Dodaj do ulubionych

KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!!

IP: 195.205.213.* 16.08.01, 15:13
Obserwuj wątek
    • rigel Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! 16.08.01, 17:53
      slowo sie rzeklo, mam nadzieje, ze sprawilem Ci niespodzianke, bo, przyznaj
      sie, nie wierzylas w moje obietnice...
      • Gość: o. Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 20:21
        no nie da się ukryć, nie wierzyłam. A teraz napisz mi tylko co to za kwaitki w
        tym bukiecie, żebym wiedziała......... A Ty wiesz?
        • Gość: rigel Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! IP: *.gw.ip.pl 16.08.01, 22:21
          nie ma sprawy, ale jutro (w piatek) bo teraz nadaje z innego kompa, ok;-)
          ciesze sie ze zrobilem Ci niespodzianke, ale jak slowo, to slowo.
    • rigel Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! 17.08.01, 06:54
      sorki, o. ale nazwy kwiatkow nie bedzie ... ;-((
      • Gość: o. Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! IP: 195.205.213.* 17.08.01, 07:19
        jak to?? ja w nocy nie mogłam spać, taka byłam ciekawa!!!!!
        • rigel Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! 17.08.01, 07:35
          znowu zaczynasz ;-(
          • Gość: o. Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! IP: 195.205.213.* 17.08.01, 08:49
            a co Ty taki smutniutki, piątek jest, słoneczny weekend przed Tobą a Ty tu
            obrażone minki sadzisz?! :-)))))))))))))))))))))))
            To się nazywa uśmiech, co?>???
            • rigel Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! 17.08.01, 09:02
              faktycznie, usmiech masz boski
              • Gość: o. Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! IP: 195.205.213.* 17.08.01, 09:06
                a może mam czarne spróchniałe zęby, w dodatku szczerbol bo uwielbaim się
                bić?????
                • rigel Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! 17.08.01, 09:16
                  od zebow to sa protetycy, a poza tym lubie ostre dziewczyny
                  • Gość: o. Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! IP: 195.205.213.* 17.08.01, 09:19
                    no ładna jazda, a ja myślałam że się przestraszysz!
                    • rigel Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! 17.08.01, 09:23
                      jeszcze nie bylo powodu do strachu, to raczej Ty sie boisz, he, he ;-)))
                      • Gość: o. Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! IP: 195.205.213.* 17.08.01, 09:44
                        A mam czego się bać?! I dlaczego myślisz, że się boję - bo anonim? Ja po prostu
                        roztaczam aurę tajemniczości....
                        • rigel Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! 17.08.01, 09:50
                          i to jest najciekawsze, ja sie troche odslonilem (sprawdz poczte), a bac sie
                          nie ma powodu
                          • Gość: o. Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! IP: 195.205.213.* 17.08.01, 09:53
                            widziałam, widziałam...... Ale ja się jeszcze trochę poukrywam, OK? A nie boisz
                            się, że Cię zacznę nachodzić, zatruwaćżycie itp itd?! Może jestem
                            niezrównoważona psychicznie i moja specjalność to psychiczne znęcanie się nad
                            ofiarą?!
                            • rigel Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! 17.08.01, 09:56
                              nachodzic? z tak daleka? chyba najezdzac
                              a moze ja jestem masochista, ktory uwielbia byc zatruwany, molestowany, itd. ;-)
                              • Gość: o. Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! IP: 195.205.213.* 17.08.01, 10:00
                                ojoj, zapomniałam że już troszkę o mnie wiesz, a nie mam w zwyczaju kłamać. Ale
                                może ze mnie najeźdźca pierwsza klasa, masochisto!
                                • rigel Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! 17.08.01, 10:02
                                  mam taka cicha nadzieje, ale jestem gotow jeszcze troche pocierpiec. czy to nie
                                  jest piekne - czekac, miec nadzieje?
                                  • Gość: o. Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! IP: 195.205.213.* 17.08.01, 10:42
                                    a no tys piknie. A tak przy okazji, to Ty chyba zawodowo zajmujesz się
                                    obecnością na forum - sądząc z Twoich bujnych wypowiedzi tu i ówdzie..... Ach,
                                    a ja już myślałam, że to ten wątek jest Twoim jedynym i ulubionym! hi hi
                                    • rigel Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! 17.08.01, 10:44
                                      Gość portalu: o. napisał(a):

> a no tys piknie. A tak przy okazji, to Ty chyba zawodowo zajmujesz się
                                      > obecnością na forum - sądząc z Twoich bujnych wypowiedzi tu i ówdzie..... Ach,
                                      > a ja już myślałam, że to ten wątek jest Twoim jedynym i ulubionym! hi hi

bo jest!! a czytam i pisze w tzw. miedzyczasie, w ramach wolnych mocy
                                      przerobowych, czekam przez caly czas ;-)
                                      • Gość: o. Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! IP: 195.205.213.* 17.08.01, 10:47
                                        ale nie jest jedynym buuuuuuuuuuuu
                                        a międzyczas podobno nie istnieje! jak tam dzisiejsze moce przerobowe? Jak to
                                        liczysz - na kilogramy, litry czy metry?
                                        • rigel Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! 17.08.01, 10:48

> ale nie jest jedynym buuuuuuuuuuuu

slonce moich oczu, nie placz, bo mi sie serce kraje, obiecuje sie poprawic

• Gość: o. Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! IP: 195.205.213.* 17.08.01, 10:49
                                            o, to mi się podoba - słońce moich oczu, piknie, piknie!!!!
                                            • Gość: pirania Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! IP: *.at.ibm.com 17.08.01, 10:51
                                              fajnie sie czyta te Wasze gadki, pozdrawiam, P.
                                              • Gość: o. Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! IP: 195.205.213.* 17.08.01, 10:52
                                                o, a cóż to za podglądacz. Witamy, witamy.
                                                • Gość: pirania Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! IP: *.at.ibm.com 17.08.01, 10:58
                                                  nie podgladam, tak sobie czytam jak leci bo nudno wokolo
                                                  • rigel Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! 17.08.01, 11:02
                                                    Gość portalu: pirania napisał(a):

> nie podgladam, tak sobie czytam jak leci bo nudno wokolo

to pomoz,
                                                  • Gość: pirania Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! IP: *.at.ibm.com 17.08.01, 11:15
                                                    rigel napisał(a):

> Gość portalu: pirania napisał(a):
                                                    >
                                                    > > nie podgladam, tak sobie czytam jak leci bo nudno wokolo
                                                    >
                                                    > to pomoz,

Tak sobie mysle - ale nie, wlozylabym kij w mrowisko a po co, pozostane sobie przy czytaniu (jesli Wam to nie
                                                    przeszkadza)
                                              • rigel Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! 17.08.01, 10:53
                                                Gość portalu: pirania napisał(a):

> fajnie sie czyta te Wasze gadki, pozdrawiam, P.
                                                dzieki, Pirania

• rigel Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! 17.08.01, 10:51
                                              jeszcze cos Ci trzeba, sloneczko?
                                              • Gość: o. Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! IP: 195.205.213.* 17.08.01, 10:53
                                                nopewno, wykaż no się inwencją rondelku - rigelku.
                                                • rigel Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! 17.08.01, 10:55

> nopewno, wykaż no się inwencją rondelku - rigelku.
                                                  tak w ciemno bedzie trudno, moze jednak troszke pomozesz, zamiast mi wymyslac ;-)
                                                  • Gość: o. Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! IP: 195.205.213.* 17.08.01, 10:59
                                                    Poproś brać z forum o jakąś podpowiedź, moźe ciekawska pirania?
                                                  • rigel Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! 17.08.01, 11:00

> Poproś brać z forum o jakąś podpowiedź, moźe ciekawska pirania?

POMOZCIE, PROSZE
                                                  • Gość: anka Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! IP: *.ptf.com.pl 17.08.01, 11:02
                                                    może jej pomasujesz plecki?
                                                  • rigel Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! 17.08.01, 11:04
                                                    Gość portalu: anka napisał(a):

> może jej pomasujesz plecki?

dowcipna ;-) musialbym miec rece takie dluuuuuuugie, ale dzieki za podpowiedz i
                                                    prosze o jeszcze
                                                  • Gość: anka Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! IP: *.ptf.com.pl 17.08.01, 11:07
                                                    jak kwiatki jakoś doszły to i plecki uda się pomasować :)

powodzenia !!
                                                  • rigel Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! 17.08.01, 11:07
                                                    kwiatki udalo sie wepchnac do kompa, ale jak ja wejde, to nie wiem i kto
                                                    nacisnie enter
                                                  • Gość: o. Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! IP: 195.205.213.* 17.08.01, 11:10
                                                    no, coraz lepiej wam idzie. A co z piranią, HALO - ładnie to tak tylko
                                                    podglądać, a jak kolega R. potrzebuje pomoco, to się nie znamy, TAAAAAAK?
                                                  • Gość: pirania Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! IP: *.at.ibm.com 17.08.01, 11:17
                                                    Sorry nie wiedzialam, ze to ma byc taki interaktywny spektakl ;-)
                                                  • rigel Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! 17.08.01, 11:17
                                                    no i dlaczego tak sie denerwujesz sloneczko, sama nie bardzo wiesz co bys
                                                    chciala, nie. myslisz, ze to tak latwo wymyslic cos oryginalnego. chcialas
                                                    kwiatki, dostalas, teraz pewnie myslisz o krokodylu ;-)))
                                                  • Gość: anka Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! IP: *.ptf.com.pl 17.08.01, 11:19
                                                    no właśnie,

jeśli nie chcesz o. zguby krokodyla daj jej Rigel ...
                                                  • Gość: o. Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! IP: 195.205.213.* 17.08.01, 11:20
                                                    a, krokodyla daj mi luby? No nie, gadów nie lubię, taki to to obślizgłe a ja
                                                    delikatne dziewczę jestem. hi hi hi. No i jak Ty byś wepchnął krokodyla do
                                                    komputera, a poza tym to mam niedaleko ZOO. Kombinuj dalej....
                                                  • Gość: o. Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! IP: 195.205.213.* 17.08.01, 12:31
                                                    ojojoj coś ciężko idzie ta twórcza praca, drogi rigelku - tygielku! Ani
                                                    krokodyla, ani słoneczek, ani nawet gwiazdki z nieba..... Smuuuuuutno, chlip
                                                    chlip. Muszę przerwać, bo cała klawiatura mokra....
                                                  • Gość: madameX dobra rada IP: *.penetrator.com.pl 17.08.01, 12:43
                                                    Rigel, jesli nie zadziałała gwiazdka z nieba, spróbuj dać jej ptasiego mleczka! Dojenie gołębi -
                                                    przerąbane, ale efekt murowany.
                                                  • Gość: o. Re: dobra rada IP: 195.205.213.* 17.08.01, 13:21
                                                    ja chciałabym tylko nieśmiało zauważyć, że owej gwiazdki z nieba me oczęta
                                                    zielone nie ujrzały!
                                                  • Gość: nieKika Re: dobra rada IP: 195.116.214.* 17.08.01, 13:23
                                                    to moze i lepiej dla Ciebie...hihihihi
                                                  • Gość: o. Re: dobra rada IP: 195.205.213.* 17.08.01, 13:26
                                                    oooooo, a czy Ty wiesz coś czego ja nie wiem?
                                                  • Gość: nieKika Re: dobra rada IP: 195.116.214.* 17.08.01, 13:30
                                                    ja???? skad??? nieeeee!!!
                                                  • Gość: o. Re: dobra rada IP: 195.205.213.* 17.08.01, 13:38
                                                    podejrzane......... Rigel, czy Ty coś o tym wiesz?!
                                                  • Gość: nieKika Re: dobra rada IP: 195.116.214.* 17.08.01, 13:40
                                                    alez ja nic takiego nie powiedzialam !!! daruj zycie !!!
                                                  • Gość: rigel Re: dobra rada IP: 213.77.14.* 17.08.01, 13:41

> podejrzane......... Rigel, czy Ty coś o tym wiesz?!

nie bylo mnie chwile a juz sie porobilo. dziewczyny, piszecie do o. a ja musze
                                                    sie tlumaczyc, ale robcie tak daje, zaczyna sie pomalutku odslaniac, juz cos
                                                    niecos wiem wiecej
                                                  • Gość: o. Re: dobra rada IP: 195.205.213.* 17.08.01, 13:44
                                                    Ty małpiszonie, chodzi Ci o te oczęta zielone?
                                                  • Gość: rigel Re: dobra rada IP: 213.77.14.* 17.08.01, 13:46
                                                    no widzisz, skarbie, wystarczy poczekac, ludziska pomoga, zawsze pomagaja ... ;-
                                                    )
                                                  • Gość: nieKika Re: dobra rada IP: 195.116.214.* 17.08.01, 13:48
                                                    qurka Rigel, z wydłubaniem zielonych galek ocznych moze byc problem
                                                  • Gość: nieKika Re: dobra rada IP: 195.116.214.* 17.08.01, 13:45
                                                    nie ma sprawy Rigelku, dla Ciebie wszystko, Slonko :))))
                                                  • Gość: o. Re: dobra rada IP: 195.205.213.* 17.08.01, 13:51
                                                    ojojoj, co tu się dzieje, ja to się chyba muszę ewakuwać czym prędzej, napiszę
                                                    skargę do GW, że tu jawne groźby po moim adresem są kierowane. I co jeszcze mi
                                                    zrobicie prócz wyłupania oczek zielonych? Powykręcacie nóżki, złamiecie rączki,
                                                    potniecie poliki i wszystko przemielicie przez maszynkę do mięsa?
                                                    buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                                  • Gość: nieKika Re: dobra rada IP: 195.116.214.* 17.08.01, 13:52
                                                    eeee.. bez przesady, po co az tyle zachodu!!!
                                                  • Gość: rigel Re: dobra rada IP: 213.77.14.* 17.08.01, 14:10
                                                    czy towarzystwo przyjelo do wiadomosci, ze atak na o. spotka sie z reperkusjami
                                                    z mojej strony, bede bezwzgledny
                                                  • Gość: o. Re: dobra rada IP: 195.205.213.* 17.08.01, 14:15
                                                    aj, jak top miło takiego goryla mieć, ale oczek im nie wyłupuj, proszę,
                                                    proszę!!! Widzicie jaka jestem łagodna i ugodowa. Wyciągam rękę na zgodę.
                                                  • Gość: rigel Re: dobra rada IP: 213.77.14.* 17.08.01, 14:18
                                                    dla innych lagodna jak baranek, a dla mnie ;-)
                                                    ale juz mam pomysl, wymaga jednak troche pracy, wiec blagam o cierpliwosc
                                                  • Gość: o. Re: dobra rada IP: 195.205.213.* 17.08.01, 14:20
                                                    no nie, przecież ja przez weekend umrę z niecierpliwości!!!!!!!1 No uchyl choć
                                                    maleńki rąbeczek sekretu, proszę, proszę ( w tym momencie trzepoczę rzęsami i
                                                    uśmiecham się zalotnie). To jak będzie? SZszszszszszsz - to te trzepoczące
                                                    rzęski.
                                                  • Gość: anka Re: dobra rada IP: *.ptf.com.pl 17.08.01, 14:15
                                                    Kwiatek słyszałaś - reperkusje !!!
                                                  • Gość: o. Re: dobra rada IP: 195.205.213.* 17.08.01, 14:17
                                                    acha, to kwiatek jest w dodatku tej samej płci co O?! Czyli zazdrość, prosta
                                                    sprawa!!!!
                                                  • Gość: kocura Re: dobra rada IP: *.penetrator.com.pl 17.08.01, 15:29
                                                    Kwiatek, jestes kobietą...? A tak mi się podobałes/as.... Chlip, chlip. Idę porozglądać się gdzie indziej!
                                                  • rigel Re: i co narobiliscie???? 17.08.01, 16:12
                                                    teraz jeszcze tylko napiszcie, ze o. jest mezczyzna, a chyba cos sobie zrobie,
                                                    tyle wysilku na nic :-(((((
                                                  • Gość: pirania Re: i co narobiliscie???? IP: *.at.ibm.com 17.08.01, 16:34
                                                    No musze przyznac, ze niezle sie zaplataliscie ale jak na moj gust to O. jest kobitka jak nic
                                                  • Gość: o. Re: i co narobiliscie???? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 22:16
                                                    racja, racja - kobitka jak nic, hi hi hi
                                                  • Gość: o. Re: i co narobiliscie???? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 22:16
                                                    O. nie jest mężczyzną!!! Powiedz, jaki no mężczyzna by był taki tajemniczy?
                                                    Paluszki muszę zaciskać, żeby nie pisnąć więcej....
                                                  • Gość: rigel Re: i co narobiliscie???? IP: *.gw.ip.pl 18.08.01, 12:09
                                                    jak tak, to kamien spadl mi z serca i moge dalej przygotowywac niespodzianke ;-)
                                                  • Gość: o. Re: i co narobiliscie???? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 13:14
                                                    sprawdź no pocztę rondelku
                                                  • rigel Re: sprawdz sobie poczte ... 18.08.01, 14:57
                                                    Ty tez, sloneczko, a ja przynajmniej nie mam sobie juz nic do zarzucenia i
                                                    sorry, ze TO takie duze jest ;-)
                                                  • Gość: o. Re: sprawdz sobie poczte ... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 16:10
                                                    Duże, a jakie ładniutkie..... kruca bomba, jeszcze sobie coś forumowicze
                                                    pomyślą.... No i imię rozpracowane... Moja aura tajemniczości jest coraz
                                                    mniejsza, cholipcia!
                                                  • Gość: rigel Re: sprawdz sobie poczte ... IP: *.gw.ip.pl 19.08.01, 18:05
                                                    > Duże, a jakie ładniutkie... kruca bomba, jeszcze sobie coś forumowicze
                                                    pomyślą...
                                                    niech sobie mysla ;-)))

> No i imię rozpracowane...
                                                    to akurat nie bylo trudno

> Moja aura tajemniczości jest coraz mniejsza, cholipcia!
                                                    nie placz, sloneczko (nawet rymuje sie do imienia ;-)) ) , ale dalej jestes
                                                    tajemnicza dla forum ;-)
                                                  • Gość: o. Re: sprawdz sobie poczte ... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 20:44
                                                    Wszem i wobec ośmielam się nagrodzić obywatela R. odznaką I stopnia na
                                                    tegorocznym Konkursie Hodowców Róż i Miłośników Gwiazd. Niniejszym rozpisuję
                                                    konkurs na Najpiękniejszego Krokodyla.
                                                  • Gość: rigel Re: sprawdz sobie poczte ... IP: *.gw.ip.pl 19.08.01, 22:14
                                                    O. przesadza - chciala to ma, a krokodyle sa pod ochrona i nie bede ryzykowal
                                                    najlepszych lat mojego zycia, zeby zrobic jej niespodzianke. zreszta o. juz
                                                    wie, czym to sie moze skonczyc - przeczytalas balladke, co ;-)))
                                                  • Gość: o. Re: sprawdz sobie poczte ... IP: 195.205.213.* 20.08.01, 07:48
                                                    no dobra z gada mogę zrezygnować. A nie cieszysz się z nagrody?
                                                  • rigel Re: sprawdz sobie poczte ... 20.08.01, 07:50

> no dobra z gada mogę zrezygnować. A nie cieszysz się z nagrody?

na nic wiecej nie liczylem ;-), skromnosc to moja specjalnosc
                                                  • Gość: o. Re: sprawdz sobie poczte ... IP: 195.205.213.* 20.08.01, 07:54
                                                    pytanie do forumowiczów - co ten rondelek taki skromniutki????
                                                  • rigel Re: sprawdz sobie poczte ... 20.08.01, 08:04
                                                    od urodzenia taki jestem
                                                  • Gość: o. Re: sprawdz sobie poczte ... IP: 195.205.213.* 20.08.01, 08:11
                                                    ale ja prosiłam o wypowiedzi także innych forumowiczów! Kruca fiksa, chyba się
                                                    wystraszyli i już nikt nas na tym wątku nie odwiedzi!!!!!!
                                                  • rigel Re: sprawdz sobie poczte ... 20.08.01, 08:15
                                                    tak bardzo Cie to martwi? moze zaloz nowy watek, obiecuje, ze nie bede
                                                    pisal ... do czasu ;-)
                                                  • Gość: o. Re: sprawdz sobie poczte ... IP: 195.205.213.* 20.08.01, 08:17
                                                    ale ja już nie mam pomysłu na wątki, jakby ich tu podpuścić? Może Ty coś
                                                    wymyślisz, bo inwencji Ci chyba nie brakuje?!
                                                  • Gość: JMT Re: sprawdz sobie poczte ... IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 20.08.01, 08:23
                                                    Nie dołączam się do Waszej rozmowy, bo cudzej korespondencji się nie
                                                    czyta. "Idę" zobaczyć co to jest koalicja antyriglowska z "wstecz".
                                                  • rigel Re: sprawdz sobie poczte ... 20.08.01, 08:26
                                                    Gość portalu: JMT napisał(a):

> Nie dołączam się do Waszej rozmowy, bo cudzej korespondencji się nie
                                                    > czyta. "Idę" zobaczyć co to jest koalicja antyriglowska z "wstecz".

Koalicja upadla ;-((. lepiej popatrz co sie dzieje teraz ;-))
                                                  • Gość: o. Re: sprawdz sobie poczte ... IP: 195.205.213.* 20.08.01, 08:28
                                                    >
                                                    > Koalicja upadla ;-((. lepiej popatrz co sie dzieje teraz ;-))

nie wiem czy masz świadomość, że jedna wygrana bitwa jeszcze nie świadczy o
                                                    wyniku wojny!
                                                  • rigel Re: sprawdz sobie poczte ... 20.08.01, 08:31

> > Koalicja upadla ;-((. lepiej popatrz co sie dzieje teraz ;-))
                                                    > nie wiem czy masz świadomość, że jedna wygrana bitwa jeszcze nie świadczy o
                                                    > wyniku wojny!

a podpisany rozejm to tylko kawalek papieru ... ;-)))

• Gość: o. Re: sprawdz sobie poczte ... IP: 195.205.213.* 20.08.01, 08:33
                                                    chyba w żadnym sądzie nie uznali by Ci rozejmu podpisanego wirtualną ręką!
                                                  • rigel Re: sprawdz sobie poczte ... 20.08.01, 08:39

> chyba w żadnym sądzie nie uznali by Ci rozejmu podpisanego wirtualną ręką!

a ustawa o podpisie elektronicznym?
                                                  • Gość: o. Re: sprawdz sobie poczte ... IP: 195.205.213.* 20.08.01, 08:53
                                                    poddaję się, jestem zdruzgotana, tak mnie załatwić w poniedziałek rano... Wiesz
                                                    jakie to może mieć skutki dla mej jakże istotnej pracy?
                                                  • rigel Re: sprawdz sobie poczte ... 20.08.01, 08:59
                                                    niniejszym oswiadczam, ze juz Ci odpuscilem i nie bede bardziej zlosliwy od
                                                    Ciebie, pracuj ku chwale naszej kochanej Ojczyzny
                                                  • Gość: o. Re: sprawdz sobie poczte ... IP: 195.205.213.* 20.08.01, 09:03
                                                    aż taka patriotka to ze mnie nie jest....
                                                  • rigel Re: sprawdz sobie poczte ... 20.08.01, 09:04

> aż taka patriotka to ze mnie nie jest....

przynajmniej troche moglabys poudawac
                                                  • Gość: o. Re: sprawdz sobie poczte ... IP: 195.205.213.* 20.08.01, 08:27
                                                    ależ zapraszamy, zapraszamy.....
                  • Gość: JMT Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 20.08.01, 09:56
                    Proponuję Wam pokój w oliwie - naprawdę rozkosznie ślisko.
                    • rigel Re: KRUCA BOMBA - DZIĘKI RIGEL!!!!!!!!!!!! 20.08.01, 09:58
                      Gość portalu: JMT napisał(a):

> Proponuję Wam pokój w oliwie - naprawdę rozkosznie ślisko.

po co nam pokoj jak nie bylo wojny, ot tylko taka sobie partyzantka ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka