saqqara 16.04.02, 04:06 Freck i reszta rownie mocno przeze mnie "lubianych" kreatur-jestescie zalosni! Zegnam to legowisko tetrykow jako Saqqara Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nanta!!! Re: Saqqara vel Nanta!!! : spowiadam sie. 16.04.02, 04:09 ...jako nanta Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: Saqqara vel Nanta!!! : spowiadam sie. 16.04.02, 04:11 ...mniej znana iwa100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: Saqqara vel Nanta!!! : spowiadam sie. IP: *.marketscore.com, / 10.101.3.* 16.04.02, 04:17 oraz ruda eNigma(ktoś prawie odgadł...) Freck,cóż to było za współczucie ale sorry-NY znam tylko z TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: Saqqara vel Nanta!!! : spowiadam sie. IP: *.marketscore.com, / 10.103.3.* 16.04.02, 04:26 A kaktusa,freck,wsadzę prosto w twoją d...,ty "niedopchnięty"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Saqqara vel Nanta!!! : spowiadam sie. IP: 66.119.33.* 16.04.02, 04:38 Buuuu...płaczcie z żalu smutasy ;(((( P.S.Zagadka; jakim nikiem jestem aktualnie? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Saqqara vel Nanta!!! : spowiadam sie. 16.04.02, 06:53 Przykro nam... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Saqqara vel Nanta!!! : spowiadam sie. 16.04.02, 06:56 Poza tym, i tak Wam nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Saqqara vel Nanta!!! : spowiadam sie. 16.04.02, 07:05 A tak wlasciwie to jeszcze ja sie moge podczepic pod ten korowod. Oswiadczam: to ja, nanta, sahara, enigma, i ktos jeszcze, chyba jakis motocykl. Poza tym: ja jestem murena, neo_x, !nowy, stone99, w_kulik i paru innych, dopiszcie kogo chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: Saqqara vel Nanta!!! : spowiadam sie. 16.04.02, 07:24 ignatz napisał(a): > A tak wlasciwie to jeszcze ja sie moge podczepic pod ten korowod. > Oswiadczam: to ja, nanta, sahara, enigma, i ktos jeszcze, chyba jakis motocykl. > > Poza tym: ja jestem murena, neo_x, !nowy, stone99, w_kulik i paru innych, > dopiszcie kogo chcecie. cóż można dodać, myślęże pora udać się do ortopedy i leczyc sie na nogi, niestety na głowę juz stanowczo za późno, pozostaje tylko współczucie dla najbliższych Odpowiedz Link Zgłoś
murena Re: Saqqara vel Nanta!!! : spowiadam sie. 16.04.02, 19:54 No, jak to? Ja miałam przecież być Mreckiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta wyjasnienie IP: 19.176.21.* 16.04.02, 08:06 odcinam sie od wszystkiego co jest pisane z zalogowanych ww nikow. wiele osob wie ze nanta i iwa to ta sama osoba. do osoby ktora przejela moje konta i zmienila hasla swiadczy to tylko o twojej kulturze. mam nadzieje ze czytanie mojej poczty sprawilo ci przyjemnosc. Przepraszam osoby, ktorych maile mialam w skrzynce. zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: wyjasnienie 16.04.02, 08:12 A jednak mialem racje nie wierzac Ci... Moje najszczersze wyrazy wspolczucia, Nanto. Wydaje mi sie, ze powinni tym zajac sie admini. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wyjasnienie 16.04.02, 09:55 w pierwszej chwili opadła mi szczeka ale wiem, ze sa tu tacy, ktorzy nawet w taki sposob chca komus dokopac, bo nie potrafia inaczej.... Trzymaj sie Nantusiu, wiem, ze dasz sobie rade! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta morgan@co. IP: 19.176.21.* 16.04.02, 11:12 jak powiedzialam wczesniej, na tej plazy nie ma takich maluczkich jak ty, i to co robisz teraz jest tego dowodem. ciagle korzystanie z mojej poczty i wysylanie maili z moich kont na potwierdzenie twoich slow niczego nie zmieni, to nadal swiadczy o tobie i swiadczy o tobie zle. cokolwiek robilismy na plazy, jak bardzo targaly nami negatywne uczucia, zadne z nas, powtarzam zadne z nas, nigdy nie zrobilo tego co ty robisz teraz. potwierdza to moje slowa, nie jestes jednym z plazy, bo tutaj nikt czegos takiego nie zrobil. chociaz do tej pory wiedzialam kim jestes, nie ujawnilam tego, chociaz powinnam, jak widac, przestrzeganie pewnych zasad wobec takich ludzi jak ty wychodzi mi jedynie na niekorzysc, ale obiecuje, poprawie sie. Probujesz mnie zgnoic walczac moimi prywatnymi mailami, skuteczna bron, nie ma co ukrywac. Licze jedynie na to, ze po wykorzystaniu wiedzy na moj temat, nie bedziesz sie zajmowal mailami od osob, ktore do mnie pisaly. Zycze milej zabawy, czujesz sie usatysfakcjonowany? mam taka nadzieje, bo tyle trudu poszloby na marne, a szkoda. Jak w dobrej komedii powinnam sie tu podpisac wszystkimi moimi nickami ale strasznie dluga lista by to byla wiec sobie daruje. Aha, i jeszcze jedno, kotus, nie znalazles jeszcze jednego mojego nicka, zrobilbys furore, zapewniam. Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: morgan@co. 16.04.02, 11:24 czy tylko ja nic nie rozumiem ? ale to możliwe.... Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: morgan@co. 16.04.02, 11:28 a już myślałam ,że ze mną coś nie tak, bo ja też nic nie rozumiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Nanta 16.04.02, 11:33 moze jednak powinnas dokopac dupkowi!!! Z mojego doswiadczenia wynika, ze takich ludzi powinno sie traktowac ich wlasna bronia chociazby po to aby mieli nauczke... Do nich po prostu nie dociera inna forma pesfazji. Trzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: Nanta 16.04.02, 11:38 Nanta, nasza prawdziwa ! odezwij się ! wyjaśnij nam durnym o co tu chodzi właściwie ? Odpowiedz Link Zgłoś
morgan&co Re:Chris,Nanta,reszta... 16.04.02, 11:55 Wyjasniam.Nantusi obrzydla plaza,przeszla na towarzyskie jako saqqara,pozniej chciala wejsc w tym wcieleniu na FnP.Co z tego wyszlo-wiadomo. Morgan&co to klakier,kibic mojego stalego plazowgeo wcielenia.Jest tlem,dodatkiem.Poswiecam go bez zalu. Nanta,iwa100 jest twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re:Chris,Nanta,reszta... 16.04.02, 12:03 mamy do czynienia z hakerstwem ? to karalne Odpowiedz Link Zgłoś
morgan&co Re:Chris,Nanta,reszta... 16.04.02, 12:13 Zero hackerstwa.Gdy wpisujesz haslo,sprawdz,kogo masz za plecami.Morgan to swinia,fakt,ale nanta przeprosi mnie jako kogos innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re:Chris,Nanta,reszta... IP: 19.176.21.* 16.04.02, 12:17 morgan&co napisał(a): > Zero hackerstwa.Gdy wpisujesz haslo,sprawdz,kogo masz za plecami.Morgan to > swinia,fakt,ale nanta przeprosi mnie jako kogos innego juz jestem gotowa do przeprosin, ktory to ten szlachetny nik? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re:Chris,Nanta,reszta... 16.04.02, 12:19 morgan&co napisał(a): > Zero hackerstwa.Gdy wpisujesz haslo,sprawdz,kogo masz za plecami. to cię niby tłumaczy?? Morgan to > swinia,fakt, nie ulega najmniejszych wątpliwości!!! ale nanta przeprosi mnie jako kogos innego Marzyciel! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re:Chris,Nanta,reszta... 16.04.02, 12:07 morgan&co napisał(a): > Morgan&co to klakier,kibic mojego stalego plazowgeo wcielenia.Jest > tlem,dodatkiem.Poswiecam go bez zalu. a tak w ogole to jestes morgan rowniez smierdzacym gnojkiem, zlodziejem etc... nie chce mi sie nawet pisac tych wszystkich okreslen na ktore zaslugujesz... goń sie petaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta morgan@co. lub "szlachetny plazowy niku" IP: 19.176.21.* 16.04.02, 13:20 najpierw rzucasz slowa na wiatr, a potem uciekasz zostawiajac za soba smrodek. chciales paktu, zgodzilam sie, ty spieprzyles chciales przeprosin, zgodzilam sie, ty spieprzyles czy nabieranie wody w usta masz w genach? czekam.. juz chyba bardziej ugodowa byc nie moge, teraz tez spieprzysz? tez uciekniesz? a przeciez chciales sobie o mnie buciki wycierac. jedyna taka okazja a ty nie korzystasz? a moze nie masz juz jak zawalczyc, dostep do moich skrzynek znowu nalezy do mnie, wiec nie bardzo masz czym mnie zaszantazowac. no i jak? ja chce przepraszac, ale jak mam to zrobic skoro nie wiem kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: morgan@co. lub 16.04.02, 13:42 Gość portalu: nanta napisał(a): > ja chce przepraszac, ale jak mam to zrobic skoro nie wiem kogo? ja na Twoim miejscu Nanta najpierw skopalbym gnojka a potem pomyslal, czy jeszcze chce mi sie z nim gadac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: morgan@co. lub IP: 212.191.66.* 16.04.02, 16:29 ...jestes pieprzonym gówniarzem morgan...szkoda mi klawiszy, żeby pisać coś więcej do ciebie. Nanta, co ja mam Ci powiedzieć...trzymaj sie, a jakbys miała sie puścic, to dzwoń, albo mailuj, albo przyjeżdżaj najlepiej;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Fuego 16.04.02, 16:34 widzisz.... nie pokazywalas sie tyle czasu i popatrz co sie tu porobilo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: Fuego IP: 19.176.21.* 16.04.02, 16:39 czesc Malutka, gdzie jestes? ps. a tym czyms co ma nicka morgan itd proponuje sie nie zajmowac. szkoda lapek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: Fuego IP: 19.176.21.* 16.04.02, 16:40 mam problem, bo nie wiem ktora "sukienke" nalozyc;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: Fuego IP: 19.176.21.* 16.04.02, 16:43 od momentu, jak sie jedna zrobila przyciasna;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: Fuego IP: 19.176.21.* 16.04.02, 16:46 tylko jedna? ja co rano sobie spiewam: "bo ja nie mam co na siebie wlozyc"...;)) Tequila dzieki za maila, na ktory dzisiaj odpisalas, ale wiesz, ze to nie bylam ja? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Fuego 16.04.02, 16:48 wiem wiem jak bedziesz miala SWOJEGO-BEZPIECZNEGO to daj znak popisalybysmy sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego IP: 212.191.66.* 16.04.02, 16:51 cześć baby...ja po kolokwium z mikroekonomii jestem Na spotkaniu nie będzie mnie. Zajęta jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: Fuego IP: 19.176.21.* 16.04.02, 16:58 Tequila dzieki, dam znac:)) Fuego jak kolos? zyjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego IP: 212.191.66.* 16.04.02, 17:02 żyję...trochę;) Pytania typu "czy konsument zachowujący się irracjonalnie powinien udać się na leczenie?" (były jeszcze 3 inne mozliwości;)) jakos przeżyłam, ale krańcowa użyteczność, krzywa transformacji i inne tego typu powoli mnie zabijały...ale się nie dałam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: Fuego IP: 19.176.21.* 16.04.02, 17:04 mozesz gadac by fon? at work jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Saqqara vel Nanta!!! : spowiadam sie. 16.04.02, 17:02 Czy ktos moglby w krotkich slowach podsumowac fakty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: Saqqara vel Nanta!!! : spowiadam sie. IP: 19.176.21.* 16.04.02, 17:03 a o co dokladnie chodzi? ze morgan znowu! dal dupy chociaz ja nie prosilam?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Saqqara vel Nanta!!! : spowiadam sie. IP: 212.191.66.* 16.04.02, 17:06 daj spokój Ignatz, niech pójdzie w zapomnienie cały ten mess. Takie jest moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Saqqara vel Nanta!!! : spowiadam sie. 16.04.02, 17:06 Chodzi mi o to, czy dobrze zrozumialem: To cos morgan i Ty znacie sie naprawde? To on przejal Ci konto? I w ogole. No i sprawdz skrzynke, nie zajarzylem tresci maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: Saqqara vel Nanta!!! : spowiadam sie. IP: 19.176.21.* 16.04.02, 17:40 nie znam morgana, nie udal mu sie szantaz na towarzyskim, gdzie namietnie chcial sobie zrobic ze mnie szczotke do butow, wiec postanowil moimi mailami zalatwic sprawe, morgan wlamal mi sie do skrzynek, pozmienial hasla, zalogowal sie na forum i porozsylal jakies maile, pare osob mi dalo znac ze cos takiego dostalo. w ten sposob morgan okreslajacy sie "szlachetnym nickiem na plazy" chcial rozwiazac palacy problem nanta-saqqara. cos jeszcze wyjasnic? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Saqqara vel Nanta!!! : spowiadam sie. 16.04.02, 18:00 Jakim cudem odgadl hasla? Odpowiedz Link Zgłoś
morgan&co Re: Saqqara vel Nanta!!! : spowiadam sie. 16.04.02, 18:03 Wredne,nieetyczne,k***wskie,pisz co chcesz nanto,prowokatorko,saqqaro,iw,itp. Jako s. ubliżałaś,aby jako n. pocieszać i współczuć-czy taka jest Twoja recepta na przyjaźń?.Sprawa dotyczy plaży dlatego Twoje drobne szwindelki z towarzyskiego pominę grobowym milczeniem,nie vendetty szukam.Zbulwersowanych i żądnych mojej krwi przepraszam za metody,nie mogłem inaczej,wybaczcie(lub nie).Cel osiągnąłem ;dwulicowość i obłudę słodkiej nantusi-saqqary-itp. przedstawiłem w sposób udokumentowany.Forum oburzone?Trudno...Prawda ukłuła trochę za mocno? C'est la vie... Nanta,specjalistko od starożytności,znawczyni XVIII dynastii,osobiście rozwiązałaś Hatszepsut-Maatkare czy pobiegłaś z płaczem "na górę"? Nicka nr 1 nie podam (zbyt wiele wysiłku włożyłem w jego budowę),ale też nie nazwę Ciebie głośno Twoim kolejnym z serii ,słodziutkim imieniem .Jesteśmy rozliczeni.Do zobaczenia jutro,na sokojnej plaży. Fuego,nie złość się tak bo powiem wszystkim,że też jesteś nantą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morgan&co Re: Saqqara vel Nanta!!! : spowiadam sie. 16.04.02, 18:11 Dla mniej zorientowanych-nanta to saqqara.Mail ktory wysłałem ze skrzynki saqqary zawiera skargę do administracji portalu na zle działające drugie konto saqqary o nazwie"nanta!!!".Sprawdź datę skagi,od kogo wysłana,dla kogo i w jakiej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
morgan&co Re: Saqqara vel Nanta!!! : spowiadam sie. 17.04.02, 02:51 Ignatz,nie musiałem niczego odgadywać ani włamywac sie,belive me. Nanta,utrzymujesz ze sie nie znamy?Interesujace...A pod jakim jeszcze nickiem bywasz tych okolicach od zeszłego roku? Mam swoje wady,lecz pamięć niezawodną.Zaraz moge przypomniec sobie historię ubiegłorocznej inwazjii nowych,walki o fotele(to był dopiero fun!)genezę powołania do zycia enigmy oraz podobnych jej narzędzi do walki z plazowiczami.Załuje teraz ze nie wysłałem po ludziach kilku innych maili,mieliby pożyteczna lekcje pogladowa na Twój temat! Zasada była nastepujaca : wchodzimy na forum,wyczuwamy klimat,poznajemy słabosci a pozniej kopiemy naiwnych gospodarzy(Chris np.) w czułe miejsca,zmieniwszy tozsamosci,oczywiscie.Bawiłem sie fenomenalnie,dopóki moje "wspólniczki" nie urzadziły polowania na mnie(nie czyń blizniemu...) Wycofałem się z romantyki,towarzyskiego,ukryłem na FnP ale panie(nanta,l.,dz.) bawią się nadal,stad moj atak na przewodniczke ich stadka. Cała ta afera to efekt nieporozumień na "towarzyskim".Mimowolnie wciągnietych w wir wydarzen przepraszm.Przed nantna!!!-saqqarą-enigmą-prowokatorką-iw, przestrzegam! Ufff,ale łopatologia.Ci,do których dotarło idą na piwo ;)Tym,ktorzy udają,że nic się nie stało-współczuję.Nantusia nieraz obrzuci was gnojem w kolejnym przebraniu... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Saqqara vel Nanta!!! : spowiadam sie. 17.04.02, 07:31 dla mnie morgan zostaniesz gnojem, szmata, zlodziejem i tchorzem. i nie tlumacz sie teraz, ze zrobiles to dla naszego dobra. bedzie lepiej dla ciebie jesli nie zdradzisz sie pod jakim nickiem jestes naprawde na plazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta czy ktos moze mi to wyjasnic? IP: 19.176.21.* 17.04.02, 08:08 bo ja juz glupia jestem. morgan, lecz sie, masz manie, nie wiem czego, ale masz. net to nie sposob na zycie, to jest rozrywka, do ciebie to chyba nie dotarlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta morgan, wachales cos? IP: 19.176.21.* 17.04.02, 13:10 ja nie wiem o czym ty mowisz z twoich slow wynika ze jestem przewodniczka szajki rozszalalych panienek- niszczycielek, ktore blakaja sie po gw, sieja spustoszenie, morduja i gwalca. ty byles jednym z nas, ale sie na ciebie wypielysmy i teraz postanowiles zbawic plaze nabijajac mnie na pal. wczesniej zdolalam zdeptac cie na romantice a potem z innymi harpiami napadlam na ciebie na towarzyskim. dobrze kumam? i to wszystko ja???? nawet nie wiedzialam ze taka ze mnie dobra organizatorka, serio mowie. ty natomiast jestes aniolkiem/golabkiem pokoju i moznaby cie postawic w czestochowie obok obrazu matki Boskiej. a te brudne sposoby, jakich musiales uzyc to tylko dlatego, ze ze mna, moca nieczysta, inaczej walczyc nie mogles. prawie sie wzruszylam, naprawde.. jesli ja jestem dwulicowa, to na ciebie okreslenia nie ma. kazdy z nas ma wiele twarzy, czy chcesz mi powiedziec ze na tym forum wszyscy sa tacy jakimi sa w realu??? licze ze nie, bo przerazenie mnie ogarnia kiedy pomysle ze takie cos jak ty blaka sie wolno na tym swiecie i to moze w tym samym miescie co ja. nie znam cie, a jesli kiedys mielismy te przyjemnsc spotkania sie, to bardzo zaluje, ze wzgledu na siebie. to ty jestes enigma, ktora tak milo bawila sie w zeszlym roku na forum i ktora ciagle robi sobie z ludzi balona. to jest ta przyjazn, ktorej po mnie oczekujesz? wbrew twoim oczekiwaniom nie bede zmieniac nika, zostanie saqqara. to jest ostatni moj post napisany jako nanta. w przyszlosci nie bede sie certolic z takimi pajacami jak ty. nie bede rzucac miesem to nie moj styl, ale wobec takich jak ty nie bedzie czystych regul, miej tego swiadomosc. jesli jeszcze wejdziesz mi w droge, nie przejde nad tym do porzadku dziennego. ludzie ktorych szanuje moga mi lazic po glowie, ty sie do nich nie zaliczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: morgan, wachales cos? 17.04.02, 13:14 zmarnujecie całe błoto plaży... przejdzcie na bardziej prywatne formy rozliczania się może? .. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: morgan, wachales cos? 17.04.02, 13:43 litosci nie macie??? ja tu boje tocze a wy sie obsciskujecie?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: morgan, wachales cos? 17.04.02, 13:49 brw zainteresowal mnie ten morgan. kto on zacz? i czemu go tu wczesniej nie widzialam? Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: morgan, wachales cos? 17.04.02, 13:54 Aniele czy Ty się obsciskujesz? Tak sama??? Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: morgan, wachales cos? 17.04.02, 14:01 aniela_ napisał(a): > nawet nei zauwazyłam :) Bo saqcośtam coś takiego rzuciła. ale to pewnie, by wzbudzić zainteresowanie swoja osobką ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: morgan, wachales cos? 17.04.02, 14:14 aha mozliwe ze w moim blasku zajasniec chciala moim kosztem. zawsze to taniej swiecic swiatlem odbitym. Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: morgan, wachales cos? 17.04.02, 13:58 saggara, Twoje powiedzonko to "kuźwa" ? bo już nie wiem czy to Ty ta sama co myślę ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: morgan, wachales cos? 17.04.02, 15:30 Chris niestety moje i nie moge sie z tego qzwa wyleczyc, z pstragow tez nie;) Gagatek prosze, nie zwracaj na mnie swojej uwagi, okey?;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: morgan, wachales cos? 17.04.02, 15:32 zdemaskuj moze w odwecie i morgana. nalegam. Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: morgan, wachales cos? 17.04.02, 15:39 no... można spokojnie przywitać saggarę :) będą pstrągi 20.04. ? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: morgan, wachales cos? 17.04.02, 15:54 Aniela chetnie bym to zrobila, bo chce osobiscie przeprosic ten szlachetny plazowy nik, ale nie wiem kto to jest. wiem jedno, pojawia sie jako enigma. Chris nie wiem, nie bylam jeszcze na spowiedzi, chociaz w moim przypadku jest to cokolwiek spozniony pomysl, morgan mnie wyspowiadal, wiec jestem czysta jak dziewica orleanska;) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: morgan, wachales cos? 17.04.02, 15:56 nene trzeba osobiście, wtedy dostaniesz karteczkę... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: morgan, wachales cos? 17.04.02, 16:00 karteczke? co to jest, bilet wstepu czy skierowanie na badania psychiatryczne?;) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: morgan, wachales cos? 17.04.02, 16:01 dowód wykonanej osobiście spowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: morgan, wachales cos? 17.04.02, 16:02 saqqara napisał(a): > wiec jestem czysta jak dziewica orleanska;) ze wzgledu na... hm... powiedzmy z pewnych wzgledow, pozwole sobie zauwazyc, ze dziewica O. zyjaca w zamierzchlych czasach nie byla pewnie taka czysta... niewinna pewnie tak, choc mozna miec watpliwosci... Nanta, mozesz byc czysta jak lza, a nie jak dziewica o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saqqara Re: morgan, wachales cos? IP: 19.176.21.* 17.04.02, 16:17 Rigel czy Ty wiesz o czyms o czym ja nie wiem?;) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: morgan, wachales cos? 17.04.02, 16:19 Nie znam osobiscie Izy. Stąd żaden to dla mnie autorytet. Skąd w ogóle pewność że czysta była? Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: morgan, wachales cos? 17.04.02, 16:17 saqqara napisał(a): > Chris > niestety moje i nie moge sie z tego qzwa wyleczyc, z pstragow tez nie;) > > Gagatek > prosze, nie zwracaj na mnie swojej uwagi, okey?;) doprawdy nie wiem jak mam interpretowac ";)" hmm... uwielbiam kokietki :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saqqara Re: morgan, wachales cos? IP: 19.176.21.* 17.04.02, 16:38 :)) uciekam. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: morgan, wachales cos? 17.04.02, 16:40 i potrafisz być miła. No, no. Pa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: morgan, wachales cos? IP: 212.191.69.* 17.04.02, 17:25 cześć ludzie (i morgan, tez cześć...albo właściwie nie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
morgan&co Re: Fuego 18.04.02, 00:08 Gość portalu: fuego napisał(a): > cześć ludzie (i morgan, tez cześć...albo właściwie nie;)) Cześć fuego, albo nie dzień dobry,albo nie-dobranoc,też nie,chyba...chyba jednak ogłoszę ze też jestes nantą.(to dżok taki,wyjaśniam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
morgan&co Re: ex-Nanta 17.04.02, 23:57 Szajka,panienki,gwałcą...Nie znajac Ciebie pomyślałbym ze pisujesz do "Skandali" Aniołek/gołabek? Taki sam jak iTy,jedynie metody bardziej nieetyczne. Biedny przesladowany,wyrolowany?Do pewnego stopnia tak.I szukający okazji do rewanżu za Twoje inne sprawki.Ot,taka kłotnia w rodzinie. Zemsta jest piękna choć przyziemna,dostarcza satysfakcji,przeciwnika uczy respektu.Ty niczego się nie nauczyłaś,nadal logujesz się podwojnie(patrz-wątek Chrisa)a nawet zauwazyłem ze wymieniasz uwagi sama ze sobą.Ciekawe,kiedy pojawisz się w trzeciej postaci z garściami gówienka do obrzucania. Enigmy się nie wypieraj,masz w tym udział co najmniej 50-procentowy.Czy znów muszę rozsyłać maile do pozostałych?Za swoje 50%"Amerykanki" przepraszam wszystkich,a tego-ktorego-imienia-się-nie-wymawia,szczegolnie. Z pogróżkami zwolnij.Chwilwoy brak kontroli i ktos moze ujrzeć Twoje prawdziwe "ja"-niepiękniejsze od mojego. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara morgan 18.04.02, 08:41 ostatni raz do ciebie sie zwracam bo mnie grzebanie w kupie nie sprawia przyjemnosci. cokolwiek dalej napiszesz na plazy zostanie bez odzewu, jesli chcesz dalej drzec koty, to zapraszam na towarzyskie, jest tam watek specjalnie dla ciebie. tutaj ludzie juz maja serdecznie dosc ogladania skutkow twoich metod wychowawczych. musialam ci jednak kiedys porzadnie dokopac, bo jezdzisz teraz po mnie jak po lysej kobyle z uporem wartym lepszej sprawy. kosza ci nie dalam, bo z takim jak ty to nawet nie chcialoby mi sie makaronu nawijac. ciekawe co to moglo byc, chetnie bym zrobila powtorke z rozrywki. Haha, rewanz za moje inne sprawki? wyprawe krzyzowa sobie robisz? metoda miecza i nabijania na pal nie uczy, no chyba ze chodzi o to zeby pacjent wyciagnal kopytka. jak na razie ja sobie razno brykam, slabiutko ci to nauczanie idzie. enigma to ty, ja mam tylko jeden adres. sprawdz sobie. poza tym gora tego watku to udowadnia. zalogowales sie z moich kont, a potem pojawiles sie jako iwona i enigma, adresy sa rozne, ale styl niestety tak. no i te bledy interpunkcyjne, spacja sie zacina? az mnie dziw bierze, ze po wystapieniach jako enigma chcesz mnie karac. ty to dopiero pokazales klase. byles w swoim zywiole, prawda? rajcowalo na maxa. a skoro mnie tak dobrze znasz to doskonale wiesz, ze nie rzucam miesem. wiec sie nie doczekasz, przykro mi ze rozczarowalam. tobie jednak idzie to doskonale wiec baw sie dalej, uwazaj jednak, kazdy kij ma dwa konce. kiedys w koncu sie natniesz, a ja bede stala z boku i podawala gwozdziki do twojej trumienki. z usmiechem na ustach bede je podawac. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: morgan 18.04.02, 23:19 bla, bla, bla, zamiast pala wystarczy wibrator. Mam te czczą satysfakcję, ze WAS wszystkich wsadzam do jednego koszyka na wstępie. Trzeba mieć nieźle narąbane, żeby mysleć, że taka pisaninka patykiem na plazowym piasku może być zemstą, prowokacją, czym kolwiek wreszcie. I chyba mialem rację sracharo, OZN. z dziura w mózgu po necie. ty wiesz. bez powazania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignatz Re: morgan IP: *.mikrus.pw.edu.pl 19.04.02, 00:04 W swietle niedawnych wydarzen czystosc piasku na plazy staje pod znakiem zapytania. A ja nie chce wchodzic w gowno na kazdym kroku, Wystarczy, ze mam pole minowe po drodze na polibude. A tymczasem spadam na towarzyskie, przesledzic wydarzenia na forumowym teatrze dzialan w I Wojnie Kloacznej. I tym razem sie nie odetne, bo sie nie moge zalogowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignatz Re: morgan IP: *.mikrus.pw.edu.pl 19.04.02, 00:05 A teraz jaki mam adresik? Odpowiedz Link Zgłoś
morgan&co Re:ex-Nanta,ex-Saqqara,pół-Enigma 19.04.02, 02:24 Niedobrze.Mimiwolnie wypełniłem twoją misję pt."Forumowa zadyma". I jeszcze masz taką reklamę za darmo... Co do mego Frankensteina-enigmy : nie ukrywam,że zeszłojesienna edycja to mój grzech.Byłem mocno zaskoczony Twoją kontynuacją jej losów w grudniu.A'propos IP- "marketscore" jest twoje,ja nadawałem z serwera anonimowego (rosyjskiego,zresztą).Pozostaj mi jedynie jeszcze raz przeprosić wszystkich. Makaron,gwoździki i trumienkę zostawiam na "towarzyskie",tutaj szkoda czasu na pierdoły. Nasza wojenka trwa,dla pozostałych wywieszam napis ***KONIEC*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignatz Re:ex-Nanta,ex-Saqqara,pół-Enigma IP: *.mikrus.pw.edu.pl 19.04.02, 13:39 I to "przepraszam" ma nam wystarczyc? Do spolki wrzucacie tutaj tone gowna i nawet nie wiecie jak posrzatac. Odpowiedz Link Zgłoś