ilosc szarych Trabantow w Olsztynie nie zdumiewa cie?
                                      • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 09:35
                                        yhyh rzeczywiscie umknela mi ta istotna informacja ktora wychynela z gardzieli
                                        tej zadziwiajacej maszynerii niby syczacy waz :)
                                        • brezly Re: wiosenne wagary 24.03.04, 09:37
                                          To czytaj dalej, ja troche powydzieram i zazraz wracam. Wlasnie cos mi sie
                                          sprulo zamiast zbiec (? zbiegnac sie? no co?)
                                          • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 09:38
                                            aha podfastryguj zeby sie trzymalo jakotako bylejak i wracaj :)
                                            • brezly Re: wiosenne wagary 24.03.04, 09:51
                                              Aha, juz jestem. Wzialem holajze i mysle ze pomoglo. Tylko woda w wasserwadze
                                              metna sie zrobila, to nie wrozy rychlej podwyzki, niestety. I ty z czego w
                                              robocie wrozysz?
                                              • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 09:53
                                                z rosnacych na bozcnym stoliku kupek papierow. prawdopodobienstwo podwyzki jest
                                                odwrotnie proporcjonalne do szybkosci wzrostu. nie gardze tez metodami
                                                tradycyjnymi jak fusy (a propos, kto dzis ma dyzur przy barze ?)
                                                • brezly Re: wiosenne wagary 24.03.04, 09:59
                                                  A co jak dookola tylko kawa rozpuszczalna? Wlasciwie z punktu widzenia
                                                  marketingowego to niemoznosc wrozenia z fusow jest usterka dla czesci targetu.
                                                  • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 10:04
                                                    eeno, kawe w wodzie rozpuszczaja tylko dzieci.
                                                    wprowadzenie jej na rynek przyczynia sie do ozwoju waskich specjalizacji (zeby
                                                    powrozyc sobie z kawy Prima ladna brunetka udaje sie do wykwalifikowanej wrozki)
                                                  • brezly Re: wiosenne wagary 24.03.04, 10:08
                                                    Aha, taka high-tech wrozka, co wrozy z kawy rozpuszczalnej.

A u nas, ludzi prostych, dalej problemy zwykle: co robic jak śtyl od lopaty
                                                    zaczyna plakac krwawymi lzami. Przeciez polglowek po czym takim przez trzy dni
                                                    sie z robote nie wezmie.
                                                  • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 10:14
                                                    oraz czemu przerwa na prace sie tak nieznosnie wydluza. wraz ze zmiana czasu
                                                    powinna nastapic tez zmiana czasu pracy na krotszy. oraz innych wiele
                                                    korzysnych zmian mozna by tylnymi drzmiami wprowadzic uwazam. alkohol przed 13
                                                    dal dobry przyklad reszcie :)

• brezly Re: wiosenne wagary 24.03.04, 10:19
                                                    A co do w sprawie tych papierow na stoliku obok i prawdopodbienstwa podwyzki.
                                                    Probowalas skanowac, zipowac i kopiowac na cedeczke a papiery wywalic albo
                                                    wynosic do altany smietnikowej?
                                                  • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 10:22
                                                    nene w tych gmachach co Kafka o nich, nie uwazaja komputerow. wola gubic
                                                    papiery w tradycyjny sposob. no i najwazniejsze: zeby pieczatka byla: za
                                                    zgodnosc z kopia poswiadczam, podpis nieczytelny.
                                                  • brezly Re: wiosenne wagary 24.03.04, 10:30
                                                    Aha, mi to przypomina Zaprzyjazniona Osobiscie Prawniczke Z Dawnych Czasow jak
                                                    mi rzucila terminem 'przestepstwa przeciw dokumentom'. Np. okrasc Podanie ze
                                                    znaczkow skarbowych, zelzyc Wezwanie, uwiesc nieletnie Prowizorium Budzetowe,
                                                    albo naruszyc dobra osobiste Zaswiadczenia.
                                                  • edzioszka Re: wiosenne wagary 24.03.04, 10:35
                                                    o! cóż za miła niespodzianka! dzińdybrasy mym forumowym Sympatyjom.. na wagary
                                                    to chętnie się udam, zreśtą jak z Wami to gdziekolwiek skierujecie
                                                    przemysliwania i wędrówkowania ;)
                                                  • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 10:38
                                                    hej Eda :)
                                                    Brezly: aha albo czynnej napasci dokonac na wniosku zszywaczza go pozbawiajac i
                                                    zostawiajac nieodrwacalne szkody na jego cielesnosci.
                                                    a takie kopiowanie jak sie ma do etyki klonowania?
                                                  • edzioszka Re: wiosenne wagary 24.03.04, 10:48
                                                    hej Anielciu! właściwie tośmy dawno nie przepostowywały ;)
                                                  • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 10:50
                                                    nojak nie jak tak? najdalej wczoraj od slowa do slowa nam jakos zeszlo :)
                                                  • brezly Re: wiosenne wagary 24.03.04, 10:53
                                                    Czesc, Eda, tyz.
                                                    Anielu, na ile ja rozumiem to kopie domuentow nie maja roznej tozsamosci prawnej
                                                    i np. nie moga deklarowac wspolnoty majatkowej (np. spinacza). To prowadzi do
                                                    paradoksow, ale one pweni jakos sa usuwane przez regulacje wyzszego rzedu.

Mnie interesuje bardziej co innego: czy jak dwa dokumenty sa ze soba w
                                                    sprzecznosci to sie je niesie do terapeuty celem pogodzenia?
                                                  • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 10:57
                                                    aha to zalezy czy to dokumenty urzedowe sa czy prywatne. urzedowe uwaazm nalezy
                                                    pogodzic, natomiast nad prywatnym nikt sie z rowna czuloscia nie pochyli
                                                  • brezly Re: wiosenne wagary 24.03.04, 11:07
                                                    Aha, a co jezeli dokument ze wszechmiar urzedowy A, co ma sie uzupelniac z
                                                    dokumentem takimz B, zaczyna z nim stac w sprzecznosci, bo sie pokatnie zaczyna
                                                    uzupelniac z dokumentem C, ktory wogole chce B uniewaznic? Ktos musi do niszczarki?

A jakie ty masz odczucia jak czasem uniewazniasz jakis dokument, co?
                                                  • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 11:12
                                                    yyy posluguje sie tylko dokumentami prywatnymi. obosiecznie. uniewazniam je
                                                    poprzez uzycie niszczarki wlasnie. z urzedowymi nie mam doswiadczenia jeszcze.
                                                    ten pierwszy raz wciaz przede mna.

a jesli co gorsza ze zwiazku dokumentow urzedowych A i B wziely sie dokumenciki
                                                    a, b, c? a ten C chce doprowadzic do rozbicia zwiazku, i co wtedy z
                                                    dokumencikami? czy pomyslal ktos?
                                                  • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 11:16
                                                    w propos uniewazniania. to odkad zmienilam pietro zmienilam tez niszczarke na
                                                    taka z wolniejszym trawieniem, w zwiazku z czym uniewazniam dokumenty ukladajac
                                                    je na kupke pod sciana. kupka, poza uniewaznieniem, sluzy tez jako krzeslo dla
                                                    gosci. niedlugo osiagnie wysokosc stolka barowego. wtedy gosciom nie bedzi
                                                    wypadalo przyjsc z pustymi ekoma
                                                  • brezly Re: wiosenne wagary 24.03.04, 11:22
                                                    Aha, a czy niszczarka nie powinna byc osobna dla dokumentow tajnych i jawnych?
                                                    Ja nie wiem czy mieszanie strzepow jednych i drugich czegos nie uniewaznia?

Aha, a czy Naprawde Tajna Kancelaria moze miec drzwi?
                                                  • brezly Re: wiosenne wagary 24.03.04, 11:19
                                                    Zwlaszcza jak nagle pojawia sie dokumencik d, bo uzgodnienia A i C maja tez juz
                                                    swoje konsekwencje. A potem sie okazuje ze to dotyczy D, bo D myslal ze d z
                                                    uzgodnien z C wynika , a tu d wypisz wymaluj A, pieczatka w tym samym miejscu.
                                                    No magiel, nie segregator. Dochodzi do bulwersujacych scen, wzajmenego wyrywania
                                                    sobie znaczkow Oplaty Skarbowej, wszyscy zostaja zatrzymani do ponownego
                                                    rozpatrzenia.
                                                  • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 11:22
                                                    postepowanie w ich sprawie zostaje utajnione (ze wzgledu na mozliwosc
                                                    naruszenia dobrych obyczajow) oraz przedluza sie a w koncu zawiesza z
                                                    perspektywa na umorzenie. to prosta droga do archiwum (x)
                                                  • brezly Re: wiosenne wagary 24.03.04, 11:24
                                                    A w zwiazku z zeslaniem do Archiwum X dokumenty traca Moc, czyli juz nic sie nie
                                                    da nie na ich Mocy zdecydowac. Stad to 'Niech Moc bedzie z Toba'?
                                                  • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 11:26
                                                    o! to nawet ladnie zabrzmialo jak na pozegnanie. ide cwiczyc pzemowy napelnie
                                                    sobie jame ustna kamykami uzbieranymi w metrze i zwycieze (chocby moralnie),
                                                    wroce to powiem jak bylo :)
    • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 11:25
      udam sie teraz przesuwac jezyczek jednej slepej. ale wroce, btjjzw.
    • emusia Re: wiosenne wagary 24.03.04, 15:02
      a przepraszam, ja sumiennie wypełniłam swoj obiwiazek w piątek. park, słonko,
      ptaszki darły ryja, to sie opalałymy z kumeplami z klasy. wareczka, redsy i
      harnasie sie z nami opalały.
      • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 16:35
        to mnie pokrzepia (ta info). bo ja na wagary zaczelam chodzic dopiero jak na
        studiach w zle wpadlam towarzystwo (przynajmniej nie lamalam przysiag
        pierwszokomunijnych)
        • kwiat_paproci Re: wiosenne wagary 24.03.04, 16:52
          przepraszam bardzo, ale ja też chlubnie podtrzymywałam tradycję, więc do kogo
          te anse ???
          • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 16:56
            o. zbudoana jestem Wasza postawa dziewczeta :)
            • kwiat_paproci Re: wiosenne wagary 24.03.04, 16:59
              jak śmiałaś wątpić w zdolną, polską młodzież, pełną zaangażowania do
              kultywowania tradycji ???
              • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 17:03
                aha no dalam sie zwiesc pozorom pusytch parkow i pelnych alkoholi polek
                klepowych :)
        • emusia Re: wiosenne wagary 24.03.04, 17:23
          sie pochwale ze mi nie kazali składac przysiag pierwszokomunijnych. jedyne co
          ksiadz nasz madrego postanowil to to, ze nie musimy.
          • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 17:28
            ehhh.powtierdza sie ze tak dobrze jak za cysorza franka to juz nigdy potem nie
            bylo ;)
            • emusia Re: wiosenne wagary 24.03.04, 19:35
              znasz tego franka moze? bo ja jakos nie kojarze.
              ale powiedz skarbie, czy w twoim wieku wypada jeszcze chodzic na wagary?
              • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 20:32
                w moim wieku kochana to juz nie grzech do pracy chodzic ;)
                • emusia Re: wiosenne wagary 24.03.04, 20:35
                  ahal w twoim wieku słonko, to już zaszczyt.
                  • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 20:40
                    w moim wieku to juz sie kuopny obcina i spija drinki w cieplych krajach
                    podawane przez lokalnych mlodziencow (koniecznie opalonych i topless)
                    • emusia Re: wiosenne wagary 24.03.04, 20:58
                      to czemu tu siedzisz

PS. złych myśli nie mam. tak cie drażnie tylko. w ramach hobbi.
                      • Gość: aniela Re: wiosenne wagary IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.04, 21:02
                        no mowilam, na plazy jesteem
                        • emusia Re: wiosenne wagary 24.03.04, 21:09
                          ty popatrz, ja tez. to gdzie ci toples?
                          • aniela Re: wiosenne wagary 24.03.04, 21:12
                            a nene, zmykaj, mala ;)
                            • emusia Re: wiosenne wagary 24.03.04, 21:52
                              zaborcza jestes. ostatnio mi kolega wywróżył z ręki, że mam zaborczych
                              rodzicow... mama?
                              • Gość: viki2lav Re: wiosenne wagary IP: 212.131.176.* 25.03.04, 10:32
                                ze stopy jest najlepiej wrozyc, procentowej... udam sie do banku chyba na taki
                                pedikiur

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka