Dodaj do ulubionych

w dwuszeregu zbiórka!!!!

12.03.11, 08:52
kolejno odlicz!
Obserwuj wątek
    • magdal_l Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 14.03.11, 20:07
      adin
      • piotr_c Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 15.03.11, 00:46
        Dwa , pełna !
        • mreck Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 17.03.11, 11:20
          Takich trzech, jak nas dwóch, to nie ma ani jednego.
          pozostali co, na wagarach? Riiiiiiiigeeeeelll!!!!! IIIIIIIIgnaaaaatz!!!!!! że Misiani czy Viki nie wspomnę.....
          • misiania Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 17.03.11, 15:07
            W krzakach se siedzę, bo co?
            • piotr_c Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 19.03.11, 20:42
              To proszę na zbiórkę , do dwuszeregu.
              Reszta też, proszę sie otrzepać z piasku i ujawnić
              • mreck Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 20.03.11, 07:50
                majtki niech założą. Kolegować będziecie się później.
                • tiresias Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 21.03.11, 19:55
                  siiem!
                  pały za mną chodzą.
                  www.youtube.com/watch?v=wcTllCZNqGg
                  • mreck Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 23.03.11, 08:36
                    pokryj, wyrównaj!
                    • dpp.maketing Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 27.03.11, 18:54
                      yhdeksän
                      • Gość: aniela Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! IP: *.acn.waw.pl 16.12.11, 21:27
                        trzecia!
                        noco?:)
                    • viki2lav Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 28.03.11, 11:53
                      to ja zagrabie moze, obecna, nieprzytomna
                      • misiania Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 28.03.11, 15:32
                        Ciemnogrodzianie zamienili ci zegarek? mi tutejsi zamienili, ledwo na oczy widzę, powieki opadają bezsilne...
                        • Gość: ja.ty Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! IP: *.humax-digital.co.uk 21.10.11, 17:29
                          znowu komus lezak podprowadzili i winnego szukaja... jak dlugo jeszcze?
                          • mreck Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 31.10.11, 10:25
                            bez polityki proszę. Uwijać sie z tym sprzątaniem, bo was zima zastanie.
                            • piotr_c Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 31.10.11, 10:37
                              Dobrze juz dobrze.
                              Przecież zamiatam
                              • bassooner Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 03.11.11, 23:13
                                to ja w jednoszeregu... jako że nie z wami...
                                • Gość: stone99 Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! IP: *.satfilm.net.pl 04.11.11, 17:30
                                  ...horror show...
                                  • Gość: mreck Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! IP: *.elblag.vectranet.pl 05.11.11, 19:53
                                    Stone99, gdzieżeś to bywał czarny...
    • rigel Jeee.....tem 15.12.11, 19:24
      Nie wiem, czy nie za późno, ale melduję swoje przybycie.
      • mreck Re: Jeee.....tem 16.12.11, 10:46
        majtki podciąg i procę zostaw w przedpokoju.
        • Gość: aniela Re: Jeee.....tem IP: *.acn.waw.pl 16.12.11, 21:28
          zle stanelam
          teraz jestem trzecia :)
          • rigel Re: Jeee.....tem 18.12.11, 20:24
            Łorany... to Wy jeszcze żyjecie??
            Tzn. Aniela.... bo Mreck jako istota nie z tego świata, nie podlega ludzkim "osiągom" i może być przez tzw. ludzkość traktowany jako nieśmiertelny.
            • mreck Re: Jeee.....tem 19.12.11, 10:31
              reinkarnuj się Rigelku złociutki szybciutko, jeszcze sa wolne miejsca na duszę... w żabie i uwentualnie w dżdżownicy...
              • rigel Re: Jeee.....tem 19.12.11, 21:23
                mreck napisał:

> jeszcze sa wolne miejsca na duszę... w żabie i uwentualnie w dżdżownicy...

to już wolę inkarnować się w kamień, najlepiej w taki, co leżałby na Anieli grobie ;)
                i spokój, i dobry uczynek na dłuuuugie lata
                • mreck Re: Jeee.....tem 20.12.11, 17:56
                  bacz, by inskrypcji ktoś rylcem nie wykuł.
                  • piotr_c Re: Jeee.....tem 27.12.11, 10:57
                    Widzę że zamiast walczyć o budżet trzeba było na plaże zajrzeć. Dzieje sie więcej niz przez pół roku
                    • viki2lav Re: Jeee.....tem 27.12.11, 13:21
                      ksiezycowymi kamieniami sie obrzucaja, stane sobie za sama soba
                      • chris_45 Re: Jeee.....tem 29.12.11, 14:31
                        przelotem zajrzałem... więc, pozdrawiam wszystkich i Szczęśliwego Nowego Roku
                        • mreck Re: Jeee.....tem 29.12.11, 22:47
                          Chris, a czt tobie to 45 na 54 sie nie zamieniło? bo mnie sie widzi, że jak się oznawaliśmy, to ja 45, nie miałem, a dziś 52... i jedna trzecia.
                          • emusia Re: Jeee.....tem 02.01.12, 15:51
                            mnie z 15 zrobiło się jakoś 25... stary jesteś, śmierć cię czeka, grabarz po twą skórę pośle....
                            • misiania Re: Jeee.....tem 02.01.12, 16:28
                              Ja osobiście uważam, że starzenie się jest niemodne. Dlatego przestałam się w to bawić.
                              • tiresias Re: Jeee.....tem 03.01.12, 15:02
                                emula, siwe włosy pewnie już masz.
                                nie to, co misiania, ruda piękność.
                                pomrzemy wszyscy z kretesem i tak
                                • emusia Re: Jeee.....tem 04.01.12, 12:41
                                  sam jesteś siwy :P ja jeno porzuciłam rude loki na rzecz ciemnoczekoladowych.
                                  • piotr_c Re: Jeee.....tem 04.01.12, 13:55
                                    A pomyślałaś o Oxym ? Jak on to zniesie ?
                                    • emusia Re: Jeee.....tem 04.01.12, 14:56
                                      Jednakowoż częstszy kontakt mam z moim mężem i jego upodobanie przełożyłam nad oxowe.
                                      • piotr_c Re: Jeee.....tem 09.01.12, 14:37
                                        Jednakowoż częstszy kontakt mam z moim mężem i jego upodobanie przełożyłam nad oxowe.

No i tu własnie jest problem . kiedyś częściej się z Oksym stykałas a teraz ledwie co na plażę zagladasz.
                                      • baloo Re: Jeee.....tem 11.01.12, 08:46
                                        emusia napisała:

> Jednakowoż częstszy kontakt mam z moim mężem i jego upodobanie przełożyłam nad
                                        > oxowe.

To dalece posunięta nielojalność jest, moim skromnym. Jak mogłaś , Emusiu ? Jak mogłaś nie mieć 15 lat na wciąż ???? I gdzie kolanufki ? I dlaczego nie jesteś w szkole ???

Nieno, zupełne bezhołowie ... spuści człowiek towarzystwo na głupie parę latek z oka i już, o, co się dzieje.
                                        • misiania Re: Jeee.....tem 11.01.12, 09:09
                                          no. ciekawe, czy Norma jeszcze żyje.
                                          • baloo Re: Jeee.....tem 11.01.12, 10:21
                                            Wg archiwum, że umarła w tym samym mniej więcej czasie, co ja ;o)
                                            Z tym, że ja zmarwychpowstałem i wróciłem, bo TCJJZW. W końcu ;o)
                                        • emusia Re: Jeee.....tem 13.01.12, 13:02
                                          Ależ ja mam 15 urodziny w tym roku, dziesiąty raz tylko.
                                          • nioszka Re: Jeee.....tem 13.01.12, 13:03
                                            No, taka ja to będę pełnoletniość świętować w tym roku np.
                                            Po raz drugi :)
                                            • emusia Re: Jeee.....tem 13.01.12, 13:09
                                              Pomyślałam, że mogłybyśmy oblać w takim razie tą okrągłą rocznice dla rozgrzania wśród tych zimowych wydm, ale jesteśmy niepełnoletnie, a baloo ze swoim smrodkiem dydaktycznym zapewne czuwa...
                                              • baloo Re: Jeee.....tem 13.01.12, 13:43
                                                Oczywiście, że tak. Sadzam smrodek dydaktyczny obok, o tu. Niech siedzi i sie patrzy.
                                                A piętnastkę Twoja i osiemnastkę Nioszki oblejemy polo-koktą.

aha. Wisisz ciągle Basi za kawę , wiem o tym na pewno. Możesz w zamian postawić wujkowi pyfko. Albo oczy w słup.

I cmoka poproszę.
                                                • emusia Re: Jeee.....tem 13.01.12, 13:44
                                                  Może w zamian wyrecytuję inwokację?
                                                  • baloo Re: Jeee.....tem 13.01.12, 13:46
                                                    Nie wierzę, że pamietasz ;-)

Tylko nie ściągaj z Netu !
                                                  • emusia Re: Jeee.....tem 13.01.12, 13:47
                                                    Coś tam, że dzięcielina pała a na niej grusze z rzadka siedzą. Posrebrzane złotem, wyzłacane żytem, te grusze rzecz jasna.
                                                  • baloo Re: Jeee.....tem 13.01.12, 13:56
                                                    pola były posrzebrzane i wyzłacane ;-)
                                                    ale nic, na dziś masz spokój, bo to niezapowiedziane pytanie było

Tyko dygnij ładnie, jak na podlotka przystało
                                                    A ja szurnę nóżką i nastroszę wąsa.
                                                  • misiania Re: Jeee.....tem 13.01.12, 13:58
                                                    O. gruchacie sobie.
                                                  • emusia Re: Jeee.....tem 13.01.12, 13:58
                                                    Dygam i nawet poruszam firanami rzęs!
                                                  • emusia Re: Jeee.....tem 13.01.12, 14:00
                                                    Dygam i poruszam nawet firanami rzęs!
                                                  • emusia Re: Jeee.....tem 13.01.12, 14:00
                                                    coś się powtarzam.
                                                  • baloo Re: Jeee.....tem 13.01.12, 14:02
                                                    Aha. Z wrażenia pewnie czkafki dostałaś.

Cze Misiania. Jak widać, już nas tu przybywa. Gruchasz z nami ? Czy wolisz ciurkać ?
                                                  • misiania Re: Jeee.....tem 13.01.12, 14:05
                                                    Heh, zauważyłam bezpośredni związek między ciurkaniem a stanem konta...
                                                  • baloo Re: Jeee.....tem 13.01.12, 14:10
                                                    misiania napisała:
                                                    > Heh, zauważyłam bezpośredni związek między ciurkaniem a stanem konta...

No tak, też zauważyłem, przerabiam to nawet (z krótka przerwą właśnie) w formie skrajnie dziewiętnastowiecznej
                                                    Ale ... na to, kultura jest najważniejsza ;-)
                                                  • nioszka Re: Jeee.....tem 13.01.12, 14:00
                                                    a może tradycyjny kwestionariusz dla Emusi? ;P
                                                  • emusia Re: Jeee.....tem 13.01.12, 14:01
                                                    O nie, drugi raz tak infantylnie nie uda mi się udzielać odpowiedzi!
                                                  • baloo Re: Jeee.....tem 13.01.12, 14:03
                                                    emusia napisała:

> O nie, drugi raz tak infantylnie nie uda mi się udzielać odpowiedzi!

Spróbuj może ? A nusz ...
                                                    ;-)
                                                  • baloo Re: Jeee.....tem 13.01.12, 14:04
                                                    Taki ja to na przykład z roku na rok dziecinnieję ;-)
                                                  • emusia Re: Jeee.....tem 13.01.12, 14:12
                                                    Ja szczerze mówiąc jakiegoś przybytku mądrości u siebie też nie zauważam, ale nadrabiam urodą, której przybyło ah przybyło od czasu kawy na koszt Basi.
                                                  • baloo Re: Jeee.....tem 13.01.12, 14:15
                                                    Niemożliwe, Emcia. Jusz wtedy byłaś dzieckiem przecudnej urody, aż topniały serca wujków i zawiszczały twarde serca ciotek
                                                  • nioszka Re: Jeee.....tem 13.01.12, 14:14
                                                    A czym się to objawia?
                                                  • emusia Re: Jeee.....tem 13.01.12, 14:34
                                                    Trwaniem w samozachwycie. Stosuję i polecam.
                                                  • nioszka Re: Jeee.....tem 13.01.12, 14:37
                                                    Te objawy to do Baloo o dziecinnieniu było :D
                                                    Ale Twoja metoda rzeczywiście warta polecenia ;)
                                                  • emusia Re: Jeee.....tem 13.01.12, 14:39
                                                    A to przepraszam, wtrąciłam się między wódkę za zakąskę jak filip z konopii.
                                                  • emusia Re: Jeee.....tem 13.01.12, 14:38
                                                    Ale czy uwierzycie, że w końcu i ja doświadczam ciurowego fatum? Przez to mój blask samozachwytu nieco gaśnie, bo czuje się staro.
                                                  • nioszka Re: Jeee.....tem 13.01.12, 14:40
                                                    boszzz, jakbym chciała mieć Twoje 25 :)
                                                  • baloo Re: Jeee.....tem 13.01.12, 14:48
                                                    nioszka napisała:
                                                    > boszzz, jakbym chciała mieć Twoje 25 :)

Nie żartuj. Tak gwałtownie chciałabyś się zestarzeć ?
                                                  • nioszka Re: Jeee.....tem 13.01.12, 14:54
                                                    Baloo :)
                                                  • baloo Re: Jeee.....tem 13.01.12, 14:45
                                                    emusia napisała:

> Ale czy uwierzycie, że w końcu i ja doświadczam ciurowego fatum? Przez to mój b
                                                    > lask samozachwytu nieco gaśnie, bo czuje się staro.

Nie żartuj. Ciurkasz ? Fuj. Nie do twarzy Ci z tym ...
                                                  • emusia Re: Jeee.....tem 13.01.12, 14:47
                                                    A jak zaplotę 2 warkoczyki?
                                                  • baloo Re: Jeee.....tem 13.01.12, 14:49
                                                    Aha. I kolanufki włóż.
                                                    I nie garb się, moje dziecko.
                                                  • nioszka Re: Jeee.....tem 13.01.12, 14:54
                                                    Kolanufki i bluzeczkę czerwoną lub niebieska ;p
                                                  • emusia Re: Jeee.....tem 13.01.12, 14:58
                                                    Zbliżamy się do 100 ale muszę już wyjść i chyba nie złapie
                                                    :(
                                                  • baloo Re: Jeee.....tem 13.01.12, 14:59
                                                    złapiemy za ciebie. Możemy Ci ewentualnie zadedykować ;-)
                                                  • nioszka Re: Jeee.....tem 13.01.12, 15:01
                                                    heheeh, jak za starej pierwej jak to mawiają ;D
                                                  • nioszka Re: Jeee.....tem 13.01.12, 15:00
                                                    o faktycznie, setka sie zbliza ;D
                                                  • baloo Re: Jeee.....tem 13.01.12, 15:04
                                                    nioszka napisała:
                                                    > o faktycznie, setka sie zbliza ;D

Enene. Właśnie się oddala ;-D
                                                    Zadedykowałem ją Emusi ;-)
                                                  • baloo Re: Jeee.....tem 13.01.12, 14:58
                                                    Aha. I kokardki na warkoczykach.
                                                    Że o aparacie korekcyjnym na ząbkach nie wspomnę.
    • kwiat_paproci Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 08.01.12, 01:24
      Czy wie ktos moze, dlaczego wszystkie nicki wyswietlaja mi sie na zielono? To jakas awaria?
      • Gość: mreck Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! IP: *.elblag.vectranet.pl 09.01.12, 08:10
        fotosynteza. stawiam na fotosyntezę, albo zioło...
      • piotr_c Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 09.01.12, 14:17
        Bo to przyjaciele twoi są. Tak dawno nie zagladałaś że już nie pamietasz ? :)
        • kwiat_paproci Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 09.01.12, 14:36
          Nie, taka stara juz jestem, ze mam skleroze ;]
          • piotr_c Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 09.01.12, 14:38
            :Cześć :) wreszcie ktoś na zywo
            • piotr_c Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 09.01.12, 15:56
              No trudno, czas do domu
              • mreck Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 09.01.12, 22:51
                piotrze! własnie zlicytowałem twoje C! myslałem, ze juz Ci jest niepotrzebne. :( może uda sie odkupić? Pewnie ignatz zabrał, zeby sie w ignaca przerobic...
                • piotr_c Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 09.01.12, 23:13
                  A za ile poszło?
    • baloo Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 10.01.12, 11:36
      Dziędobry.
      To ja sobie stanę w swoim dwuszeregu, jeślimożna.
      • piotr_c Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 10.01.12, 14:34
        Pełna
        • baloo Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 11.01.12, 07:00
          Czyżbyś mnie, za przeproszeniem, pokrył, Piotrze ?
          • mreck Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 12.01.12, 15:27
            i wyrównał.
            • baloo Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 12.01.12, 16:07
              aha. Wykorzystał i porzucił.
              • baloo Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 12.01.12, 16:13
                albo skonał i wrócił do kraju.
                • baloo Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 12.01.12, 16:14
                  Albo zarzucił broń na ramię.
                  Wróci, to resztę dopowie.
                  • mreck Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 12.01.12, 17:03
                    mój ci on! a ty się nie zrywasz? na koń nie wsiadasz? Szabli nie kumasz?
                    • baloo Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 12.01.12, 17:08
                      aha. Chciałeś mieć ostatnie zdanie i postawić na swoim, korzystając, że wziełem i poszłem ? Nieładnie, nieładnie, onenene ;-)
    • baloo Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 13.01.12, 09:37
      Na wszelki wypadek krok do przodu zrobim. Żeby niezliczone zastępy Plażowiczów miały gdzie się w te dwu- i wieloszeregi ustawiać.
      • mreck do dwóch odlicz! 13.01.12, 09:57
        zdajesie, ze dyskutuje ze swoim alter ego. Tak długo sam na plaży, ze chyba zdziczałem. Piętaszka mi potrzeba. Baloo zakosztowałes może luckiego mięsa? nadajesz się na piętaszka? A skoro już do dwóch można odliczyć to"
        W czwórki w prawooo-zwrot!
        • baloo Re: do dwóch odlicz! 13.01.12, 10:07
          Ja Ci dam piętaszka.
          Luckie mięsko owszem owszem, ale czuje , że się niebawem na mreczynę przerzucę ;-)
      • nioszka Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 13.01.12, 09:59
        Taaa, żeby my się tak nie pozadeptywali za chwilę :)
        • baloo Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 13.01.12, 10:09
          Powolutku, aż do skutku.

Już się trzy osoby w jednym wątku o tej samej porze zjawiły. Cierpliwości. Frekwencja rośnie niczym chińskie Pekabe.

Cierpliwością i pracą ludzie się bałwanią.
    • baloo Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 13.01.12, 14:59
      99
      • baloo Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 13.01.12, 15:00
        100 ! DlaEmusi :-)
        • baloo Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 13.01.12, 15:01
          JaCie ! Pierwsza stufka od prawie ośmiu lat ! Od razu odmłodniałem ...
          • nioszka Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 13.01.12, 15:03
            Jesteś pewien, że ona jest Twoja? ;)
          • mreck Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 13.01.12, 15:04
            jak sie znam na rahunkah to twoje 99 wypadło w okolicah 101. :D
            • baloo Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 13.01.12, 15:06
              anene.
              Jak wstukałem swoją stufkę, to sie wyświetliło 100. Sprawdzałem.
              Zreszta i tak mam ja w kieszeni na suwak i nie oddam.
              • baloo Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 13.01.12, 15:06
                A tak wogle to czysta zazdrość przez was przemawia.
                • nioszka Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 13.01.12, 15:08
                  duch rywalizacji, a nie żadna zazdrość
                  • baloo Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 13.01.12, 15:12
                    Jak zwał, tak zwał. Uczucie sie liczy.
                    No i kultura - priorytetowo.
                    • nioszka Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 13.01.12, 15:19
                      tak, kultura ważna rzecz.
                      A setkę można przy wykopaliskach ustrzelic albo czem innem.
                      • baloo Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 13.01.12, 15:32
                        O. Odgrażasz się czy otwierasz sezon łowiecki na setki ?
                        • nioszka Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 13.01.12, 15:38
                          a co se będę żałować, postrzelam ;0
                          • baloo Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 13.01.12, 15:39
                            No tak. Jak tu sama na łykent zostaniesz, to se sama powystawiasz tych setek ile chcąc ;-)
                            • baloo Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 13.01.12, 15:40
                              Chyba , że Cie Mreck wspomoże albo Emusia. Emusia lubiła polowania na setki, więc kto wie , kto wie ...
                              • piotr_c Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 14.01.12, 22:58
                                To może kolejną setkę , z za zakrętu się pojawiła
                                • baloo Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 16.01.12, 07:26
                                  aha. całkiem nienerwowo, na konto setki, pokryje i wyrównam. Nie wiem jeszcze kogo pokryje, o kogo wyrównam, ale to wyjdzie w praniu.
    • baloo Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 16.01.12, 15:00
      Świeży Dzisiejsi Zmartwychwstańcy proszeni są o :

- kolejno odliczenie
      - pokrycie
      - wyrównanie
      - krok naprzód marszowanie
      • misiania Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 16.01.12, 15:02
        czy ja koniecznie muszę kogoś pokryć?
        • piotr_c Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 16.01.12, 15:06
          Myślę że przykrycie wystarczy
        • baloo Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 16.01.12, 15:08
          To zależy co wolisz. Moim skromnym lepiej samemu pokryć niż być pokrytym
          • chris_45 Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 16.01.12, 16:06
            chris_55 to nie wygląda najlepiej
            chris_prawie56 jeszcze gorzej
            • baloo Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 16.01.12, 16:07
              Nie ma obowiązku zmiany nicków. My pozostajemy wszak wciąż jednakowo młodzi, to tylko nasze dzieci rosną i nas doganiają ;-)
            • nioszka Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 16.01.12, 16:07
              nocoty, Chris, dostojnie tak :)
    • mreck Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 08.01.13, 16:35
      Biegusiem, biegusiem RENAMENT!!!
      • piotr_c Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 10.01.13, 17:20
        Jestem
        • piotr_c Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 10.01.13, 17:22
          Chrisa widziałem wczoraj na przystanku. Ale albo mnie nie poznał albo był tak zasłuchany w słuchawkach że nie reagował.
          • mreck Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 05.11.13, 19:39
            kupą mości panowie!
            • szikod Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 27.11.15, 12:14
              Melduję swoją obecność! Niech kolejne osoby się wypowiedzą!
            • piotr_c Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 29.11.15, 23:41
              Jestem , nadal
              • bassooner Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 03.12.15, 15:23
                spocznij...
                • mreck Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 17.12.15, 18:36
                  spoczywam
                • piotr_c Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 19.12.15, 21:13
                  Zwiedziłem twoją stronę.
                  Bardzo mi przypadły do gustu twoje opowieści
                  • mreck Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 23.12.15, 07:07
                    Ale o co chodzi? Tak całkiem serio?
                    • piotr_c Re: w dwuszeregu zbiórka!!!! 23.12.15, 09:38
                      Wejdż na strone Basoonera www.berbela.com.
                      Dobrej zabawy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka