aniela_ 23.04.02, 17:02 wynagrodzenie do ustalenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chris_45 Re: wtyczki szukam 23.04.02, 17:06 chyba nie dasz rady... mocno się trzymamy... no, powiedz, dlaczego nie byłaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: wtyczki szukam 23.04.02, 17:08 mowilam. usprawiedliwienie przedkładałam komisji. wszelkie mozliwe zaswiadczenia wykrety i wymowki. czesc tekila. zglaszasz sie moze na wakat wtyczki? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Tequila 23.04.02, 17:16 nie zglaszam sie do niczego daje znak ze jednak zyje choc marnie Chris cos Ci wyslalam Aniela jestes twarda i nie odpuszczasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Tequila 23.04.02, 17:17 nene przeciwnie rozmiękczona jestem i szukam wtyczki której rękoma mogłabym wziąć co chcę :) zebym sobie manikiru niszczyc nie musiała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Tequila 23.04.02, 17:34 noco? ps/ zauwazcie ze jedyni sprawiedliwi siedzimy jeszcze w pracy pracujac za miliony i cierpiąc za nich. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Tequila 23.04.02, 17:37 nie chciualabym zabrzmiec patetycznie ale dodam ze jestesmy sprawiedliwi wsrod narodow swiata siedzac w tych fabrykach by inni odpoczywali na nasz koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: Tequila 23.04.02, 17:39 ciurek nie wybiera, dopada tych najlepszych, jeśli Ci to coś pomoże,, :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Tequila 23.04.02, 17:41 z drugiej strony patrząc: mniej zdolni pracują dłużej ;) jak mawia moje derekcja na widok nadgodzinujących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Tequila IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 23.04.02, 17:40 aniela_ napisał(a): > noco? > > ps/ zauwazcie ze jedyni sprawiedliwi siedzimy jeszcze w pracy pracujac za > miliony i cierpiąc za nich. Nie jedyni. Ja jeszcze tylko odprawię pociąg do Małkinii Górnej 17.53 i lecę na chatę. A co do wtyczki, to ja sie zgłaszam. Powiedz tylko jak wygląda kontakt. Zapewne długie nogi i duże niebieskie oczy. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Tequila 23.04.02, 17:42 znaczy wątpię zebys sie nadał roro (z całym szacunkiem). werbuję raczej kogos z grona brudnej czternastki obecnej wiadomego dnia w wiadomym miejscu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Tequila IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 23.04.02, 17:43 A jesteś pewna, że mnie tam nie było? Ja nic nie sugeruję, ale roro nie zawsze jest roro. Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Tequila 23.04.02, 17:45 Chris maja - i dobrze bo czasami musze cos sprawdzic, a jak sobie pomysle, ze mam rozmawiac z "przemila" pania informatorka - to wole juz wszadzic palec do kontaktu :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Tequila 23.04.02, 17:46 o ile pani przemila odbierze tel co zdarza sie rzadko :) nie wiem roro, jesli byles nadasz sie, ale dowod przedstaw jakis spreparowany :) odplywam kochani. milego popoludnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Tequila IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 23.04.02, 17:49 aniela_ napisał(a): > o ile pani przemila odbierze tel co zdarza sie rzadko :) > nie wiem roro, jesli byles nadasz sie, ale dowod przedstaw jakis spreparowany : > ) Jako dowód mogę ci opisać Pam-elę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Tequila IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 23.04.02, 17:48 tequila :)))))))) Niedlugo bedziesz mogla robić rezerwację miejsc w ekspressach przez SMS. Polecam. Właśnie nad tym pracuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Tequila IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 23.04.02, 17:46 chris_45 napisał(a): > od kiedy na PKP mają net ? ;) net to moze za duze slowo. Ot sluzbowy laptop z komorą. W przerwach miedzy kolejnym opuszczaniem szlabanu mogę trochę poserfować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Tequila IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 23.04.02, 17:53 No to ja lecę spuścic ten szlaban, bo znów mi się autokar z wycieczką z Rosjii pod parowóż wpierniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Tequila 23.04.02, 17:54 a zdazysz do piatku - bo wybieram sie na dlugi weekend i nie wiem czy jechac pociagiem czy PKSem :) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Tequila 23.04.02, 18:00 to chyba juz nie ja tylko moj cien.... help a Ty tez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Tequila IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 23.04.02, 18:02 Jedź pociągiem. Zawsze bezpieczniej. A do piątku nie zdąże. Udaj się na najbliższą stację PKP do kasy. Można tez zamawiać bilety przez internet www.pkp.com.pl Ale to bez gwarancji. Tu leci po prostu e-mail na stację Wawa Centralna, gdzie siedzi miła pani, czyta maile, wystukuje rezerwacje na kasie i odpowiada emalia. Teraz czeka się 12 godzin :)))))). Ot mila Pani słuzy za switcha. Informatycy zapewne wiedzą co to switch Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Tequila 23.04.02, 18:04 chyba jenak rozejze sie za jakims szoferem - nie lubie pociagow Odpowiedz Link Zgłoś
robert_c Re: roro.... 23.04.02, 18:09 ty nie gadaj tyle, tylko podnoś ten szlaban, bo Małkinia już dawno przejechała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: roro.... IP: *.ci.uw.edu.pl 23.04.02, 22:07 przypominam uprzejmie ze to nie jest wątek kolejowy. wtyczki szukam, wiec ktokolwiek widzial ktokolwiek wie... Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: roro.... 24.04.02, 08:29 Sorry Aniela, ale moja wtyczka jest unplugged Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: roro.... 24.04.02, 13:54 sorry nie mogę. Tajny informator mi zakazał. Proponuję zwrócic się z zapytaniem do chrisa_46. Może on jednak coś dostał? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: roro.... 24.04.02, 15:28 nene to przebrany w mudnur chrisa nie powiemkto (w kazdym razie nie za darmo). zakazy tajnych informatorow nie sa wiazace. wiem to na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: roro.... 24.04.02, 16:42 Ale mój informator już ma do mnie pretensje za uchylanie rąbka tajemnicy... Z surowego spojrzenia jakim mnie obdarza wnoszę, że jego zakaz powinien być dla mnie wiążący. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: roro.... 25.04.02, 08:50 aha uwazasz ze nie moglabym sie zaprzyjaznic z nim? dac mu dloni do ucalowania bym nie mogla i zwodniczo na niego patrzec? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: roro.... 25.04.02, 09:19 aha uwiodłeś kogos jak jakis zigolo, wykorzystasz wezmiesz zdjecia wezmiesz opis i porzucisz? z ciekawosci pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: roro.... 25.04.02, 09:28 Uwiodłem wtyczkę, ale mentalnie, nie realnie. Tylko po to aby obejrzeć zdjęcia. A tak na marginesie naprawdę nikt nie przesłał Ci jednego, choćby nawet nieostrego, zdjęcia? 14 osób + potencjalne osoby dla których te 14 osób mogło być wtyczkami + osoby związane z zakładem fotograficznym wywołującym zdjęcia + tajemniczy pan z teczką + internetowi hackerzy i nic? Zwarta jest ta plażowoforumowa brać! Nie ma co! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: roro.... 25.04.02, 09:30 aha ktos puscil farby trochę bez tortura nawet po dobroci. ale takie zdjecia bez opisu nie przemawiaja do mnie. wymienie zdjecia na opis. to chyba uczciwy uklad? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: wtyczki szukam 25.04.02, 09:19 Szukasz nadal Anielu? A może być wtyczka z przedłużaczem gratis? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: wtyczki szukam 25.04.02, 09:20 aha . nie upieram sie nawet przy kolorze ani chabrowym ani fijołkowym. wymagania mam z dnia na dzien mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: wtyczki szukam 25.04.02, 09:22 Ale ustalmy co ważniejsze jest: wtyczka czy kabel? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: wtyczki szukam 25.04.02, 09:25 chris zakop topor bo komus krzywde zrobisz. aha oxy najlepsza bylaby wtyczka z kablem dobrze przewodzącym, zadnym tam PÓŁprzewodnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: wtyczki szukam 25.04.02, 09:26 taktak nadprzewodnik by się przydał nawet, jaksądzę Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: wtyczki szukam 25.04.02, 09:26 jak wtyczka to i kontakt by się przydał;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: wtyczki szukam 25.04.02, 09:27 gniazo jakies informacji. nie musi byc duze. gniazdko po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: wtyczki szukam 25.04.02, 09:30 Podsumujmy: Aniela potrzebuje gniazdko, wtyczkę i kabel nadprzewodzący. Kto chce sprzedać taki zestaw? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: wtyczki szukam 25.04.02, 09:31 aha przypomnialam sobie wlasnie z eprawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie. chyba Was nie poznaje kiedy tak z wyrzutem na Was patrze... Odpowiedz Link Zgłoś