e.silver 14.05.02, 14:57 W zwiazku z tym, że moja poczta postanowiła przetestować moją cierpliowść i wytrzymałość na jej dowcipy, nie wiem, czy mój mail do Ciebie się wysłał. Mozesz to sprawdzić? W razie czego zrobię powtórkę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_ladybird Re: Biedronko! 14.05.02, 15:00 Wysłał, doszedł, zapukał, bo grzeczny. Odpisuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Biedronko! 14.05.02, 15:02 a co trzeba zrobic, zeby otrzymac maila od Biedronki? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Biedronko! 14.05.02, 15:03 a) poprosić b) zachęcić c) przecieżdostałeś (cień pretensji delikatnie układam) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Biedronko! 14.05.02, 15:04 the_ladybird napisał(a): > a) poprosić prosze :))) > b) zachęcić nie mogę przecież :))) jakby to wygladalo???? > c) przecieżdostałeś (cień pretensji delikatnie układam) nie zauważyłem :(((((( maila, nie pretensji... Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Biedronko! 14.05.02, 15:11 Eee, bo to był taki sobie tylko mail. I zauważyłeś, bo skomentowałeś, że nie możesz otworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Biedronko! 14.05.02, 15:12 a to ten skomentowany to widzialem... faktycznie, to byl taki sobie mail... chcialbym dostac cos extra, specjalnego :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Biedronko! 14.05.02, 15:17 a co Ty mozesz wiedziec o moich wymaganiach?? Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Biedronko! 14.05.02, 15:37 Błysnę spóźnionym zapłonem: >> b) zachęcić > nie mogę przecież :))) jakby to wygladalo???? A dlaczegóż to niby nie możesz? Czyżbyś miał się czego/kogo obawiać? :-P Odpowiedz Link Zgłoś