Gość: Mel D IP: *.pl 10.07.01, 09:36 co zrobić, żeby mieć takie ładne, wysportowane ciało jak ona? Brzuch już mam podobny, ale gorszy problem z udami. Jakie polecacie ćwiczenia na wyrzeżbienie takiego cuda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Expert Re: ciało Geri Halliwell IP: *.gazeta.pl 10.07.01, 17:57 Gość portalu: Mel D napisał(a): > co zrobić, żeby mieć takie ładne, wysportowane ciało jak ona? Brzuch już mam > podobny, ale gorszy problem z udami. Jakie polecacie ćwiczenia na wyrzeżbienie > takiego cuda? Ale dziewczyno! przeciez ona wyglada koszmarnie!! plastik i sterydy. co za syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin Re: ciało Geri Halliwell IP: *.chello.pl 10.07.01, 19:38 BRAVO DLA PRWDZIWEGO EXPERTA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumia Re: ciało Geri Halliwell IP: *.gazeta.pl 11.07.01, 12:42 Za to głos ma jak dzwon! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wookie Re: ciało Geri Halliwell IP: *.bydg.gazeta.pl 11.07.01, 17:31 Cialo Geri jest OK, a raczej bylo, zanim sie tak straszliwie nie odchudzila.... Teraz niestety wyglada paskudnie, ale przedtem... palce lizac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: ciało Geri Halliwell IP: *.gazeta.pl 11.07.01, 17:35 Widzę, że podejmujesz swoją ulubioną ważką tematykę - trochę filatelistyczną. Za to Bon moty reklamowe - rewelia! Sam sobie przypomniłem kilka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quesso Re: ciało Geri Halliwell IP: 158.75.53.* 11.07.01, 18:32 Bleee! Na świecie jest wiele zgeabniejszych ciał niż JEJ! np Salma Hayek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: ciało Geri Halliwell IP: *.acn.waw.pl 11.07.01, 23:49 Dziewczyny musicie mieć trochę ciała Bez przesady z tym odchudzaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek Re: ciało Geri Halliwell IP: *.iton.pl 11.07.01, 23:54 a ja mysłałem ,że to woskowa figura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honorata Re: ciało Geri Halliwell IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.01, 01:04 mel D : wlasnie tez sie zastanawiam ile trzeba cwiczen zeby wygladac jak ona. ale ona to chyba nie tylko za pomoca cwiczen osiagnela. wydaje mi sie :> Mi sie jej cialo podoba, a o dziwo - prawie wszyscy znajomi mezczyzni twierdza ze wyglada koszmarnie. kosci obleczone sciegnami i pseudomiesniami. zero ciala itp. Choc z drugiej strony ciekawe,czy gdyby poznali taka dziewczyne tez by tak twierdzili.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: ciało Geri Halliwell IP: *.impactxp.com 12.07.01, 10:23 Czytalem ostatnio artykul, w ktorym lekarz porownywal wage znanych osobistosci do wagi "normalnych" ludzi tego samego wzrostu. Geri ma 12 kilo niedowagi wedlug wszelkich norm zdrowotnych, a jak sie spojrzy jej twarz z bliska to wyglada jakby miala 60-tke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rara Re: ciało Geri Halliwell IP: *.pekao.com.pl 12.07.01, 15:26 Długie soczyste kochanie w pozycji na jeźdźca - poważnie -przyjemne z pożytecznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ciało Geri Halliwell IP: *.ptf.com.pl 13.07.01, 10:27 wszędzie dodajesz pikanteri rara, gdyby nie ty byłoby tak nudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rara Re: ciało Geri Halliwell IP: *.pekao.com.pl 13.07.01, 11:13 Gość portalu: anka napisał(a): > wszędzie dodajesz pikanteri rara, gdyby nie ty byłoby tak nudno Bardzo Ci dziękuję za dobre słowo. Czy ślewdzisz moje wypowiedzi na forum ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ciało Geri Halliwell IP: *.ptf.com.pl 13.07.01, 11:37 może nie wszystkie, ale sporo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rara Re: ciało Geri Halliwell IP: *.pekao.com.pl 13.07.01, 11:49 Gość portalu: anka napisał(a): > może nie wszystkie, ale sporo :) Twoje imię i to,że mi odpowiedziałaś - jest ekscytujące,żeby nie powiedzieć podniecające. Napisz do mnie jeszcze coś !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ciało Geri Halliwell IP: *.ptf.com.pl 13.07.01, 12:01 moim zdaniem niepokojąco podniecające :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam2 Re: ciało Geri Halliwell IP: *.xphys.tuwien.ac.at 13.07.01, 12:11 Ej! Prywata na bok! Wrocmy do tematu... Kto to jest ta Geri??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rara Re: ciało Geri Halliwell IP: *.pekao.com.pl 13.07.01, 12:16 Gość portalu: anka napisał(a): > moim zdaniem niepokojąco podniecające :) Niech Adam2 się nie wtrąca. Takie króciutkie teksty piszesz, że niczego się o Tobie nie mogę dowiedzieć. Napisz coś o sobie. Tylko prawdę bo inaczej to nie ma sensu. Tęsknię za Twoją odpowiedzią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam2 Re: ciało Geri Halliwell IP: *.xphys.tuwien.ac.at 13.07.01, 12:21 Oj, nie trzeba sie od razu tak obrazac... Ja naprawde nie wiem, kto to jest Geri... Juz zapytac nie mozna? Jestescie fajowi, tzn. rara i anka. I jak to sie mowi: pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ciało Geri Halliwell IP: *.ptf.com.pl 13.07.01, 12:26 ty pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rara Re: ciało Geri Halliwell IP: *.pekao.com.pl 13.07.01, 12:40 Gość portalu: anka napisał(a): > ty pierwszy To bardzo trudne, bo wszyscy czytają i może mnie ktoś rozpoznać Może masz pomysł jak to zrobić żebyśmy mieli trochę intymności I napisz choć raz więcej niż 3 słowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam2 Re: ciało Geri Halliwell IP: *.xphys.tuwien.ac.at 13.07.01, 12:43 Rara! Anka nie moze napisac Ci wiecej niz 3 slowa... Ona teraz pracuje... No wiesz, szef wejdzie i co bedzie, babka straci prace, albo conajmniej szef jej poleci po rajtuzach, a jej bedzie glupio... 3 slowa to naprawde duzo! Anka, a moze Ty jestes szefem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rara Re: ciało Geri Halliwell IP: *.pekao.com.pl 13.07.01, 12:52 Gość portalu: Adam2 napisał(a): > Rara! Anka nie moze napisac Ci wiecej niz 3 slowa... Ona teraz pracuje... No > wiesz, szef wejdzie i co bedzie, babka straci prace, albo conajmniej szef jej > poleci po rajtuzach, a jej bedzie glupio... 3 slowa to naprawde duzo! > > Anka, a moze Ty jestes szefem? Adamie Drugi ponownie Cię upominam. Ja byłem Pierwszy u Ani. Wyszukaj sobie inna "Anię" na Forum, bo to tak trochę jakbyś podsłuchiwał i jeszcze się wtrącał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam2 Re: ciało Geri Halliwell IP: *.xphys.tuwien.ac.at 13.07.01, 12:53 OK. Anka2, jestes szefem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ciało Geri Halliwell IP: *.ptf.com.pl 13.07.01, 12:57 czy nie bycie szefem mnie dyskwalifikuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam2 Re: ciało Geri Halliwell IP: *.xphys.tuwien.ac.at 13.07.01, 12:57 Alez skad! Fajnie byloby jednak wiedziec, ze jakis szef tez teraz "pracuje"... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rara Re: ciało Geri Halliwell IP: *.pekao.com.pl 13.07.01, 13:01 Gość portalu: anka napisał(a): > czy nie bycie szefem mnie dyskwalifikuje? Żegnaj Aniu Nie zniosę tego dłużej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam2 Re: ciało Geri Halliwell IP: *.xphys.tuwien.ac.at 13.07.01, 13:05 Ej, no nie zartuj... Ja tylko tak... anka! Mam pomysl: pisz jeden post do mnie, a jeden do rary, OK? Biedaczysko sie zalamie i jeszcze sobie cos zrobi... Rara! Ja nigdy nie mialem powodzenia u kobiet! Glowa do gory! To ja jestem na spalonej pozycji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honorata Re: ciało Geri Halliwell IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 22:53 geri to byla spajsetka a Wy sie umowicie po prostu w trojke ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micho Re: ciało Geri Halliwell IP: *.latnet.lv 16.07.01, 09:04 Hej, Jestem szefem, siedze w pracy. Jest goraco. Czytam forum aby nie zwariowac. Jest to o wiele ciekawsze niz przegladanie firmowych maili. Co do Geri, a zwlaszcza jej ciala. Mam sekretarke podobna do niej. I powiem Wam, wolalbym aby byla 20 kg ciezsza i brzydsza, ale miala torche lepiej poukladane w glowie. Dziewczyny, nie katujcie sie z tym odchudzanie. Cialo OK, ale jest cala masa zwolennikow duszy i umyslu. Pozdrawiam Micho (Duzy, wstretny szef, ktory nie docenia pracownikow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honorata Re: ciało Geri Halliwell IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.01, 10:03 no dobra. ale jak ma sie juz dusze i umysl jakis, to dazy sie do cialka Geri. i to Wy faceci wpedzacie nas w taka paranoje poniekad. czy tez wpedziliscie. teraz mozecie mowic ze ta faldka na brzuchu jest sliczna, ale ogolnie jakby staly kolo siebie dwie inteligentne fajne kobiety jedna z 10 kilowa nadwaga wybralibyscie na towarzyszke ta chudsza. nie oszukujmy sie :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: ciało Geri Halliwell IP: *.unisoft.com.pl 16.07.01, 13:33 tak, z przyjemnością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soniczek Re: ciało Geri Halliwell IP: 195.116.249.* 16.07.01, 11:16 :))tak czytam, czytam i nieźle się ubawiłam:)Aniu jestes cool, rara-szybko odpuściłeś:),Adam-Ty na spalonej pozycji?? nie wierzę, taki upór nie może pozwolic Ci przegrywać:)Micho-cóż podniosłeś mnie na duchu:) Ja też jestem szefową(bez nadwagi) Budujące jest,że mężczyzna potrafi patrzeć na sekretarkę nie przez pryzmat jej ciałka:) Zresztą dziewczyny!nie ważne jak wielką macie pupcię, tylko jak pięknie ją potraficie nosić:)Ta umiejętność potrfi czynić cuda:))Micho-ten nick to aluzja do Twojej wagi?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ciało Geri Halliwell IP: *.ptf.com.pl 16.07.01, 11:45 chciałabym się tak nudzić od poniedziałku jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondzio Ciało Geri to same schaby IP: 62.148.79.* 16.07.01, 12:17 Gość portalu: Mel D napisał(a): > co zrobić, żeby mieć takie ładne, wysportowane ciało jak ona? Brzuch już mam > podobny, ale gorszy problem z udami. Jakie polecacie ćwiczenia na wyrzeżbienie > takiego cuda? Osobiście wolę, ze znanych ostatnio pań, typ np Rene Zellweger (Bridget Jones). Kobiety typu Geri (odpowiedniki męskich pakerów) lub co gorsza Calista Flockhart (Ally McBeal, szkielet i skóra) nie są w stanie mnie zakręcić. Moje fumfele oraz moja żona mówią, że jestem normalny. Brzuch płaski okej ale bez zbędnych schabufff. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micho Re: Do soniczka IP: *.latnet.lv 16.07.01, 12:44 Oczywiscie, Jesli bylbym szczuplym, przystojnym i wysportowanym to pewnie bym tak nie sciemnial. A tak, zostaje mi tylko cieszyc sie z roboty i stanu konta bankowego, plesc dyrdymaly o wartosciach rodzinnych itp. Pozdro Micho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Do Micha IP: 157.25.119.* 16.07.01, 12:54 Gość portalu: Micho napisał(a): > Oczywiscie, Jesli bylbym szczuplym, przystojnym i wysportowanym to pewnie bym > tak nie sciemnial. No, nigdy nie wiadomo ;-) A tak, zostaje mi tylko cieszyc sie z roboty i stanu konta > bankowego, plesc dyrdymaly o wartosciach rodzinnych itp. > Pozostaje sobie znalezc jeszcze jakies radosci. nie sama robota czlowiek zyc powinien. > Pozdro > > Micho Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micho Re: Do Moniki IP: *.latnet.lv 16.07.01, 13:40 A co bys mi zaproponowala? Jasne ze nie sama praca czlowiek zyje, ale w niektorych przypadkach jest ona niesamowicie absorbujaca. Zreszta i tak chce to zmienic bo zycie ucieka, stresy duze i brak czasu na rozrywke. Ale co mam robic? a. Przylaczyc sie do sekty lub zostac wyznawca Sai Baby b. Kupic Harleya i zostac Easy-Riderem c. Zmienic prace na robote w bibliotece d. Ciagnac dalej, kojfnac na zawal za 5 lat i zostawic rodzince dobry spadek? e. Zostac fanem ciala Geri i spedzic zycie na koncertach PZDR Micho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soniczek Re: Do Micha IP: *.z.pulaw.i.chomik00.z.poznania.to.wafle.pl 16.07.01, 14:21 Gos´c´ portalu: Micho napisa?(a): > A co bys mi zaproponowala? Jasne ze nie sama praca czlowiek zyje, ale w > niektorych przypadkach jest ona niesamowicie absorbujaca. Zreszta i tak chce to > > zmienic bo zycie ucieka, stresy duze i brak czasu na rozrywke. > Ale co mam robic? > a. Przylaczyc sie do sekty lub zostac wyznawca Sai Baby > b. Kupic Harleya i zostac Easy-Riderem > c. Zmienic prace na robote w bibliotece > d. Ciagnac dalej, kojfnac na zawal za 5 lat i zostawic rodzince dobry spadek? > e. Zostac fanem ciala Geri i spedzic zycie na koncertach > > PZDR > > Micho Hey Micho:) Ze wzgledu na siedzacy tryb pracy(tak sie domyslam:) 1.Nowa dieta-warzywa surowe i gotowane, mieska gotowane i z grilla,owoce, zapomnij o chlebie, ziemniaczkach, kaszach:) 2.woda mineralna i soczki 3.rzuc fajki 4.moze troszke na rowerek?:) 5.albo tenis czy modny wsros szefow firm squash 6.nowe ciuchy(okulary-jesli nosisz..moze zamien na soczewki kontaktowe:) 7moze troszke sie usmiechaj do tych niedocenianych pracownikow 8a ta sekretarka, moze cos ma w glowie?:) 9wczasy-moze sam w tym roku? 10 ksiazka-polecam Ci Bridget Jones-ubawi Cie:) 11 ,12 zastanowie sie jeszcze i Ci napisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micho Re: Do Soniczka IP: *.latnet.lv 16.07.01, 14:31 Dzieki za porady Diete juz dawno zmienilem, nie pale, rower 2-3 razy w tygodniu, tenis od czasu do czasu (ostani wczoraj, 2 godzinki), usmiecham sie do pracownikow, sekretarki nie planuje wyrzucic tylko jej pomoc. Ksiazeczke tez ostatnio przeczytalem (Hotel Pastis) - niezla. Nie pomaga. Chyba zostane Easy-Riderem. Wiesz gdzie mozna kupic Harleya? Cieple pozdrowienia Micho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soniczek Re: Do Micho IP: *.livenet.pl 16.07.01, 14:43 Hey:) W czym nie pomaga??:)) Jestem pełna uznania dla Twojego trybu życia. Harley'a...moze aukacja w www.allegro.pl? I bedziesz rider, ale mam nadzieje,ze nie easy:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b rider Re: Do Micho IP: 62.148.79.* 16.07.01, 15:23 Harley nie jest dla biurowych frajerów, kup se jakiś skuter - może być osa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micho Re: Do Soniczka IP: *.latnet.lv 16.07.01, 15:28 Daleko odbieglismy od tematu - Geri. Chyba czas stworzyc odrebny watek. Nie pomaga w radosci zycia. Nie moge polaczyc sie wymienionym adresem. Skad czerpiesz energie? Robilas kiedys test MBTI. Jaki jest Twoj wynik - ESTJ? Czy Twoja ksywka pochodzi od SONY? Usciski Micho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soniczek Re: Do Micho IP: 195.116.249.* 16.07.01, 15:53 Gość portalu: Micho napisał(a): > Daleko odbieglismy od tematu - Geri. > Chyba czas stworzyc odrebny watek. > > Nie pomaga w radosci zycia. Nie moge polaczyc sie wymienionym adresem. > Skad czerpiesz energie? Robilas kiedys test MBTI. Jaki jest Twoj wynik - ESTJ? > > Czy Twoja ksywka pochodzi od SONY? > > Usciski > > Micho Mój nick nie pochodzi od SONY:) Raczej od tego,ze lubiłam piosenkę "Sky", którą śpiewała Sonique:)Energia zawsze we mnie była, mimo wielu przeciwności losu. Nie mam pojęcia o testach, o których wspominasz(hmm czyżbym się powinna wstydzić, tego, że nie słyszałam?:)) Z tą radością życia bywa rzeczywiscie czasem ciężko, mimo pozornych sukcesów i udanego życia. Pozdrawiam cieplutko, soniczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soniczek Re: Do Micho IP: 195.116.249.* 16.07.01, 17:17 Hey Micho:) Cóż wpłynąłeś mi na ambicję, latałam po sieci i szukałam tych testów:) Znalazłam! Pozdrawiam, soniczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micho Re: Do Soniczka IP: *.latnet.lv 16.07.01, 19:19 Ciesze sie. Teoria ma chyba kilkadziesiat lat. Pozwala zrozumiec siebie a takze jak skutecznie rozmawiac/wspolpracowac z innymi. Zrob test Sobie i swoim najblizszym wspolpracownikom. Potem przedyskutujcie razem wyniki. Ja tak zrobilem, chyba ze 3 lata temu. Wspolpraca, atmosfera, wzajemne zrozumienie - bardzo sie poprawily, ludzie zaczeli sie do siebie usmiechac nawet w sytacjach konfliktowych. I to byla dla mnie najwieksza wartosc MBTI. Ocena tylko samego siebie wniesie niewiele do realnego zycia. Pozdrawiam Micho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soniczek Re: Do Micho IP: *.livenet.pl 17.07.01, 08:49 Gość portalu: Micho napisał(a): > Ciesze sie. Teoria ma chyba kilkadziesiat lat. Pozwala zrozumiec siebie a takze > > jak skutecznie rozmawiac/wspolpracowac z innymi. Zrob test Sobie i swoim > najblizszym wspolpracownikom. Potem przedyskutujcie razem wyniki. Ja tak > zrobilem, chyba ze 3 lata temu. Wspolpraca, atmosfera, wzajemne zrozumienie - > bardzo sie poprawily, ludzie zaczeli sie do siebie usmiechac nawet w sytacjach > konfliktowych. I to byla dla mnie najwieksza wartosc MBTI. Ocena tylko samego > siebie wniesie niewiele do realnego zycia. > > Pozdrawiam > > Micho Hey Micho:) Kolejny dzien nudow za biurkiem?:)Testy oczywiscie zrobie.Ja w ostatnich latach zmienilam nie tylko prace, ale i pracownikow.Coz moze teraz rzeczywiscie jest odpowiedni czas by zrobic te testy.Ja mialam wiecej szczescia, bo znalazlam Cie w sieci i gladnelam Twoj(?) serwis:)Pozdrowionka,soniczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micho Re: Do Soniczka IP: 212.59.6.* 17.07.01, 10:38 Hej, Dzisiaj za kierownica, nie za biurkiem. Teraz przerwa. Od ranka juz zrobilem 350 km. Zabieram autostopowiczow wiec mi sie nie nudzi. Pogoda jak marzenie. Dobra muzyka i prosta nitka drogi. Bajka. Wieczorem pewnie poszukam jakiejs dzikiej plazy i poplywam. Nie zrozumialem Twojej uwagi na temat (mojego?) serwisu. Ja firmy do tej pory nie zmienialem. Od 8-u lat w tej samej, tylko rozne stanowiska, miasta i kraje. Dlaczego nie wyjdziesz z biura w teren? Zawsze mozesz sie spotkac z klientami i uktualnic analize otoczenia marketingowego firmy. Polaczysz przyjemne z pozytecznym. Cieplutenko Micho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna Re: ciało Geri Halliwell IP: 195.116.250.* 17.07.01, 12:38 Nalezy poddac sie operacjom plastycznym i odsysaniu tluszczu, bo to wlasnie zrobila Geri. W ten oto sposob pozbyla sie 16kg i wyrzezbila swe cialko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soniczek Re: Do Micho IP: *.z.pulaw.i.chomik00.z.poznania.to.wafle.pl 17.07.01, 14:46 Hey:) Nie mam dzis duzo czasu:( Jejku, gdzie Ty mieszkasz, dzika plaza?:) Ja niestety w duzym miescie z dala od plazy:( Z woich wypowiedzi wnioskuje, ze wielkosci naszych firm sa nieporownywalne, moja jest malutka.Ten znak(?) oznaczal, ze zastanawiam sie czy pracujesz w tym portalu, z ktorego pochodzi adres na stronce:) Autostoppwiczow nigdy nie zabieram, moja postura nie wzbudza respektu:)) Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś