brezly 28.10.04, 10:45 Dlaczego wy nie powiecie ze sie go(jego?) chcecie po prostu pozbyc i wyslac do zimynch krajow, co?:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: Viki! 28.10.04, 10:48 brezly napisał: > Dlaczego wy nie powiecie ze sie go(jego?) chcecie po prostu pozbyc i wyslac do > zimynch krajow, co?:-) kogo znaczy się i gdzie dokładnie?? wybierając kierunek ewakuacji wolałbym wiedziec, czy kogoś niechcianego nie spotkam tam gdzie sie wybieram Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Viki! 28.10.04, 10:51 A taki tam Rocky II. W Vikilandzie go nie chca i chco go wyslac do Brussels gdzie jak wiadomo juz i z pl. mocna delegacja jest. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Viki! 28.10.04, 11:28 No, skorzystac z CAPu i wyslac baranow na Bialorus poki tam odpowiednia czasoprzestrzen. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Viki! 28.10.04, 11:51 rzeczywiscie moznaby ale na Bialosrusi maja juz pewnie zdrowo przerabane, wiec po co ich gorzej meczyc! przygotowujemy sie do podpisywania Konstytucji, zyc sie nie da jutro w Ciemnogrodzie, otwarty dla europy a dla tubylcow zamkniety na 4 spusty! Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Viki! 28.10.04, 11:56 jak powiem, ze Bialosrusi to literowka to i tak nikt nie uwierzy... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Viki! 28.10.04, 12:00 Viki, jestem w stanie uwierzyc w kazda literowke. Im gorsza tym bardziej, bo Murphy pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Viki! 28.10.04, 12:36 to zajrzyj na forum wloskie gdzie zamiast Circoscrizione (filia urzedu gminy czy jakos tak) kobitka napisala circoncisione (obrzezanie) sorry ale sie zesikalam i ide do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Viki! 28.10.04, 16:21 a już myslałem, że sobie tylko pitolicie tak we dwoje... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Viki! IP: *.24-151.libero.it 28.10.04, 21:50 yhy jutro bede swiiadkiem historycznego wydarzenia! mam pewne watpliwosci, bo jedni mowia traktat, inni konstytucja, a przeca nie bylo ogolnoe£ropejskiego reniferrendum orrendum Odpowiedz Link Zgłoś