kanuk 29.04.05, 06:58 jest na njusach. mowi: " moj nowy bojfrend jest jak jeden na milion. uwierzcie mi, juz ja wiem co mowie ". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxycort Re: Paris Hilton 29.04.05, 10:59 Znaczy statystyka zdaje się jej sprzyjać, choć przy próbie tej wielkości testy pobieżne były raczej, (bo że powierzchowne, to się nie odważę powiedzieć). ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Paris Hilton 29.04.05, 12:21 miasto hotel jest fascynująca, w "Gwiazdach bez cenzury" zawsze wygląda tak samo. może jest sztuczna? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Paris Hilton 29.04.05, 13:33 To ona musi być raczej stara baba, nawet przyjmując że pobieżny test trwał tylko godzinę to potrzebowała na to nieźle ponad sto lat :)) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Paris Hilton 29.04.05, 13:35 Albo zaczęła testy od właściwego końca próbki , ale to jest raczej niemożliwe bo stoi w sprzeczności z fundamentalnymi prawami Murphego Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Paris Hilton 29.04.05, 14:54 I z moralnością pszesz jeszcze stoi w sprzeczności. To testowanie od końca począwszy. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś