Dodaj do ulubionych

Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?!

05.07.02, 11:02
Co ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! IP: *.mpips.gov.pl 05.07.02, 11:08
      tak, a co? mam ja znow podlaczyc?
      • chris_45 Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 05.07.02, 11:08
        Nie. Zobaczymy czy Aniela sobie poradzi.
        • _tequila_ Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 05.07.02, 11:10
          Aniela z matrixsa....
        • Gość: Asia Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! IP: *.mpips.gov.pl 05.07.02, 11:11
          sama jestem ciekawa
          a wrecz trzymam za nia kciuki
          • _tequila_ Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 05.07.02, 11:11
            wyciagnelas jej wtyczke?
            • rigel Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 05.07.02, 11:12
              _tequila_ napisał(a):

> wyciagnelas jej wtyczke?

od respiratora??
              • Gość: Asia Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! IP: *.mpips.gov.pl 05.07.02, 11:15
                a po coz Anieli respirator?
                przeciez Aniela nie musi oddychac.
            • Gość: Asia Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! IP: *.mpips.gov.pl 05.07.02, 11:14
              cos w tym stylu
              krotkie spiecie w okolicach czułek
              i wirtualnie znikasz...
              • ellen A moim zdaniem... 05.07.02, 12:21
                ... niejaka Asia, znana w pewnych kręgach jako Bloody Jo, uwięziła naszą
                Aniellę. Siedzi gdzieś teraz bidulka w ciemnicy jakiejś, bez wody, gazu, prądu,
                dostępu do internetu i oczy sobie wypłakuje.
                Proponuję wydusić z Asi (przekupna może jest, a jak nie to na pewno nie lubi
                jak się jej szpilki pod paznokcie wibja) miejsce przetrzymywania Anielli bez
                której to forum nie ma tyle urody co onegdaj.

Taką odezwę mam do Was, przyjaciele.
                Wierzę, że obudzę w Was ducha walki i solidarności.
                • oxycort Re: A moim zdaniem... 05.07.02, 12:29
                  Aha, może więzi ją w wysokiej wieży?
                  Bywało tak już dawnymi czasy.

Czy mam już dosiadać motorowera?
                  • the_ladybird Re: A moim zdaniem... 05.07.02, 12:30
                    biały szal ubierz :)
                  • _tequila_ Re: A moim zdaniem... 05.07.02, 12:30
                    a masz bialy motorower?
                    • ellen Re: A moim zdaniem... 05.07.02, 12:32
                      oj wszystko jedno jaki kolor, najwyżej Aniella zmieni soczewki kontakowe na
                      pasujące do lakieru.
                      Jedźże oxykorcie, jedź!
                      A ja tu Asię przyduszę, niech tylko wyjdzie z ukrycia... Pewnie poszła skrócić
                      anieli łańcuch, ale wróci...
                    • chris_45 Re: A moim zdaniem... 05.07.02, 12:33
                      i sakiewkę pełną. gdyby Ci się udało Ją UWOLNIĆ. AHA
                      • oxycort Re: A moim zdaniem... 05.07.02, 12:36
                        aha, gnam zatem na złamanie wału napędowego co tłok z cylindra wyskoczy ...
                        A właśnie. Czy cylinder zabrać przystoi?
                        • maga34 Re: A moim zdaniem... 05.07.02, 12:39
                          koniecznie. damę ratować jedziesz
                          • oxycort Re: A moim zdaniem... 05.07.02, 12:42
                            To jeszcze raz ja.
                            Łyczek bawarki miętowej nie zaszkodzi na odchodnym.
                            Dla kurażu.

• ellen Re: A moim zdaniem... 05.07.02, 12:43
                              Gdyby zemdlona była to wiesz oxy co robić - nie ma jak usta usta...
    • maga34 Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 05.07.02, 12:44
      to niech Ci droga lekką będzie
      m. błogosławiąca na drogę
      • oxycort Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 05.07.02, 12:46
        O do diabła!
        Paliwa mi brakło... Na rezerwie od środy jeżdżę.
        Ma ktoś pożyczyć dwie dychy?
      • ellen Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 05.07.02, 12:48
        Tak nawiasem mówiąc nie spodziewałam się, że oxy ma takie dobre i mężne
        serce... Wzruszył mię...
        • ellen 20 dychy? 05.07.02, 12:49
          Weźmiemy od Anielki, torebkę tu widzę zostawiła... Ja bym dała, ale bez grosza
          aqrat jestem wyjątkowo jakoś!
          • maga34 Re: 20 dychy? 05.07.02, 12:50
            tak, tak pożycz mu od Aniel, na pewno nie będzie miała pretensji, w słusznej sprawie to robisz
            • ja.ty Re: 20 dychy? 05.07.02, 12:54
              co za Aśka, dlaczego uwięziła Anielę??? skrót szybki jak zwykle proszę....
              • the_ladybird Re: 20 dychy? 05.07.02, 12:55
                Asia jest przyjaciółką Anieli....
                • chris_45 Re: 20 dychy? 05.07.02, 12:56
                  dobre wyjaśnienie...
                • e.silver Re: 20 dychy? 05.07.02, 12:56
                  i to juz wszystko tłumaczy ;)
                • ellen Re: 20 dychy? 05.07.02, 12:56
                  Przeciwnie, moim zdaniem jej nienawidzi i chce zlikwidować. Jest na dobrej
                  drodze dlatego uruchomiliśmy program środków zaradczych pod kryptonim OXY GAZU.
                  • e.silver Re: 20 dychy? 05.07.02, 12:59
                    ależ Ellen, Asia sama się wczoraj przyznała do przyjaźni z Anielą
                    • ellen Re: 20 dychy? 05.07.02, 12:59
                      I Ty jej wierzysz na słowo?! Przecież kłamie w żywe oczy.
                      • _tequila_ Re: 20 dychy? 05.07.02, 13:01
                        pod pozorem przyjazni z Aniela chciala miec przody na plazy... ale na szczescie
                        nas nie tak latwo zmylic :)
                  • maga34 Re: 20 dychy? 05.07.02, 13:00
                    a może aniela juz się sama wyswobadza, bo cos tej aski nie widać
                • the_ladybird Re: 20 dychy? 05.07.02, 13:01
                  the_ladybird napisał(a):

> Asia jest przyjaciółką Anieli....

a może raczej "przyjaciółką"?
                  • ellen Re: 20 dychy? 05.07.02, 13:02
                    Musi oxy do akcji wkroczył. Anielę wyswobodził a Asię do kaloryfera przykuł.
                  • e.silver Re: 20 dychy? 05.07.02, 13:02
                    brawo Biedrona, tego mi własnie brakowało, a reszta najwyraźniej też nie
                    zauważyła ;))
                    • _tequila_ Re: 20 dychy? 05.07.02, 13:03
                      Oxy wzial 2 dychy i tez go wcielo...
                      • maga34 Re: 20 dychy? 05.07.02, 13:04
                        naiwnosć Ellen wykorzystał, dobrze, ze od Anieli wzięła
                        • e.silver Re: 20 dychy? 05.07.02, 13:09
                          ta Asia to podejrzana kobieta (?) jest ;)
                          • the_ladybird Re: 20 dychy? 05.07.02, 13:11
                            też węszę spisek
                            podejrzewam Anielę....
                            • _tequila_ Re: 20 dychy? 05.07.02, 13:18
                              :)
                              • oxycort Re: 20 dychy? 05.07.02, 13:29
                                Uff Ufff! (kawał drogi biegłem)
                                Nie zostawiłem tu pompki?
                                Gumę złapałem...
                                • oxycort Re: 20 dychy? 05.07.02, 13:31
                                  Szybko SZYBKO!
                                  Każda chwila droga!
                                  Niech Teklilka przepasze mnie zapasową dętką.
                                  JEST TA POMPKA?
                                  • _tequila_ Re: 20 dychy? 05.07.02, 13:32
                                    a czy ja wygladam na posiadacza jakiejkolwiek dętki...
                                • the_ladybird Re: 20 dychy? 05.07.02, 13:31
                                  Pompki? Chris się chwalił, że setkę za jednym zamachem robi.
                                  • _tequila_ Re: 20 dychy? 05.07.02, 13:33
                                    to bardzo mozliwe - widzialam na wlasne oczy jak przechylal jedna reka... :)))
                                  • oxycort Re: 20 dychy? 05.07.02, 13:35
                                    Dawać Chrisa z pompką. A setkę... Setkę sam sobie golnę, bom potwornie z sił
                                    opadł.
                                    • _tequila_ Re: 20 dychy? 05.07.02, 13:39
                                      nie dziwie sie - w koncu motorowerem po piachu....
                            • e.silver Re: 20 dychy? 05.07.02, 13:38
                              the_ladybird napisał(a):

> też węszę spisek
                              > podejrzewam Anielę....

może byc, że podrzuciła nam tu kukułcze jajo ;)
                              • chris_45 Re: 20 dychy? 05.07.02, 13:49
                                a ile trzeba rąk do wychylenia setki ?
                                • _tequila_ Re: 20 dychy? 05.07.02, 13:50
                                  setki czego?
    • Gość: Asia Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! IP: *.mpips.gov.pl 05.07.02, 14:25
      wyjasniam: jestem bardzo falszywa przyjaciolka
      oszukuje i mam zle zamiary
      a Anieli nie znajdziecie
      dobrze ukryta jest
      • chris_45 Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 05.07.02, 14:27
        zapewne urlop...
        • chris_45 Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 05.07.02, 14:27
          albo wyjazd służbowy...
          • ellen Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 05.07.02, 15:57
            urlop? wyjazd? Chris, Ty dziecko jesteś?!
            Ta kobieta ma jak najgorsze zamiary!!!! Może ona chce anieline rogówki i nerki
            wyciąć i sprzedać a Ty będziesz siedział z rękami założonymi?!

Ide oxy szukać.
            • piotr_c Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 05.07.02, 16:04
              ... białe piórka wyskubali, srebrny głosik skradli ...

A potem Aniela powie że dzień był taki piekny, że szła na Plażę piechotą
              • aniela_ Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 09:51
                dzien byl piekny, na plaze szlam piechota. boso. minelam jakiegos
                motorowerzyste z szalem rozwianym.
                • chris_45 Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 09:52
                  wytłumacz się nam z tego wszystkiego co tu jest u góry
                  • baloo1 Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 09:57
                    Anielu . Bardzo sie o Ciebie nie pokoilismy.
                    • baloo1 Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 09:58
                      razem sie niepokoilismy
                      ;oDDD
                      • ellen Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 10:01
                        a ja nie pokażę palcem kto bagatelizował sprawę mówiąc "Złego licho nie
                        weźmie". Na szczęście oxy okazał się mężczyzną i ocalił Cię podobno, czy tak?
                        • aniela_ Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 10:27
                          dazylam do doskonalosci. konkretnie testy na doskonalosc przechodzilam.
                          oxego minelam jak pedzil w kierunku przeciwnym do swietlanej przyszlosci. ale
                          podalam mu brzytwe kiedy tonal.
                          • ellen Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 10:31
                            chyba ją puścił nie w porę bo jakoś go nie ma...
                            • aniela_ Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 10:34
                              aha nene co ma wisieci nie utonie przeciez. a sznur widzialam porzucony obok
                              motoroweru
                              • the_ladybird Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 10:35
                                to szal. moherowy i koniecznie biały
                                • ellen Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 10:36
                                  a pachnie czyimi perfumami ten szal?
                                  • aniela_ Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 10:38
                                    faktycznie bialy ten sznur. cudzymi perfumami go czuc. nieplazowymi.
                          • baloo1 Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 10:44
                            Czy byla to moze brzytwa Ockhama ?
                            • aniela_ Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 10:48
                              aha nie legitymowalam go nawet kiedy niepostrzezenie wyjmowalam mu brzytwe z
                              tylnej kieszeni spodni
                              • ellen Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 10:51
                                do brzytw lubią się pliki banknotów przyklejać. Czy tym razem też tak było?
                                • maga34 Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 10:54
                                  a konkretnie dwa banknoty po 10 zł każdy
                                  • ellen Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 11:04
                                    o własnie, anielko, miałam Ci powiedzieć, że na zbożny cel pożyczyliśmy sobie
                                    od Ciebie z torebki małą sumkę... Baloo obiecał, że Ci odda w imieniu ogółu....
                                    • aniela_ Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 11:18
                                      aha pozyczyl dwie a odda cztery? to chyba uczciwy procent
                                      • baloo1 Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 11:35
                                        oxycort pozyczal, niech on oddaje ... chyba, ze zaplacil juz za nadstawienie
                                        brzytwy ...
                                        • baloo1 Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 11:46
                                          A poza tym mnie nie bylo przy tym, jak Maga i Ellen grzebaly Ci w torebce ;o)

Ja wtedy siedzialem nad zbiorowym grobem limerickow i cichutko plakalem :o(((
                                          • the_ladybird Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 11:54
                                            biedny Baloo :'-(
                                            a może drugą część powołamy do życia?
                                          • maga34 Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 11:58
                                            grzebały ??? a cóż to za słownictwo fuj ;)

oj ja też płakałam, że spontaniczna twórczosć została zabita w tak okrutny sposób ;(
                                            • aniela_ Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 12:08
                                              zabójstwo?
                                              ze tez takie rzeczy dzieją się akurat pod moja nieobecnosc
                                              • Gość: Asia Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! IP: *.mpips.gov.pl 08.07.02, 12:38
                                                o Aniela, dobrze ze juz jestes :)))
                                                nie masz pojecia jak tu wszyscy za Toba tesknili
                                                • aniela_ Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 12:46
                                                  yhy. okradli mnie.
                                                  • _tequila_ Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 12:47
                                                    ooo bardzo przepraszam ale cofnij tasme i sprawdz kto naruszyl Twoje dobro
                                                    osobiste !
                                                  • aniela_ Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 12:50
                                                    osobiste dobra zabrałam ze sobą. te najbardziej osobiste w postaci kosmetyczki
                                                    i lusterka rzecz jasna
                                                  • ellen Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 13:51
                                                    co naruszył, co naruszył! Gdybym nie wszczęła akcji poszukiwawczej to nie wiem,
                                                    czy gawędzilibyśmy sobie dziś wszyscy tak miło!

A to kosztuje, chyba jasne.
                                                  • aniela_ Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 14:00
                                                    aha nie ma darmowego lanczu nawet
                                                  • ellen Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 14:01
                                                    a jak ktoś na lancz zaprasza to znaczy, że czegoś w zamian chce
                                                  • maga34 Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 14:03
                                                    taka to teraz transakcja wiązana

Ellen jakby co, to ja za Tobą murem stoję :)
                                                  • ellen Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 14:08
                                                    O właśnie :-) Tylko ustalimy wersję zdarzeń na boku, żeby się nie plątać w
                                                    publicznych zeznaniach...
                                                  • maga34 Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 14:10
                                                    koniecznie, bo jak za języki ciągnąć nas zaczną, to lepiej żebysmy zgodny chórek stworzyły, dla
                                                    zmylenia czujnosci przeciwnika :)
                                                  • aniela_ Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 14:20
                                                    aha czy w tej historyjce to ja moze wsytepuje w charakterze przeciwnika>? bo
                                                    nie wiem ktora z moich wielu twarzy mam przybrac
                                                  • maga34 Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 14:34
                                                    nie Anielu wszak ekspedycja ratunkowa dla Ciebie li tylko była, żeby Cię ze szpon wyrwać i swiatu
                                                    przywrócić
                                                  • aniela_ Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 14:45
                                                    aha ale przeciez krolestwo moje nie jest z tego swiata
                                                  • ellen Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 14:47
                                                    ajajaj, nieźle Cię zindoktrynowali na tym kursie samodoskonalenia, aniello...
                                                  • aniela_ Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 14:49
                                                    o. a jest z tego swiata? i czy to oznacza ze nei zamienie wiecej wody w wino?
                                                  • chris_45 Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 14:54
                                                    a kim jest asia ?
                                                  • aniela_ Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 14:57
                                                    taka zmijka
                                                  • aniela_ Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 14:58
                                                    wydra i karliczka
                                                  • oxycort Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 15:08
                                                    aniela_ napisał(a):

> wydra i karliczka

Krzywdy jej nie czyń Anielu. Cokolwiek bowiem uczynisz tym najmniejszym - mnie
                                                    uczynisz.
                                                  • aniela_ Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 15:10
                                                    aha z tym ze ona mi wyglada na taka co zakopala talenty w ogrodzi i po dobroci
                                                    nie powie w ktorym miejscu
                                                  • ellen Re: Asia - czy już unicestwiłaś Anielę ?! 08.07.02, 14:58
                                                    jak to kim. Agentem wywiadu, który bierze Aniellę za szpiega i pragnie Ją
                                                    uśmiercić skutecznie.
                                                  • ellen oxy - niejasności 08.07.02, 15:10
                                                    a Ty oxy po czyjej kurde jesteś stronie, hę? Zwerbowała Cię ta lisica farbowana.
                                                  • aniela_ Re: oxy - niejasności 08.07.02, 15:11
                                                    aha polgolym go omamila biustem jak niegdys pewna wolnosc co lud na barykady
                                                    wiodla
                                                  • maga34 Re: oxy - niejasności 08.07.02, 15:14
                                                    a wyglądał na tak zaangażowanego w Sprawę
                                                    Mężczyźni !

M. prychająca (pogardliwie)
                                                  • oxycort Re: oxy - niejasności 08.07.02, 15:13
                                                    Zaprawdę powiadam Wam. Kochajcie nieprzyjacół swoich.
                                                    Jeśli bowiem miłości w Was nie będzie, bedziecie jak cymbał brzmiący,
                                                    choćbyście nawet mówili wszystkim językami ludzi.

o. pokój czyniący
                                                  • ellen Re: oxy - niejasności 08.07.02, 15:15
                                                    niech mowa oxy'ego będzie tak-tak, nie-nie. niech będzie albo zimny, albo
                                                    gorący!
                                                  • aniela_ Re: oxy - niejasności 08.07.02, 15:16
                                                    aha typowe.
                                                  • aniela_ Re: oxy - niejasności 08.07.02, 15:17
                                                    nene nie po slowach o po owocach go poznajmy (nie wskazuje konkretnie ktorych
                                                    wiec nie gorszę Was)
                                                  • ellen Re: oxy - niejasności 08.07.02, 15:19
                                                    Po owcach. Nie tych w wilczej skórze.
                                                  • aniela_ Re: oxy - niejasności 08.07.02, 15:23
                                                    ani tygrysiej skorze. bron panie boze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka