viki2lav 01.06.04, 08:39 dla fszyskich! Emulsyjnym i Kfiatkom w szczegolnosci po przydzialowym kilogramie wyrobow czekoladopodobnych , parze rozowych podkolanowek i kokardach 'pust vsiegda budiet cotam chceta...' Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxycort Re: Lizaki i kola 01.06.04, 08:56 Ode mnie marcepanowe figurki w kształcie chłopczyka i dziewczynki. Do wyboru. (Hyhyh, jak znam życie, nasze dziewczęta wybioro figurki chłopców. Majo wszak więcej marcepanu) :-) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Lizaki i kola 01.06.04, 09:02 Aha, możecie zdawać na karte rowerowo za darmoszkie dziś. (przyniosłem rower nawet - Wigry the second by Romet). A TDC (telewizja dziewcząt i chłopcóf) od rana puszcza Sindbada. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Lizaki i kola 01.06.04, 09:10 kredą kolorową możecie rysować po chodnikach i deptać trawniki. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Lizaki i kola 01.06.04, 09:16 Yhy, a w MDK (Młodzieżowy Dom Kultury) tradycyjne konkursy rysunkowe. z blokami i kredkami szkolnymi z misiem (świecowymi obowiązkowo trzeba było manifestacyjnie wzgardzić, jako środkiem artystycznego wyrazu dla maluchów). ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Lizaki i kola 01.06.04, 09:19 no i do kina konieszna isc trzeba na jakiegos kolargola (fuuuj!swoja droga) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Lizaki i kola 01.06.04, 09:19 i wyścigi w workach i z piłeczką na łyżecce( na placu obok MDK- zgłoszenia przyjmuje pan od wuefu) Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Lizaki i kola 01.06.04, 09:21 a czy rajd sladami Chelmonskiego jest o'rajd? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Lizaki i kola 01.06.04, 09:25 Aha i szkolne woźne (Zrywna i Zrywniejsza) w oktawie dnia dziecka jakieś bardziej życiowe były. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Lizaki i kola IP: 82.112.197.* 01.06.04, 10:14 a festyn, czy bedzie festyn, karuzela, szczelnica, cyganka wrozaca za kotara przyszlosc? Dzieciom usmiech, swiatu pokoj! Odpowiedz Link Zgłoś
tato1966 Re: Lizaki i kola 01.06.04, 10:40 Z okazji Dnia Dziecka wysłałem Petronellę z Jej Matką do Dziadków. W związku z tym wieczorem zasiądę z qqrydzą i piwkiem przed TV i "Legiaaaaaaaaaaaaaaaa"... I to sie na zywa święto. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Lizaki i kola 01.06.04, 10:55 www.happytreefriends.com/watch_episodes/snip.html Hyhyhy :-) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emusia Re: Lizaki i kola IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.06.04, 13:17 jaka legia? no? jaka legia? legia to wiadomoco :-) a ten. pani od polskiego przyniosla nam cukierki. kochana :-) PS. system mnie wylogowal. gupi. Odpowiedz Link Zgłoś