IP: *.ci.uw.edu.pl 23.02.02, 09:42
nasz tato robi jak zauwazylam na drugą zmiane. pracuje kiedy my odpoczyamy.
jest zeby nie byc moglo kogos. czuje sie wiec w obowiazku umiescic go na tym
zbudowanym napredce cokole. nene tato nie dziekuj, nie trzeba..
Obserwuj wątek
    • tato! Re: Tato 23.02.02, 10:41
      Kłaniam uprzejmie.
      Nie dziękuję, ale wzruszony jestem. To prawda, czasem pracuję na druga zmianę,
      czasem w sobote, niekiedy w niedzielę, w piątek i świątek. Tak to już jest -
      ktoś na chleb zarabiać musi. I pada właśnie na Tatę...
      • Gość: aniela Re: Tato IP: *.ci.uw.edu.pl 23.02.02, 10:58
        a to wszystko po to zebysmy na piwo mieli i na wartosciowe markowe drobiazgi
        aha i zwaz kto to zauwazyl.
        • tato! Re: Tato 23.02.02, 11:01
          Ano zważam. Masz u mnie piwo - jak na nie zapracuję, rzecz jasna. Jak sobie
          nawarzyłaś, to wypijesz.
          • Gość: aniela Re: Tato IP: *.ci.uw.edu.pl 23.02.02, 11:03
            aha po jednym na kazda nerke. to bedzie razem cztery. to uczciwy dil.
            • Gość: dzieciak Re: Tato IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 11:44
              wtracam sie i przeszkadzam.
              Podly
              • Gość: aniela Re: Tato IP: *.ci.uw.edu.pl 23.02.02, 11:50
                pałętasz się dzieciaku :) starsi rozmawiają ;)
              • tato! Re: Tato 23.02.02, 11:51
                Każdy nowy* głos w miłej (ze względu na temat) rozmowie mile widziany.
                ___
                * - przepraszam za "nowy"
                • Gość: aniela Re: Tato IP: *.ci.uw.edu.pl 23.02.02, 11:54
                  piskliwym głosikiem dziecięcym dołóż swoją cegiełkę na pomnik.
                  • Gość: dzieciak Re: Tato IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 12:14
                    dokladam cegielke, a nawet dwie.
                    Anielo, obiekcie mojej niespelnionej milosci, adoruje Cie:)
                    Czy Tata jeszcze zly na mamusie?:)
                    • tato! Re: Tato 23.02.02, 12:30
                      Nie ma żadnej mamusi. Alem się musiał w opozycji do Ciebie, Dzieciaku,
                      postawić, żeby ciekawiej było.
                      • Gość: aniela Re: Tato IP: *.ci.uw.edu.pl 23.02.02, 12:37
                        po drugiej stronie stanąc musiał barykady, na które wiodłam lud swojego czasu o
                        czym zreszta napokmnać zdolal delakrua dzis nieobecny.
                        • Gość: aniela Re: Tato IP: *.ci.uw.edu.pl 23.02.02, 12:39
                          mamusi nie ma. tacy jak dzieciak sie nierodzą. biorą się z kapusty ;)))
                        • tato! Re: Tato 23.02.02, 12:40
                          Gratuluję. Szczególnie asymetrycznego dekoltu...
                          • Gość: aniela Re: Tato IP: *.ci.uw.edu.pl 23.02.02, 12:42
                            a tak. kanony mody nakazywały. ówczesne. choc przyznam ze nawet jak na owe
                            czasy krój doc smialy byl. ale stylista sie uparl.
                            • tato! Re: Tato 23.02.02, 12:50
                              Czas biegnie, kanon jakoś wytrzymał. A czy próbę czasu pozytywnie przeszła
                              również jędrność?
                              • Gość: aniela Re: Tato IP: *.ci.uw.edu.pl 23.02.02, 12:54
                                dzisiejsza chirurgia kosmetyczna walczy z czasem obosiecznym silikonem
                                • tato! Re: Tato 23.02.02, 13:13
                                  A zatem Aniela/Wolność jeszcze bardziej prze naprzód?
                                  (prze naprzód - jak ładnie mi się powiedziało)
                                  • Gość: aniela Re: Tato IP: *.ci.uw.edu.pl 23.02.02, 13:16
                                    w różnych wiodę kierunkach. czasem na manowce czasem w maliny rzadziej ku
                                    swietlanej przyszlości. z tym ze z braku barykad swiece w tunelach.
                                    • tato! Re: Tato 23.02.02, 13:22
                                      O wysuniętą naprzód pierś pytałem... Może obie?
                                      • Gość: aniela Re: Tato IP: *.ci.uw.edu.pl 23.02.02, 13:27
                                        ehh .. drugorzędowe cechy płciowe są drugorzędną sprawą. liczy się azymut.
                                        • tato! Re: Tato 23.02.02, 13:41
                                          Azymut? Interesują Cię biegi na orientację? Seksualną?
                                          • Gość: aniela Re: Tato IP: *.ci.uw.edu.pl 23.02.02, 13:42
                                            w dzisiejszych czasach plec sie nie liczy. wazne jest uczucie :))
                                            • tato! Re: Tato 23.02.02, 14:13
                                              Tato - mimo wszystko - nie może, nie zamierza i nie jest kobietą.
                                              • Gość: aniela Re: Tato IP: *.ci.uw.edu.pl 23.02.02, 14:24
                                                nie zasklepiaj sie tak w jednej płci :)
                                                • tato! Re: Tato 23.02.02, 14:37
                                                  W jednej się zasklepiam, ale otwarty na tę drugą jestem. Duszą przestronną i
                                                  ciałem mem (nieco) zepsutem...
                                                  • Gość: aniela Re: Tato IP: *.ci.uw.edu.pl 23.02.02, 14:45
                                                    aha otwarty jestes jak polowka przekrojonego na pol jablka czy pomaranczy?
                                                  • tato! Re: Tato 23.02.02, 15:03
                                                    Bardziej swojski jestem i bez celulitisu - więc bardziej jabłko.
                                                  • Gość: aniela Re: Tato IP: *.ci.uw.edu.pl 23.02.02, 15:05
                                                    dobrze Tato. będę pamietac zeby Cie z poranczą nie mylic. teraz odplynę
                                                    kolyszac biodrami, wyoczonym krokiem sie oddale. ale wroce. takie jak ja zawsze
                                                    wracaja.
                                                    milego weekendu :)))
                                                  • tato! Re: Tato 23.02.02, 15:08
                                                    Płyń i wróć. Jako ten mityczny Penelop poczekam...
                                                  • Gość: basia! Re: Tato IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.02, 16:37
                                                    Masz tu tatko poduszeczkę ,żeby Ci się wygodnie czekało;)
                                                  • tato! Re: Tato 24.02.02, 10:13
                                                    Ocknąłem się na jakiejś dziwnej poduszecce. O'rety, to od Basi? Basiu
                                                    wzruszyłaś mnie do łez...
                                                    Psiamać, ostatnio zbyt łatwo i często się wzruszam. Czy to kwestia wieku, czy
                                                    też katar mnie tak męczy?
                                                  • gagatek3 Re: Tato 24.02.02, 21:28
                                                    kiedyś mnie tez tak brało, az powiedziałem basta !
                                                    postanowiłem zostac gagatkiem trzecim, i od razu mi lepiej :)
                                                  • Gość: dzieciak Re: Tato IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 23:13
                                                    pierwszym gagatkiem jest Fuego. Drugim Aniol...
                                                  • tato! Re: Tato 25.02.02, 07:52
                                                    A ja jestem Tatko.
                                                    A kto matką tym gagatkom?
                                                  • basia! Re: Tato 25.02.02, 08:40
                                                    Tatko,nie przejmuj się ,wzruszaj się ile chcesz.W razie co chusteczkę pożyczę
                                                    albo dam w prezencie:)
                                                  • aniela_ Re: Tato 25.02.02, 08:51
                                                    to wzruszenie to alergia. drzewka zaczynaja pylić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka