pam-ela 20.03.02, 15:06 chłoptasiu, pokaż no się z bliska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela_ Re: Neo - masz jaja czy żołędzie ? 20.03.02, 15:11 o. jakis zjazd nowych się szukuje? moze czas na zmiane warty? Odpowiedz Link Zgłoś
neo_x Re: Neo - masz jaja czy żołędzie ? 20.03.02, 15:16 a co cie interesuje, anderson? Odpowiedz Link Zgłoś
pam-ela Re: Neo - masz jaja czy żołędzie ? 20.03.02, 15:18 tacy napalency jak ty a moze nacpany jestes ? Odpowiedz Link Zgłoś
neo_x Re: Neo - masz jaja czy żołędzie ? 20.03.02, 15:22 rybka, nie mam pomyslu co mozna z toba zrobic. i ty nie wiedzialabys co zrobic ze mna. nacpany? tak, jasne, na tym forum takie spiace krolewny ze jak ktos w koncu zaczyna cos madrze gadac to leca texty: nacpany jestes? ps. jestem przed kawa. moze mi przejdzie, ide sie napic. Odpowiedz Link Zgłoś
pam-ela Re: Neo - masz jaja czy żołędzie ? 20.03.02, 15:27 a co dziś, maleńki, mądrego powiedziałeś ? starasz się, fakt, musisz być jeszcze chyba bardzo, bardzo mlodziutki, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
neo_x Re: Neo - masz jaja czy żołędzie ? 20.03.02, 15:50 za duzo tego bylo, cytowanie zajelo by mi z pol dnia. staram sie? szkoda ze tylko ja, inni tylko grzeja lapy przy ogniu. no jestem po kawie, przechodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pam-ela Re: Neo - masz jaja czy żołędzie ? 20.03.02, 15:55 zacytuj, słodki, choć jedno zdanie mądre Odpowiedz Link Zgłoś
neo_x Re: Neo - masz jaja czy żołędzie ? 20.03.02, 16:00 nie chce sie szukac? ja leniom zycia nie ulatwiam. od tego sa inni. popros r. on jest taki spoleczny. Odpowiedz Link Zgłoś
pam-ela Re: Neo - masz jaja czy żołędzie ? 20.03.02, 16:04 naprawdę szukałam i czytałam wszystko co dziś popelniłeś które kawałki są te mądre ? powiedz a przed chwilą, zdawało mi się, czy to słoma z butów była ? Odpowiedz Link Zgłoś
neo_x Re: Neo - masz jaja czy żołędzie ? 20.03.02, 16:07 jak chcesz dyskusji to sluze, tylko badz na tyle uprzejma zeby utrzymac jakis ton, kulturalny najlepiej. bedzie znacznie przyjemniej. sloma z butow? nie ma szans, w baletkach sloma sie nie utrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
pam-ela Re: Neo - masz jaja czy żołędzie ? 20.03.02, 16:11 czekam skromnie na przytoczenie przykładów twej mądrości już dosyć długo, a doczekałam się oskarżeń o lenistwo czy to nie słoma ? choćby i w baletkach ? jedno i drugie często bywa w parze oczywiście pozdrawiam i nadal czekam Odpowiedz Link Zgłoś
neo_x Re: Neo - masz jaja czy żołędzie ? 20.03.02, 16:15 dlaczego skromnie? nie ma potrzeby, mozesz sie obnazac, jakos przezyje. nadal nie jestes leniwa? ale czekasz, zamiast wziac sie do roboty. tak to sa oznaki pracowitosci. oskarzenia? moja droga, ja cie na razie jedynie podpuszczam.kobieta podpuszczona moze zrobic glupstwo. tez czekam. ciekawe ktore z nas ma wiecej cierpliwosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Neo - masz jaja czy żołędzie ? IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 20.03.02, 16:16 pam-ela napisał(a): > czekam skromnie na przytoczenie przykładów twej mądrości > już dosyć długo, a doczekałam się oskarżeń o lenistwo > czy to nie słoma ? choćby i w baletkach ? jedno i drugie często bywa w parze > oczywiście pozdrawiam i nadal czekam A cierpliwa jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: baletki ?!?! IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 20.03.02, 16:18 Może cie postukać w plecy? Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: baletki ?!?! 20.03.02, 16:20 dzięki, już mnie odetkało, ale nadziwic się nie mogę, zreszta juz to pytanie zadałem skąd się biora takie pędraki? Odpowiedz Link Zgłoś
neo_x Re: baletki ?!?! 20.03.02, 16:24 specjlanie zero pomocy z mojej strony, bo byly szanse ze g.3 zemrze smiercia naturalna, ale niestety, pojawila sie siostra samarytanka w postaci r. i po sprawie. czy mam nalozyc kostium sniezki? moze teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: baletki ?!?! 20.03.02, 16:31 neo_x napisał(a): > specjlanie zero pomocy z mojej strony, bo byly szanse ze g.3 zemrze smiercia > naturalna, ale niestety, pojawila sie siostra samarytanka w postaci r. i po > sprawie. > czy mam nalozyc kostium sniezki? moze teraz? lepiej nie byś sie tylko zgrzał, a mieszanka potu ze słomą - taka sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
neo_x Re: baletki ?!?! 20.03.02, 16:32 gagatek3 napisał(a): > > lepiej nie byś sie tylko zgrzał, a mieszanka potu ze słomą - taka sobie :) autopsja? proponuje okno otworzyc;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: baletki ?!?! IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 20.03.02, 16:31 gagatek3 napisał(a): > dzięki, już mnie odetkało, ale nadziwic się nie mogę, zreszta juz to pytanie > zadałem skąd się biora takie pędraki? Ja też zaczynam się zastanawiać - aborcja jednak nie jest taka zła, jak mi się do tej pory wydawało. Odpowiedz Link Zgłoś
neo_x Re: baletki ?!?! 20.03.02, 16:33 tez popieram aborcje, szkoda tylko ze tak pozno o tym pomysleli. powinni to zrobic w ... no wlasnie r. kiedy sie urodziles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Neo - masz jaja czy żołędzie ? IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 20.03.02, 16:14 Uwaga, uwaga. Ogłaszam. Od dzisiaj neo_x przejmuje po mnie "kadencję" w plażowym forum. Ho Ho Ho. Będzie mądrzej, śmieszniej, ciekawiej. P.S. Oczywiście ja tu żadnej "kadencji" nie miałem. Cytuję tlko !nowego_x. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
neo_x Re: Neo - masz jaja czy żołędzie ? 20.03.02, 16:17 roro, alez ty skromny jestes, no naprawe. prawie uwierzyc sie dalo. nie zaprzeczaj, przeciez wszyscy cie kochaja, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pam-ela Re: Neo drogi 20.03.02, 16:18 wijesz się jak piskorz i unikasz otwartej rozmowy mówisz różne rzeczy bez uzasadnienia to nie po męsku. będziesz na spotkaniu ? no, spotkajmy się, bardzo proszę Odpowiedz Link Zgłoś
neo_x droga pam_elo 20.03.02, 16:22 mam sie spotkac? wiesz kto tam bedzie? r.!!! ja nie wiem czy mnie jego blask nie oslepi, ta elokwencja, ta madrosc, ten dowcip, ta uroda mlodego byczka ala dres. nie sadze, aby to byl dobry pomysl. ps. wije sie? takich kobiety lubia najbardziej, czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: droga pam_elo 20.03.02, 16:35 lepiej się schowaj w mysią dziurę i w ogóle stamtąd nie wychodź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Czy ktoś wie... IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 20.03.02, 16:35 ... w jakim watku nie ma nowego_x? Bo kurcze przejrzałem jakies 6 dzisiejszych watków i wszędzie go pełno jak szarańczy. Czyż to wiosna tak działa i pędraki się mnożą? Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Czy ktoś wie... 20.03.02, 16:49 Na wiosnę to nie tylko pędraki... Komary zaczynają wyłazić i inne badziewia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Czy ktoś wie... IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 20.03.02, 17:01 the_ladybird napisał(a): > Na wiosnę to nie tylko pędraki... > Komary zaczynają wyłazić i inne badziewia :) np. biedronki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Czy ktoś wie... IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 20.03.02, 17:10 Ha ha. Jak ja cię lubię biedronko. P.S. U mnie w mieszkaniu biedronki mieszkają całą zimę na roślinkach. I mają się całkiem dobrze. Nawet nieraz je dokarmiam. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Czy ktoś wie... 21.03.02, 08:46 A te roślinki, to niby jakim cudem żyją??? Masz opiekunkę do nich? Odpowiedz Link Zgłoś