basia 05.04.04, 21:12 taki nowy teleturniej. Dzisija jednen z uczestników przedstawiając się powiedział " teraz mieszkam w Krakowie, ale kiedyś polecę w kosmos" słodkie, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia Ps 05.04.04, 21:14 zapomniałam dodać, że trochę ..no ten..., śmiałam się, bo mi się Twardowski przypomniał, ale cicho, bo się dzieciak na mnie obrazi ;) Ps/Ps. khem, właściwie śmiałam nie trochę, a bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Ps 05.04.04, 22:05 wez mi nie mow, wkurza mnie ten program. grzdyle metr pięćdziesiąt na łyżwach i w kapelusuzu i chodzi i gada o sytuacji politycznej w kraju i na świecie. a mamuśki na widowni siedzą z uśmiechem pt. 'ah, jakie to moje dziecko wspaniałe, opłacało się zapisac je w wkiedu 2 lat na basen, w wieku 3 lat nakazac mu przeczytanie i nauczenie się na pamięc słownika wyrazów obcych, a w wieku 4 lat załtawić mu kursy nauki jezyka angielskiego, francuskiego, niemieckiego, finskiego, dunskiego, rosyskiego, koreanskiego i połódniowej kambodży'. dzieciaki chodzą do pryatnych szkół na dodatek. pod kloszem to to chowane, nie nauczy sie w panstwowych szkołach, ze nie wazna jest wiedza, a to jak sprytnie oszukac nauczyciela, i jak ono bedzie pozniej zyło w naszym kraju? no. wlasnie. to dobranoc, spac ide. papulce. :-* Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ps 05.04.04, 22:20 Mądrośc lucka, phi... Marność nad marnościami. Najważniejszy jest fajny bjust! ...i mikrofilm :-) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Ps 05.04.04, 22:22 Emusia:) słonko Ty nasze ;) i tak napisałam za dużo, pisząc, że śmiałam się bardzo :) Ps. pssst, jeden był ql, Tonego Soprano przypominał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Ps 05.04.04, 22:24 hehe, fajnie brzmi z ust 12 lataka, że chce być politologiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ps 05.04.04, 22:24 Dobry wieczór Basiu, też prszyszłaś pocieszać Emusie? :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Ps 05.04.04, 22:26 raczej bym się razem z nią pośmiała, ale naburmuszyła się i poszła. bry Ox :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ps 05.04.04, 22:33 Aha, zaniedbaliśmy chwalenia Emusi zdajesie... Tymczasem nasza plażowa pupilka dojrzewa niepostrzeżenie (noco? mentalnie), coraz śmielej formuuje własne sądy i co najważniejsze broni ich z całym przekonaniem. To jest dopiero słodkie! ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ps 05.04.04, 22:46 Aha, a taka np. Kfiatkoska to dojrzewa po cichu i spokojnie czy jestem nieobiektywny może? ;) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Ps 05.04.04, 23:06 Kfiatowska w innym stanie skupienia tkwi, chyba. Tfurczym zdaje się;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Ps 06.04.04, 10:59 ja to chcialam powiedziec ze takiej mnie to Kfiatkoska to imponuje jako mloda panna i jako tworcza jednostka taktak. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ps 06.04.04, 11:19 Yhy, taki np ja, to się jej boję nawet troszeczkie. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Ps 06.04.04, 11:32 nawet ci z tym do twarzy z ta obawa i lekkim przestrachem w kąciku lewego oka. awogle to Kfiat nam jeszcze pokaze jeszcze bedziemy sie chalic naszym krewnym i znajomym, ze ja poznalismy na plazy a nasi K i K beda z niedowierzaniem sie nam przygladac zaprawde powiadam wam i wiem do mowie taktak Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Ps 07.04.04, 11:25 w tym momencie leżę na pdłodze i robię tzw. ROTFL (tak to się na ircu przynajmniej nazywa ;-) Taka ja to np. też się was czasami boję, ale wy mnie ??? Przecież u mnie jest pis end lof w najczystszej, skondensowanej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Ps 07.04.04, 11:31 a teraz to rzeczywiście jestem w innym stanie. Takim wiosennym (interpretujcie to sobie jak chcecie). A co do mojego dojrzewania, to fcale a fcale tak spokojnie nie jest ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Ps 07.04.04, 12:15 tupiesz nozkami i zaciskasz piastki? kogo ty sie boisz? pszesz my skondensowane pis and lof jestesmy Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Ps 07.04.04, 13:32 yhy i jeszcze tak cichutko robię "wrrr" A po tym, że się was boję, to miało stać takie coś: ;-) Chyba teraz już nabrało to odpowiedniego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Ps 06.04.04, 10:39 oxycort napisał: > Aha, zaniedbaliśmy chwalenia Emusi zdajesie... Tymczasem nasza plażowa pupilka dojrzewa niepostrzeżenie (noco? mentalnie), coraz śmielej formuuje własne sądy i co najważniejsze broni ich z całym przekonaniem. To jest dopiero słodkie! eno, wlasnie Emusia coraz mniej s£it sie robi, z miesiaca na miesiac :o) Sie z niej Stara Plazowiczka zrobila nistondnizowond, po prostu. B. A wiecie Wy, ze te kilka siwych wlosow to bardzo dobrze na urode robi ? Tak sadze. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Ps 06.04.04, 11:00 > A wiecie Wy, ze te kilka siwych wlosow to bardzo dobrze na urode robi ? Tak > sadze. ty tez?! Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ps 06.04.04, 11:26 A to rano na czczo czeba czy wieczorem po posiłku? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Ps 06.04.04, 11:29 no ja tez (tak uwazam) od zeszlego roku tak uwazam Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Ps 06.04.04, 10:01 Emula, nie zdzierżę! gdzie leży ta Twoja "połódniowa kambodża" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Ps 06.04.04, 11:00 baloo napisał: > pewnie na pulnocny-wshut od hin. chyba: fshut ? Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Ps 06.04.04, 11:22 w testach, najbardziej podobają mi się odpowiedzi. Ot, np taki wczorajszy przykład: W jaki sposób porozumiewają się sędziowie boczni z sędzią głównym (o piłkę nożną chodziło): a) za pomocą latarni( czy latarek, albo światła jakiegoś) b) alfabetem morsa c)za pomocą chorągiewek d) iii...(tu zapomniałam jaką tv odpowiedź podało) może rzućcie jakąś "d" odpowiedź. aha, nie wszyscy uczestnicy odpowiedzieli prawidłowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioszka Re: Ps IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 11:35 d) krótkofalówki Ale jakiego koloru jest taki Shrek np. to wiedzieli wszyscy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Ps 06.04.04, 11:24 chris_45 napisał: > panowie z klasą ? :) etam. Po co od razu cala klasa. Nie badzmy zachlanni ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Dzieciaki z klasą 06.04.04, 14:14 zbiorowo odpisuje. słit głupiutką to ja byłam gimnazjalistka. ale jestem teraz już licealistką, to mi nie wypada, aż tak słit być. ale jak chcecie to sie moge postarac ale wy to jakies toksyczne wyjustwo jestescie. w waszych myślach wciąż jestem małą dziewczynką. a tu zonk. emusi się 17 latek już stuka, za rok pełnoletnia będzie (będziecie ją po fajki mogli wysyłać). i powiem wam, ze dzieciiom waszym możecie swoją miłość dac,lecz nie myśli własne, bo własne myśli posiadają. o. i sobie myślcie zę taka mądra jestem i że niby sama to wymyśliłam ;-) a połódnie to słynna moja literówka. nie mówice żebyście mnie więcej kochali, jakbym pisala bezbłędnie, nie mieszając klawiszy, i jakbym zaczynała kazde zdanie od duzej litery. nie? i możecie mnie troche pochwalić, niedopieszczonam ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Dzieciaki z klasą 06.04.04, 16:02 Aaa... no i oczywiście niech będzie pochwalona! ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Dzieciaki z klasą 06.04.04, 16:48 Znaczy Emusia ma od teraz robic za Barbie ? Niech bedzie : "Wszyscy kochamy Bar... znaczy Emusie " ;oD -- Wiesz Mariolka, rzucil Leon znad gazety, Klaus Barbie skarzy sie w wywiadzie, ze nikt go nie lubi. Te ludzie to sa jednak pamietliwe ... Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzieciaki z klasą 06.04.04, 17:04 Hej, Emusia, a zaprosisz nas na osiemnastke? juz nie bedziesz musiala sie pytac Rodziców sluchaj, nikt, ale to NIKT z twoich znajomych nie bedzie mial takiego 18 party jak ty z nami! Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzieciaki z klasą 06.04.04, 17:26 robimy liste? otwieramy watek i zglaszamy sie? no bo ja uwazam, ze nawet jak nas nie zaprosi, to i tak trzeba pojechac zlozyc zyczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Dzieciaki z klasą 06.04.04, 17:46 no myśl ajakś to jest. w przyszłym roku 22 maja, spotkanie plażowe, przyjeżdżają wszyscy bez wyjątku. nocleg i wyżywienie załatwiacie sobie sami. lokal i trunki też. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Dzieciaki z klasą 06.04.04, 17:48 a i barbie nie bede. mowic wam dlaczego, czy sobie odpuscic? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzieciaki z klasą 06.04.04, 20:34 > nocleg i wyżywienie załatwiacie sobie sami. > lokal i trunki też. :-) od razu widac ze to Krakowianka Jedna, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Dzieciaki z klasą 06.04.04, 20:43 o? po tym że ładna, czy po tym że mądra? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzieciaki z klasą 06.04.04, 20:55 emusia, dlaczego ty nie na randce? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Dzieciaki z klasą 06.04.04, 21:00 aha, i dlaczego przestalas sie garbic ? ;o) a teraz przeprosze Panie i zmykne, uscieliwszy sie u stop swiatecznie odkurzonym dywanikiem ;o) B. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Dzieciaki z klasą 06.04.04, 21:34 przestałam sie garbic bo odkrylam wspaniala wlasciwosc, ze jak mi sie plecy prostuja, to brzuch maleje a cycki rosna. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzieciaki z klasą 07.04.04, 09:42 prawdziwa dama nie uzywa slowa 'cycki' a juz na pewno nie publicznie. moze ewentualnie w duchu pomyslec Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Dzieciaki z klasą 07.04.04, 09:50 Ojaciepie ... No tak, Emusia zdecydowanie przestala juz byc plazowa maskotka. Juz nie uchodziloby. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Dzieciaki z klasą 07.04.04, 14:22 hihihi. znanczy tego, ja moge spowrotem sie maskotka zrobic. chcecie? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Dzieciaki z klasą 06.04.04, 21:34 noi mi pojechała. powod prosty. chłopa nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzieciaki z klasą 07.04.04, 09:43 domyslam sie, ze chcesz powiedziec, ze nie masz sympatii? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Dzieciaki z klasą 07.04.04, 09:48 Znaczy, ani sympatii, ani chlopa. Biedna Emusia. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Dzieciaki z klasą IP: 82.112.197.* 07.04.04, 09:51 dmuchany Orlando do nabycia w seks szopach, mozna go zostawiac w ramach stroza w samochodzie Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzieciaki z klasą 16.04.04, 14:22 Aż mi mowe odjęło taki fajny watek , a mnie wtedy nie było. I tylu znajomych na raz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Dzieciaki z klasą IP: 82.112.197.* 16.04.04, 15:25 znasz Orlanda moze Pioczsze Odpowiedz Link Zgłoś