Dodaj do ulubionych

wtyczki szukam

23.04.02, 17:02
wynagrodzenie do ustalenia.
Obserwuj wątek
    • chris_45 Re: wtyczki szukam 23.04.02, 17:06
      chyba nie dasz rady...
      mocno się trzymamy...
      no, powiedz, dlaczego nie byłaś ?
      • _tequila_ Re: wtyczki szukam 23.04.02, 17:07
        czesc Aniela
        • aniela_ Re: wtyczki szukam 23.04.02, 17:08
          mowilam. usprawiedliwienie przedkładałam komisji. wszelkie mozliwe
          zaswiadczenia wykrety i wymowki.
          czesc tekila. zglaszasz sie moze na wakat wtyczki?
        • chris_45 Re: Tequila 23.04.02, 17:09
          jednak żyjesz ?
          • aniela_ Re: Tequila 23.04.02, 17:12
            zglosila sie.
            • _tequila_ Re: Tequila 23.04.02, 17:16
              nie zglaszam sie do niczego
              daje znak ze jednak zyje choc marnie
              Chris cos Ci wyslalam
              Aniela jestes twarda i nie odpuszczasz? :)
              • aniela_ Re: Tequila 23.04.02, 17:17
                nene przeciwnie rozmiękczona jestem i szukam wtyczki której rękoma mogłabym
                wziąć co chcę :) zebym sobie manikiru niszczyc nie musiała ;)
                • chris_45 Re: Tequila 23.04.02, 17:31
                  Aniela :)
                  • aniela_ Re: Tequila 23.04.02, 17:34
                    noco?

ps/ zauwazcie ze jedyni sprawiedliwi siedzimy jeszcze w pracy pracujac za
                    miliony i cierpiąc za nich.
                    • aniela_ Re: Tequila 23.04.02, 17:37
                      nie chciualabym zabrzmiec patetycznie ale dodam ze jestesmy sprawiedliwi wsrod
                      narodow swiata siedzac w tych fabrykach by inni odpoczywali na nasz koszt.
                      • chris_45 Re: Tequila 23.04.02, 17:39
                        ciurek nie wybiera, dopada tych najlepszych,
                        jeśli Ci to coś pomoże,, :)
                        • aniela_ Re: Tequila 23.04.02, 17:41
                          z drugiej strony patrząc: mniej zdolni pracują dłużej ;) jak mawia moje
                          derekcja na widok nadgodzinujących.
                    • Gość: roro Re: Tequila IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 23.04.02, 17:40
                      aniela_ napisał(a):

> noco?
                      >
                      > ps/ zauwazcie ze jedyni sprawiedliwi siedzimy jeszcze w pracy pracujac za
                      > miliony i cierpiąc za nich.

Nie jedyni. Ja jeszcze tylko odprawię pociąg do Małkinii Górnej 17.53 i lecę na
                      chatę.

A co do wtyczki, to ja sie zgłaszam. Powiedz tylko jak wygląda kontakt. Zapewne
                      długie nogi i duże niebieskie oczy. :-D
                      • aniela_ Re: Tequila 23.04.02, 17:42
                        znaczy wątpię zebys sie nadał roro (z całym szacunkiem). werbuję raczej kogos z
                        grona brudnej czternastki obecnej wiadomego dnia w wiadomym miejscu ;)
                        • Gość: roro Re: Tequila IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 23.04.02, 17:43
                          A jesteś pewna, że mnie tam nie było?

Ja nic nie sugeruję, ale roro nie zawsze jest roro.
                      • chris_45 Re: Tequila 23.04.02, 17:42
                        od kiedy na PKP mają net ? ;)
                        • _tequila_ Re: Tequila 23.04.02, 17:45
                          Chris maja - i dobrze bo czasami musze cos sprawdzic, a jak sobie pomysle, ze
                          mam rozmawiac z "przemila" pania informatorka - to wole juz wszadzic palec do
                          kontaktu :)
                          • aniela_ Re: Tequila 23.04.02, 17:46
                            o ile pani przemila odbierze tel co zdarza sie rzadko :)
                            nie wiem roro, jesli byles nadasz sie, ale dowod przedstaw jakis spreparowany :)
                            odplywam kochani. milego popoludnia.
                            • Gość: roro Re: Tequila IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 23.04.02, 17:49
                              aniela_ napisał(a):

> o ile pani przemila odbierze tel co zdarza sie rzadko :)
                              > nie wiem roro, jesli byles nadasz sie, ale dowod przedstaw jakis spreparowany :
                              > )

Jako dowód mogę ci opisać Pam-elę.
                          • Gość: roro Re: Tequila IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 23.04.02, 17:48
                            tequila :))))))))

Niedlugo bedziesz mogla robić rezerwację miejsc w ekspressach przez SMS.
                            Polecam. Właśnie nad tym pracuję.
                        • Gość: roro Re: Tequila IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 23.04.02, 17:46
                          chris_45 napisał(a):

> od kiedy na PKP mają net ? ;)

net to moze za duze slowo. Ot sluzbowy laptop z komorą. W przerwach miedzy
                          kolejnym opuszczaniem szlabanu mogę trochę poserfować.

• Gość: roro Re: Tequila IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 23.04.02, 17:53
                            No to ja lecę spuścic ten szlaban, bo znów mi się autokar z wycieczką z Rosjii
                            pod parowóż wpierniczy.
                          • _tequila_ Re: Tequila 23.04.02, 17:54
                            a zdazysz do piatku - bo wybieram sie na dlugi weekend i nie wiem czy jechac
                            pociagiem czy PKSem :)
                            • chris_45 Re: Tequila 23.04.02, 17:56
                              Tequila - jeszcze ciurkujesz ?
                              • _tequila_ Re: Tequila 23.04.02, 18:00
                                to chyba juz nie ja tylko moj cien.... help
                                a Ty tez?
                              • Gość: roro Re: Tequila IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 23.04.02, 18:02
                                Jedź pociągiem. Zawsze bezpieczniej.
                                A do piątku nie zdąże. Udaj się na najbliższą stację PKP do kasy.

Można tez zamawiać bilety przez internet www.pkp.com.pl
                                Ale to bez gwarancji.
                                Tu leci po prostu e-mail na stację Wawa Centralna, gdzie siedzi miła pani,
                                czyta maile, wystukuje rezerwacje na kasie i odpowiada emalia. Teraz czeka się
                                12 godzin :)))))). Ot mila Pani słuzy za switcha. Informatycy zapewne wiedzą co
                                to switch
                                • chris_45 Re: Tequila 23.04.02, 18:04
                                  właśnie uciekam
                                  trzymajcie się !
                                • _tequila_ Re: Tequila 23.04.02, 18:04
                                  chyba jenak rozejze sie za jakims szoferem - nie lubie pociagow
                                  • _tequila_ Re: Tequila 23.04.02, 18:05
                                    pa Chris :)
                                    • robert_c Re: roro.... 23.04.02, 18:09
                                      ty nie gadaj tyle, tylko podnoś ten szlaban, bo Małkinia już dawno przejechała.
                                      • Gość: aniela Re: roro.... IP: *.ci.uw.edu.pl 23.04.02, 22:07
                                        przypominam uprzejmie ze to nie jest wątek kolejowy. wtyczki szukam, wiec
                                        ktokolwiek widzial ktokolwiek wie...
                                        • westin Re: roro.... 24.04.02, 08:29
                                          Sorry Aniela, ale moja wtyczka jest unplugged
                                          • aniela_ Re: roro.... 24.04.02, 13:48
                                            aha westin nei chcesz sie widze dzielić
                                            • westin Re: roro.... 24.04.02, 13:54
                                              sorry nie mogę. Tajny informator mi zakazał. Proponuję zwrócic się z zapytaniem
                                              do chrisa_46. Może on jednak coś dostał?
                                              • aniela_ Re: roro.... 24.04.02, 15:28
                                                nene to przebrany w mudnur chrisa nie powiemkto (w kazdym razie nie za darmo).
                                                zakazy tajnych informatorow nie sa wiazace. wiem to na pewno.
                                                • westin Re: roro.... 24.04.02, 16:42
                                                  Ale mój informator już ma do mnie pretensje za uchylanie rąbka tajemnicy... Z
                                                  surowego spojrzenia jakim mnie obdarza wnoszę, że jego zakaz powinien być dla
                                                  mnie wiążący.
                                                  • aniela_ Re: roro.... 25.04.02, 08:50
                                                    aha uwazasz ze nie moglabym sie zaprzyjaznic z nim? dac mu dloni do ucalowania
                                                    bym nie mogla i zwodniczo na niego patrzec?
                                                  • chris_45 Re: roro.... 25.04.02, 08:53
                                                    Aniela :)
                                                  • aniela_ Re: roro.... 25.04.02, 08:55
                                                    aha mam to traktować jako zgłoszenie ? ;)
                                                  • westin Re: roro.... 25.04.02, 09:16
                                                    A jeżeli to kobieta?
                                                  • aniela_ Re: roro.... 25.04.02, 09:19
                                                    aha uwiodłeś kogos jak jakis zigolo, wykorzystasz wezmiesz zdjecia wezmiesz
                                                    opis i porzucisz? z ciekawosci pytam.
                                                  • westin Re: roro.... 25.04.02, 09:28
                                                    Uwiodłem wtyczkę, ale mentalnie, nie realnie. Tylko po to aby obejrzeć zdjęcia.
                                                    A tak na marginesie naprawdę nikt nie przesłał Ci jednego, choćby nawet
                                                    nieostrego, zdjęcia? 14 osób + potencjalne osoby dla których te 14 osób mogło
                                                    być wtyczkami + osoby związane z zakładem fotograficznym wywołującym zdjęcia +
                                                    tajemniczy pan z teczką + internetowi hackerzy i nic? Zwarta jest ta
                                                    plażowoforumowa brać! Nie ma co!
                                                  • aniela_ Re: roro.... 25.04.02, 09:30
                                                    aha ktos puscil farby trochę bez tortura nawet po dobroci. ale takie zdjecia
                                                    bez opisu nie przemawiaja do mnie. wymienie zdjecia na opis. to chyba uczciwy
                                                    uklad?
    • oxycort Re: wtyczki szukam 25.04.02, 09:19
      Szukasz nadal Anielu?
      A może być wtyczka z przedłużaczem gratis?
      • aniela_ Re: wtyczki szukam 25.04.02, 09:20
        aha . nie upieram sie nawet przy kolorze ani chabrowym ani fijołkowym.
        wymagania mam z dnia na dzien mniejsze.
        • oxycort Re: wtyczki szukam 25.04.02, 09:22
          Ale ustalmy co ważniejsze jest: wtyczka czy kabel?
          • chris_45 Re: wtyczki szukam 25.04.02, 09:23
            najważniejszy jest tomahawk !
            • aniela_ Re: wtyczki szukam 25.04.02, 09:25
              chris zakop topor bo komus krzywde zrobisz.

aha oxy najlepsza bylaby wtyczka z kablem dobrze przewodzącym, zadnym tam
              PÓŁprzewodnikiem.
              • the_ladybird Re: wtyczki szukam 25.04.02, 09:26
                taktak nadprzewodnik by się przydał nawet, jaksądzę
                • aniela_ Re: wtyczki szukam 25.04.02, 09:26
                  o to to własnie. idealny bylby.
            • basia! Re: wtyczki szukam 25.04.02, 09:26
              jak wtyczka to i kontakt by się przydał;)
              • aniela_ Re: wtyczki szukam 25.04.02, 09:27
                gniazo jakies informacji. nie musi byc duze. gniazdko po prostu.
                • the_ladybird Re: wtyczki szukam 25.04.02, 09:30
                  Podsumujmy:
                  Aniela potrzebuje gniazdko, wtyczkę i kabel nadprzewodzący.
                  Kto chce sprzedać taki zestaw?
                  • aniela_ Re: wtyczki szukam 25.04.02, 09:31
                    aha przypomnialam sobie wlasnie z eprawdziwych przyjaciol poznaje sie w
                    biedzie. chyba Was nie poznaje kiedy tak z wyrzutem na Was patrze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka