Dodaj do ulubionych

Apteka - na dobry początek dnia

28.05.02, 09:05
Do apteki wszedł mężczyzna i poprosił o możliwość rozmowy z aptekarzem
mężczyzną. Kobieta w okienku :
- Prosze pana, nie zatrudniamy ani jednego mezczyzny. Wlascicielką
apteki jest moja siostra, ja natomiast jestem farmaceutką, w czym
moglabym pomoc?
- Prosze pani, mam jednak taka sprawe, ze wolalbym porozmawiac z
mezczyzną...
- Prosze pana, jestem dyplomowaną farmaceutką i zapewniam pana, ze
podejde do sprawy absolutnie profesjonalnie, dyskretnie i bezosobowo...
- Prosze pani, bardzo cieżko mi o tym mowic, naprawde wolalbym z
mezczyzną... Mam wielki klopot, poniewaz mam permanentna erekcję. Co
pani moglaby mi na to dac?
- Mmm... prosze poczekac chwilkę, musze zapytac mojej siostry. Po kilku
minutach wrocila:
- Prosze pana, naradzilysmy sie z siostra i wszystko, co mozemy panu dac
to 1/3 udzialow w aptece, sluzbowy samochod i 5000 miesiecznej
pensji....
Obserwuj wątek
    • basia! Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:12
      Czy to co napisałeś ma jakiś związek z pewną mądrością życiową ,że żeby coś
      dostać trzeba najpierw dać?

• the_ladybird Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:12
      :) Chris :)
      • chris_45 Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:17
        Oh, dziewczyny... :))jak ja Was lubię.. :))
        • aniela_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:18
          amnie amnie???
          • chris_45 Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:20
            zgadnij...
            • chris_45 Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:21
              aha, czy Aniela to dziewczyna ?
              • aniela_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:23
                nie badzmy drobiazgowi
                • chris_45 Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:24
                  a bądźmy, bądźmy...
                  • the_ladybird Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:25
                    Chris, wierny kibic za Twoimi plecami zasiada :)
                    • chris_45 Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:26
                      he he he ...
                      • aniela_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:27
                        niewazna płać. liczy się uczucie
                        • _tequila_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:28
                          czy dobrze trafilam do kolka wzajemnej adoracji?
                          • aniela_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:28
                            tak. chcialabys pokisic sie z nami we wlasnym sosie?
                          • chris_45 Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:29
                            dobrze. próbuję rozszyfrować płeć Anieli, i wiek...
                            • aniela_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:32
                              z czcionki wróży... kibicuję mu nawet życzliwą mam nature
                              • chris_45 Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:33
                                Twoja czcionka mówi wiele...
                                • aniela_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:37
                                  aha sz;achetny charakter pisma świadczy na moją korzyść. jakie pismo taki
                                  charakter, jak mówi mądrość ludowa.
                                  • chris_45 Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:39
                                    np. często nie trafiasz we właściwe klawisze...
                                    starcze drżenie rąk ? zły wzrok ?
                                    • aniela_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:40
                                      wzruszenie
                                      • basia! Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:41
                                        emocje?
                                    • oxycort Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:42
                                      słynne "nei" - że podeprę się przykładem
                                      • aniela_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:43
                                        odłóz noz brutysie
                                        • chris_45 Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:43
                                          ha ha ha, znów ! hihihi
                                          • aniela_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:44
                                            hyhyhy won
                                          • oxycort Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:44
                                            też odnotowałem :)
                                            • aniela_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:45
                                              nie badzcie malostkowi moi drodzy
                                            • chris_45 Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:45
                                              to staruszka przed emeryturą !
                                              • aniela_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:46
                                                pffffffffff (wydęte i wzgardliwe)
                                              • oxycort Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:48
                                                Prowokacja Chris?
                                                Też metoda :)
                                                • aniela_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:56
                                                  aha na jakas pierwsza naiwną mogłaby zadziałać. nie poddawaj się chris ;)
    • oxycort Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:40
      A. Tu jesteście.
      Mam garść agrafek (agrawek?) dla Tekili
      • aniela_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:41
        oddac mozesz w moje dobre drzace rece
      • chris_45 Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:41
        witaj Oxy
        Rozbieram Anielę - na czynniki...
        • aniela_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:43
          aha a ja sie nie bronię wcale. nie mam nic do ukrycia. jestem jak otwarta ksiega
          • chris_45 Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:44
            ukrywasz się, ciekawy jestem dlaczego ?
            • aniela_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:46
              jawna jestem przeciez
              • chris_45 Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:47
                doszedłem powyżej do wniosku, że jesteś staruszką
                staruszki zawsze długo przebywają w aptece.
                • basia! Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:51
                  chris_45 napisał(a):

> doszedłem powyżej do wniosku, że jesteś staruszką
                  > staruszki zawsze długo przebywają w aptece.

długo rozwiązują test ciażowy(jeżeli są blondynkami)
              • _tequila_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:48
                Aniela oddawaj te agrafki bo szef juz na mnie dziwnie patrzy...
                • oxycort Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:50
                  Aniela je tu rozsypała, chodź, pomogę Ci zbierać :)
                  • _tequila_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:51
                    Oxy to pozbieraj a ja w zamian skocze dla Ciebie po maliny...
                    • oxycort Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:54
                      nie biegnij zbyt szybko, wszystko Ci fruwa :)
                      • _tequila_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:55
                        mowisz oczywiscie o moich wlosach... ?
                        • oxycort Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:58
                          Tak. O włosach... :)
                          Co tak trzeszczy? Mam wrażenie, że Twój ostatni guzik pęka w szwach
                          • _tequila_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:59
                            a Ty jakos wolno zbierasz te agrafki...
                            • oxycort Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 10:06
                              nobo mię one w palce kolą...
                              ...Pić mi się chce.
                              • _tequila_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 10:14
                                to kolnij po kole
                                • oxycort Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 10:18
                                  Eeeee... A mogę wziąć Twój guzik? Myslę, że skończyły mi się drobne...
                                  • _tequila_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 10:33
                                    he he chcesz mnie puscic w skarpetkach...
              • basia! Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:48
                na spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością
                • chris_45 Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:51
                  Wiem ! Aniela jest czarna !!!
                  • basia! Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:53
                    chris_45 napisał(a):

> Wiem ! Aniela jest czarna !!!

brunetka,czy czarny charakter?
                    • chris_45 Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:54
                      Jest Murzynką, Mulatką, Metyską albo jeszcze co innego !
                  • e.silver Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:53
                    przepraszam... ekhm... z brudu? ;))
                    • aniela_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:55
                      coco? wyłączona na wpół jestem (OFF).
                      • chris_45 Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:57
                        I jest łysa ! Napewno !
                        • aniela_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 09:59
                          łysieje się podobno od testosteronu. wyniki testu na ogladanie paznokci i
                          zweranie kolan wprowadzily pewien zamet w tym przedmiocie.
                          • chris_45 Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 10:00
                            Już prawie mam gotowy
                            Twój portret pamięciowy

że tak zrymuję...
                            • aniela_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 10:02
                              nene nie rozpoznaje sie w nim zupelnie.. jestem od niego ladniejsza i
                              madrzejsza ;)
                              • chris_45 Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 10:03
                                myślę, że jest ok.

staruszka, murzynka, łysa z drżącymi rękami, często widywana w aptece...
                                ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...
                                • aniela_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 10:05
                                  aha kjesli mi sie sposoba to sie obraze (dozywotnio, bo tak tylko sie obrazam)
                                  i nigdy juz nie ucalujesz mojej dloni perfumowanej
                                  • aniela_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 10:05
                                    i nic juz nie bedzie takie jak kiedys.
                                    • chris_45 Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 10:10
                                      wszystko na to wskazuje
                                      stare łyse murzynki są obrażalskie, znam się na tym...
                                    • oxycort Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 10:10
                                      Aha, po cienkim stąpasz lodzie Chris :)
                                      (Ja stoję z boku, co pragnę podkreślić)
                                      • aniela_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 10:13
                                        aha autoalarm się włączył na znak że chris przekroczył tę cienką czerwoną
                                        linię.juzjuz miałam dać u dlon do ucalowania i wspolne z nim sobie zrobic
                                        zdjecie ale zmienilam zdanie. czy widze Cie oxy obok krisa moze?
                                        • oxycort Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 10:16
                                          Z boku stoję. Pis & law trzymam w dłoniach. A nade mną biała gołębica z gałązką
                                          oliwną.
                                          • chris_45 Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 10:16
                                            cykor
                                            • aniela_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 10:18
                                              aha w Twoja skieruje stronę oxy bose swoje kroki zatem. z dala od tego
                                              moralnego karzelka krisa trzymac sie bede.
                                            • oxycort Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 10:19
                                              Nie, to gołębica jest... :)
                                              • aniela_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 10:23
                                                nene nie tlumacz sie temu etycznemu przykurczowi. plnij w jego kierunku co
                                                najwyzej.
                                                • oxycort Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 10:26
                                                  Aha, powiedziane jest, że biada temu kto naigrawa się z ojca swego i matką swą
                                                  staruszką pogardza.
                                                • aniela_ Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 10:32
                                                  nie jestem matka nikomu a juz na pewno nie poruszyl sie kris w lonie moim na
                                                  dzwiek glosu.
                                            • oxycort Re: Apteka - na dobry początek dnia 28.05.02, 10:23
                                              Nie, to gołębica jest... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka