Gość: feetlove IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.02, 00:28 Czy kogoś z Was popdniecają kobiece stopy? Bo mnie bardzo. A co kobiety myślą o takich facetach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mreck Re: Kobiece stopy 23.02.02, 00:58 bardzo, stopy, włosy, dłonie, pępuszek, cudowne zgłębienie u nasady szyii innych nie wspomnę. Jeżeli mam sznsę, to nawet skaleczonym owiniety poloplastem paluszek wywiera na mnie wrażenie, jak nie mam to i klaudia sz. nie pomoże. ale stópki aą ok. czyste ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Kobiece stopy IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 01:02 oj fetyszysci, fetyszysci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gili Re: Kobiece stopy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.02, 12:18 NO, mi zdarzylo sie lezec w szpitlu w pozycji pooperacyjnej a wybitnie eksponujacej moje stopy. Wszyscy znajomi, zwlaszcza plci brzydkiej, posadzali mnie o podstepne ukartowanie calej tej sytuacji po to zeby pokazac moje stopy w srodku zimy...Nigdy mi tyle razy nie powiedziano ze mam fajne paluszki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gili Re: Kobiece stopy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.02, 14:32 Wszystkie 24 Odpowiedz Link Zgłoś
betis Re: Kobiece stopy 23.02.02, 19:44 Ha ha...! To nie jest zboczenie, można pieścić stopy z taką samą pasją i namiętnością jak każdą inną część ciała, a o tą akurat dbam szczególnie gdyż są obiektem uwielbienia mojego chłopaka :) Staram się te pieszczoty odwzajemniać, ale ja akurat skupiłam swoją uwagę na palcach jego dłoni. Wiecie, że ssanie palca może wpływać stymulująco na inne części ciała? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Kobiece stopy 25.02.02, 09:47 a syrenie ogony? czy działały zwodniczo na żeglarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Kobiece stopy 25.02.02, 09:51 udzerzyłam w stół i odezwał się marynarz co to z niejednego portu.. ? Odpowiedz Link Zgłoś