Dodaj do ulubionych

Nominacje w kat. "Najbardziej dobijające reklamy"

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 11:23
Wród obecnie emitowanych reklam do najbardziej dobiających nominuję:
1. Reklama kisielu Gellwe (czy jakoś tak) - "A co to jest słodkie ...?".
Uzasadnienie: co prawda nazwa produktu utkwiła mi w pamięci, ale za każdym
razem gdy widzę ten kisiel w sklepie robi mi się niedobrze. Skutek - dzięki
reklamie zniechęciłam się do produktu.
2. Reklama Plusa - ta z tą muzyczką i scenkami. "Jutro już dziś" - czy coś w
tym stylu. Uzasadnienie -zdecydowanie za długa. Dopiero niedawno wytrwałam do
jej końca i wreszcie dowiedziałam się czego to jest reklama.
3. Rekalam z "matkami" piłkarzy (chyba jest to reklama Ery). Uzasadnienie -
czysto subiektywne. Ten kobiety wydają mi się strasznie nienaturalne ("wpadnij,
pokażesz mi jak się kopie").
Obserwuj wątek
    • Gość: sixa Re: Nominacje w kat. IP: *.pl 30.06.02, 13:56
      reklama lotto (przydałby się telewizor, mieszkanie itd)
      • Gość: ewa Re: Nominacje w kat. IP: *.stella.net.pl 20.07.02, 18:18
        a co myslicie o reklamie maselli??
    • Gość: papak Re: Nominacje w kat. IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 15:10
      reklama ery jest lekką kpinką z naszych piłkarzy jak się kopie mówi stojąc obok
      łopaty.Ale i tak jest dobijająca
      • Gość: antistia Re: Nominacje w kat. IP: *.acn.waw.pl 30.06.02, 20:48
        zdecydowanie reklamę Dosi,{o to nie moze byc Dosia itp pitu pitu)
        nominacje na lotto rowniez popieram;)
    • basia! Re: Nominacje w kat. 01.07.02, 08:30
      radiowa LG ,z dzwoniącym p.Kowalskim.Skutecznie zniecheciła mnie do sprzętu tej
      firmy.
    • Gość: MMPM Re: Nominacje w kat. IP: 158.75.15.* 01.07.02, 09:23
      Lody Magnum, gdy chłopak wybiera między dwoma automatami. Od czasu tej reklamy
      lody te kojarzą mi się z impotencją...
      • ellen Re: Nominacje w kat. 01.07.02, 09:30
        Wszystkie z serii "Królewskie rządzi". Za uparcie seksistowski wydźwięk. Ohyda.
        • Gość: MMPM Re: Nominacje w kat. IP: 158.75.15.* 01.07.02, 09:47
          Na facetów to działa...;-)
          • Gość: 77 Re: Nominacje w kat. IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.02, 22:55
            Gość portalu: MMPM napisał(a):

> Na facetów to działa...;-)
            tak, działa, bo często tacy właśnie są, zastraszeni przez swoje wszechmocne
            żony, muszący uciekać się do zawiłych podstepow zeby napić się piwa (a nie
            łatwiej byłoby powiedzieć do zony:
            hej, jola, ide z kumplami na piwo.
            a jola na to:
            dobra, tylko przynieś mi jednego zywca.
      • misiania Re: Nominacje w kat. 03.07.02, 14:45
        Dokładnie - albo impotencja albo zakłócenia libido. Nie wiadomo, co gorsze...
    • basia! Re: Nominacje w kat. 01.07.02, 09:41
      znowu radiowa- programu dla dzieci budzik..taki skrzekliwy głos mówi "o
      kicimamo..itd" brrrrrrrrr...
      i druga o melodyjkch w telefonie chyba chodzi o telefon samsung :pani
      mówi "proszę jeszcze nie odbierać" ,bo niby taka zasłuchana..jakby radia sobie
      nie mogła kupić...brrr..brrrr....brrrr
      • maga34 Re: Nominacje w kat. 01.07.02, 09:56
        zdecydowanie Królewskie (tu popieram ellen, zwłaszcza moją odrazę budzi ta z pieniędzmi na fryzjera
        i kotem:( ), a także wszystkie warianty zaskoczenia swietnoscią Dosi - koszmar
        • aniela_ Re: Nominacje w kat. 01.07.02, 09:59
          to takie male danie wiec sie nazywa danio.
          po setnej emisji zaprzysieglam sobie nie siegac po danio
          • maga34 Re: Nominacje w kat. 01.07.02, 10:01
            a danon, co z nieba spada ?
            • westin Re: Nominacje w kat. 01.07.02, 10:09
              jest taka reklama, nie wiem czego, bo nie mogę nigdy dotrwać do końca. Jakiś
              facet zjeżdża na nartach z góry (tzw. narciarstwo ekstremalne) i ten głos
              komentarza, co mnie dobija i wywraca wszystkie wnętrzności: Jedzie równo, nie
              wiem po co to oni robią, ale teraz chwila prawdy, o rany! ale chwila, chwila,
              jest jedzie dalej! Obrzydliwstwo!
              • oxycort Re: Nominacje w kat. 01.07.02, 10:39
                A widzieliście nową reklamę Fanty? Jest tam panna i jest fontanna...
                Zawsze z przedziwną mieszanką odrazy i fascynacji patrzę jak ona te usta swoje
                lubieżnie wywija z lewej na prawą stronę, albo może odwrotnie?
                Fuuuuj...
                • _tequila_ Re: Nominacje w kat. 01.07.02, 10:44
                  a ja dostaje drgawek w czasie reklamy pachnacego plynu (chyba ajaksu) wabiacego
                  kolesia z pizza, babcie i kogos tam jeszcze... wszyscy laduja sie do czyjegos
                  mieszkania - ZGROZA
                  • oxycort Re: Nominacje w kat. 01.07.02, 10:46
                    aha, mieszkanie jest do mieszkania a nie do sprzątania.
                    Fuuuj...
          • Gość: iw Re: Nominacje w kat. IP: *.chello.pl 01.07.02, 14:50
            aniela_ napisał(a):

> to takie male danie wiec sie nazywa danio.
            > po setnej emisji zaprzysieglam sobie nie siegac po danio

Przylaczam sie... reklama Danio to chyba najgorsza jaka widzialem. "To takie
            male..." - rzygac sie chce...
            • Gość: martynka Re: Nominacje w kat. IP: *.lukowa7.waw.pl / 192.168.1.* 01.07.02, 20:14
              Ja też się przyłączam ...wstydzę się - ale przez tą reklamę pałam nienawiścią
              do tego małego, tłuścutkiego chłopca....brrrrrrr
    • Gość: lolek Re: Nominacje w kat. IP: PLWAR* / 217.153.60.* 01.07.02, 10:49
      Reklama jakiegoś chyba kleju czy cementu, z Dariuszem Michalczewskim w
      zwolnionym tempie walącym w twarz jakiegoś biedaka. Aż się niedobrze robi.
      • oxycort Re: Nominacje w kat. 01.07.02, 10:55
        Nie widziałem, ale mimo to - Fuj.
        • _tequila_ Re: Nominacje w kat. 01.07.02, 10:59
          i beznadziejna reklama kleju kropelka
          bleee
          • Gość: Niunia do Tequila IP: *.wind.pl 19.07.02, 12:03
            jak planowałam Kropelkę w TV, to wstawiałam ją w ''Różową landrynkę""
        • oxycort Re: Nominacje w kat. 01.07.02, 11:02
          Aha i jeszcze jedna . Z Delmą. Ta żółta klucha, która obrazuje chyba grudę
          tłuszczu, która w dodatku gada... Tragedia.
          W ogóle reklamy margaryn to porażka. A już zdecydowanie niestrawne są te hasła,
          wszystkie niczym manifest
          homoseksualistów: „pójdzie jak po maśle!”
          Podobnie było z Kasią - „Pieczenie to tyle radości” – noż rewelacja!
          Fuuuuuuuuj!!!
          • Gość: mi Re: Nominacje w kat. IP: 10.40.130.* 01.07.02, 12:45
            Reklama jakiejs kostki do klopa: "Pracuje w szpitalu, wiec moja lazienka ciesze sie podwojnie..." ????????????????
            • petronela Re: Nominacje w kat. 01.07.02, 13:09
              Mnie też dobijają następujące reklamy:
              1. kostka do wc Bref,
              2. Dosia - wszystkie reklamy proszków do prania (Pollena Rex i inne cudowne
              środki, które nawet czarne wybielą)
              3. Ajax - o cudownym zapachu kwiatów
              4. Telefonów komórkowych
              5. Zup w proszku
              6. Wszystkie reklamy związane z piłką nożną,
              7. Raz naciskasz świeżość odzyskasz :)
              itd......
              • Gość: roro_ Re: Nominacje w kat. IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 01.07.02, 17:44
                Cosik mi się wydaje, że podobny wątek juz był. Alterego - żyjesz?

Obecne reklamy mnie tylko śmieszą, a nie zachęcają do kupowania czegoś tam.
                Natomiast reklamą, która drażniła mnie do białości, to była reklama Benettona w
                TV na początku lat 90-tych.
                Trwało to około 30 sekund i składało się z serii zdjęć nastolatków poubieranych
                w kolorowe ciuchy. Zdjęcia zmieniały się co około 1 sekundy z dobijającym mnie
                dźwiękiem pstrykanego zdjęcia w aparacie marki Smiena.

Do dzisiejszego dnia mam uraz w pstrykaniu zdjęć.
                • Gość: Asia22 Re: Nominacje w kat. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 18:17
                  Może i był, ale to nie mój. Zdecydowałam się otworzyc ten wątek gdy zobaczywszy
                  w sklepie kisiel Gellwe zobaczyłam jednocześnie tego kretyńskiego faceta i
                  odechciało mi się kupna tego produktu :)
                  • Gość: roro_ Re: Nominacje w kat. IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 01.07.02, 18:23
                    To kup sobie Dr Oetkera. Słodka chwila?
                    • Gość: Kafar Re: Nominacje w kat. IP: *.netasi.wroc.zigzag.pl 01.07.02, 20:39
                      mhmm...
                      • Gość: gocha Re: Nominacje w kat. IP: *.pl 01.07.02, 22:09
                        zdecydowanie najgłupsza reklama w chwili obecnej to ta z dziewczynką z
                        kretyńskim uśmiechem, która rozmyśla w towarzystwie wkładki higienicznej, z
                        kim ma spotkać się wieczorem.
            • Gość: bibi Re: Nominacje w kat. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 23:00
              Gość portalu: mi napisał(a):

> Reklama jakiejs kostki do klopa: "Pracuje w szpitalu, wiec moja lazienka
              ciesze
              > sie podwojnie..." ????????????????

NO WLASNIE!!!! O CO TU CHODZI? ZE TA BABA PRACUJE W SZPITALU, TO NIE MA CZASU
              SIKU ZROBIC I ROBI TO PODWOJNIE W DOMU I DLATEGO TAK SIE CIESZY???
              ANALIZUJEMY TEN SKANDAL Z NARZECZONYM OD DAWNA, ZA KAZDYM RAZEM, JAK SIE TA
              BABA POJAWIA, A NIE WIEMY O CO CHODZI.
              A OBYDWOJE PRACUJEMY W REKLAMIE I POWINNISMY COS Z TEGO ROZUMIEC :)

moj osobisty hit - radiowka Matisa, z ta niby-Bielicka "ludzia, co ja wczoraj
              mialam". nienawidze i przelacam natychmiast!!!
            • Gość: Mela Re: Nominacje w kat. IP: *.chello.pl 30.07.02, 16:44
              To zdecydowanie moj typ! Co to ma w ogole znaczyc?? Jako polonistka jestem
              uczulona na bledy jezykowe. A moja babcia doataje wysypki na widok panny, ktora
              znowu wspatal smutna i zmeczona i te worki pod oczami. Jedne z piekniejszych
              polskich zdan
    • Gość: ludzik Re: Nominacje w kat. IP: 217.97.164.* 02.07.02, 12:04
      radiowa w ktorej jakas kobieta mowi o roamingu jakiejs tam sieci, mowi jakby
      miala zatkany nos ale to chyba mialo sprawiac wrazenie ze paniusia jest
      zapowiadaczka na peroni czy cos w tym rodzaju; odrzuca mnie od tej reklamy i
      patrze z nienawiscia na radio (jak mozna stworzyc cos tak bezdennnie ohydnego i
      zniechecajacego)
      no tak i te wszystkie dosie tez sa niczego sobie, a juz ta ostatnia reklama z
      facetem co pyta te wszystkie kury domowe jest po prostu STRASZNA (czy ci ktorzy
      to stworzyli maja jakies urazy czy co, kto to w ogole pozwolil wyemitowac)
    • parwati Re: Nominacje w kat. 03.07.02, 00:03
      Moim faworytem jest reklama Masmixu ..... "serdelku
      przeciez Ty nie masz kosci..... hihihihi" .... az mnie
      ciarki przechodza, ze ktos wymyslil cos tak debilnego i
      na pewno nigdy w zyciu nie kupie tej margaryny....
    • Gość: Rafal Re: Nominacje w kat. IP: 213.17.165.* 03.07.02, 08:27
      Witam,
      A co powiecie o reklamie plynu do zwalczania bakterii w zlewie Flash.

Impreza trwa...., facet czeka w kolejce do kibla, widac ze juz nie moze
      wytrzymac, skreca sie i cierpi, nagle patrzy...., za drzwiami obok których
      stał, jest kuchnia... wchodzi rozgląda się...., jest zlew no i co robi ????

Potem zadowolony wychodzi i komentarz - nigdy nie wiesz co może znaleźć się w
      twoim zlewie, bla, bla, bla.

Potrójna Ohyda !!!!!

Rafal
      • Gość: Rybka Re: Nominacje w kat. IP: *.zep.com.pl 03.07.02, 08:50
        Szkoda, że w tym zlewie nie było zainstalowanego rozdrabniacza :-)
      • Gość: u Re: Nominacje w kat. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 03:46
        ta reklama ma chyba zniechecic ludzi do robienia imprez domowych, jak sobie
        pomysle ze ktos mialby mi nasikac do zlewu to sie ciesze ze nie mam drzwi do
        kuchni.
        obrzydlistwo, ochyda, okropnosc, nie wiem jak udalo sie to przepchanac u
        producentatego srodka, przeciez zamiast pozytywnych skojarzen bedzie mial
        srodek do zasikanego zlewu... fuj

wogole nie wiem czy tylko tak mi sie wydaje, ze jest zmasowany atak reklamami
        grozacymi zyjacymi wszedzie drobnoustrojami, ktore czyhaja na nas...
        • zdzicha Re: Nominacje w kat. 03.08.02, 23:57
          Gość portalu: u napisał(a):

> ta reklama ma chyba zniechecic ludzi do robienia imprez domowych, jak sobie
          > pomysle ze ktos mialby mi nasikac do zlewu to sie ciesze ze nie mam drzwi do
          > kuchni.
          > obrzydlistwo, ochyda, okropnosc, nie wiem jak udalo sie to przepchanac u
          > producentatego srodka, przeciez zamiast pozytywnych skojarzen bedzie mial
          > srodek do zasikanego zlewu... fuj

Ona, ta reklama, została poprzedzona serią wnikliwych i intymnych badań w
          domach Polaków, z których (badań, nie Polaków) wynikło, że 60% ludzi sika do
          zlewu. Tak wiec targetgroup jest spory.

zdrv
          zdzicha
          -------
          "Nie zgnębi mnie byle przytyk,
          w dupie miejsce mam dla krytyk..."
          Sztaudynger J.
      • asci Re: Nominacje w kat. 08.07.02, 15:09
        Gość portalu: Rafal napisał(a):

> Witam,
        > A co powiecie o reklamie plynu do zwalczania bakterii w zlewie Flash.
        >
        To fakt. Staram się być tolerancyjna alepo obejrzeniu tej reklamy zgodnie z mężem
        krzyknęliśmy chórem - "no, teraz to już przegięli..."
      • Gość: abrakadabra Re: Nominacje w kat. IP: *.reset.net.pl 21.07.02, 08:52
        jeszcze nie widziałem, ale bbbbbardzo chcę
    • the_ladybird Re: Nominacje w kat. 03.07.02, 08:29
      omatkoboska
    • Gość: Asia22 Re: Nominacje w kat. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 14:09
      And the winner is.................
    • Gość: Ania Re: Nominacje w kat. IP: 217.153.52.* 04.07.02, 14:14
      Radiowa reklama Daktarinu ("Sezonowa kontrola stóp"). Kiedy słyszę, jak ten
      facet mówi: "O, skóra pańskich stóp pęka, łuszczy się, pewnie piecze..." robi
      mi się autentycznie niedobrze. Te stopy stają mi jak żywe przed oczami, co jest
      szczególnie okropne, jeśli reklama jest nadawana akurat w momencie, gdy jem
      sobie śniadanie w pracy.
    • Gość: a2 Re: Nominacje w kat. IP: *.pl 05.07.02, 12:46
      reklama tak taka (benzyna za 49, bankomat za 49, zakupy za 49) - beznadziejna
      w ogóle wszystkie reklamy komórek są do d. - jest ich po prostu za dużo
      ostatnią ciekawą reklamą komórek był tak tak z pingwinami (ale to już 4 lata
      temu) i mann z materną grający w szachy
      • Gość: wiola Re: Nominacje w kat. IP: *.lodz-choralna.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 10:42
        Nie lubię reklamy płatków śniadanowych nie pamiętam jakich. Chrupiących w
        kazdym razie. Tam gdzie najpierw pęka telewizor, figurki, szyba i w końcu pas
        wyszczuplajacy. okropne
        • Gość: Maatzey Re: Nominacje w kat. IP: TORINT* / 212.244.62.* 08.07.02, 12:07
          Gość portalu: wiola napisał(a):

> Nie lubię reklamy płatków śniadanowych nie pamiętam jakich. Chrupiących w
          > kazdym razie. Tam gdzie najpierw pęka telewizor, figurki, szyba i w końcu pas
          > wyszczuplajacy. okropne

Buahahah a ja produkuje te platki :))) I mysle ze jest to jedna z lepszych reklam
          mojej firmy macierzystej.... w porownaniu z reklama na plazy to po prostu
          cudo :)))

• Gość: Jusi Re: Nominacje w kat. IP: *.lodz-radogoszcz.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 12:11
        zgadzam sie z tym tak takiem za 49 zł - beznadzieja!!!koles wyglada jakby go
        przed chwila wykastrowali. Dobiija mnie tez ta reklama z laskami i platkami
        sniadaniowymi, obrzydliwe, westretne, oblesne, ohydne.....
    • Gość: SZK Re: Nominacje w kat. IP: *.barczewo.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 10:51
      Podczas mistrzostw świata przed każdym meczem w Polsacie Sport leciała taka
      dobijająca reklama coś jakaś komórka śpiewała melodyjka i to tak zawsze z 10
      razy jak ją widziałem to myślałem że zaraz to sobie chyba w łeb strzelę.
      • nikalaj Re: Nominacje w kat. 06.07.02, 12:44
        Nie nie ! Strzel w łeb komuś kto wymyślił tą reklamę ! Tak Ci wyjdzie
        przynajmniej na zdrowie a i koleś (lub koleżanka) więcej reklam nie wymyśli.
    • nikalaj Re: Nominacje w kat. 06.07.02, 12:39
      Bezapelacyjnie, do samego końca reklama kostki toaletowej, która ma wytrzymać
      (chyba) 100 spłukiwań i te panie co śpiewają coś takiego jak "asiusiuasiusiu",
      do tego banda bachorów oblewających kibelek - łee !
    • silent_bob Re: Nominacje w kat. 08.07.02, 03:17
      Albo bez sensu jest reklama gumy orbit for kids jak maluchy siedza w domku na
      drzewie i mają doła bo mamusia jednego z nich nie dała im gum...potem cos rysują,
      pokazuja mamusi, mamusia jest wniebozięta a dzieciaki dotały gumę...sic
    • Gość: sar Re: Nominacje w kat. IP: TCZNT* / 213.17.193.* 08.07.02, 11:29
      swego czasu do szalu doprowadzala mnie reklama jogurtow jogobella z kretynska
      pioseneczka gdzie pojawial sie zwrot: "jogobella to doznanie ekstra duzego
      owocu".... Brrr jak mozna doznac owoc??? Krew mnie zalewala za kazdym razem.
      Na szczescie ktos przytomny zamienil piosenke w tej reklamie.
      • Gość: maatzey Re: Nominacje w kat. IP: TORINT* / 212.244.62.* 08.07.02, 12:04
        A co powiecie na "Hop, hop, hop raz do buzi, kazdy to robi, mali i duzi" hihihi

No i oczywiscie jeszcze czekolada, za pomoca ktorej gosc uczy dziecko
        przyjemnosci (nagroda specjalna za pedofilie)

• oxycort Re: Nominacje w kat. 08.07.02, 12:30
        A można!!!
        Właczyłem kiedyś telewizor po północy. Pani doznawała właśnie owocu bananowca...
        Banan może nie był ekstra duży, przeciętny raczej, ale pani i tak się podobał.
        A probram był reklamówką. Nomen omen.
      • Gość: mag Re: Nominacje w kat. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 15:00
        Ja nie mogę patrzeć na te dwie gadające o swej przyszłości truskawki. Co za
        bzdura!
        • Gość: tolog Re: Nominacje w kat. IP: *.net.pl 08.07.02, 16:43
          mnie rozbraja reklama karmi z bogusiem lindą, przeciez
          pan Boguslaw L ma racje, karmi to nie piwo,wiec czego
          te baby sie rzucają
          • Gość: tia Re: Nominacje w kat. IP: 80.48.73.* 15.07.02, 04:18
            Reklama chyba Nescafe w radio: odkrecamy sloiczek i wachamy. Mnie sie kojarzylo
            z wachaniem kleju tylko i wylacznie (ciekawe czemu).
            Robione "na regionalnie" reklamy gorali z zupkami i szybkimi daniami i ostatnio
            w radio "slaska" reklama Opla Agila, gdzie kaza "ciepac srogie _kawouki_" -
            ktos nie za bardzo dostudiowal, ze to "konski" powinny byc. Rozumiem, ze
            reklama ma byc rozumiana w szerokim gronie, ale jednak mnie to mierzi.
    • Gość: micz02 Re: Nominacje w kat. IP: 212.244.108.* 15.07.02, 08:44
      Reklama chyba Siemensa - co twoja komórka mówi o tobie (z tym debilem robiącym
      za dzwonek)
      Podczas mistrzostw świata w Polsacie Sport puszczali to jako pierwszą reklamę
      podczas każdej przerwy reklamowej. Po kilku dniach rzygać mi sie chciało na tą
      reklamę. Kto oglądał to wie o co chodzi.
    • Gość: micz02 Re: Nominacje w kat. IP: 212.244.108.* 15.07.02, 08:56
      I jeszcze reklama Danon Vitalinea (torba, klucze, a jaaaaa???) Całkowicie bez
      sensu!
    • Gość: Jacek Sz najbardziej chamskie reklamy IP: *.safesun.com 15.07.02, 14:54
      1. mleko hej - goral poklepuje rozne osoby zwalajac je z nog

2. chipsy (jakies - nie pamietam, nie jem takich smieci) - dwie pindy je
      chrupia, a halas rozwala rozne rzeczy co wprawia je w szampanski humor
      • gale Re: najbardziej chamskie reklamy 16.07.02, 07:07
        To były płatki, nie chipsy. Ale też mnie ta reklama rzuca na ziemię: nie widzę
        nic zabawnego w demolowaniu komuś mieszkania i burzeniu jego komfortu
        psychicznego. Koleś robi co może, żeby poprawić swoją formę i to jest wyłącznie
        jego sprawa. A te gówniary podglądają go przez okno i jeszcze robią mu krzywdę.
        Klapa. Typowy zniechęcacz.

Niewybaczalna jest telewizyjna reklama środka przeciwbólowego "czy z każdym
        schorzeniem idziesz do tego samego specjalisty?" (czy coś w tym stylu), ja na
        to odpowiadam "TAK!" (do lekarza pierwszego kontaktu - bo muszę, taki w Polsce
        jest system "opieki zdrowotnej"). Na to głos z offu "podobnie jest z XYZ"...
    • Gość: lena Re: Nominacje w kat. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 19:13
      A propos - czsami ludzie zaczynają parodiować znane i często wkurzające
      reklamy. Ja słyszałam dwie parodie:
      "Była bluzka, nie ma bluzki bowiem proszek był od ruskich"
      "Mama ma mambe, tata ma mambę a ja mam BSE" (...)

• enterka Re: Nominacje w kat. 'Najbardziej dobijające rekl 19.07.02, 19:09
      Mnie najbardziej rozwaliła reklama z Gulczasem, który reklamuje film z ludźmi z
      BB i mówi, jakie to tłumy obejrzały ten film w kinach....Żenada!
      • Gość: Moti Re: Nominacje w kat. 'Najbardziej dobijające rekl IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.02, 10:00
        Jedną z moich znajomych wkurza reklama kropelki. Uważa, że jest to odwoływanie
        się do skojarzeń z sexem (kropeleczka na czubeczku..., jak postawisz sama
        stoi...)
        • grel2 Re: Nominacje w kat. 'Najbardziej dobijające rekl 20.07.02, 19:09
          niektórym wszystko kojarzy się z seksem ...

moje nominacje
          #1 każda reklama w TVmarkecie
          #2 każda reklama środków do prania (z wyj. ostatniej reklamy Perły), środków do
          czyszczenia klozetu itd.
          #3 bulion Winiary z mięsa drobiowo-gęsiowo-indyczego który reklamowały ... kury
          gęsi indyki - niesmaczne
    • Gość: kamila Re: Nominacje w kat. 'Najbardziej dobijające rekl IP: *.gliwice.pl / 192.168.1.* 20.07.02, 20:41
      ohydna jest reklama chyba cifa albo cilitu, jak to kobita wysprzatala podloge
      tak, ze potem wszystko sie w niej odbija, a ona jest w samej
      koszuli...niedobrze sie robi. a druga najbardziej idiotyczna reklama to ta z
      maksymalnie irytujaca dziewczynka: moja siostra ma fajnie, randki, super
      ciuchy... a trzecia to ta gdy chlopak wraca smutny do domu, a siostra do niego:
      co, matma? nie martw sie, zrobimy kanapki! kretynstwo, nie moge na to patrzec!!!
      • Gość: olka Re: Nominacje w kat. 'Najbardziej dobijające rekl IP: *.nyc.rr.com 24.07.02, 17:37
        Gość portalu: kamila napisał(a):

> a trzecia to ta gdy chlopak wraca smutny do domu, a siostra do niego:
        > co, matma? nie martw sie, zrobimy kanapki! kretynstwo, nie moge na to
        patrzec!!

O tak! Dla mnie to jest absolutny #1! Ta reklama zdecydowanie dobija mnie
        najbardziej. I jeszcze na koncu najbardziej sztuczny smiech ze wszystkich w
        polskich reklamach. Powaznie, jak dzieci i mamusia usiluja sie szczerze smiac
        na koncu trzymajac te swoje kanapki, to az mnie ciarki przechodza... brrrrrr...

• Gość: WojtazS Re: Nominacje w kat. 'Najbardziej dobijające rekl IP: *.master.pl / *.master.pl 21.07.02, 00:14
      Pomijajac reklamy lotto, danio i innych takich najbardziej wk**wiaja mnie dwie
      reklamy z TVMarketu:
      1. AB Gymnic - Jakies male gowno na baterie, ktore zrobi z ciebie super laske
      albo napakowanego steryda - beznadzieja.
      2. Euro Braider (to takie cos do robienia warkoczykow) - kto oglada chyba wie o
      co chodzi - "bedziesz krolowac w dyskotekach, kawiarniach, dziewczyny beda
      zazdroscic". Dziewczyny!!! Szukacie chlopaka?? Kupcie Euro Braider!!!!! ;)
      aha, i jeszcze wszelkie reklamy z Klaudiuszem, Dzieciolem i innymi pajacami z BB

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka