Dodaj do ulubionych

NAJGORSZY PREZENT

IP: 195.94.201.* 21.08.01, 16:25
Czy jesteście wstanie podać przykład najgorszego, najdziwaczniejszego lub
najśmieszniejszego prezentu, wręczanego osobie płci przeciwnej???

Moje propozycje (dla dziewczyny):

pumeks
płyn do płukania ust
prenumerata Hustlera
kilogram wątroby cielęcej
;))
Obserwuj wątek
    • Gość: Leo100 Re: NAJGORSZY PREZENT IP: *.*.*.* 21.08.01, 16:30
      Pewna zdesperowana dziewczyna zrobila swojemu chlopcowi nastepujacy prezent na
      powrot z urlopu, w czasie ktorego ow chlopiec mial problemy z wiernoscia:
      otoz na mieciutkim kolorowym dywanie rozlala mnostwo wody i zasiala rzezuche.
      Po tygodniu bylo jak znalazl...
      pozdro
      • Gość: e Re: NAJGORSZY PREZENT IP: *.*.*.* 21.08.01, 17:11
        wrabisty prezent. Chyba swojemu tez taki sprawie :-)))))
        dzieki za pomysl
      • Gość: Tol O co chodzi z tą rzeżuchą? IP: 217.8.166.* 21.08.01, 21:51
        Gość portalu: Leo100 napisał(a):

> Pewna zdesperowana dziewczyna zrobila swojemu chlopcowi nastepujacy prezent na
        > powrot z urlopu, w czasie ktorego ow chlopiec mial problemy z wiernoscia:
        > otoz na mieciutkim kolorowym dywanie rozlala mnostwo wody i zasiala rzezuche.
        > Po tygodniu bylo jak znalazl...
        > pozdro

Kurde, nie rozumiem. Co rzeżucha ma do niewierności?
      • Gość: Misia Re: NAJGORSZY PREZENT IP: 157.25.200.* 22.08.01, 10:37
        Gość portalu: Leo100 napisał(a):

> Pewna zdesperowana dziewczyna zrobila swojemu chlopcowi nastepujacy prezent na
        > powrot z urlopu, w czasie ktorego ow chlopiec mial problemy z wiernoscia:
        > otoz na mieciutkim kolorowym dywanie rozlala mnostwo wody i zasiala rzezuche.
        > Po tygodniu bylo jak znalazl...
        > pozdro

Ale dziewczynka ściągnęła to z serialu telewizyjnego "Capital City" (taki o
        maklerach z londyńskiego banku). Tamta kobieta była jeszcze bardziej złośliwa, bo
        siała roślinkę po całym pokoju, a angielska rzeżucha szybciej kiełkuje, bo
        wysiana wieczorem już rankiem pokryła zielonym kożuchem dywan, łóżko i kapcie
        delikwenta.

Pzdr!
    • Gość: AKAMYSZ Re: NAJGORSZY PREZENT IP: 207.35.240.* 21.08.01, 16:57
      Podpaski...
    • Gość: ania Re: NAJGORSZY PREZENT IP: *.telia.com 21.08.01, 17:46
      najgorszy prezent jaki dostalam to pamietam byl samochod, juz nie wiem jakiej marki, jakis
      ferrari czy cos takiego. mieszkam centralnie w warszawie i nie mam garazu czy jak to sie
      nazywa? no i mialam cholerny klopot z tym nieprzemyslanym prezentem a potem chlopak
      chcial zeby mu tez cos fajnego kupic na urodziny no to ja musialam mu sie jeszcze
      zrewanzowac i wydac MOJE pieniadze! no, pomyslcie i kupialam mu taki dmuchany materac
      czy cos takiego, juz nie pamietam, ale w kazdym razie drogo mnie wykosztowal ten facet no
      i musialam z nim zerwac. ale samochod zatrzymalam za te wszystkie trudy jakie ponioslam.
      goraco mi sie robi na samo wpomnienie i wogole jest upal...
    • Gość: maryanna Re: NAJGORSZY PREZENT IP: *.chello.pl 21.08.01, 17:46
      Nie, no rzezucha jest the best .... trzeba bedzie wyprobowac ten patent :-)))
    • Gość: anonim Re: NAJGORSZY PREZENT IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 20:01
      Wszelkie produkty TV Szopow,upiekszac do paznokci pioro penalli ktorym mozesz
      przebijac puszke,ale moj nmumer jeden za nazwe to czopakul (tak sie wymawia)
      • leo100 Re: NAJGORSZY PREZENT 22.08.01, 10:15
        Coz to za wynalazek???
        • Gość: max Re: NAJGORSZY PREZENT IP: 195.94.201.* 22.08.01, 10:35
          Zgadzam się TV Shop''y mają zajebisty asortyment. Podobał mi się filmik o wosku
          do karoserii - po użyciu nie ruszał go nawet laser!!!
          • parwati Re: NAJGORSZY PREZENT 22.08.01, 10:45
            Cudowne sa tez pudełeczka, które po systematycznym wąchaniu przez człowieka
            powodują , że się chudnie .... śliczne :-))) TV Szopy są po prostu wylegarnia
            najgorszych prezentów .....
            • Gość: max Re: NAJGORSZY PREZENT IP: 195.94.201.* 22.08.01, 14:20
              Ktoś się jeszcze wypowie? Czy wszyscy się pospali? Czy nie macie jakiś pomysłów?
              Czy zespuła Wam się klawiatura? Czy wybuchła wojna? Czy ziemię zeżarli kosmici?
              Czy ja żyję? Boże, to jakiś koszmar...
              • Gość: xam Re: NAJGORSZY PREZENT IP: *.telia.com 22.08.01, 15:47
                takie cos czym sie wlosy z nosa wydlubuje, widzialam to w katalogu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka