garfield01 08.04.02, 18:34 To musieli przepisać. Takie głupoty i w takiej ilości to trudno wymyślać nawet gdy się czlowiekowi lub kotu bardzo nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia! Re: a te głupie rymy 08.04.02, 19:41 głupota ludzka jak widać niewymierna jest .Ja ją mierzę rymami ,Ty jak widzę nowymi wątkami Pozdrawiam PS.Z tym sprzątaniem nie przesadzaj ,do swojego grajdołka nie trafię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: a te głupie rymy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 22:29 postanowiłam to jednak umieścić tu również. Dla potomności. Miejsce proszę mi szykować w antologiach poezji plażowej "glupie rymy" -wydawca basia, patronat medialny Aniela - przed mreckiem i rorem pragnę być drukowana. Autografy i dłoń do ucałowania dam później. pan kotek był chory i leżał w łózeczku i przyszedł doń doktór jak sie masz koteczku zle bardzo garfild na to odpowie, wciąż sprzatam i sprzatam aż kreci się w głowie sprzątnąłem śmietnik, park, ulicę i nowe wciąż sprzątać chce okolice i myję wciąż łapki, bo czuję sie brudny ach los mój koci jest trudny i nudny. Już więcej nie mogę, już dosyć, już basta. Lecz ciągle coś pcha mnię z miasta do miasta. I wszędzie chce porządki wprowadzać chce swoje By wszyscy wiedzieli że wszystko to moje. I w górach i w chmurach, nad wodą i w błocie. Ja wszystko posprzątam by było kocie. Zdyszany, znękany, zmęczony okrutnie sprzątnąłem też plażę, bo brudna okrutnie. Opadłem już z siły i leżę w łóżeczku. Tak, tak koteczku, tak,tak koteczku... Panie doktorze czy na to znajdzie się rada? Ja nie chcem lecz muszem czy jest to ma wada? Czy może ten świat jest źle zbudowany, że wszystyko tak brudne i nudne jak rany. Ach kotku co chadzasz drogami własnemi Dlaczego chcesz zmieniać porządek na ziemi? Czy mało ci ścieżek w obrębie śmietnika Gdzie możesz do woli brykać i fikać? Moja mowa będzie krótka Pilnuj swojego ogródka! pan kotek był chory i leżał w łózeczku i przyszedł doń doktór jak sie masz koteczku zle bardzo garfild na to odpowie, wciąż sprzatam i sprzatam aż kreci się w głowie sprzątnąłem śmietnik, park, ulicę i nowe wciąż sprzątać chce okolice i myję wciąż łapki, bo czuję sie brudny ach los mój koci jest trudny i nudny. Już więcej nie mogę, już dosyć, już basta. Lecz ciągle coś pcha mnię z miasta do miasta. I wszędzie chce porządki wprowadzać chce swoje By wszyscy wiedzieli że wszystko to moje. I w górach i w chmurach, nad wodą i w błocie. Ja wszystko posprzątam by było kocie. Zdyszany, znękany, zmęczony okrutnie sprzątnąłem też plażę, bo brudna okrutnie. Opadłem już z siły i leżę w łóżeczku. Tak, tak koteczku, tak,tak koteczku... Panie doktorze czy na to znajdzie się rada? Ja nie chcem lecz muszem czy jest to ma wada? Czy może ten świat jest źle zbudowany, że wszystyko tak brudne i nudne jak rany. Ach kotku co chadzasz drogami własnemi Dlaczego chcesz zmieniać porządek na ziemi? Czy mało ci ścieżek w obrębie śmietnika Gdzie możesz do woli brykać i fikać? Moja mowa będzie krótka Pilnuj swojego ogródka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: a te głupie rymy IP: *.marketscore.com, / 10.101.3.* 09.04.02, 01:11 Futrzak zwiał,aż kokardkę zgubił... Odpowiedz Link Zgłoś
garfield01 Re: a te głupie rymy 09.04.02, 17:36 Może Kicia nosi kokardy albo reszta - hmmm - pań. Garfield takimi babskimi ozdobami się brzydzi, moja panno! A futro u niego - godne pozazdroszczenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: a te głupie rymy IP: *.marketscore.com, / 10.101.3.* 09.04.02, 01:14 Nie...To jednak obroża przeciwpchelna. (Biedny sierściuszek,teraz go insekty zjedzą...) Odpowiedz Link Zgłoś