misiania 28.06.02, 21:08 Ja tam nie wiem, ale jestem spod znaku Raka, który to znak więcej czuje niż wie. Więc (nie zaczyna się zdania od więc, he, he!) gdybyś ewentualnie takich w realu spotykała, to pozdrów wszystkich, którym miły jest Pankracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rigel Re: Silver-kracy IP: *.zicom.pl 28.06.02, 22:17 Ty też dostałąś ??? hehehe... łza się w oku kręci :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Silver-kracy 28.06.02, 22:25 No właśnie, dostałam, a Silver tydzień temu wspomniała, że ktoś się bardzo ucieszy z pankracowej melodyjki, którą zapuściłam w poczcie. Ktoś b a r d z o się ucieszy. Może więc Silver ma możliwość osobistego pozdrowienia np. psa Pankracego? Zatem wypuściłam węża morskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Silver-kracy 29.06.02, 01:31 Ja też bardzo dziękuje za przesyłkę. Chciałem już zaspiewać o "Piątku" ale coś mnie "chyciło" za gardło i trzyma ;oD ... Pankracy czy Panzygmunt ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiania Re: Silver-kracy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 09:43 Witaj, Baloo. W zeszły piątek rozsyłałam piosenkę z Pankracego - mam ją na służbowym kompie. Jeśli chcesz, to w poniedziałek mogę ci ją wrzucić do skrzynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Re: Silver-kracy IP: 158.75.15.* 29.06.02, 10:11 Ja dostałem - ale że dźwięku w kompie nie mam, to i odsłuchać nie mogłem...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiania Re: Silver-kracy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 10:41 Kupić, kupić głośniczki koniecznie i odsłuchać. Pi ri rim, pi ri rim.. Piririririririm.. Już za chwileczkę.. już za momencik - he, he - już łezka w oku zacznie się kręcić... A może ktoś pamięta Telesfora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Re: Silver-kracy IP: 158.75.15.* 29.06.02, 10:47 Nawet karty dźwiękowej nie mam... A komputer służbowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiania Re: Silver-kracy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 10:55 Łączę się więc w smutku:( Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: Silver-kracy 29.06.02, 10:35 Kłaniam. Ja, na przykład, o piosenkę poproszę. Dziękuję. PS. To jescze "przepraszam" dorzucę gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiania Re: Silver-kracy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 10:43 Zezprzyjemnością - ale dopiero w poniedziałek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Silver-kracy IP: *.acn.pl / 10.133.136.* 29.06.02, 12:33 ahajest jakas audycja w Radiostacji cotygodniowa, zaczynajaca sie wiadoma piosenka. tym co nieme maja komputery usluznie donosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Re: Silver-kracy IP: 158.75.15.* 29.06.02, 14:28 Radiostacja do mnie nie dociera. Za donos dziękuję.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Silver-kracy 29.06.02, 23:37 Oczywiście, że poproszę i dziękuję. Ja co prawda też w robocie nie mam nic dźwiękowego, ale sprytny jestem jak mucha na końcu nosa i wyślę to sobie do domu i dopiero w domu sie popłaczę ;oD Wdzięczny i wdzięczący się Baloo PS : zagadka dla Chrisa i innych miłośników / znawców K. Maya ... kto użył powiedzonka o musze na końcu nosa , gdzie i w stosunku do kogo ? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Silver-kracy 01.07.02, 09:01 o doczekałam wątku prawiemojegoimienia ;)) A teraz poważnie, gdyby ktoś miał ochotę otrzymać 2 mp-trójkowe piosenki Pankracego, które zupełnie nieoczekiwanie otrzymałam w piątek ;) z zupełnie nieoczekiwanego źródła, to proszę się zgłaszać ;) zostaną elegancko spakowane i przesłane przez mojego niezawodnego pomocnika ;) PS. Misiania, ten ktoś się bardzo ucieszył ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Silver-kracy 01.07.02, 09:17 Dziędobry bardzo. My sobie w biurze chętnie posłuchamy Panakracego. Empetrzy zainstalowane, głośniczki i karta dźwiękowa są - za to szefowej nie ma, można tańczyć i śpiewać! Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Silver-kracy 01.07.02, 09:41 zamówienie zostało przyjęte i skierowane do realizacji :) mam nadzieję, że posiadasz wystarczajacą ilość miejsca w skrzynce :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Silver-kracy 01.07.02, 09:45 Przestrzeń skrzynkowa jest standartowa... Mam nadzieję, że wystarczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Silver-kracy 01.07.02, 10:10 powinna :) wysyłają się już, o ile wiem :) a teraz przepraszam, ale ciurek czeka :( Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Silver-kracy 01.07.02, 16:50 No i co jakiś czas w biurze rozlegały się dźwięki Panazygmuntowej i Panakracowej piosenki, a służbowe fotele (wraz z zawartością) wirowały w tańcu. Odpowiedz Link Zgłoś