the_ladybird 03.06.02, 09:07 Uprzejmie proszę o rozciągnięcie doby do 48 godzin z uwagi na brak czasu na sen i plażę. b. zapracowana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: podanie 03.06.02, 09:09 popieram.... :))))) dodatkowo postukuje, zeby czas tzw. pracy skrocic do 4 godzin :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: podanie 03.06.02, 09:11 to ja postuluje o jakąs metode pozwalajaca na mniejsze zapotrzebowanie organizmu na sen - szkoda czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: podanie 03.06.02, 09:14 _tequila_ napisał(a): > to ja postuluje o jakąs metode pozwalajaca na mniejsze zapotrzebowanie > organizmu na sen - szkoda czasu... hm.... znam jedna taka metode, ale nie moge podac jej na tym forum.... :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: podanie 03.06.02, 09:17 Szanowna Lady, uprzejmie informujemy, że Pani podanie opatrzyliśmy numerem 1947507392349347. Prosimy o cierpliwość w oczekiwaniu na jego rozpatrzenie. Z poważaniem, Komisja ds. (nieczytelne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: podanie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 10:15 dorga ladyb postulat wydłużenia doby jest niewskazany. Po wydłużeniu minimalny czas pracy wynosiłby odpowiednio ok 16 godzin co jest ze wszech miar szkodliwe dla zdrowia (szczególnie psychicznego). Proponuję zostawić dobę w spokoju, ograniczyć czas pracy o połowę podwyższając jedocześnie wynagrodzenia zgodnie z zasadą każdemu według jego potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: podanie 03.06.02, 10:47 Droga KiciaeF, minimalny czas pracy już wynosi dla mnie 16 godzin i nie wpływa na mnie w żaden sposób pozytywnie fakt, że pracuję dla siebie i na siebie. Oczywiście, że jest to szkodliwe dla zdrowia, jedynym rozwiązaniem jest więc wydłużenie doby. Niedługo przedłożę kolejny postulat i będzie to postulat o ograniczenie czasu pracy i podwyższenie wynagrodzenia. Na wszystko przyjdzie czas. Odpowiedz Link Zgłoś